Pe 8 august se deschide „Poarta Leului”, un portal plin de energie!

poarta LeuluiTimp de mii de ani, aceasta perioada a anului (inceputul lunii august) are parte de un aflux foarte mare de energie, care vine in jurul datei de 8 august al fiecarui an. Acest portal a fost numit „portalul infinit” sau „Poarta Leului”, caci are loc o activare energetica a numerelor 8/8 (8 = luna august, a 8-a a anului / 8 = ziua a 8-a din august).

Acum ne aflam in semnul astrologic al Leului, iar leul este un lider natural, atunci cand toate aspectele sunt echilibrate. Atunci cand Leul este centrat si echilibrat, ofera nu doar o incredere linistita si puternica, dar si o inima generoasa si marinimoasa. Astrul care este legat de Leu este Soarele; conform mayasilor, Soarele este legat energetic de centrul galaxiei noastre, de unde isi primeste toata energia, distribuind-o ulterior planetelor, inclusiv Pamantului.

La fel cum Soarele este centrul sistemului nostru solar, oferind energie pentru toate fiintele de pe planeta noastra, la fel si noi avem aceasta proprietate, cu un Soare interior situat in plexul nostru solar, in care se afla diafragma. Acesta este centrul energetic care ne ofera putere si incredere in sine.

Ati observat vreodata ca atunci cand respirati urmati emotiile, gandurile sau starea voastra energetica? Si asta pentru ca gandurile si emotiile sunt energie; ele sunt impulsurile electrice transmise intregului corp. Aceasta relatie intre corp si minte este un fel de benzina pusa intr-o masina, pentru a merge mai departe. Gandurile si emotiile voastre ar fi benzina care controleaza alimentarea cu energie pentru miscare, in timp ce diafragma, cea care controleaza respiratia, ar fi motorul masinii.

Atunci cand aveti emotii negative sau tensiune in abdomen, atunci va simtiti parca lipsiti de energie si de incredere in voi insiva, nepermitandu-va sa fiti in puterea voastra radianta naturala!

La inceputul lunii august, Sirius, o stea venerata de vechii egipteni, isi revarsa cel mai puternic lumina sa pe Pamant. Pe vremea vechilor egipteni, Sirius se alinia cu Sfinxul si marile piramide, dar activa in acelasi timp si „Poarta Leului”. Pe de alta parte, numarul opt in numerologie reprezinta abundenta, prosperitatea si intelepciunea interioara. Numarul opt are aceeasi forma geometrica ca si structura ADN-ului nostru.

Asadar, ce trebuie sa facem in zilele acestea, cand se deschide „Poarta Leului”? Sa fim deschisi, sa lasam ingrijorarile si supararile deoparte, sa gandim pozitiv si sa lasam ca aceasta energie sa ne patrunda, folosind-o pentru evolutia spirituala.

 

Be the first to comment

Leave a Reply