Gelozia: cum s-o transformam intr-un lucru pozitiv?

Social Media

Se stie ca gelozia este un sentiment negativ. Dar ce-am putea face cu ea? Sa o reprimam sau sa ne folosim de energia ei pentru a o transforma intr-un lucru pozitiv pentru fiinta noastra? Iat ce trebuie sa faci. Invoca gelozia sa vina si sa se aseze in abdomenul tau. Orice aspect energetic are un suflet, deci si gelozia, chiar daca experienta ei pare extrem de dureroasa. Spune cu voce tare: „Draga suflet, minte si corp al geloziei, vrei sa vii in abdomenul meu? Doresc sa te transformi in lumina. Stiu ca poti face acest lucru. Dragi ingeri vindecatori, imi puteti oferi o binecuvantare? Va rog, vindecati-ma de gelozie. Transformati gelozia mea in lumina. Eliminati gelozia din inima, mea, din sufletul si din mintea mea. Ma simt binecuvantat. Va multumesc”.

Vizualizeaza acum corpul geloziei asezate in abdomenul tau. Acesta ar putea arata de pilda ca un monstru verde. Invita ingerii vindecatori in abdomenul tau si roaga-i sa reverse asupra geloziei lumina lor si sa iti ofere o binecuvantare vindecatoare. Invita alte imagini si suflete din univers sa vina in abdomenul tau pentru a binecuvanta si pentru a transformarea aspectul negativ cu care lucrezi. Repeta incontinuu: „Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Lumina ingerilor vindecatori. Iubire si lumina. Iubire si lumina. Iubire si lumina. Iubire si lumina”.

Poti repeta aceasta tehnica de vindecare pentru fiecare aspect negativ pe care doresti sa il elimini din viata ta. Creeaza-ti propriile mantra-e de transformare a aspectelor negative si repeta-le de un numar cat mai mare de ori si cat mai frecvent. In timp, vei observa ca aceste aspecte negative au tendinta sa dispara complet din viata ta. Te vei simti astfel mai fericit, mai sanatos si un suflet mai bun.

Intelepciunea care sta la baza acestei transformari suna astfel: daca cineva are succes, exista anumite motive spirituale care justifica acest lucru. Daca cineva nu are succes, exista de asemenea motive spirituale care justifica acest lucru. Orice eveniment semnificativ are in spate o motivatie spirituala. Daca alti oameni au succes sau manifesta anumite calitati care iti trezesc gelozia, este bine sa intelegi ca realizarile lor reprezinta o binecuvantare din partea lui Dumnezeu si a Universului. Gelozia nu te poate ajuta sa iti imbunatatesti viata. De aceea, cel mai bine este sa scapi de ea.


Social Media

4 Comments

 1. Dragii mei,
  Gelozia este in fapt o expresie a atasamentului gregar a mentalului inferior. Prezenta ei arata ca fiinta care este geloasa nu a aparut inca dragostea adevarata, ori ca aceasta este inca anemica si firava. Gelozia este de asemenea o modulare specifica a energiei subtile a fiintei. Aceasta modulare este realizata pe o lungime de unda demoniaca, si pune fiinta umana in legatura cu planurile malefice.
  Tinand cont ca energia noastra este fundamental aceeiasi, fiind insa doar modulata specific de diferite sentimente, raportari, stari samd, intradevar se poate fi transformata in altceva prin alchimizarea interioara ( schimbarea modulatiei specifice starii de gelozie inntr-o modulatie superioara ) a geloziei in iubure, pace interioara, fericire, samd.
  Sa fim constienti intradevar ca aceasta energie a geloziei exista i interiorul nostru si sa cautam sa o transformam. Sa nu uitam insa ca desi potential cu totii suntem capabili sa realizam o astfel de transformare interioara, nu toti sunt inca capabili sa o faca la vointa si prin mentalzare.
  De aceea ca ajutor va sfatuiesc sa folositi dinamizarea intensa si efervescenta a starii complementar opuse, iubirea altruista si starea de totala libertate acordata celuilalt.
  Fiti constienti ca gelozia apare doar la cei nesiguri pe ei, care se tem ca or sa piarda ” sursa fericirii sau a sigurantei lor”, cei care nu sunt constienti de propria lor valoare. Fiti dar increzatori in voi, credeti cu tarie ca iubind, veti fi la randul vostru iubiti, fiti constienti ca nimeni nu este proprietarul altcuiva, intelegeti pe deplin ca Sursa fericirii si iubirii si a sigurantei, este de fapt Dumnezeu si ca el va va darui intotdeauna ceea ce e mai bun pentru voi.
  In orice caz cred ca este pericuos sa faceti mentalizarea de ” chemare” a energiei geloziei, mai ales cu mentalizarea descrisa, chiar daca doar cu intentia de a o transforma.
  In primul rand acea energie e deja in voi, deci nutrebuie chemata, iar acea chemare cu vizualizarea respectiva poate doar sa va aduca in „vizita” vreun demon din planul malefic subtil corespondent. e adevarat ca daca ati avea apoi forta interioara sa alchimizati acea energie prin atitudinea interioara, ar fi un mare succes. Din cate cunosc insa modul de manifestare al mentalului uman, putini vor fi capabili de asta. Multi vor cadea in capcana de a-si roti in continuu in minte motivele de gelozie, se vor autocompatimi, iar anemica lor concentrare pe transformarea interioara va pali in fata focalizarii pe nefericire si gelozie.
  Sfatul meu este asadar sa folositi dinamizarea aspectelor complementar opuse si acel mod de raporatre la Dumnezeu pe care l-am descris mai sus.
  Tuturor toate cele bune !

Leave a Reply