Pisicile si cainii pot vindeca bolile si neutraliza energia negativa a stapanilor lor!

Foto: flickr.com (Commons Creative – free)

Va vine sa credeti sau nu, dar animalele de companie pot asupra lor karma stapanului si se pot imbolnavi sau muri. Totodata, se spune ca pisica, de exemplu, se culca pe locul bolnav si omul se simte mai bine, cainele linge locul bolnav si ajuta la vindecarea ranilor. Cum ar trebui sa intelegem aceste lucruri?

Sa incercam sa ne imaginam doi prieteni: unul este foarte gelos, celalalt nu este gelos deloc. Comunicarea cu cel de-al doilea il va influenta benefic si pe primul. Daca insa cel de-al doilea va depinde in multe de primul si va fi receptiv fata de acesta, atunci si el va incepe sa fie tot mai gelos, iar unele boli de la prietenul sau gelos s-ar putea sa treaca si la el. Comunicand, noi toti receptionam unul de la altul informatia in planul subtil si fie invingem „murdaria”, purificandu-i pe cei de care suntem atasati, fie incepem sa bolim de bolile acelora pe care ii iubim. Daca in primul caz raul invins il ajuta pe omul apropiat sa se schimbe in bine, in cel de-al doilea caz toata „murdaria” curge pe noi, omul nu se schimba, desi simte o usurare, insa ulterior incepe o perioada si mai dificila.

Acelasi lucru se intampla si cu animalele. Daca noi iubim un animal domestic, dar ii permitem intr-o oarecare masura sa nu depinda launtric de noi, atunci animalul primeste de la noi energia murdara si ne returneaza energie curata. Animalului ii este mult mai usor sa infranga dependenta de valorile umane. Configuratia lui energetica se deosebeste de cea umana, desi la nivelele de profunzime o asemenea diferenta nu exista.

Acelasi lucru se intampla si cu plantele. Atunci cand sadim o planta, o udam, o crestem are loc un schimb intensiv de energie. Si fiindca agresiunea accentuata si bolile apar ca o dependenta hipertrofiata de diferite straturi ale constiintei (ceea ce noi numim „intelect” nu e altceva decat un strat al constiintei), atunci plantei care are straturile superioare ale constiintei nedezvoltate, ii este mult mai usor sa infranga informatia negativa. Iata de ce sadind in gradina diferite plante noi crestem, intr-o oarecare masura, o farmacie de casa.

Iesirile in natura au asupra noastra o actiune curativa, pentru ca energetica spatiului acolo e mai bine echilibrata decat in oras. In orasele mari spatiul este codificat printr-o orientare sporita catre capacitati, intelect, valori umane. Daca un om se ocupa de munca intelectuala si nu se deconecteaza periodic de atmosfera oraseneasca, acest lucru poate genera cu timpul consecinte nocive.

1 Comment

Leave a Reply