luni, ianuarie 30, 2023
AcasăDivinatieAlte practici divinatoriiAlunitele de pe corp ne arata karma noastra trecuta si destinul pe...

Alunitele de pe corp ne arata karma noastra trecuta si destinul pe care il avem in viata aceasta?

Alunitele de pe corp ne arata karma noastra trecuta si destinul pe care il avem in viata aceasta?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Conform psihologului Anatol Basarab, pozitionarea alunitelor pe corpul barbatului sau femeii ne poate spune multe despre natura omului. Locul in care sunt plasate acestea, forma si marimea lor sunt indicii de caracter, dar si semne ale destinului persoanei respective.

Alunitele nu sunt pur si simplu niste semne pe corp, acestea reprezinta adevarate pecete ale soartei si destinului. Trebuie dor sa inveti a le citi si intelege semnificatia. Unii oameni spun ca alunitele de pe corpul nostru sunt, in realitate, insemne secrete, ramase din vietile noastre anterioare, simboluri ale unei fapte karmice trecute.

In unele traditii, mesajele alunitelor erau atat de semnificative, incat puteau fi interpretate drept nefaste pentru neam sau puteau aduce un mare respect acelui membru al familiei ce purta o alunita cu conotatii pozitive.

Desigur ca aparitia sau disparitia anumitor alunite au o cauza fiziologica, dar aceasta cauza fiziologica este trezita la viata de o alta cauza energetica sau spirituala. Nimic nu este intamplator, totul este interconectat si interdependent.

Au existat si exista o multime de dovezi legate de asa numitele alunite norocoase. S-a observat de-a lungul timpului ca oamenii care au o anumita alunita undeva pe fata sau pe restul corpului au trait o anumita viata, au avut un anumit destin, au castigat anumite lucruri.

Iata cateva semnificatii ale alunitelor:

Alunita pe frunte – detinatorul acestei alunite poate deveni un mare om de stat, un mare politician, diplomat, intelept. Vezi, de exemplu, pata de pe frunte a conducatorului sovietic Mihail Gorbaciov.

Alunita plasata intre sprancene – ne arata un om care in anumite conditii psihomentale poate prevesti viitorul. O astfel de alunita detin zeitatile in cultura hindusa. Toate statuile intalnite in manastirile si lacasurile sfinte ale hindusilor detin cate o alunita intre sprancene. Oamenii care se nasc cu o astfel de alunita sunt considerati niste fericiti, printre restul muritorilor. Se considera ca locul dintre sprincene este zona celui de-al treilea ochi – ochiul lui Shiva. Detinatorul unei astfel de alunite a reusit in viata anterioara sa-si inbunatateasca cu mult propria karma in comparatie cu restul oamenilor.

Alunita pe obrazul stang si sub ochi – ne arata o provenenta nobila si inclinatia catre sacrificiu de sine.

Alunita pe pleoapa – sunt niste persoane extrem de visatoare, capabile sa-si modifice unghiurile de vedere, sentimentele si convingerile de cateva ori in decursul unei singure zile.

Alunita pe mandibula – sunt oameni hotarati, care sunt capabili intreaga viata sa o dedice luptei pentru o idee.

Alunita pozitionata pe cap si ascunsa de podoaba capilara – caracteristica oamenilor ganditori, filosofi, oamenilor de stiinta.

Alunita pozitionata pe tampla dreapta – ne arata un om cu o intuitie foarte dezvoltata. Acesta detine darul premonitiei.

Alunita pozitionata pe ureche – posesorul unei astfel de alunite de regula este peste masura de laudaros. Acesti oameni nu isi tin propriul cuvant, incalca promisiunile, sunt in stare sa minta si sa fure.

Alunita pe nas – arata un caracter usor, flexibil si despre prezenta simtului umorului foarte bine dezvoltat. La femei – ne arata gandire superficiala, lipsita de profunzime.

Alunita deasupra buzei superioare – la femei inseamna viclenie, o persoana iubitoare de sex si aventura.

Alunita pe limba – oamenii acestia sunt mari vorbareti, vorbesc mult si de cele mai multe ori fara rost si nu sunt in stare sa asculte pe cineva.

Alunita pe barbie – arata o persoana cu vointa de fier.

Alunita pe gat – Daca e barbat, atunci alunita ne arata un om cu un nivel intelectual si spiritual foarte bine dezvoltat. Daca e femeie, atunci aceasta poate fi una foarte schimbatoare, care repeta soarta mamei sale. De exemplu, daca mama ei a avut doua casatorii, atunci in mod aproape sigur si posesoarea acestei alunite va avea doua casatorii.

Alunita pe umar – Aceasta alunita este un semn direct al karmei, fiind oameni cu probleme pe care nu le-au rezolvat in trecut.

Alunita pe piept – in trecut era considerata un semn rau / periculos. Daca alunita este pozitionata pe stanga, iar posesorul este o femeie, atunci aceasta va deveni victima unei iubiri nefericite. Daca alunita este pe dreapta, atunci ne arata o persoana care va deveni sau este deja o sotie credincioasa si o mama foarte buna. Daca alunita ii apartine unui barbat, aceasta ne arata un om cu intentii curate si sincere.

Alunita pe sfarcuri – acestea prevestesc imbolnaviri grave si accidente nefericite.

Alunita pe spate –  acesti oameni sunt adesea tradati si vanduti de cei mai diferiti oameni, inclusiv de cei dragi. Nu este exclus ca posesorul unei astfel de alunite in viata anterioara sa fi fost chiar omorat pe la spate de catre cineva apropiat.

Alunita in palma – Persoana care o are este capabila printr-un efort de vointa sau nazuinta sa modifice intreaga viata nu numai a lui ci si al altora.

Alunita pe genunchi – se intalnesc la oamenii extrem de nerabdatori. Daca acest semn este prezent pe ambii genunchi atunci nerabdarea se amplifica de cateva ori.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.