Pe 21 ianuarie 2019 avem parte de o „Eclipsa totala de Super Luna sangerie” – un eveniment spectaculos!

Social Media

Pregatiti-va pentru inceputul de an 2019 pentru un fenomen astronomic spectaculos. Pe 21 ianuarie 2019, va avea loc o eclipsa de Luna totala, ce va fi vizibila din nord-vestul Africii, Europa si din cele doua Americi. In al doilea rand, aceasta eclipsa totala lunara va fi una sangerie. De ce? Pamantul se va afla intre Luna si Soare; lumina Soarelui va fi filtrata prin atmosfera planetei noastre, astfel incat vom avea parte de o nuanta rosie ciudata. Și, nu in ultimul rand, vom avea parte si de o „Super Luna”, atunci cand satelitul nostru natural se va afla cel mai aproape de Pamant.

Asadar, pe 21 ianuarie 2019 vom avea parte de o „Eclipsa totala de Super Luna sangerie” – 3 evenimente astronomice in unul, ca sa spunem asa. Pe de alta parte, oamenii de stiinta au constatat ca in noptile cu luna plina se nasc mai multi copii, au loc mai multe accidente de masina, mai multe certuri in familie, se intampla mai multe crime. In general, in lume se intampla mai multe lucruri rele. De ce? Nu se stie sigur, dar probabil ca e din cauza energiei Lunii pline, care e mult mai puternica si afecteaza emotiile si sentimentele.

“Super Luna” nu e un termen ce vine din astronomie, ci din astrologie. Astrologul Richard Nolle ne explica termenul de “Super Luna astfel: “O Luna plina sau noua care se va afla in cel mai apropiat punct fata de Pamant. Pe scurt, Pamantul, Luna si Soarele sunt toate aliniate, Luna fiind cea mai aproape de Pamant.” Exista unii astrologi care cred ca Super Luna ar putea produce asa-zisul “Lunageddon” (o adaptare a cuvantului “Armageddon”, adica “sfarsitul lumii). Astrologii se bazeaza pe istorie pentru a-si proba sustinerile; astfel, marele uragan din New England (1938), precum si inundatiile catastrofale din Hunter Valley (Australia, 1955) ar fi fost rezultatul Super Lunilor ce au aparut exact in acea perioada de timp.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply