Uranus in aspect cu celelalte planete

Social Media

uranus22Uranus conjunctie cu Soarele: Aspectul indica popularitate, succes public, o fire independenta, originala, excentrica si rebela, controlandu-si foarte greu emotiile. Persoana are spirit stiintific si este atrasa de reforme sociale. Poate avea necazuri cauzate de consumul exagerat de alcool. Este tentat sa iasa din tiparele obisnuite si sa descopere metode noi. Poseda magnetism personal, inclinatie spre ocultism si viata spirituala. Poate avea capacitati psihice puternice. Uranus sextil, trigon cu Soarele: Aceste aspecte dau nativului un spirit original, intuitiv si il fac independent. Aceasta inclinatie se manifesta in vestimentatie, in alimentatie si intr-o oarecare afectare. Este considerat un excentric, original. Il atrag studiile si cercetarile socotite drept „ciudate”: ocultismul, astrologia, etc. Ii place sa cerceteze necunoscutul in cautarea tainelor naturii si stiintei. Nativul se ridica adesea in viata intr-o pozitie sociala inalta cu ajutorul prietenilor. Este foarte sensibil, dar se controleaza foarte bine si foarte rar isi arata proasta dispozitie sau mania. Este un idealist in toata acceptia cuvantului.

Aspectul indica abilitate organizatorica, inventivitate. Nativul poate beneficia de castiguri bruste si de o reusita sociala rapida. Are o vointa puternica, spirit de independenta, o viata sociala bogata in contacte, dar si tendinta de a dramatiza si exagera. Este o fire excitabila si reactioneaza rapid la provocari sau atacuri.

Uranus careu, opozitie cu Soarele: Aceste aspecte fac persoana foarte sensibila, fara control asupra emotiilor sale, gata sa cada intr-un acces de isterie la cea mai mica cearta, sau fara nici un motiv. Este impulsiva, nu este vrednica de incredere, nu are respect pentru conventii, nu are rabdare, nu suporta nici o constrangere. Este un sot de nedorit, putand fi implicat in divorturi sau in scandaluri de natura si mai rea. Daca aceste aspecte nu sunt modificate de alte configuratii, acesti oameni sunt primejdiosi pentru societate. Exista riscul accidentelor prin traznet, electrocutare. In timpul vietii vor avea dezamagiri in toate directiile.

Aspectul indica obstacole si certuri, posibile pagube provocate de calamitati, sau prin asocieri nefericite, risc de divort si casatorie cu probleme, relatii violente cu cei din jur. Persoana este incapatanata, lipsita de tact, excentrica, impulsiva si excesiv de independenta. Poate suferi de tulburari cardiace, fluctuatii ale concentratiei de calciu si fosfor in sange, ceea ce duce la tulburari nervoase si alte boli ciudate.

Uranus conjunctie cu Luna: Da inclinari spre iubiri neingaduite insa aceste tendinte nu sunt destul de pronuntate. Daca conjunctia se produce in Rac sunt tendinte spre indigestii nervoase; in Leu inclina spre probleme cardiace, interferand cu ritmul regulat al organului si producand o actiune spasmodica care poate fi fatala cu timpul. In Scorpion acest aspect inclina spre obiceiuri perverse; in Gemeni influenta se va face simtita la plamani, etc.
Aspectul indica o fire independenta, excentrica, bucurandu-se de o mare popularitate, de farmec personal, abilitati de executie si un spirit inventiv, in stare sa se adapteze la orice situatie. Persoana tinde sa joace un rol social, dispune de facultati magnetice si traieste tensiuni emotionale puternice. Posibilitatea de a i se dispersa familia. Poate sa se afirme prin stiintele oculte, putand avea castiguri din surse suspecte.

Uranus sextil, trigon cu Luna: Da o mare originalitate, spirit independent si imaginatie vie, intuitiva. De aici rezulta o mare capacitate de a inova, o atractie de neinvins spre stiintele oculte, o puternica forta magnetica, o mare usurinta pentru studiul astrologiei. Daca persoana se dedica studiului electronicii, pentru care are vocatie, va avea mult succes. Aceste aspecte dau o mare atractie pentru sexul opus si duc de obicei la o dragoste clandestina sau o legatura nelegitima.

