Home Spiritualitate teoreticaCugetari Puterile spirituale extraordinare ale lemurienilor, o straveche civilizatie avansata a omenirii

Puterile spirituale extraordinare ale lemurienilor, o straveche civilizatie avansata a omenirii

by admin
436 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Lemuria a fost un continent care a existat in Oceanul Pacific si care s-a scufundat. Din el au mai ramas insule ca Hawaii, Insula Pastelui, Insulele Fiji, Madagascar.

Poporul lemurian nu era unul obisnuit. Lemurienii gasisera un mod in care au deblocat calea spre cea de-a cincea dimensiune. De aceea, ei au avut capacitatea de a produce fapte inimaginabile. Inainte ca vechiul continent sa cada sub influenta fortelor rele, Lemuria era sediul cunoasterii spirituale. Dar, lemurienii nu au reusit doar sa deblocheze cea de-a cincea dimensiune, ci ei au avut parte de niste puteri spirituale extraordinare, cum n-au mai fost niciodata in istorie.

Civilizatia Lemuriei a fondat multe alte culturi, fiind cunoscuta sub numele de “patria mama”. Chiar si Atlantida a aparut dupa Lemuria. Lemurienii au insistat ca nu trebuie sa existe nicio constrangere in spiritualitate. Oamenii trebuie sa aiba libertatea de a calatori spre spiritualitate in propriul ritm. Ei nu au dorit ca civilizatiile mai putin dezvoltate ale spiritualitatii sa fie fortate sa obtina rezultate spirituale. Cu toate acestea, Atlantida a vrut sa abuzeze de puterea sa si sa controleze civilizatiile mai mici. Acest lucru a dus la un razboi intre cele doua mari civilizatii. Razboiul nu duce la nimic bun; nu sunt castigatori, ci numai victime.

O explozie termonucleara a pus capat civilizatiei lemuriene. Inainte de a disparea, unele oracole din Lemuria au profetit ca lemurienii se vor ridica din nou si vor purta torta spiritualitatii sus. O multime de oameni, pana astazi, asteapta implinirea acestei profetii. Vestea buna pentru acesti oameni este ca epoca Lemuriei a inceput deja. Fiecare dintre noi poate avea trasaturi lemuriene daca vom urma calea iubirii, precum si iluminarea spirituala.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment