Ati auzit de vitamina B17? Este una dintre cele mai mari conspiratii din industria cancerului

A devenit din ce in ce mai evident in ultimii ani ca exista un numar mare de tratamente alternative pentru cancer, care s-au dovedit a fi eficiente in eradicarea celulelor canceroase, dar si in imbunatatirea eficacitatii tratamentelor traditionale, precum chimioterapia si radiatiile. Multe dintre aceste tratamente alternative nu primesc recunoasterea pe care o merita din partea mass-mediei sau a industriei farmaceutice (Big Pharma). De fapt, in multe state, tratamente alternative de cancer au fost interzise sau au fost scoase in afara legii. Adevarul e ca industria cancerului nu doreste sa se uite la aceste metode alternative si cheltuieste foarte putin din fondurile lor informand oamenii despre medicina preventiva.

Dar, o vitamina speciala – amigdalina – care se crede a fi extrem de benefica in combaterea celulelor canceroase, a fost efectiv interzisa de catre Agenţia Statelor Unite pentru Medicamente, fiind ilegala pentru tratament. Dar, amigdalina contine una dintre cele mai mari concentratii de vitamina B17 de pe planeta si poate fi gasita in special in samburii caiselor. Putini oameni stiu ca acesti samburi sunt extrem de eficienti in lupta impotriva cancerului.

Amigdalina contine glucoza, benzaldehida si cianura, iar acesta din urma se crede a fi ingredientul activ de combatere a cancerului. Este important de retinut totusi ca cianura este toxica pentru toate celulele, de aici ingrijorarea privind toxicitatea amigdalinei. Totusi, studiile sugereaza ca amigdalina este mai toxica pentru celulele canceroase decat pentru celulele normale. La urma urmei, exista sanse extrem de scazute pentru a va intoxica cu cianura din samburii de caise sau de migdale, insa de o mie de ori mai toxice pentru organism sunt tratamentele traditionale impotriva cancerului, ca de exemplu chimioterapia si radiatioterapia.

Ati putea pune urmatoarea intrebare: Daca vitamina B17 este atat de puternica si de utila in eliminarea cancerului, atunci de ce nu este ea prescrisa de catre medici ca si tratament? Raspuns este simplu: Tratamentul natural al cancerului nu poate fi licentiat si vandut si, prin urmare, nu este atractiv din punct de vedere comercial pentru industria farmaceutica.

Dr. Kanematsu Suigura a petrecut mult timp la Centrul de Cancer Sloan Kettering; el a primit, de asemenea, numeroase premii, dintre care unul de la Asociatia Medicala din Japonia, pentru contributii remarcabile in cercetarea cancerului. El a studiat in mod special amigdalina si, prin cercetarile sale, a descoperit ca aceasta substanta a contribuit la prevenirea tumorilor maligne pulmonare la soarecii de laborator. La grupurile de control care au primit numai solutie salina, tumorile pulmonare s-au raspandit intre 80 si 90% din soareci, dar la cei carora li sa administrat amigdalina, tumorile s-au raspandit doar intre 10 si 20%. Pana in 1974, cercetarile privind combaterea cancerului de catre amigdalina au fost foarte pozitive, dar apoi totul s-a schimbat. Si asta pentru ca investitorii de la Centrul de Cancer Sloan Kettering proveneau din industria chimica si se dorea o musamalizare a rezultatelor.

Dar, adevarul nu mai poate fi ascuns lumii…

Be the first to comment

Leave a Reply