Uranus careu, opozitie cu Luna: Persoana este excentrica,o pulberarie ambulanta, gata sa faca explozie in orice moment. Este autoritara, increzuta, neingaduitoare, evitata de toti. Daca este patron nimeni nu va voi sa lucreze pentru el. Daca este salariat, nimeni nu va dori sa-i pastreze. Nu ramane mult timp intr-un loc; ori este dat afara, ori isi paraseste locul sub pretextul cel mai neintemeiat. Persoana este atrasa de stiintele oculte, dar nu reuseste niciodata din cauza excentricitatii sale. In casnicia sa vor aparea legaturi clandestine, fie din partea nativului, fie din partea sotului. Daca acest aspect are loc in casa a VII-a, in tema unui barbat, sotia nu ii va fi credincioasa, generand un scandal public, urmat eventual de divort.

Aspectul indica relatii dure cu sexul opus, divort, o fire excitabila, excentrica, originala, incapatanata si susceptibila, tentata de legaturi clandestine, dar si boema, hipersensibila, neatenta, frivola, teatrala si schimbatoare, neconventionala, cicalitoare si instabila. Persoana poate suferi tulburari mentale sau paralizie partiala. Cariera plina de evenimente nedorite, cu schimbari neasteptate si bruste, pierderi prin speculatii si ghinioane de tot felul, precum si predispozitie spre accidente.

Uranus in conjunctie cu Venus: Sensul bun sau rau al aspectului se deduce din configuratia generala a temei. De exemplu, daca Venus este rau aspectat, conjunctia are insusirile rele date de cele doua planete, daca este bine aspectata, Uranus va lasa sa iasa la iveala partea cea mai nobila a firii sale.

Aspectul indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca la urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale.

Uranus sextil, trigon cu Venus: Aspectul da o inteligenta vioaie, o percepere intuitiva foarte vie si un magnetism puternic, mai ales asupra sexului opus. Aceasta pozitie atrage numerosi prieteni care vor fi utili si influenti. Inspira iubirea pentru arte, muzica, indica o casatorie fericita contractata adesea in prima tinerete sau repede incheiata. Uneori ea harazeste persoanei o iubire platonica.

Aspectul indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale.

Uranus careu, opozitie cu Venus: Aduce necazuri intre cele doua sexe, unire timpurie, nesocotinta, divort, scandal in public, ca urmare a unor relatii clandestine sau alte nereguli. Pierderea de prieteni, de prestigiu, exil departe de camin, familie; pierderi de bani ca urmare a unor intamplari neasteptate, neprevazute. Ele indica o lipsa generala de echilibru, o persoana excentrica.

Aspectul indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima.

Uranus conjunctie cu Marte: Aspectul indica neintelegeri si certuri in familie, posibile necazuri cu sanatatea sau cu legea. Persoana are o vointa puternica, este neastamparata, originala si imprevizibila, o bomba plina de energie, gata oricand sa explodeze. Este hipersensibila, nervoasa, incapatanata, avand nevoie de libertate. Are metode de lucru originale si spectaculoase.

Uranus sextil, trigon cu Marte: Da o fire energica, ambitioasa, un spirit original, nascocitor, vioi, intuitiv, rodnic in posibilitati, in stare sa infrunte cele mai mari greutati in imprejurarile cele mai critice. Persoana este atrasa spre inventii care aduc o mare reusita. Are simt practic, este energica, intreprinzatoare si isi poata indeplini visele. Persoana recunoaste in orice fiinta omeneasca o scanteie divina, care este temelia fratiei universale. Aspectul indica un spirit original, practic, minte agera si vioaie, vointa puternica, spirit vesel, optimist, ironie si critica distructiva. Este un individ inclinat spre cercetare si spre tot ce este nou, fiind o fire stiintifica, originala, inventiva. Are o mare incredere in sine si beneficiaza de o mare energie mentala si fizica. Poseda capacitati bioenergetice mari, dar care pot ramane nefolosite.

