miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeSpiritul stapaneste materia! Despre minuni si efectul placebo

Spiritul stapaneste materia! Despre minuni si efectul placebo

Spiritul stapaneste materia! Despre minuni si efectul placebo

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Multi oameni, inainte de toate cei din lumea occidentala, nu mai cred in miracole, dar sunt surprinsi atunci cand isi rup un picior, cand isi pierd slujba, cand ii paraseste partenerul sau cand altcineva se foloseste de masina lor. Explicatia consta in faptul ca pe ei nu-i intereseaza sa afle ce reprezinta viata. Nu stiu care este sensul propriu-zis al vietii, de ce se afla ei aici, cine au fost intr-o perioada anterioara sau ce ii asteapta dupa disparitia fizica. Cel mai neplacut lucru este ca o mare parte a populatiei lumii nu are idee de ce se afla aici de fapt si, prin urmare, nu cunoaste nici mecanismele vietii. In acest loc, naivul ar putea din nou sa obiecteze ca nu exista niciun mecanism al vietii, nicio lege spirituala, niciun plan al vietii si absolut niciun miracol.

Cum este posibil ca o categorie de oameni sa mearga pe carbuni incinsi, fara sa-si arda picioarele? Este adevarat ca prin credinta lor acesti oameni nu muta muntii din loc, dar prin convingerea lor, cel putin din cand in cand, anuleaza legile naturii. Persoana care merge desculta pe carbuni incinsi dispusi pe o distanta de cativa metri, fara sa se arda, inainte de a face aceasta este pregatita mental de catre un instructor in sensul ca nu va pati nimic. Daca la finalul pregatirii persoana este ferm convinsa de aceasta – asadar si-a insusit corect cele transmise de instructor – nici nu se va arde. Daca insa la ea apare doar un „dram” de indoiala, atunci totul a fost degeaba si va suferi arsuri.

Si cum se materializeaza efectul placebo? In anul 2003, in diferite publicatii a aparut un material in care se relata despre un studiu medical in care, dintr-un numar de pacienti cu probleme la menisc, o jumatate au fost operati la genunchi si cealalta jumatate au fost anesteziati; acestora li s-a facut pe piele doar o mica incizie, pentru a simula o interventie chirurgicala. Pacientilor nu li s-a spus nimic. Cu toate acestea – minune – si pacientii care nu fusesera operati prezentau semne de vindecare! Acest rezultat a fost citat drept o dovada a efectului placebo. Dar ce este efectul placebo? Nu este nimic altceva decat una dintre legile cosmice fundamentale pusa in practica: Spiritul stapaneste materia!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

7 Comments

  1. Daca te informai mai mult si mai bine cei ce merg pe carbunii incinsi au un truc al lor si:inainte de a merge pe carbunii incinsi bag picioarele antrun vas cu apa rece daca nu foarte rece si-si duc picioarele la o temperatura mai scazuta,si efectul este ca si cum ai pune tu apa antr-o tigaie goala dar incinsa.Sfaraie apa in tigaie,si acelas efect al au si contactul piciorului cu carbunii incinsi daca stai cu el mai mult timp an apa rece.Imagineazati o pelicula de picaturi de apa intre picior si foc.Trucul consta an faptul ca trebue sa mergi ceva mai repede pe carbunii incinsi decat cum se merge normal.Dar cum am mai spus si alta data si am fost restrictionat *********

    Editat de ADMIN: Alta data nu ai sa mai ai ocazii sa mai scrii comentarii decat in visele tale. Ne vedem in alta viata!

  2. DRAGA IONEL, din pacate cel prostut tu esti. are mare dreptate lovendal in acest articol. tu faci parte dintre cei care habar nu au ce este viata, care este adevarul, ce este spiritul, etc. in loc sa „dai cu pietre” in cei care incearca sa aduca putina lumina sufletelor care nu cunosc realitatea, mai bine citeste ceva scris de scarlat demetrescu, leon denis, paul brunton, stanescu c, flammarion, kardec.sigur te va ajuta!

  3. e atat de mare nesimtirea!!vine unul si te insulta pe propriul site ca si cum ar fi ceva super-normal chiar indicat in asta!!la fel vine si in propria curte,in propria casa, pentru ca unii retardati au impresia ca totul le este permis sau totul li se cuvine!!daca bati campi sau faci e greseli e normal sa ti se spuna unde si cum ca sa te poti corecta insa pe un ton amical,politicos si respectuos..PROSTIA ARE CATEVA „MARI” INSUSIRI::ESTE INTOTDEAUNA OFENSIVA,AROGANTA,JIGNITOARE!

  4. Spiritul, exista si are o putere inimaginabila pt. oameni. Va spun o poveste, reala, din anii 80: o batranica, de 83 de ani, a ajuns la spital cu dureri groaznice abdominale. Medicii, au ajuns la concl. ca are cancer intestinal si au operat-o. Dupa ce au taiat-o, vazand dimensiunea tumorii, nici nu au atins-o si au cusut-o la loc, spunandu-i cand si-a revenit, ca totul ,,va fi bine”. A murit 12 ani mai tarziu…de batranete!?!