Iata cateva secrete ale reincarnarii si karmei…

Reincarnarea este conceptul filozofic sau religios prin care un aspect al unei fiinte vii incepe o noua viata intr-un alt corp fizic sau o forma diferita dupa fiecare moarte biologica. Astfel, se spune ca toti copiii care se nasc nu sunt suflete noi, ci suflete care au mai trait pe acest Pamant sau suflete care vin la incarnare din alte universuri sau sisteme solare, si carora intruparea terestra le este necunoscuta. Este drept ca nu toate sufletele au aceeasi vechime astrala; unele sunt foarte batrane, au milioane de ani vechime, altele sunt mai tinere, au doar cateva sute de mii de ani.

Conceptul de reincarnare ar putea explica astfel de ce un copil se poate naste sanatos, intr-o familie iubitoare cu posibilitati materiale, iar altul are deficiente, necazuri si parinti denaturati. De fapt, aici intervine legea karmei care este legea suprema – legea cauzei si a efectului. Cum poti iesi din legea karmei? Platindu-ti toate datoriile si primind inapoi tot ceea ce ti se datoreaza. Este un fel de punct zero, un punct in care nu mai datorezi si nici nu ti se mai datoreaza nimic.

In momentul in care trupurile mor, sufletele eliberate trec din planul terestru in cel astral, in locul specific si conform cu vibratia fiecaruia. Aici intervine principiul densitatii luminice. Cu cat un suflet este mai luminos, cu atat el va accede catre planuri vibrationale mai inalte; cu cat sufletul este mai intunecat, cu atat va ajunge in planuri mai grosiere. Acest lucru depinde de gradul de dezvoltare si evolutie a fiecarui individ in parte. In momentul mortii are de fapt loc ruperea brusca a legaturilor dintre elemente si astfel sufletul este eliberat si poate urca in lumea astrala. Sufletul strabate toate zonele acesteia si ramane agatat de planul care corespunde perfect vibratiei lui.

Uitarea este o alta lege a universului. Ea trebuie sa existe pentru ca omul sa poata anihila karma. Crezi ca daca ai sti ca te casatoresti cu ucigasul tau din alta viata ai face-o? Ai putea accepta ca sora ta este persoana care ti-a distrus viata si pe care ai ucis-o? Ti-ai iubi copilul daca ai sti ca el este intruparea celui care te-a ucis in trecut? Te-ai aseza la masa cu parintii tai, daca ai sti ca in alta viata ti-au facut rau? Si exemplele pot continua la nesfarsit. Pentru ca si karma sa sa poata fi indeplinita, legiuitorul trebuie sa devina nelegiuit, calaul victima, copilul parinte, medicul pacient si tot asa pana cand fiecare suflet isi va fi insusit toate aceste vibratii, trairi, desavarsindu-si cunoasterea. Cand acest lucru va fi infaptuit, el va ajunge la intelepciune. Nu exista suflet intelept care sa nu fi cunoscut toate aceste planuri.

Ceea ce diferentiaza entitatile intre ele este numarul de incarnari in care si le-au insusit. Unora le-au trebuit cateva vieti altora cateva sute, insa in final toate fiintele vor ajunge desavarsite, in acelasi loc de unde au plecat. Intre timp ele trebuie sa treaca prin nasteri si morti succesive, prin sederi si asteptari in planul astral pentru a se incarna optim. Sunt incarnari ce sunt alese pentru ei de ingerii karmei.

Be the first to comment

Leave a Reply