Gelozia: cum s-o transformam intr-un lucru pozitiv?

Se stie ca gelozia este un sentiment negativ. Dar ce-am putea face cu ea? Sa o reprimam sau sa ne folosim de energia ei pentru a o transforma intr-un lucru pozitiv pentru fiinta noastra? Iat ce trebuie sa faci. Invoca gelozia sa vina si sa se aseze in abdomenul tau. Orice aspect energetic are un suflet, deci si gelozia, chiar daca experienta ei pare extrem de dureroasa. Spune cu voce tare: „Draga suflet, minte si corp al geloziei, vrei sa vii in abdomenul meu? Doresc sa te transformi in lumina. Stiu ca poti face acest lucru. Dragi ingeri vindecatori, imi puteti oferi o binecuvantare? Va rog, vindecati-ma de gelozie. Transformati gelozia mea in lumina. Eliminati gelozia din inima, mea, din sufletul si din mintea mea. Ma simt binecuvantat. Va multumesc”.

Vizualizeaza acum corpul geloziei asezate in abdomenul tau. Acesta ar putea arata de pilda ca un monstru verde. Invita ingerii vindecatori in abdomenul tau si roaga-i sa reverse asupra geloziei lumina lor si sa iti ofere o binecuvantare vindecatoare. Invita alte imagini si suflete din univers sa vina in abdomenul tau pentru a binecuvanta si pentru a transformarea aspectul negativ cu care lucrezi. Repeta incontinuu: „Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Iubire si lumina. Iubire si lumina. Iubire si lumina. Iubire si lumina”.

Poti repeta aceasta tehnica de vindecare pentru fiecare aspect negativ pe care doresti sa il elimini din viata ta. Creeaza-ti propriile mantra-e de transformare a aspectelor negative si repeta-le de un numar cat mai mare de ori si cat mai frecvent. In timp, vei observa ca aceste aspecte negative au tendinta sa dispara complet din viata ta. Te vei simti astfel mai fericit, mai sanatos si un suflet mai bun.

Intelepciunea care sta la baza acestei transformari suna astfel: daca cineva are succes, exista anumite motive spirituale care justifica acest lucru. Daca cineva nu are succes, exista de asemenea motive spirituale care justifica acest lucru. Orice eveniment semnificativ are in spate o motivatie spirituala. Daca alti oameni au succes sau manifesta anumite calitati care iti trezesc gelozia, este bine sa intelegi ca realizarile lor reprezinta o binecuvantare din partea lui Dumnezeu si a Universului. Gelozia nu te poate ajuta sa iti imbunatatesti viata. De aceea, cel mai bine este sa scapi de ea.

4 Comments

Leave a Reply