Home Spiritualitate teoreticaEnciclopedie spirituala Efectul Kirilian: fotografierea aurei

Efectul Kirilian: fotografierea aurei

by admin
55 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Prin tehnica fotografiilor Kirlian – denumite astfel dupa numele cercetatorului rus, me­dicul Semion Kirlian – se inregistreaza energiile subtile emise de corpuri (spre exem­plu, frunze sau palme omenesti), deci energia vietii. Semnificativa in acest sens este imaginea de la inceput, care reda imaginea unei frunze cu varful taiat, surprinsa pe o pelicula fotografica prin metode necunoscute (imaginea din partea dreapta a figurii), si campul energetic al aceleiasi frunze (aura), surprins prin tehnica fotografiilor Kirlian (imaginea din partea stanga a figurii).

Aceste emisii, care apar pe pelicula intr-o multitudine de nuante si culori, nu pot fi detectate, de altfel, prin niciun alt procedeu tehnic cunoscut. Inregistrarea se face in intuneric, intr-un camp electric indus, iar imaginile sunt create de emisia energetica (sub forma de descarcare luminoasa) a corpurilor respective. Aura poate fi evidentiata in anumite situatii in camp pozitiv, iar in altele, in camp negativ.

Prin intermediul fotografiilor, se obtin informatii utile cu privire la bolile persoanelor care au luat parte la experiment, deoarece campul lor energetic, surprins si el pe pelicula, poate fi analizat atat inainte, cat si dupa tratament. Prezenta aurei in iconografia religioasa, sub forma unui nimb luminos, cu raze aurii, de jur-imprejurul capului profetilor, apostolilor, sfintilor – avand semnificatia de iluminare – a constituit dintotdeauna simbolul contactului cu divinitatea.

Aurele au o extindere spatiala dincolo de limitele vizibile ale corpurilor si acopera intreaga suprafata a acestora. Fie ca sunt inregistrate pe placa fotografica, fie ca sunt percepute pe cai extrasenzoriale, ele se prezinta sub forma de lumina.

Modul de investigare adoptat, respectiv inregistrarea aurelor pe cliseul radiologie, prin testare electronografica, a facut posibila cercetarea formelor si fenomenelor luminoase de la nivelul suprafetelor corpurilor. Testarea a fost facuta pe subiecti aflati fie in stare obisnuita, fie intr-o stare indusa (prin anumite influ­ente emotionale sau de catre persoane cu calitati bioenergetice deosebite).
Deci, datorita campului electromagnetic terestru variabil si a intensei dinamici a electricitatii din atmosfera joasa, fenomenele tegumentare ale corpurilor vii includ si procese bioelectromagnetice, care asigura echilibrul organismului in mediul lui de viata.

Imaginile luminescente apar la interfata corp-mediu incon­jurator, pana la 8 cm (limita metodei). De exemplu, la un subiect obisnuit, in zona frontala a acestuia, in dreptul chakrei Ajna, au fost vizualizate atat sectoare de cerc, cat si formatiuni concen­trice, ceea ce sugereaza existenta unui fenomen de interferenta a undelor, iar contururile sunt asemanatoare unei flori cu petale, chakra.

In concluzie:
– emisia fotoluminescenta apare datorita oscilatiilor endo­crine care reflecta trairile omu­lui;
– formele scanteilor urma­resc contururile caracteristice structurilor organismelor vii;
– in imaginile electronografice se disting in mod con­stant cateva forme de descarcari electrice, asemanatoare unor modele de alfabet electric (inca nedescoperit), ce poarta codifi­cata individualitatea corpului;
– imaginile obtinute in urma sutelor de experimente, comparate, releva existenta unor formatiuni arhetipale intr-un spatiu performant electromagnetic.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment