Cum sa ne protejam fata de un spirit rauvoitor; un „tratament” impotriva poltergeist-ului

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Oamenii parasesc aceasta lume intr-o multitudine de feluri. Unii se sting incet, in timpul somnului, altii initiaza ei insisi acest act, iar altii sunt victimele accidentelor. Desi noi ne alegem modalitatea de a muri cu mult inainte de a ne incarna in planul fizic, niciuna nu pare mai tragica decat cea violenta. Cel putin se pare ca ea are cel mai mare impact asupra celor care se afla incarnati in acest plan.

In multe cazuri, persoana care paraseste pamantul in mod violent nu este constienta ca a avut loc acest proces al trecerii. Pentru ca trauma survine atat de rapid, spiritul poate fi literalmente azvarlit afara din corpul fizic. Spiritul poate sa ramana timp de multi ani inconstient de situatia in care se afla. In acest timp, spiritul poate sa viziteze toate locurile care ii sunt familiare din acest plan fizic si poate sa creada ca este inca in viata, dar ca viseaza. Acest fenomen din lumea spiritelor este numit suflet pierdut sau, asa cum ar spune multi dintre noi, o stafie. Daca un spirit este deranjat, nefericit sau agitat, il numim poltergeist. Din fericire, multe din spiritele din lumea de dincolo sunt implicate in salvarea acestor suflete pierdute si dezorientate.

In anumite circumstante in care exista astfel de spirite care produc probleme, exista mai multe modalitati de a interactiona cu ele. Tineti minte ca ele au doar atata putere si control cat le dati voi. Voi detineti controlul si trebuie sa stiti acest lucru in permanenta. In majoritatea cazurilor de tip poltergeist, spiritul nu realizeaza ca el a trecut in lumea de dincolo, asa ca trebuie sa incepeti cu aceasta idee. De asemenea, fiecare spirit a murit in anumite circumstante specifice. De aceea, mergeti in zona casei care este cel mai mult afectata de acest fenomen. Timpul necesar indepartarii acestei energii variaza de la caz la caz. Inainte de a incepe, realizati un ritual de protectie personala si cereti ghizilor vostri spirituali sau ingerilor pazitori sa fie alaturi de voi si sa va ajute. Acest lucru trebuie realizat intotdeauna inaintea inceperii oricarei actiuni de acest fel.

Primul lucru care trebuie facut este crearea unei atmosfere in casa sau camera respectiva, prin ridicarea frecventei de vibratie din zona respectiva. Aceasta se realizeaza cantand anumite bucati muzicale spirituale cum ar fi Ave Maria sau Tatal nostru, sau orice imn, cantec sau muzica cu o vibratie spirituala  inalta. In continuare, purificati zona afectata curatand atmosfera inconjuratoare, de exemplu arzand salvie. Si alte esente, cum ar fi tamaia sau smirna sunt la fel de eficiente. Aceste trei arome ne pun in rezonanta cu niste frecvente extrem de inalte si ajuta la inlaturarea energiilor
negative.

In cel de-al treilea rand, aduceti in zona cat mai multa lumina naturala cu putinta. Ridicati jaluzelele si trageti deoparte draperiile. In cele din urma, este important sa meditati incercand sa luati legatura cu spiritul care este agitat. Nu conteaza daca il vedeti sau il simtiti. Aduceti-i la cunostinta ca a trecut intr-o alta dimensiune si spuneti-i sa-l cheme pe unul dintre parinti sau bunici ca sa il ghideze in dimensiunea urmatoare. Amintiti-i din nou si din nou spiritului tulburat ca nu este nevoie sa stea de partea pamanteasca a valului, si ca va fi intr-adevar intr-un loc mult mai vesel daca va trece de partea spirituala, loc in care nu se va mai simti inlantuit. Trimiteti spiritului aceste ganduri cu multa iubire si compasiune. In functie de severitatea situatiei, aceasta curatare poate dura mai multe zile sau chiar saptamani.


Social Media

3 Comments

  1. Poltregist inseamna strigoi. Nu stiu de ce tinem neaparat sa ne ”englezim” ca si in cazul de mai sus, cand noi, romanii avem cuvinte mult mai potrivite pentru a defini acest articol. Ori acest articol nu se refera la strigoi, sau la ceea ce inteleg romanii prin strigoi.
    In rest articolul este foarte bun dupa parerea mea cu sfaturi intelepte. As mai adauga ca acel suflet ar trebui ajutat prin rugaciuni, aprins de lumanari si fapte bune facute in numele lui. Asa va primi mai multa lumina si va gasi calea.

  2. De ce in titlul apare definit ca un spirit rauvoitor si totusi mentiunile legat de el in context sunt: deranjat, agitat, nefericit? Apoi e suflet pierdut, ratacit? Doar pentru ca spiritul actioneaza inconstient nu inseamna ca are un interes de a face rau. Nici nu stim daca spiritele mai au calitati morale sau doar actioneaza involuntar, doar ca energii…Textul pare scris de un elev de clasa a treia, fara suparare, cu siguranta puteti gasi articole mult mai bune.

Leave a Reply