duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariCe este boala? Consecinta unui gand negativ sau a unei erori

Ce este boala? Consecinta unui gand negativ sau a unei erori

Ce este boala? Consecinta unui gand negativ sau a unei erori

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ce este o boala? Materie dezorganizata, energie dezorganizata, gandire dezorganizata. Bolile sunt barometrele noastre. Gratie lor, intelegem unde suntem, ce ne lipseste. Cand treceti prin boala, multumiti-i Domnului si rugati-va sa va ajute sa intelegeti ce va lipseste. Pana acum, bolile erau partea cea mai negativa a vietii voastre, dar, in ziua in care veti gasi modalitatea de a le face fata, veti avea acces la partea pozitiva a vietii.

Care este rolul bolilor? Cand o fiinta vie nu foloseste cum trebuie fortele primite, natura ii trimite bolile ca s-o limiteze. In consecinta, boala nu este altceva decat o limitare temporara a libertatii omului sau a fiintelor vii in general.

O fractura la picior este consecinta unui gand negativ sau a unei erori. Nu exista legi care sa judece gandurile, dar omul este intemnitat de durerea pe care o simte. Natura este atat de inteligenta, incat pedeapsa pe care i-o aplica omului ca sa-i corecteze nu poate sa fie evitata; astfel restabileste armonia.

Cauza tuturor bolilor, tuturor insuficientelor si tuturor nefericirilor din viata este natura spirituala si non-fizica. Daca vreti sa fiti sanatos, nu acceptati in inteligenta, in inima voastra niciun gand si niciun sentiment negativ. Ele sunt paraziti si nu trebuie lasate sa se dezvolte in capul vostru.

Cand gandurile, sentimentele si actele omului sunt pure, acesta n-are nicio teama, nu se ingrijoreaza de nimic, nu e incordat. Aproape nicio boala nu-l poate ataca. Chiar daca se imbolnaveste, boala vine si pleaca, nu lasa sechele.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.