Uranus careu, opozitie cu Marte: Da o fire nestatornica, excentrica si un temperament violent. Persoana va fi incapatanata, ferm hotarata sa mearga inainte pe calea ce si-a ales-o. Nu va asculta nici de sfaturi, nici de rugaminti ci isi va continua drumul netinand cont de nimeni. Nativul cu aceasta configuratie ajunge adesea un anarhist si un razvratit. Este rece, aspru, crud, fara o scanteie de iubire curata in inima chiar daca poate fi parjolit de o patima mistuitoare. Acesta este cazul in care Marte este in careu cu Uranus, iar una dintre planete este in Taur sau Scorpion. In nativitatea unei femei Marte in careu cu Uranus duce la ispitire, oricare ar fi semnul in care s-ar forma acest aspect, dar daca este in Taur este cu neputinta sa mai scapi. Cand una din aceste planete se afla in Scorpion si nativul a adoptat o profesie de chirurg va ajunge foacte crud, nemilos chiar, pornit sa opereze numai din placerea de a pricinui suferinta. Ca sa-si satisfaca aceasta patima s-ar putea sa se apuce de disectie si va nascoci chinuri pentru victimele sale. Cu Marte si Saturn in Scorpion sau Pesti persoana va fi un nebun; in Gemeni si Fecioara spiritul va fi peste masura de vioi, dar numai ca sa-i insele pe ceilalti; in Sagetator aspectul il va face pe nativ foarte materialist, ateu ori fanatic religios. Aspectul indica incapacitatea de a-si stapani instinctele, lipsa de autocontrol, o fire iritabila, extravaganta, fanatica. Este intoleranta, imprudenta, munceste in salturi si are o viata instabila. Persoana isi canalizeaza foarte rau energiile, fiind ineficienta si risipitoare, sau chiar distrugatoare.

Uranus conjunctie cu Jupiter: da influente asemanatoare cu cele ale aspectelor bune, insa influenta este mai slaba, mai ales daca una din planete este slaba prin semn, sau afectata. In aceste cazuri apar influente asemanatoare spectelor rele. Aspectul indica promovare neasteptata si originala in profesie, originalitate, inventivitate, inspiratie, perceptii clare ale fenomenelor subtile, talent muzical, atractie pentru ocultism, filozofie si religie, precum si pentru calatorii. Persoana poate fi altruista, independenta, neacceptand nici o constrangere.

Uranus sextil, trigon cu Jupiter: Denota un spirit filozofic, inclinat spre cultivarea artelor si stiintelor oculte. Aspectul inlesneste apartenenta la asociatii secrete. Persoana beneficiaza de influenta unor prieteni care ocupa pozitii sociale inalte. Poate indica reusita in activitati pedagogice.

Aspectul indica ambitii inalte, idei reformatoare, progresiste, originalitate in gandire, inclinatie spre ocultism si misticism. Persoana poate avea necazuri, dar si castiguri financiare neasteptate; in permanenta va fi protejat si o va duce relativ bine. Are o mare inspiratie, intuitie, dorinta de perfectionare, calitati de organizator si de conducator, fiind protejat de sefi.

Uranus careu, opozitie cu Jupiter: Da o fire impulsiva, cu reactii neasteptate care ii pot aduce persoanei necazuri. Aspectul indica pierderi prin speculatii si procese, dese schimbari de ocupatie si de resedinta, pierderi de prieteni si reputatie. Aspectul indica tulburari neasteptate si brutale in familie si in profesie, actiuni nereusite, lipsa de tact, nerabdare, o fire rebela, incapatanata, dogmatica, tentata sa exagereze. Persoana are posibilitatea de a deveni victima unor accidente provocate din propria-i vina. Isi schimba parerile foarte des si este inconstanta si imprevizibila in actiuni.

Uranus conjunctie cu Saturn: Are aceeasi influenta ca si aspectele bune, daca planetele sunt exaltate, (Saturn in Balanta sau Capricorn), (Uranus in Varsator sau Scorpion). Daca conjunctia are loc intr-o zodie in care una din planete este slaba (Berbec, Taur, Rac sau Leu) influenta sa va fi negativa. Aspectul indica pierderi financiare, scandaluri, divort, accidente, dificultati in concentrare, risipa de energie, emotivitate, fire excentrica, urmarind obiective practice.

Uranus sextil, trigon cu Saturn: Favorizeaza o cariera publica, persoana avand ambitie, hotarare, capacitate de a se concentra asupra problemelor grave. Stie sa dea solutii, isi exercita cu intelepciune autoritatea, ii place sa proiecteze si sa sistematizeze. Aspectul adanceste intuitia si permite afirmarea sociala. Persoana are aptitudini pentru mecanica, poate reusi in inventica, mai ales in domeniul electricitatii. Aspectul indica inteligenta, capacitate deductiva foarte buna, indrazneala, generozitate si altruism, spirit responsabil, serios, onorabil, inventiv. Nativul are perceptii profunde, spirit de prevedere, impunandu-se prin calitatile sale psihice si avand chiar si tendinte de clarviziune. Are o mare putere de concentrare si calitati psihice care ii permit abordarea stiintelor oculte cu mare succes.

Uranus careu, opozitie cu Saturn: Genereaza o fire necinstita , fara scrupule, temperament violent, accese de manie. Persoana este foarte excentrica, lenesa, vicleana. Este predispusa la boli cronice sau incurabile, conform semnelor langa care e asezat. Influentele pot fi reduse la minim de alte indicatii favorabile. Aspectul indica o fire capricioasa, cu gusturi care ies din limitele comune, traind experiente dure ce-i vor modifica cursul vietii. Astfel, persoana va fi expusa la rasturnari bruste ale soartei si la necazuri datorate faptului ca nu fructifica momentele favorabile. Are o fire certareata, agitata; ilogica, impulsiva si agresiva; totodata, are dificultati in concentrare; acumuleaza cunostinte din multe domenii, dar totul foarte vag si superficial.

Uranus conjunctie cu Neptun: Daca planetele sunt bine aspectate si bine dispuse prin semn si prin casa, actiunea lor va fi asemanatoare celei a sextilului sau a trigonului, desi mai putin pronuntata. Daca ele sunt slabe prin semn si prost aspectate influenta lor va fi asemanatoare cu cea a careului sau a opozitiei. Aspectul indica o fire haotica, agitata, traind in permanenta confuzie, tentata sa se autoamageasca si fiind predispusa la scandaluri si la pierderea reputatiei.

Uranus sextil, trigon cu Neptun: Da o inclinare spre ocultism si misticism, daca unul sau altul dintre acesti astrii este asezat in casa X, nativul este chemat sa ajunga o autoritate in aceste materii. El va fi recunoscut ca atare in anturajul sau; daca mai apar si alte aspecte care converg in aceasta directie, celebritatea sa va deveni nationala sau universala. Astfel de aspecte ofera contactul direct cu lumea spirituala si cu entitatile din planurile astrale. Persoana are vise si viziuni de natura profetica si inspirata. Ea poseda capacitati de vindecare si poate sa aduca mult bine celor suferinzi. Aceste aspecte dau o intuitie foarte dezvoltata care ajunge aproape la citirea mentala. Nu trebuie sa se creada ca astfel de persoane ar fi doar niste visatoare; ele au o vointa puternica, o mare indemanare de executie si insusirea de a conduce, fapt ce le va ajuta sa-si realizeze dorintele si ambitiile.Aspectul indica originalitate, talent creator, simt muzical, atractie spre necunoscut, o fire spiritualizata, atrasa de filozofie si ocultism; putere de a depasi orice fel de piedici, atractie spre straniu si mistic, viata ciudata, cu multe intamplari stranii si inexplicabile. Persoana are abilitate intuitiva, iubeste calatoriile, este idealista si are mari calitaii psihice si atractie pentru lumea visului.

Uranus careu, opozitie cu Neptun: Denota influente ascunse, vicii care pot sa-i mineze reputatia si sa-l faca pe nativ sa sufere prin scandal si discreditare publica. Va avea rasturnari rapide si inexplicabile in afaceri, necazuri in legaturile sociale. Aceasta pozitie da atractie pentru calatorii si explorari. El nu-si poate atinge scopul cu usurinta. Nativul este atras spre ocultism si misticism, dar drumul sau va fi plin de primejdii. Toata viata va fi obsedat de presimtiri ale primejdiilor si de o nelamurita teama a unui dezastru apropiat. El nu-si va putea explica acest lucru, nesiguranta ii va intuneca viata ca un nor care-i va rapi pacea si multumirea.

Aspectul indica o fire instabila, pe care nu se poate conta. Nativul traieste schimbari neasteptate, fiind hipersenzitiv, avand facultati psihice haotice pe care nu le controleaza, temperament agitat, nervos, confuz, predispus la tulburari nervoase si intoxicatii.

Uranus conjunctie cu Pluto: Aspectul indica o fire necugetata violenta si excitabila, dominatoare, inventivitate inclinata spre rau. Persoana poate cunoaste schimbari rapide in viata si in comportament.
Uranus sextil, trigon cu Pluton: Aspectul indica vitalitate, putere de creatie, capacitate mare de efort si de regenerare, realizari care sparg orice recorduri, forta artistica extraordinara si originala.

Uranus careu, opozitie cu Pluto: Aspectul indica fanatism, tendinte distructive, caracter distructiv si violent, brutalitate, predispus la suparari, precum si la mari transformari, unele chiar cu violenta.

Mercur in sextil sau trigon cu Uranus: Indica un spirit original, nesupus jugului modei, traditiilor sau conventiilor. Indica spirit inventiv, stiintific, excelent in dezbateri, inteligent, inclinat spre a dramatiza, un excelent simt al culorii; al ritmului si masurii, atitudine progresista in orice domeniu. Persoana are o mare forta de convingere, talent publicitar, este foarte rapida in reactii, dar uneori se concentreaza mai greu. Are o fire vesela si glumeata. Persoana are curajul de a-si croi un drum propriu in perfecta libertate. Ideile si idealurile sunt foarte inalte, indreptate spre progres. Persoana are multi prieteni, datorita firii sale placute si amabile. Aceste aspecte sunt favorabile lucrarilor literare si stiintifice, inventiilor, mai ales celor care au legatura cu aerul sau electricitatea.

Mercur in conjunctie cu Uranus: Aspectul indica o fire originala, inventiva, schimbatoare si imprevizibila, intuitiva, cu inclinatii spre metafizica si ocultism. Persoana manifesta independenta intelectuala, este atrasa de tendintele de reforma si innoire, dispunand de talent in literatura sau stiintele psihologice. Are prieteni intelectuali, poate face calatorii neasteptate, manifesta o mare atractie fata de vehicule de sport, aviatie etc. Daca Mercur este prost aspectat conjunctia trebuie considerata ca negativa, daca Mercur este bine aspectat, indicatia data pentru sextil si trigon va fi aplicabila si in acest caz.

Mercur in careu sau opozitie cu Uranus: Indica,dezechilibru, anarhie, intentii privind distrugerea edificiului social. Marota persoanei este de a-si expune ideile in public. Persoana nu face altceva decat sa aiureze, iar limbajul sau este la fel de brutal ca si masurile pe care le propune. Oricare ar fi talentele pe care le-ar avea, isi propune obiective intangibile, asa ca trebuie sa renunte destul de repede la ele. Aspectul indica excentricitate, o fire neconventionala, risipindu-si energiile, inclinata spre dogma si incapatanare. Persoana are un spirit sarcastic, cinic, tendinta de a merge in contra curentului; va avea de suportat calomnii, si isi va vedea bunele intentii subminate de altii. Va cunoaste sovaieli si dezechilibru in idei, avand mari sanse de a suporta accidente sau depresii nervoase. Poate suferi mari necazuri cauzate de un frate sau o sora. Exprimare brutala, cu tendinte de a soca si de a enerva interlocutorul.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply