Rugaciunea si semnul crucii vindeca mai repede

Social Media

rugaciune70Un studiu efectuat de cercetatorii rusi a aratat ca atunci cand oamenii fac semnul crucii si practica rugaciunea se purifica si se vindeca mai repede. Fiziciana Angelina Malahovska a dovedit experimental minunile infaptuite de semnul crucii si de rugaciuni. „Cand mincarea este insemnata cu semnul crucii aceasta este purificata in mod real, imediat. Aceasta este o mare minune, care se intampla zi de zi”, afirma Malahovska. Studiul a fost efectuat de-a lungul a aproape zece ani, cu binecuvintarea Bisericii Ortodoxe Ruse.

Astfel, cercetatorii au verificat efectul rugaciunii „Tatal Nostru” si al semnului ortodox al Sf. Cruci facute asupra bacteriilor patogene. In acest sens, au fost prelevate probe de apa din: fantani, rauri si lacuri si toate contineau stafilococul auriu.

Purifica apa si mancarea

Studiul a dovedit ca, daca se rosteste rugaciunea „Tatal Nostru” si se face semnul Sf. Cruci peste probele de apa, numarul bacteriilor periculoase scade de sapte, zece, sute si chiar mii de ori. Rugaciunea a fost rostita atit de credinciosi, cit si de necredinciosi.

De asemenea, s-a dovedit ca persoanele bolnave, dupa ce au practicat frecvent rugaciunea, au inceput sa se simta mai bine. Insa, daca semnul Sf. Cruci este facut neglijent, de exemplu cu cele trei degete unite incorect, sau duse in afara locurilor corecte (mijlocul fruntii, centrul plexului solar si cavitatile umerilor drept si sting), rezultatul pozitiv este redus sau chiar nu exista.

Sursa: www.libertatea.ro


Social Media

8 Comments

  1. absolut adevarat verificat de mine ,dar mi-a trebuitdestul de mult timp sa ma conving .Va rog sa ma credeti ca sunt vestita de gustul minunat al mancarurilor mele ,dar fara sa stiu de binefacerile rugaciunii si crucii eu dintoydeauna spun doamne ajuta si imi fac cruce.Mancarea mea este extraordinar de gustoaasa.Multe prietene si cunostinte care mancau la mine cu diferite ocazii mi-au cerut retetele de mancare dar nuciodara nu le-a iesit ca a mea ,unele char s-au suparat pe mine ca ceva ceva nu le-am spus ca a lor mancare nu le-a iesit ca a mea desi a respectat la milimetru reteta.Acum imi dau seama care este motivul iar cand voi mai da reteta am sa scriu la sfarsit sa spuna si o rugaciune si sa isi faca cruce pentru reusita.inca ceva nu mi au reusit niciodata aluaturile ptr prajituri sau cozonaci incat pentru o perioada am renuntat.Intr-o zi am vazut la televizor o emisiune in care doi soti faceau mancare sotia ramanca sotul italiansi in timp ce gateau sotia l-a intrebat pe sot cum l-a invatat sa faca alluatul de paine,sotul a spus reteta si s-a oprit iar sotia l-a intrebat SI CE MA TREBUIE iar el a spus zambind TREBUIE SA F CRUCE INAINTE DE A COPERII ALUATUL CA SADOPEASCA sia zambit.Ei bine a doua zi am facut aluat de cozonaci si de atunci fac niste cozonaci de toata lumea spune ca sunt buni de dat la cartea recordurilor dar NICIODATA NU IT SA FAC CRUCE SA SPUN TATAL NOSTRU.INCERCATI si va garantez ca veti fi bucurosi si supermultumiti

  2. si daca tot am intrat inretete ce vreau saa va mai spun si sa fie LITERA DE LEGE eu niciodata dar absolut niciodata nu folosesc la aluaturi unt sau margarina NICIODATA ci ulei ,daca scrie 200 grame unt sau margarina eu pun 200 ml ulei caldut dar il pun treptatin timp ce framant aluatul cite putin pana se incorporeaza tot uleiul.INCERCATI SI NU VA VA PAREA RAU VA GARANTEZ.BAFTA

  3. foarte bine Elena….margarina nu e sanatoasa. Contine o gramada de euri. incercati cu ulei de masline 🙂 sau untura dar in nici un caz margarina. Totusi, nu v-ar iesi atat de crescuti si pufosi daca faina nu ar fi de calitate. puteti sa faceti cruce si pe aluat cu cutitul. Bunica mea avea o cruce de plastic cu care se insemneaza prescura ca facea prescura pentru biserica si ii ieseau si ei crescut aluatul. Gasiti pe la biserici acea cruciulita.
    oricum a fost foarte tare comentariul 🙂

1 Trackback / Pingback

  1. Painea – alimentul sfant | coltulvulpitei

Leave a Reply