Home Spiritualitate teoreticaBiografii spirituale Incredibila intalnire a parintelui Cleopa cu un extraterestru, care s-a dovedit a fi doar un diavol!

Incredibila intalnire a parintelui Cleopa cu un extraterestru, care s-a dovedit a fi doar un diavol!

by admin
127 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Cleopa extraterestruCrestinismul ortodox considera ca OZN-urile si extraterestrii sunt lucruri reale, insa nu cum le percepem noi, ci sub forma unor manifestari diavolesti. Adica, mai precis, extraterestrii nu reprezinta altceva decat demonii.

In cartea sa aparuta in anul 1999, intitulata “Calauza in credinta ortodoxa”, parintele Cleopa ne descrie intalnirea sa cu un “extraterestru”, adica diavol:

„Eram intr-o noapte la ora unu in bordei. Facusem Miezonoptica si eram pe la sfarsitul Utreniei, cand deodata aud: buf, buf, buf! Se cutremura pamantul. Eu am iesit sa vad ce se aude, dar cand am deschis usa la bordei am vazut afara o lumina mare si in lumina, o masina de alama cu multe roti. Din ea a coborat un om inalt, cu ochii mari, pe jumatate albi si pe jumatate negri, care numai atat a zis apasat: «Ce cauti aici?»

Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Parinti. Ca daca ai Sfintele Taine, Il ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine intr-o scorbura de brad in bordei. Si cand am vazut asa, am intrat repede inauntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine in brate si numai atat am zis: «Doamne Iisuse, nu ma lasa!» Sa vezi tu atunci rugaciune cand este dracul la usa!

Si cand m-am uitat din nou afara, l-am vazut cum se dadea inapoi alungat de puterea lui Hristos. Langa bordei era o rapa mare unde a cazut
acel duh necurat. Dar cum a cazut? Cand a ajuns la rapa, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masina si pe urma a cazut si s-a facut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile pana a doua zi la ora unu”.

Nu este nevoie de alte comentarii. Aceasta intamplare este o confirmare clara a invataturii ortodoxe despre contactele cu fiintele care par a fi extraterestri. Contactele cu asa-zisele “civilizatii extraterestre” nu au fost decat intalniri cu diavolul.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

7 comments

calator astral 25 septembrie 2014 - 23:23

Uitati MARTURIA VIDEO a Parintelui Cleopa despre acel demon / alien : http://youtu.be/JRyRL6WrTIo

ionel 26 septembrie 2014 - 10:49

asta inseamna ca si EZECHEL din Biblie a vazut pe deavolul antrun car cu citez(si am vazut o roata intr-o alta roata)HA,HA,HA.Cum se contrazice singure religiile cu STINTA.VAI DE CAPUL VOSTRU cei ce mai cred an religie an secolul 21.STINTA ESTE DUMNEZEU.

Marin 26 septembrie 2014 - 13:26

Drag mi Sfantu Parinte Ilie Cleopa.
Sa se roage Lui Dumnezeu, acolo in ceruri, pentru noi pacatosi

tataia 27 septembrie 2014 - 2:32

@ionel Inainte de a contrazice tu religia crestina si a incerca sa analizezi cu propria ta minte “contradictiile” din aceasta, invata limba romana…dupa aceea vino sa ne dai lectii!

soin 27 septembrie 2014 - 11:47

Ionel daca nu stii frate nu vorbi e vorba de cu totul si cu totul altceva pe atunci Dumnezeu nu era cunoscut in intreaga lume ca astazi si avea nevoie de oameni pentru asta . Nu confunda marfa cu ambalajul . Ezechiel era ales sa faca ce a facut dar in zilele noastre Biblia este scrisa in intregime.

cris 27 septembrie 2014 - 14:39

@Ionel
Chiar tu vb de stiinta, tu care nici nu stii sa scrii corect? Saracul de tine… Daca ai avea un creier care sa poata intelege lucrurile in profunzime ai intelege ca nu se contrazice nimeni cu nimic. Dar nu ai…esti superficial ca un manelist, de aceea nu ai cum sa intelegi vreodata ceva atat de profund.

papirus 27 septembrie 2014 - 23:28

Când se va termina de analfabetizat românica aceste goange vor fi puse la loc de cinste pe frontispiciile instituțiilor, în aulele teologice, întrucât numai ele vor mai exista, devenind astfel vârful de lance al culturii și educației naționale, iar cine va avea nesăbuința să le conteste veridicitatea va fi adus pe calea cea dreaptă prin afurisenii și ferecarea lui în vreun cufăr fără apă și mâncare cca. trei săptămâni până iese necuratul sau viața din el. Important va fi salvarea sufletului. Eu spun să începem de pe acum și să lovim în lucrarea diavolului, respectiv să nu mai folosim netul, tv-ul, radioul și singurele lecturi să fie cele teologice, iar ocupația de bază să fie rugăciunea. De asemenea ar fi foarte bine să circulăm numai pe jos și să locuim în bordeie. Dacă ne dăm sârguința vom reuși să-i ajungem pe fundamentaliști, iar atunci ne va cuprinde liniștea și fericirea.

Leave a Comment