2012 si centrul galactic al spiritualitatii noastre

Social Media

alinierea-galacticaIntregul nostru sistem solar (Soarele si planetele sale) se invarte in jurul unui soare central (denumit Alcion si care se afla in constelatia Pleiadelor), care la randul sau se invarte in jurul centrului Galaxiei noastre, Calea Lactee. Astfel, centrul galaxiei este inima noastra, conexiunea noastra catre un Cosmos mai mare din care am fost nascuti.

Centrul galaxiei noastre se afla la 26.000 de ani-lumina de Soarele nostru si reprezinta de fapt o gaura neagra. O gaura in care totul este „golit”: lumina si materia. Mai este cunoscut ca punctul 0, caci de acolo ne nastem si pe acolo trecem atunci cand murim.

Atunci cand aparem in viata prin „canalul de naştere” al centrului galaxiei, codurile noastre de lumina (rezonantele noastre vibrationale inalte care contin urmele trecutului, prezentului si viitorului potential) sunt oprite – si astfel noi uitam ca suntem suflete divine. Totusi, centrul galaxiei noastre este adevarata mama a noastra, e cea care nu-si lasa copiii sai sa decada. Centrul galaxiei emite unde de energie, denumite unde ale iubirii. Aceste unde ne asista in conectarea intregii creatii si ne faciliteaza cresterea.

Undele de iubire sunt parte integrala din Marea Schimbare si ne pregatesc pentru saltul din constiinta noastra. Prin undele de iubire, noi nu suntem separati, ci suntem conectati toti printr-o unica si plina de viata energie vibrationala.

Centrul galaxiei noastre se afla la 26 de grade si 56 de minute de constelatia Sagetatorul. Intreaga galaxie a noastra are nevoie de 225 de milioane de ani pentru a se roti complet in jurul centrului sau galactic, iar noua ne trebuie 26.000 de ani pentru a ne roti in jurul lui Alcion.

In anul 2012, centrul galaxiei noastre, cat si soarele nostru central, Alcion, vor fi complet aliniati cu soarele din sistemul nostru solar, ceea ce inseamna ca vor exista trei sori aliniati intr-unul singur.

In lumea celesta, atunci cand cei trei sori se aliniaza, umanitatea  va avea parte de o nastere spirituala, ca o noua forma de viata. O usa se va deschide pentru umanitate pentru a transcede credintele noastre limitate, dar, pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa actionam acum. Acum este momentul, inainte ca oportunitatea sa fie pierduta. Acesta este un timp istoric in care putem transcede colectiv constiinta materiala a culturii noastre, sa rescriem sistemul nostru de valori, sa respectam natura si intreg cosmosul. Impreuna, putem trai in armonie cu toatele elementele Creatiei!


Social Media

12 Comments

 1. Ghizela, din cate stiu eu un astfel de 2012 s-a inamplat acum 65 milioane de ani cand dinozaurii au disparut in totalitate de pe terra, dar nu toti. Civilizatiile antice stiau foarte bine ce se va inampla, exact si iarasi totul se reduce la annunaki, pt ca din cauza lor matricea producea o asemenea translantie in dimensiunea a 5a, ei numai sunt pe nibiru, cum spun unii, populatia lor in niciun caz nu este foarte mare, doar mica, ei nu au interes sa fie multi, deoarece asta ar duce la conflicte intre ei. Daca stam sa ne gandim si sa iesim din realitatea asta generata tot de ei aflam ca in toate civilizatiile vechi: atlanti, egipteni, sumerieni(toti avand stramos atlantii), aveam desene cu fiinte coborate din cer, egiptenii avea hieroglifele cu astfel de desene, de exemplu: imaginea lui horus, imaginea lui seth ei apar ca avand forma de reptila, nicidecum de om. Ei foloseau hieroglifele ca un mijloc de aparare impotriva lor.
  Acum majoritatea oamenilor spun ca nu se va intampla nimic in 2012 si este o alta forma de manipulare, forma de manipulare chiar asa? sa ne fi manipulat pe noi civilizatiile antice cu un astfel de mesaje? sau se ne fi avertizat? eu cred ca ne-au avertizat de acesta perioada, pt ca dupa 2012 va fi o perioada intre 3-5 ani pana cand matricea se va linisti, iar pt a se linisti si a numai avea treaba cu noi oamenii ar trebui sa gandeasca toti pozitiv.
  In vara lui 2011 vor incepe cele mai marii explozii solare(daca nu credeti in explozii, aflati ca ele au loc la fiecare 11 ani), acele explozii distrugand de la sateliti, tot ce exista tehnologie, sistem bancar etc., iar in 2012(cei de la monatuk in 1970 nu au putut trece mai departe de 2011) se va oprii pt 48 gravitatia terrei, oricum tezaurul informational de sub bucegi are un rol foarte important pt a salva romania, acela fiind construit de atlanti pt a-si apara acesta tara.
  Sunt mult mai multe informatii despre ce se va intampla dar am incercat sa redau foarte putin.
  Oricum acesta nu este nici o apoclipsa cum se spune, este doar o schimbare, o purificare, pt ca daca acesta purificare nu are loc viata pe terra numai tine mai mult de 10 ani, iar daca va tine vom fi sclavii noii ordini mondiale a annunaki-lor, fiindu-ne implantate cipuri.

