luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapie5 plante extraordinare care va fac sa respirati mai bine noaptea in...

5 plante extraordinare care va fac sa respirati mai bine noaptea in incaperea in care dormiti

5 plante extraordinare care va fac sa respirati mai bine noaptea in incaperea in care dormiti

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: orthodiet.org (Commons Creative – free)

Din acest articol, puteti afla 5 plante pe care ar trebui sa le aveti in camera in care traiti si dormiti si care va vor ajuta sa respirati mai bine, eliminand toate toxinele ce se pot acumula in aerul din incapere.

1. Aloe Vera. Alaturi de proprietatile sale medicinale, Aloe Vera poate elimina formaldehida din aer.

2. Palmierul Areca. Aceasta planta elimina dioxidul de carbon si toxinele din aer. Potrivit expertilor, contine proprietati puternice de umidificare. Asadar, atunci cand alegeti aceasta planta, o luati pe cea cu trunchiul mai gros, pentru a o intretine mai usor.

3. Planta sarpe. Cunoscuta si sub numele de „limba soacrei”, aceasta planta este ideala pentru dormitoare deoarece, spre deosebire de majoritatea plantelor, nu ia oxigen pe timpul noptii. Veti avea nu numai oxigen din belsug, ci si o atmosfera racoroasa de somn.

4. Feriga din Boston. Alaturi de calitatile sale decorative, aceasta planta este un umidificator si un purificator natural puternic. In cazul in care aveti probleme cu formaldehida, tot ce trebuie sa faci este sa puneti aceasta planta in casa voastra.

5. Ficusul. Este o planta puternica care poate elimina toxinele din aer si poate creste nivelul de oxigen. Este nevoie doar de o zona cu lumina puternica si mult soare.

In plus, toate aceste plante ofera si urmatoarele beneficii:
* Cresterea nivelului de pozitivitate;
* Reducerea nivelului de depresie, ingrijorare si stres;
* Imbunatirea concentrarii.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.