Despre „Secret”: cum poti sa ti se implineasca o dorinta in 3 pasi

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In film sunt adunati oameni de toate profesiile: doctori, filosofi, psihologi, fizicieni, scriitori si oameni obisnuiti, dar care au ceva de povestit, oameni care cunosc „secretul”. De asemenea sunt folosite citate ale unor oameni bine cunoscuti din istorie, care stiau si ei secretul: Buddha, Einstein, Platon si multi altii.

Ei bine, secretul este reprezentat de „legea atractiei” sau „legea rezonantei” si daca stii si aplici aceasta lege, nici o dorinta din viata ta nu-ti va ramane neindeplinita. Este ca si cum ai avea lampa lui Aladin, iar din ea ar iesi un duh care ti-ar indeplini, nu doar 3 dorinte, ci toate dorintele tale. Lucrurile sunt atrase de tine si tu vei fi atras de catre ele. Nu trebuie sa stii calea, trebuie sa stii doar rezultatul si o cale se va crea pt tine. Se poate ca dorinta ta sa se indeplineasca peste noapte sau sa descoperi ca ai de facut anumite lucruri.

Pe scurt, secretul se aplica realizand 3 pasi:
1. Tu formulezi o dorinta;
2. Universul raspunde pozitiv dorintei tale (o indeplineste), de fiecare data, fara exceptie;
3.Pentru a primi raspunsul, realizarea dorintei, tu trebuie sa fii aliniat cu dorinta ta, adica… sa traiesti in sufletul tau acea stare de fericire si de bucurie ca si cum tu ai avea dinainte lucrul dorit de tine.

Si asta pentrut ca Dumnezeu iti daruieste tot ce iti doresti si tot ce te face fericit. Si oricare ar fi dorinta ta, trebuie sa stii ca o meriti. El iti daruieste orice lucru pe care tu staruiesti cu atentia si cu interesul tau. Dumnezeu nu face diferenta intre bine si rau, iar daca tu staruiesti asupra unor ganduri negative, acele ganduri se vor materializa pentru tine.

Pentru a-ti realiza mai usor dorintele ai putea de asemenea sa folosesti 2 instrumente extraordinar de puternice: gratitudinea si vizualizarea. Multumeste pentru ceea ce ai deja si pentru ceea ce stii din tot sufletul ca vei primi cat de curand. Vizualizeaza-ti dorinta implinita si stilul de viata pe care l-ai avea datorita implinirii ei.

Gandeste pozitiv. Daca esti impotriva razboiului, fii pro-pace, daca esti impotriva saraciei, fii pro-abundenta si belsug, daca esti impotriva unui politician sustine-l pe adversarul sau. Fiind impotriva unui lucru, fiind dezamagit si deznadajduit stiind ca acel lucru exista, tu nu faci decat sa accentuiezi existenta acelui lucru.

Lasa la o parte fricile, ignora lucrurile care nu iti plac, creaza un program automat de plata a datoriilor, lasa-l pe doctorul tau sa isi faca griji asupra bolilor tale si sa le trateze. Tu imbratiseaza-ti cu pasiune dorintele cele mai arzatoare, vizualizeaza-ti o viata imbelsugata si traieste in fiecare clipa cu gandul ca ai un corp sanatos ce intinereste mereu.

Am inteles de asemenea, in sfarsit, importanta istoriei in vietile noastre. Este bine sa iti cunosti trecutul. Dorintele si trairile din trecut au realizat prezentul. Dar daca cineva se uita la situatia actuala a lucrurilor si se defineste pe sine dupa ea, nu face decat sa se condamne sa nu aiba nimic mai mult decat acelasi lucru si in viitor. Prezentul este deja trecut, dar ce ne rezerva viitorul depinde in totalitate numai de gandurile noastre de acum.

Iti doresti mai multi bani? Urmareste si filmuletul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=o2MqciSMOmk
Iti doresti impacarea cu propriul suflet? Filmuletul urmator ar putea sa te inspire: http://youtube.com/watch?v=phL0RLKL8bc

Este o eroare si o minciuna faptul ca nu exista suficiente lucruri pentru toata lumea. Universul abunda de lucruri minunate, abunda de energie si de viata. Iar daca toata lumea ar trai viata la adevarata ei putere, ce lume minunata am avea!

„Fii lejer in legatura cu asta. Distreza-te cu ea. Nu este nimic ce ar trebui sa faci, doar ce vrei tu sa faci.”


Social Media

1 Comment

Leave a Reply