 2. Traiesc intr-o stare de confuzie, neinteleasa de ceea ce cred eu ca este spiritul meu.Trimit acest comentariu pentru ca in mediul in care exist nu am cu cine conversa. Si-atunci scriu in eter! Imi face mult bine scrisul ! Parca ma elibereaza , dar nu stiu „de ce” anume! Imi doresc sa inteleg , imi doresc sa pot explica ceea ce inteleg ,cu alte cuvinte doresc sa ma luminez insa cred ca nu am de unde sa iau educatia necesara!Este prea mult fals si minciuna in jurul meu de care , recunosc, profit si eu! Daca ,voi , cei care scrieti aici ati ajuns in prejma iluminatilor neamului romanesc, ati inteles destinul nostru al ROMANILOR, faceti-va auziti! Eu caut in continuare pentru ca cel de la care am simtit ca pot intelege s-a savarsit din aceasta existenta!( Teofil Paraianul).Multumesc!

 3. in 2012 vom avea niste surprize pe plan financiar , mondial ,sentimental. Nu vom mai avea aceas meanalitate. vom scapa de razboaie ,vom avea mai mulat libertate , vom gindi altfel. Si daca o sa fie adevarat asa ceva cum srie la cate si cum zic toti fizicieni ca vom traii un an astronomic .SAU SA SCAPAM DE GAURA NEAGRA DE LA INSTITUTU DE FIZICA DE LA CERN DI ELEVTIA
  .SAU VOM SCAPA DE BANI . VOM AVEA CIPURI BIOMETRICE .NU VOM MAI ACHITA CU CARDU SAU CU CHES
  O SA INCEAPA O NOUA ERA

 4. alta nascocire…Iubiti oameni daca nu eram atat de creduli cum suntem probabil de mult nu mai existam sau cel putin nu in numar atat de mare. IN 2012 va fi un an cu exact 4 anotimpuri ,cu aceleasi probleme politice si aceeasi instabilitate cu care aproape ca ne-am obisnuit…in rest oameni bogati si saraci fiecare isi vor urma destinul si vor exista atatea zile cate Domnul le va da fiecaruia in parte…Asta va fi in 2012 si 2013…..si s.a.m.d…

 5. Majoritatea desteptilor stim ca 2012 e o purificare nu sfarsitul lumii. Dragosule, oi stii tu multe despre 2012 ( clarvazatorule) dar limba romana nu prea o stii . Cuvantul „numai” inseamna DOAR. Pe cand tu ai vrut sa scrii NU MAI( adica A NU se MAI face/zice/ cva). Nu o lua a pe o jignire, nu am nimic cu tine, atata doar ca am vazut la destui insi scriind acest cuvant gresit . NUMAI=DOAR! Daca tot esti atat de informat cu 2012, lamureste-ma si pe mine cu Multiplicarea ADN-ului, ca cica il vom avea de la 2 , la 12 spirale. Si David Wilcock ( cauta pe net despre el), ne-a aratat in niste poze, campurile desenate/modificate de extraterestri cu un desen care reprezenta un ADN cu 2 spirale, si apoi un ADN cu mai multe ( al doilea desen facut langa celalalt peste cativa ani). Despre asta nu ai nimic de zis?

Leave a Reply