luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaAlimente naturisteDin secretele postului, conform binecunoscutului si regretatului vindecator roman, ing. Popa Valeriu

Din secretele postului, conform binecunoscutului si regretatului vindecator roman, ing. Popa Valeriu

Din secretele postului, conform binecunoscutului si regretatului vindecator roman, ing. Popa Valeriu

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Binecunoscutul si regretatul vindecator roman ing. Popa Valeriu ne vorbeste putin despre post. Iata ce ne spune:

* Sa se faca cure de dezintoxicare prin post, deoarece sangele incarcat cu toxine nu mai are posibilitatea sa preia de la celula elementele toxice rezultate in urma arderilor metabolice si, prin sistemele de eliminare, sa scape de acestea si, de asemenea, sa alimenteze cu oxigen si elemente nutritive necesare proceselor metabolice toate celulele corpului.

* Postul insotit de clisme este cel mai important mijloc de a obtine sanatatea. Daca postul nu este insotit de clisme, se poate produce autointoxicarea, deoarece in acest timp au loc eliminari mari de toxine, care, in urma incetari peristaltismului intestinal si a lipsei alimentelor ce fac tranzitul, raman in intestin si reintra in circuitul sanguin, formand un cerc vicios.

* Cand digestia se intrerupe, toata energia corpului se concentreaza pentru a dizolva si elimina reziduurile din tesuturi. Astfel incepe purificarea interna. Postul trebuie sa fie insotit de ganduri optimiste, iar emisia de endorfina difuzata de creier in organism ofera armonia si echilibrul de care este nevoie in timpul postului.

* Este de remarcat ca in perioada initiala a postului, cu o periodicitate de 7 zile sau jumatati de ciclu, adica 3, 7, 14, 21, … de zile, apar crizele de eliminare greu de depasit, reapar toate vechile boli ale pacientului, dar ele dispar pe masura ce sangele si tesuturile se purifica si apoi intervine o senzatie de stare buna si o usurinta in tot organismul.

* In post si la reluarea alimentatiei (corecte), mucusul intestinal, sistemul bacterian si cel microbian se vor reface pe structura unei hrane curate, vii, sanatoase. Si structura modului de gandire este alta, mai aproape de adevar. Apar calitati intuitive noi sau proprietati telepatice.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.