5 plante extraordinare care va fac sa respirati mai bine noaptea in incaperea in care dormiti

Imagine: orthodiet.org (Commons Creative – free)

Din acest articol, puteti afla 5 plante pe care ar trebui sa le aveti in camera in care traiti si dormiti si care va vor ajuta sa respirati mai bine, eliminand toate toxinele ce se pot acumula in aerul din incapere.

1. Aloe Vera. Alaturi de proprietatile sale medicinale, Aloe Vera poate elimina formaldehida din aer.

2. Palmierul Areca. Aceasta planta elimina dioxidul de carbon si toxinele din aer. Potrivit expertilor, contine proprietati puternice de umidificare. Asadar, atunci cand alegeti aceasta planta, o luati pe cea cu trunchiul mai gros, pentru a o intretine mai usor.

3. Planta sarpe. Cunoscuta si sub numele de „limba soacrei”, aceasta planta este ideala pentru dormitoare deoarece, spre deosebire de majoritatea plantelor, nu ia oxigen pe timpul noptii. Veti avea nu numai oxigen din belsug, ci si o atmosfera racoroasa de somn.

4. Feriga din Boston. Alaturi de calitatile sale decorative, aceasta planta este un umidificator si un purificator natural puternic. In cazul in care aveti probleme cu formaldehida, tot ce trebuie sa faci este sa puneti aceasta planta in casa voastra.

5. Ficusul. Este o planta puternica care poate elimina toxinele din aer si poate creste nivelul de oxigen. Este nevoie doar de o zona cu lumina puternica si mult soare.

In plus, toate aceste plante ofera si urmatoarele beneficii:
* Cresterea nivelului de pozitivitate;
* Reducerea nivelului de depresie, ingrijorare si stres;
* Imbunatirea concentrarii.

Be the first to comment

Leave a Reply