Pluton in aspecte cu celelalte planete

Social Media

pluton2Pluton in conjunctie cu Soarele: Aspectul indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi.

Pluton sextil, trigon cu Soarele: Aspectul indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare spre progres, capacitate de a se reface dupa orice criza. Posibila implicare intr-o revolta sau revolutie; capacitati artistice creatoare foarte puternice. Nativul poate sa-si atinga telurile, oricat de greu ar fi acest lucru.

Pluton careu, opozitie cu Soarele: Aspectul indica o fire dictatoriala, comportament nemilos, supus transformarilor, atractie pentru putere. Persoana este tentata sa-i manipuleze pe ceilalti, are nevoie sa invete credinta.

Pluton conjunctie cu Luna: Aspectul indica o fire capricioasa, senzitiva, iritabila, razbunatoare, aventuroasa, calitati de psihometrie, atractie pentru lucrurile secrete si pentru sexualitate, tendinta de a lega imaginatia de erotism.

Pluton sextil, trigon cu Luna: Aspectul indica un caracter vizionar, profetic, aventuros, capabil sa reuseasca, imaginatie fertila, ratiune foarte dezvoltata, talente oculte.

Pluton careu, opozitie cu Luna: Aspectul indica o fire incapatanata, violenta, distructiva, iresponsabila, manipulativa; tendinte spre fanatism. Persoana traieste in conditii stresante, inteligenta fiind in conflict cu sexualitatea; moartea unei rude apropiate.

Pluton conjunctie cu Jupiter: Aspectul indica o fire extrem de ambitioasa, vointa puternica curaj, entuziasm, dar si tendinta de a exagera.

Pluton sextil, trigon cu Jupiter: Aspectul indica aptitudini orzganizatorice si de conducere, caracter onest, foarte abil in a-i manipula pe ceilalti, mare putere de convingere, forta creatoare, generozitate, posibila afirmare in viata, in special prin personalitatea sa puternica si prin tenacitate. Persoana are o mare energie fizica si mentala, putand sa izbandeasca fara dificultate in orice domeniu.

Pluton careu, opozitie cu Jupiter: Aspectul indica aroganta, o fire distructiva, abuzuri erotice, fanatism, conflict cu autoritatea, tendinta de irosire si risipire a unui potential foarte bun cu care s-ar fi afirmat usor. Nativul e lipsit de vointa, egoist, risipitor.

Pluton conjunctie cu Saturn: Aspectul indica o fire necugetata, suspicioasa, nerabdatoare, invidioasa, agitata, autodistructiva. Persoana are o mare forta fizica si mentala, dar o canalizeaza in scopuri negative. Posibile tendinte sinucigase.

Pluton sextil, trigon cu Saturn: Aspectul indica tenacitate, profunzime in idei, curaj, atractie spre cercetare, calitati de cooducere. Nativul este disciplinat, capabil sa indure foarte mult, are o coordonare foarte buna a energiilor, putand da nastere unor opere artistice importante, desi cu o tenta de ciudatenie.

Pluton careu, opozitie cu Saturn: Aspectul indica egoism, violenta, tendinte sinucigase, un adept al disciplinei severe, posibila depresie psihica, inclinatie spre violenta sexuala si agresivitate, favorizand prostitutia, pornografia si aberatiile erotice.

Marte in conjunctie cu Pluton: Aspectul indica o fire temperamentala, exploziva, indaratnica. Persoana se tortureaza singura, avand tendinte distructive. Poseda o mare forta creatoare, energie fizica si mentala care, in functie de natura zodiei unde se afla, se poate afirma intr-un domeniu artistic, sportiv, intelectual, ocult sau pragmatic.

Marte in sextil sau trigon cu Pluton: Aspectul indica o fire ambitioasa, capabila de mari realizari; incredere in sine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, capacitati v subtile si sansa de a dezvolta cunoasterea.in domeniul spiritual.

Marte in careu, opozitie cu Pluton: Aspectul indica un temperament dur, crud, nemilos, brutal, razbunator, certaret. Nativul are o mare forta fizica si energie mentala pe care o pune in slujba unor scopuri egoiste si distructive. Poate fi un geniu al raului. Oricum, va beneficia de popularitate, dar mai mult de natura scandaloasa.

Pluton in aspect rau cu Lilith (pentru ambele sexe): Genereaza tendinta spre minciuna, simulare, tradare; tendinte sadice, distructive si autodistructive, persoanei lipsindu-i sentimentul vinovatiei.

Neptun in conjunctie cu Pluton: Aspectul indica idei si obiective neobisnuite, dorinte stranii, fire aventuroasa, confuza, haotica, tendinte distructive.

Neptun in sextil, trigon cu Pluton: Aspectul indica abilitate in a se orienta spre nevoile celorlalti, fire mistica, spirituala, o cunoastere intuitiva a fortelor subtile, perceptii profunde, atractie pentru cunoasterea interioara.

Neptun in careu, opozitie cu Pluton: Aspectul indica predispozitie pentru crize, deceptii. Nativul este subiect al unor transformari stranii, intorsaturi neobisnuite in viata; este capabil sa descopere motivatiile ascunse ale celorlalti. Are spirit deductiv, dar isi dirijeaza gresit energiile, putand sa deceptioneze usor; are tendinta de a-si ascunde propriile greseli.

Venus conjunctie cu Pluton: Aspectul indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Venus in sextil sau trigon cu Pluton: Aspectul indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romatism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Venus in careu sau opozitie cu Pluton: Aspectul indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Uranus conjunctie cu Pluton: Aspectul indica o fire necugetata violenta si excitabila, dominatoare, inventivitate inclinata spre rau. Persoana poate cunoaste schimbari rapide in viata si in comportament.

Uranus sextil, trigon cu Pluton: Aspectul indica vitalitate, putere de creatie, capacitate mare de efort si de regenerare, realizari care sparg orice recorduri, forta artistica extraordinara si originala.

Uranus careu, opozitie cu Pluton: Aspectul indica fanatism, tendinte distructive, caracter distructiv si violent, brutalitate, predispus la suparari, precum si la mari transformari, unele chiar cu violenta.

Mercur in conjunctie cu Pluton: Indica o fire sacaitoare, excesiv de zeloasa, agitata, irascibila. Persoana poseda o mare forta in exprimare, dar tinde sa exagereze. Nu are. simtul masurii si, incercand sa faca prea mult, ajunge sa strice.

Mercur in sextil sau trigon cu Pluton: Indica o fire abila. Persoana este dotata cu multa diplomatie, stiind sa critice cu talent, fara a jigni sau supara, avand o exprimare fermecatoare, cu un mare spirit de observatie si analiza, percepand esenta subtila a fenomenelor si cauzele cele mai ascunse. Are o mare forta creatoare, in special in domeniul literaturii si oratoriei, favorizandu-i-se o cariera in politica.

Mercur in careu sau opozitie cu Pluton: Indica o fire iritabila, distructiva, sarcastica si cinica, exploziva si violenta, tragand concluzii mult prea repede, pe baza unor date incomplete. Persoana are multe capricii, oscilatii si schimbari radicale de atitudine, suferind de un conflict permanent intre instinct si logica rationala; poate suferi pierderea unui frate. Dezacord intre dezvoltarea intelectuala si exprimarea sexuala, care ramane la nivel instinctual, primitiv.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply