Cristalele nu pot face rau niciodata, ci dimpotriva! Ele nu tradeaza niciodata si nu cer niciodata nimic!

cristaleCristalele sunt protejate cauzal. Nu este recomandat sa ne jucam cu ele. Nu poate oricine sa faca biotratamente cu cristalele. Cristalele sunt activate dupa decodificarea de catre un maestru sau initiat in magia alba. Daca nu sunt activate si decodificate, cristalele vor functiona numai la valoarea lor naturala, nu si la parametrii cosmici implementati in structurile lor. Cu ajutorul cristalelor se fac amplificarile necesare pentru deschiderea canalului de legatura cu Astralul Superior.

Cristaloterapia in sine rezolva problema purificarii aurei omului, eliminarea blocajelor energetice, redeschiderea unor canale, centri, meridiane, porti energetice de vibratie. Cristalele nu functioneaza si nu pot fi activate de oricine, trebuie sa fii dotat si ajutat din astral pentru aceasta. Pentru cei care nu cunosc, va spunem ca cristalele au in ele spirite minerale de diferite grade evolutive numite forvispii minerale si sunt „inteligente”.

Cristalele nu pot fi folosite pentru a face rau cu ele. De la intamplarea cu Atlantida, cand au fost folosite distructiv, cristalele sunt protejate cauzal. Cristalele sunt cei mai cinstiti, cei mai buni si cei mai iubitori prieteni. Nimeni nu poate sa faca rau cu ajutorul cristalelor. Ele insele nu fac rau niciodata, nu tradeaza niciodata si nu ne cer nimic niciodata. Avem doar obligatia sa le respectam si sa le iubim.

Centrii energetici se activeaza cu rotative din cristale, operatiunea facandu-se in sensul invers rotatiei fiecarei chakre, asa ca aveti grija cum procedati. Pe directiile canalelor si meridianelor energetice se pot folosi cristalele de cuart simple, dar cu puteri si vibratii tot mai inalte spre capul pacientului, cu caracteristici yin sau yang, dupa cum sunt organele.

Uneori culorile pietrelor sunt necesare pentru inductiile mentale facute de bioterapeut cu fluide colorate la nivelul chakrei respective, dar ele au, fiecare, vibratiile lor. Cristalele colorate se folosesc in legatura cu chakrele, care, si ele, sunt colorate. Se stie ca majoritatea bioterapeutilor actioneaza numai asupra corpurilor si chakrelor planetare si solare ale pacientilor; pe celelalte superioare neavand capacitatea sa le actioneze.

Sa aveti grija ca odata distruse varfurile si structurile cristaline, acestea doar pietre, pastrand doar calitati de depozitare a energiilor. De obicei nu intereseaza pe nimeni faptul ca spiritul din ele sufera atunci cand sunt distruse prin slefuire pentru a deveni comerciale. Pietrele slefuite obtinute pe aceasta cale pot fi utilizate cel mai bine in latura aparenta, a colierelor, bratarilor etc. dar nu va recomandam nici aceasta, deoarece ele isi pastreaza capacitatile de depozitare energetica si ard straturile fluidice si organele pe care se pozitioneaza, indeosebi la gat, la piept, la maini, formand cu timpul spatii locale supraenergizate si dureroase.

Pentru a asigura buna functionare a retelei energetice, initiatii care lucreaza cu cristalele, deschid toate canalele si meridianele, centrii si subcentrii energetici ai pacientilor, inainte de a le recomanda sa poarte coliere si bratari din sparturi de cristale sau pietre slefuite. Abia dupa aceea, initiatii vor putea sa-i scape pe pacienti de dureri si blocaje.

Majoritatea bioterapeutilor se folosesc de baghetele din cristale cu care elibereaza blocajele energetice. Punctele bolnave se sesizeaza ca fiind fierbinti la blocajele reci si dureroase la contact la blocajele yin. Se va actiona dextrogir si apoi levogir, apoi de-a lungul traseului meridianului, pana la rezolvarea blocajului.

Purificarea initiala in sare marina a cristalelor se face deoarece ele au pe ele calcita. Atunci cand se scot din adancuri si au si alte minereuri pe ele, se foloseste acidul clorhidric pentru curatire. Purificarea adevarata se face la soare, timp de cateva zile, apoi, prin repetitie, se expun la soare cateva ore pe zi si ulterior ori de cate ori aveti posibilitatea.

Be the first to comment

Leave a Reply