Cum sa va alegeti cristalul potrivit pentru a va vindeca si a fi fericiti!

pietre pretioase 3Totul are o forta de viata, intr-un fel sau altul, iar acest lucru este valabil mai ales pentru cristale sau pietre semipretioase. Multi oameni considera ca cristalele sunt pline de energie pozitiva. Unii oameni considera chiar ca cristalele au o forma de constiinta. Iar in acest articol vom vorbi despre cum putem gasi si folosi cristalele cele mai potrivite pentru vindecare.

Dar, mai intai, sa discutam putin despre cateva cristale si pietre semipretioase:

1) Cristalul de cuart (de stanca) – extrem de versatil, el este un amplificator puternic. Se crede ca el amplifica orice frecventa, inclusiv frecventa naturala a propriului corp. Corpurile noastre au propria lor frecventa electromagnetica, iar cristalul de cuart o preia.

cristalul de cuart

2) Citrinul – Energia citrinului este una fericita si creativa, si deci, daca va simtiti obositi sau pesimisti aveti nevoie de citrin. Acesta piatra va ofera un impuls mare pentru prosperitate si abundenta. De asemenea, citrinul este un mare manifestor al energiei solare.

citrin3) Cristalul roz – Energia cristalului roz este una foarte calma, blanda si plina de compasiune. Acesta este cu adevarat o piatra a dragostei, pentru tot felul de iubiri. Daca cineva simte nevoia sa se simta iubit sau in cazul in care isi doreste sa-si proiecteze compasiunea fata de o alta persoana, atunci are nevoie de cristalul roz.

cristalul roz

4) Aventurinul verde – este o piatra de vindecare pentru orice, pentru ca are o mare vitalitate. Daca cineva are nevoie de vindecare de orice (pentru bani, sanatate etc.), aceasta este piatra de care aveti nevoie.

aventurin verde

5) Ametistul – este o piatra de protectie si purificare. Ametistul sporeste intuitia si ajuta la eliberarea dependentelor. Practic, este o piatra de care aveti nevoie intotdeauna.

ametistDar, care din aceste cristale sau din altele ar trebui să le alegem? Sau care ar fi cele mai potrivite pentru noi? Iata pasii pe care ar trebui sa-i parcurgem, pentru a gasi cristalele potrivite pentru noi!

1. Stabiliti-va o intentie. Inainte de a incepe procesul de gasire a unui cristal sau unei pietre pretioase potrivite, stabiliti-va mai intai o intentie. De exemplu, „doresc sa obtin o cat mai multa vitalitate”. Sau „doresc sa obtin iubire”.

2. Urmati-va simturile. Avem simturile fizice si simturile intuitive. Simturile fizice includ vederea, sunetul, mirosul, atingerea si gustul. Simturile intuitive includ clarviziunea, clarauzul, clarsimtul, clarmirosul, clargustul si clarconstiinta. Utilizati-va toate acestea pentru a alege piatra perfecta.

3. Asteptati un sentiment. Uneori, un cristal sau o piatra pretioasa va sta doar la o persoana. Daca o piatra continua sa atraga atentia cuiva, ar putea fi cea corecta. De asemenea, unele pietre vor vibra sau emana o forma de energie, atunci cand detinute de persoana potrivita. Simtiti acest lucru.

„Vanatoare” placuta de cristale si pietre pretioase!

Be the first to comment

Leave a Reply