Almeea
Orgoni Crystal

 
62

Se poate vorbi cu mortii? O femeie pretinde ca da!

Cuvinte-cheie:, ,

fantome3Afirmatia personajului Cole din thrillerul “Cel de-al saselea simt” (1999): “Vad oameni morti”, in care joaca si Bruce Willis, este una adevarata pentru Mary Ann Winkowski. Si asta pentru ca aceasta femeie chiar are abilitatile de a vedea si de a vorbi cu oamenii morti.

Se poate vedea prin interiorul fantomelor

“Nu poti merge printr-o fantoma, nu poti sta pe o fantoma, caci o fantoma nu e fiinta violenta si nici nu sangereaza”, afirma femeia dotata cu puteri paranormale. “Fantomele pe care eu le vad sunt identice cu oamenii obisnuiti cu care vorbesc, parul le e colorat, ochii le sunt colorati, au si imbracaminte pe ele. Singura diferenta e data de faptul ca eu pot vedea prin interiorul fantomelor”, mai adauga doamna Winkowski, care mai e si consultantul serialului de succes transmis de CBS, “Ghost Whisperer”.

Doamna Winkowski vorbeste cu fantome inca de la varsta de 2 ani

Nascuta in 1948, in Cleveland, doamna Winkowski afirma ca bunica sa i-a observat acest dar inca de cand avea doar 2 anisori. “Bunica mea era din Italia, si atunci cand esti din Italia e ca si cum ai fi ruda cu oricine. Asa ca ea ma aducea cu mine la inmormantari, pentru a vorbi cu oamenii care abia au murit. Pe la varsta de 7 ani, ma ducea in casele rudelor lor, pentru a le “curata” de fantomele existente. M-am dus oriunde cu bunica, pana cand m-am casatorit”.

Cum doamna Winkowski a inceput sa-i ajute pe oameni sa-si “curate” casele de spiritele “impamantenite” (spirite care nu doreau sa treaca in cealalta lume, dupa moartea trupurilor lor), s-au raspandit zvonuri despre abilitatile sale paranormale, asa ca din anii ’90, femeia se ocupa tot timpul numai cu aceste activitati.

Doamna Winkowski vede doar fantomele “impamantenite”

“Medium-uri ca John Edward sau James van Praagh sunt capabili sa vorbeasca cu spirite care au trecut dincolo, in lumina. Oricine moare, acolo ar trebui sa se duca. Acolo se afla si ingerii si sfintii”, afirma femeia. “Eu nu vad asemenea spirite, ci doar pe acelea care au ales sa stea aici pe Pamant.


 
banner