Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Superstitii legate de umbrela

Superstitii legate de umbrela

by admin
15 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

umbrela 71Iata in continuare cateva superstitii legate de umbrela:

* Nu e bine sa deschizi umbrela in casa. In vechime oamenii foloseau umbrela si pentru a se proteja de soare, dar acum umbrela este utilizata mai ales pentru a ne proteja impotriva ploii. Din cauza ca umbrelele au fost mai mult legate de simbolul soarelui si din cauza formei lor circulare, asemanatoare soarelui, este de rau augur sa deschizi o umbrela intr-un loc intunecat sau umbrit, cum ar fi in interiorul casei. A deschide o umbrela in casa purta ghinion si era considerata blasfemie.

* Sa nu daruiti cuiva o umbrela, pentru ca e un cadou cu ghinion.

* Tot semn rau este daca umbrela iti cade din mana pe podea.

* Deschiderea umbrelei pe timp frumos atrage ploaia.

* Americanii cred ca scoaterea umbrelei din casa indeparteaza timpul urat.

* Nu va puneti niciodata umbrela pe pat, caci veti suferi o disputa familiala in urmatoarele ore. Din acelasi motiv nu o puneti niciodata pe masa.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Superstitii legate de umbrela - REVISTE 9 octombrie 2013 - 14:11

[…] impotriva ploii. Din cauza ca umbrelele au fost mai mult legate de simbolul soarelui si […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment