Durerea de cap: vindecari spirituale

Social Media

Capul, are o legatura directa cu nivelul lui A FI. Iar o durere de cap simbolizeaza faptul ca persoana afectata isi da in cap cu o multime de devalorizari. Se acuza pentru o serie de lucruri si mai ales pentru faptul ca nu este destul de inteligenta, fiind foarte exigenta cu ea insasi. Spune sau crede adeseori una dintre urmatoarele expresii: „ma doare capul” „simt ca imi crapa capul”, „tu ma faci sa imi crape capul”, „m-am saturat pana peste cap”, „parca am cazut in cap” („sunt putin nebun sau nebuna”), „imi vine sa ma dau cu capul de pereti”, „acest lucru imi va cadea mie pe cap” („voi fi acuzat/acuzata de ceva”), „sunt tare de cap”, „mi-am pierdut capul” etc.

Persoana in cauza se devalorizeaza in loc sa se aprecieze. Pentru cei care au senzatia ca le explodeaza capul, mesajul este nu mai acumuleze atat de multe lucruri, din teama de a fi judecati de ceilalti. Este posibil sa fie vorba despre o persoana care nu se accepta pe sine asa cum este. Se acuza ca este prea distrata. Sau o persoana careia ii este frica sa fie capul unei actiuni, adica sa conduca, sa fie prima.

O durere de cap, mai ales la frunte, indica faptul ca acea persoana se forteaza sa inteleaga totul. Ar trebui sa isi acorde timpul de a acumula destule informatii, pentru ca inteligenta sa sa poata opera sintezele si conexiunile necesare.

Fiind sediul celor cinci simturi, capul este o parte foarte importanta a corpului. Cand apare o durere, aceasta te impiedica sa vezi, sa auzi, sa mirosi si sa spui ceea ce corespunde cu adevarat propriilor tale nevoi, ceea ce te indeparteaza de ce vrei sa fii cu adevarat. Primesti mesajul de a relua contactul cu fiinta ta interioara, adica cu persoana care esti in prezent. Este inutil sa te fortezi sa fii asa cum ar vrea ceilalti sa fii. Nimeni nu poate sa ajunga sa fie ceea ce vor ceilalti sa devina.

Daca esti o persoana care ii infrunta pe ceilalti, din nou te impiedici sa fii tu insuti. Mesajul este sa te destinzi, sa nu mai vrei cu orice pret sa intelegi totul, pentru a reusi astfel sa fii tu insuti. Daca folosesti expresiile mentionate mai sus, incearca sa constientizezi ca teama care se ascunde in spatele acelor expresii nu este un lucru benefic pentru tine.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply