Cancerul se poate vindeca cu ajutorul campului magnetic?

Social Media

camp magneticFactorii de decizie din industria farmaceutica sau Big Pharma pur si simplu nu fac bani din oameni sanatosi. Ei se imbogatesc din bolile pe care le contractam, pentru a perpetua activitatea din industria medicamentelor. Solutii periculoase sunt adesea comercializate ca reprezentand un „mare miracol”, in timp ce, de multe ori, aceste medicamente nu functioneaza in mod eficient pentru a trata afectiuni grave cum ar fi tumorile canceroase.

In 2012, oamenii de stiinta sud-coreeni au descoperit o metoda medicala pentru tratarea celulelor canceroase. Ei au descoperit ca utilizand campurile magnetice si proprietatile lor, celulele canceroase se auto-distrug.

Procesul care se numeste moartea programata a celulelor (CPD) poate avea loc in mod natural in organism, atunci cand celulele respinse raspund la semnale pentru a declansa o fragmentare. Celulele imune consuma apoi aceste fragmente, contribuind la mentinerea unui corp sanatos. Oamenii de stiinta au descoperit un mod de a ajuta declansarea CPD-ului sau apoptozei, oprind astfel tumorile sa se dezvolte. „Am demonstrat ca apoptoza de semnalizare poate fi obtinuta in vitro (in laborator) si in-vivo (pe viu), prin utilizarea unui comutator magnetic”, au declarat oamenii de stiinta in timpul unui interviu.

Descoperirea a facut valuri notabile in lumea stiintei. Cu toate acestea, de la publicarea articolului de cercetare (2012) au trecut 3 ani, si de atunci nu s-a mai spus nimic. Cel mai actual articol pe aceasta tema a aparut in Belfast Telegraph, la finalul lui 2012, fiind o versiune reciclata la articolul din 2012 pe aceasta tema, fara a introduce ceva nou la subiect.

Ce s-a intamplat intre timp? Inca o descoperire remarcabila din domeniul cancerului, ignorata cu buna intentie de Big Pharma…


Social Media

1 Comment

Leave a Reply