Cursuri roata medicinei si tehnicile de vindecare ale samanului

Social Media

Va  invitam intr-o puternica calatorie de transformare, evolutie si redescoperire a propriei puteri, in cadrul cursurilor Roata Medicinei si Tehnicile de vindecare ale shamanului.

Aceste doua cursuri reprezinta invataturile shamanilor Inasi pe care Alberto Villoldo le-a creat in urma unei lungi perioade de explorare si initiere alaturi de shamani

Se crede despre shamanism ca ar fi prima practica spirituala cunoscuta omenirii. Dovezi ale acestor traditii spirituale si ale metodelor de vindecare dateaza de mii de ani si au fost gasite in toate colturile lumii. Ca si practica spirituala si modalitate de vindecare, shamanismul a fost practicat intr-o forma sau alta de toate culturile indigene din variate zone geografice.

Din perspectiva shamanica suferinta umana are cateva cauze prinicipale. Prima cauza si cea din care deriva celalalte este aceea a separarii de Spirit si Divinitate, sau mai binezis a iluziei separarii. Aceasta separare este sursa marilor suferinte si chinuri sufletesti, emotionale si chiar fizice pe care din ce in ce mai multi semeni le traiesc.

Alte cauze sunt pierderea puterii, pierderea unei parti de suflet, blocajele spirituale sau intruziunile energetice.

Boala sau suferinta derivata din acestea se poate manifesta in variate forme, situatii si experiente din viata noastra, cum ar fi suferintele emotionale, fizice sau psihologice, accidente, abuz, relatii conflictuale, traume, etc. Cand cineva si-a pierdut puterea personala acest fapt poate duce la depresie, boli cronice sau o serie de ghinioane in viata. Atunci cand avem de-a face cu o pierdere de suflet, persoana si-a pierdut o parte din esenta si forta vitala si odata cu acestea, un instinct important. Pierderea de suflet se manifesta ca depresie, boala, dependente, deficiente ale sistemului imunitar, tristete, un sentiment de jale fara sfarsit sau un sentiment profund ca ceva ne lipseste, adesea apare senzatia ca nu facem parte din aceasta lume, ne traim viata mai degraba ca si observator  decat ca  participanti activi, prezenti, s.a.m.d Atunci cand se pierde o  parte de suflet si puterea personala, apar  blocajele spirituale si intruziunile energetice. De regula blocajele sau intruziunile sunt localizate intr-o zona a corpului si se pot manifesta ca durere sau discomfort emotional sau chiar  fizic luand forma diferitelor afectiuni sau boli (atunci cand blocajele sau inturziunile sunt vechi).

Cu toate acestea shamanii stiu ca in fiecare moment suntem inconjurati de forte spirituale ce sunt gata sa ne sprijine, sa ne vindece, sa ne hraneasca si sa ne transforme si pentru asta tot ce avem de facut este sa ne angajam in relatie autentica cu aceste forte si cu Marele Spirit pentru a primi un flux bogat de binecuvantari si vindecari.

O cale puternica de a ajunge in relatie cu Marele Spirit este Roata Medicinei Incase. A intra in roata medicinei inseamna a intra in microcosmosul intregii creatii. Cand stam in centrul acestei roti medicinale a vietii, noi ne aliniem cu fortele care au conturat intreg Universul, suntem in esenta noastra, constienti de propria Putere, Lumina si Maretie.

Marele Spirit este forta care a creat tot ceea ce a existat, exista si va exista. In crestinism acesta forta poarta numele de Dumnezeu. Atunci cand esti mai aproape de esenta ta care este Una cu Marele Spirit si cu tot ceea ce ne inconjoara, esti co-participant constient la desavarsirea operei creatiei.

Cand intram in Roata Medicinei, ne intoarcem fata spre toate principiile organizatoare ale Universului, acestea sunt forte primordiale arhetipale ale Creatiei: Sud-Sarpe, Vest-Jaguar, Nord – Pasarea Colibri, Est-Vulturul/Condor, Atingem apoi Mama Pamant si ne ridicam bratele, ochii si inimile catre cer, catre Tatal Soare, Mama Luna, Marele Spirit, cel care este cunoscut sub o mie de nume dar care nu poate fi numit.

Atunci cand chemam cu iubire, respect si intentie clara aceste energii ne raspund. Ele vin si spatiul sacru este format. In acest loc sigur si sfant putem sa ne conectam cu Divinul, ne putem imbratisa vulnerabilitatile si slabiciunile, ne putem aprofunda intimitatea, vindecam rani vechi, putem intampina si primi noi energii in viata noastra, primim ajutor de la Fiintele de Lumina, ajutoare ancestrale si gustam Infinitul.

Toate culturile si traditiile indigene au folosit Roata Medicinei ca metoda de vindecare, dezvoltare si evolutie. Pentru Laika, ultimii incasi aceasta reprezinta invataturile de intelepciune ale maestrilor shamani din Amazon si Anzi, invataturi perpetuate de la o generatie la alta, acestea sunt invataturile si procesele cu care noi lucram pe parcursul acestor module, acestea au fost aduse in lumea omului modern de catre Alberto Villoldo, psiholog si antropolog.

Totodata invataturile shamanice ale Rotii Medicinei reprezinta o harta a propriei constiinte, o harta dupa care te poti ghida si care-ti permite sa te cunosti in profunzime, sa obtii insight-uri profunde, sa te vindeci si sa-ti accesezi propria putere ce a fost cu tine intotdeauna.

Intrand in Roata Medicinei te avanti in cea mai semnificativa calatorie a vietii. Devii eroul si autorul propriei tale povesti. Mergand rand pe rand prin fiecare directie a rotii medicinale iti transformi ranile in surse de putere, descoperi calea Razboinicului de Lumina si puterea neinfricarii, continui calatoria prin a invata sa visezi si sa creezi cu ochii deschisi cel mai frumos vis pentru tine si ceilalti iesind din cosmarul colectiv, creand o lume mai buna. Vino in Roata Medicinii sa devii inteleptul care lucreaza cot la cot cu inteligenta Universului, vino sa fii co-creator constient in desavarsirea operei Creatiei, creand Raiul pe Pamant precum sus asa si jos. Pe parcursul acestei calatorii esti initiat in linia de vindecatori luminosi Laika, barbati si femei ce te vor insoti si te vor sprijini intodeauna in calatoria ta.

“Am fost pastratorii unor serii de procese, sau ritualuri care ne invata despre cine devenim ca oameni, ca planeta. Aceste procese sunt pentru intrega lume” Don Manuel, unul din inteleptii Laika

Daca inainte de participare doriti o familiarizare cu practica shamanica si tehnicile de vindecare ale shamanului recomandam citirea cartilor lui Alberto Villoldo, publicate de Editura FOR YOU.

Toate Modulele sunt interactive cu demonstratii, exemplificari, know-how, exercitii experientiale, tehnici si procese energetice de vindecare, suport unu la unu cu traineri certificati in medicina energetica shamanica incasa, ziua practica intensa shamanica, seri cu ceremonii de initiere, alchimie indigena prin lucrul cu Mama Pamant si Focul Sacru.

Programul cursurilor este urmatorul:

MODUL SUD – 08-14 NOIEMBRIE 2012
– Roata Medicinei – 08–11 Noiembrie 2012
– Tehnicile de vindecare – 11–14 Noiembrie 2012

MODUL VEST – 14-20 MARTIE 2013
– Roata Medicinei – 14–17 Martie 2013
– Tehnicile de vindecare – 17–20 Martie 2013

MODUL NORD – 20-26 IUNIE 2013
– Roata Medicinei – 20–23 Iunie 2013
– Tehnicile de vindecare – 23–26 Iunie 2013

MODUL EST – 19-25 SEPTEMBRIE 2013
– Roata Medicinei – 19–22 Septembrie 2013
– Tehnicile de vindecare – 22–24 Septembrie 2013

Inscrierile se fac prin completarea formularului de inscriere si plata unui avans de 20% din valoarea cursului.

Pentru completarea formularului de inscriere accesati acest link: http://munayland.ro/inscriere-cursuri.html

Optiuni cost cursuri / modul:
Roata Medicinei 1+Tehnici de Vindecare ale Samanului1  =  450 EUR/modul

Roata Medicinei 1 = 220 EUR/modul
Tehnici de Vindecare ale Shamanului 1 = 250 EUR/modul
Roata Medicinei 2+ Tehnici de Vindecare ale Shamanului2 = 225 EUR/modul

Roata Medicinei 2 = 120 EUR/modul
Tehnici de Vindecare ale Shamanului 2= 140 EUR/modul

Plata se face la cursul BNR din ziua platii!

Specificatii:
Roata Medicinei1 – Pentru cei care vor sa faca doar Roata Medicinei
Tehnici de Vindecare ale Shamanului1 – Pentru cei care au facut Roata Medicinei si vor sa faca Tehnici de Vindecare ale Shamanului
Roata Medicinei2, Tehnici de Vindecare ale Shamanului2- Pentru cei care repeta

Cursurile sunt rezidentiale iar cazarea pentru modulul Sud va fi la Penriunea Marina din Tohanul Nou. Cazarea+3 mese pe zi se plateste separat fata de taxa de curs si este 140 Ron/zi de persoana, loc in camera dubla.

Pentru cei care platesc integral modulul Sud pana la data  de 15 Octombrie se acorda o reducere de 20% din costul acestui modul.

Inscrierile se fac pana la data de 01 Noiembrie 2012

Reduceri:

Reducere 10% din taxa de curs pentru studenti.

Reducere 15% din taxa de curs pentru pensionari.

Pentru detalii, descrieri module, inscriere va rugam sa accesati acest link: http://www.munayland.ro/cursuri-shamanism.html

Va asteptam cu drag,

Vasile si Carmen


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply