Cinci semne care ne spun ca cei dragi decedati incearca sa ne contacteze… sa nu le ignoram!

semne-spiriteNu trebuie sa fii un medium sau sa ai puteri speciale pentru a intra in contact cu cei dragi si decedati. Fiintele dragi moarte pot veni la noi sa ne linisteasca atunci cand trebuie sa luam decizii dificile. Daca am fi putin mai constienti de ce se petrece in jurul nostru, atunci am sti ca niciodata nu suntem singuri. Iata semnele care ne arata ca cei decedati se afla langa noi:

1. Ei apar in vise

Un vis plin de viata al unei persoane iubite si decedate poate fi clasificat ca un vis lucid sau o viziune. Un vis lucid poate fi atat de intens, cu o persoana decedata draga noua, incat ne vom trezi noaptea, lasandu-ne plini de emotii.

2. Simtim atingerea lor

Acest lucru poate fi simtit la scurt timp dupa moartea unei persoane dragi si se simte ca o palpitatie pe maini sau pe spate. Altii pot sa simta ca nu sunt singuri si ca exista o prezenta in incapere, chiar daca nu exista niciun semn evident.

3. Au loc fenomene inexplicabile

Nu este neobisnuit pentru spirite sa afecteze componentele electrice din casa. Ati putut observa mai multe becuri arse sau alte dispozitive electrice care s-au stricat, fara nici un motiv aparent. Acest lucru inseamna ca spiritele incearca sa-ti atrag atentia, dar tu nu le asculti.

4. Ascunderea sau aparitia unor obiecte

Observati ca, deodata, apar niste obiecte in locuri unde stiti sigur ca nu ati umblat sau ca ele dispar din locul in care erau.

5. Ii mirositi

Simtiti deodata un miros inexplicabil, care era caracteristic unei persoane decedate. De exemplu, daca acea persoana se dadea cu parfum de trandafiri, simtiti brusc acest miros, fara sa aveti nicio explicatie…

Be the first to comment

Leave a Reply