Pentru fumatorii activi si cei pasivi! Iata un elixir miraculos care va curata plamanii de efectul devastator al fumului de tigara!

Social Media

Toti suntem ori fumatori activi, ori fumatori pasivi (adica inhalam, fara sa vrem, fumul de tigara de la ceilalti). De aceea, ar trebui sa avem parte de un tratament naturist pentru a ne curata plamanii de efectul devastator al fumului de tigara. Iar acest tratament naturist este cu ceapa, curcuma si ghimbir.

Ceapa – este cunoscuta de multa vreme ca fiind excelenta impotriva infectiilor de tot felul.

Ghimbirul – acest vechi condiment a fost mult timp cunoscut pentru actiunile sale miraculoase curative. Ghimbirul este, de asemenea, important pentru eliminarea secretiilor din plamani, ce apar din cauza fumatului.

Curcuma (turmericul) – acest condiment galben uimitor este bogat in vitamine si minerale, continand si acizi grasi omega 3. Turmericul actioneaza ca un puternic antiviral, antibacterian si anticancerigen; de aceea este de dorit ca el sa fie inclus in dieta de zi cu zi.

Iata reteta pentru o potiune care curata plamanii atacati de fumul de tigara:

Ingrediente necesare:
* 400 g ceapa;
* 1 litru de apa;
* 400 g de zahar brun;
* 2 linguri curcuma;
* o radacina mica de ghimbir.

Mod de preparare:
Puneti un castron la fiert. Se toarna apa, impreuna cu zaharul brun… lasati sa fiarba totul. Adaugati ceapa curatata, tocata si radacina de ghimbir ras (cam de marimea degetului mare). Puneti si curcuma si atunci cand totul incepe sa fiarba, reduceti focul la aragaz. Fierbeti la foc mic, pana cand intregul volum se reduce de doua ori. Apoi, puneti totul intr-un borcan de sticla, iar dupa ce amestecul este complet rece, puneti-l in frigider. Luati doua linguri dimineata (pe stomacul gol), si seara doua ore dupa masa.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply