Incredibila intalnire a parintelui Cleopa cu un extraterestru, care s-a dovedit a fi doar un diavol!

Cleopa extraterestruCrestinismul ortodox considera ca OZN-urile si extraterestrii sunt lucruri reale, insa nu cum le percepem noi, ci sub forma unor manifestari diavolesti. Adica, mai precis, extraterestrii nu reprezinta altceva decat demonii.

In cartea sa aparuta in anul 1999, intitulata “Calauza in credinta ortodoxa”, parintele Cleopa ne descrie intalnirea sa cu un “extraterestru”, adica diavol:

„Eram intr-o noapte la ora unu in bordei. Facusem Miezonoptica si eram pe la sfarsitul Utreniei, cand deodata aud: buf, buf, buf! Se cutremura pamantul. Eu am iesit sa vad ce se aude, dar cand am deschis usa la bordei am vazut afara o lumina mare si in lumina, o masina de alama cu multe roti. Din ea a coborat un om inalt, cu ochii mari, pe jumatate albi si pe jumatate negri, care numai atat a zis apasat: «Ce cauti aici?»

Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Parinti. Ca daca ai Sfintele Taine, Il ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine intr-o scorbura de brad in bordei. Si cand am vazut asa, am intrat repede inauntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine in brate si numai atat am zis: «Doamne Iisuse, nu ma lasa!» Sa vezi tu atunci rugaciune cand este dracul la usa!

Si cand m-am uitat din nou afara, l-am vazut cum se dadea inapoi alungat de puterea lui Hristos. Langa bordei era o rapa mare unde a cazut
acel duh necurat. Dar cum a cazut? Cand a ajuns la rapa, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masina si pe urma a cazut si s-a facut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile pana a doua zi la ora unu”.

Nu este nevoie de alte comentarii. Aceasta intamplare este o confirmare clara a invataturii ortodoxe despre contactele cu fiintele care par a fi extraterestri. Contactele cu asa-zisele “civilizatii extraterestre” nu au fost decat intalniri cu diavolul.

7 Comments

Leave a Reply