Cum sa-l recunosti pe arhanghelul Metatron: semnele prezentei lui Metatron in vietile noastre

Social Media

Metatron este un arhanghel puternic care ii invata pe oameni cum sa-si foloseasca puterea spirituala pentru bine, in timp ce el inregistreaza alegerile lor in Marea Arhiva a Universului (cunoscuta fie ca Cartea vietii lui Dumnezeu, fie ca Inregistrarile Akashice).

Unii credinciosi spun ca Metatron este unul dintre cei doi arhangheli (celalalt este Arhanghelul Sandalphon ) care a fost mai intai o fiinta umana. Se crede ca a fost profetul Enoh din Tora si Biblie, inainte de a se inalta la cer si de a deveni arhanghel. Experienta lui Metatron de a fi trait pe Pamant ca om ii confera o capacitate speciala de a relationa cu oamenii care doresc sa se conecteze cu el.

Iata cateva semne ale prezentei lui Metatron:

Straluciri de lumina

S-ar putea sa vezi sclipiri stralucitoare de lumina ori de cate ori Metatron te viziteaza, deoarece are o prezenta de foc care se poate manifesta sub forma unui corp cristalin. In cartea lor, „Gnostic Healing: Revealing the Hidden Power of God” („Vindecarea gnostica: Dezvaluirea puterii ascunse a lui Dumnezeu”), autorii Tau Malachi si Siobhan Houston sugereaza meditatia, pentru ca apoi sa ni-l imaginam pe Metatron ca un corp de lumina cristalina, cu cele sapte stele interioare si cele trei canale.

Autoarea Doreen Virtue scrie in cartea sa, „Arhanghelii 101”, ca aura lui Metatron este de un „roz profund si verde inchis” si ca Metatron foloseste adesea un cub stralucit iluminat (cunoscut sub numele de „Cubul lui Metatron” in geometria sacra). Metatron foloseste acel cub pentru a vindeca oamenii de energii nesanatoase pe care doresc sa le elimine din viata lor. Virtue scrie: „Cubul se invarte in sensul acelor de ceasornic si foloseste forta centrifuga pentru a indeparta reziduurile de energie nedorite. Puteti apela la Metatron si cubul sau de vindecare pentru a va curata”.

Arhanghelul Metatron va indeamna sa va schimbati gandurile

Ori de cate ori simtiti o dorinta de a inlocui un gand negativ cu unul pozitiv, acel indemn poate fi un semn de la Metatron. Acesta este preocupat in special de modul in care gandesc oamenii, deoarece munca sa de a pastra inregistrarile Universului ii arata in mod constant cum gandurile negative ale oamenilor duc la alegeri nesanatoase, in timp ce gandurile pozitive ale oamenilor duc la decizii sanatoase.

In cartea sa, „Angel Sense”, Belinda Joubert scrie ca Metatron ii indeamna adesea pe oameni sa inlocuiasca gandurile negative cu ganduri pozitive: „Metatron te ajuta sa iti alegi cu grija gandurile. Incearca intotdeauna sa fii stapanul gandurilor tale in loc sa fii sclav al gandurilor tale. Cand esti maestru, esti responsabil, ceea ce inseamna ca esti motivat, concentrat si inspirat de ganduri pozitive”.

Rose VanDen Eynden sugereaza in cartea sa „Metatron: Invocarea ingerului prezentei lui Dumnezeu”, ca cititorii folosesc instrumente fizice (cum ar fi un cristal de cuart sau o lumanare galbena sau aurie) in meditatie pentru a-l chema pe Metatron ca „stalp de lumina”. Ea scrie ca Metatron va va ajuta sa scapati de toate energiile care nu servesc propriului vostru bine superior sau vointei Creatorului.

Un parfum puternic

Un alt mod prin care Metatron poate alege sa-ti atraga atentia este printr-un parfum puternic in jurul tau. Joubert scrie in „Angel Sense”: „Cand simti un miros neobisnuit de ierburi puternice si condimente precum ardei iute sau boabe de piper, este un semn de la Metatron”.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply