Misteriosii pitici parosi

Social Media

extraterestri-parosiIn toamna anului 1954 a izbucnit un val de aparitii de O.Z.N.-uri in toata lumea. Din multimea rapoartelor, un numar insemnat se referea la ocupantii lor umanoizi, descrisi uneori ca niste fiinte pitice paroase. La 9 octombrie, de exemplu, trei copii francezi din mediul rural, pe patine cu rotile, au spus ca „o masina rotunda si lucioasa a coborat foarte aproape de noi. Din ea a iesit un fel de om inalt de patru picioare, care purta un vesmant negru ca sutana domnului preot. Avea cap si ochi mari. Ne-a vorbit, dar nu am priceput ce ne-a spus si am fugit. Cand ne-am oprit si am privit inapoi am vazut masina inaltandu-se cu viteza in vazduh”. Cinci zile mai tarziu, un miner francez a intalnit un umanoid mic si indesat, cu trup imblanit, precum si ochi supradimensionati, oblici, care ieseau din orbite. Purta caciula, avea nasul turtit si niste buze groase.

La inceputul lunii decembrie, relatari provenite din Venezuela semnalau intalniri in timpul noptii cu pitici parosi inalti de trei picioare si cu predispozitii agresive. Cu un asemenea prilej, petrecut – se spune – la 10 decembrie, patru asemenea fapturi s-au ivit dintr-un O.Z.N. care plutea deasupra solului si au incercat sa rapeasca un tanar. Tovarasul acestuia avea o pusca (amandoi iesisera la vanatoare) si l-a lovit in cap cu patul armei pe unul din agresori. Patul pustii s-a rupt ca si cand ar fi lovit o stanca. Cei doi tineri, cu vanatai si zgarieturi si evident speriati au povestit la politie patania. Noua zile mai tarziu, la Valencia, un jocheu care se antrena in timpul noptii, a spus ca a vazut sase pitici parosi care carau si incarcau bolovani intr-un O.Z.N. aflat in apropiere. Cand l-au observat, unul din ei a lansat o fasie de lumina violeta paralizandu-l in timp ce incerca sa fuga. Politia a descoperit urme de pasi la fata locului. „Nu pareau a fi urme nici de fiinte umane, nici de animale”, au spus politistii.

Relatari despre intalniri cu O.Z.N.-uri s-au facut pana in zilele noastre, dar piticii parosi au disparut de pe scena catre sfarsitul anului 1954 si nu au mai fost, ori – cel putin – nimeni nu a mai comunicat ca i-ar fi zarit.


Social Media

9 Comments

  1. Toti extraterestrii sunt frati cu noi, doar ca ei sunt foarte evoluati in gandire, despre extraterestrii nu mai stiu ce sa spun ceva nou, toti dintre voi stiti in mare parte totul. Acum pe terra se afla acei extraterestrii annunaki, adica tot aceleasi familii regale care conduc terra de mii de ani, annunaki fiind de 500000 ani pe terra.
    Cat despre ozn-urile din anii `50 sunt ale nemtilor, celebrele hanebu, pt ca nazistii erai mai misteriosi decat ce se spune in istoria asta falsa, in scoli, aveau ordine secrete, ordine in tibet sa caute tehnologii, veterani nazisti care spuneau ca au mers cu hanebu, ca au fost ajutati de extraterestrii, practic ii descriau ca fiind inalti, blozi etc., pt ca nazistii nu au pierdut cel de-al doilea razboi mondial, asta au vrut sa creada aliatii, majoritatea nazistilor au si acuma ordine secrete prin toata lumea, baze prin diferite zone secrete, antarctica, tibet etc., ba chiar majoritatea au aujuns pe luna din 1942, cel mai mult ei au fost ajutati de aleister crowley cu tehnologie incredibila de calatorit in timp, astfel nemtii au jurat sa se intoarca si sa finalizeze ce au inceput, si ce au inceput numai ei stiu.

Leave a Reply