Sa avem acces la adevarul sufletului: metoda constelatiilor familiale

Social Media
  •  
  •  
  •  

Aimee.ro si Damaideparte.ro va invita cu drag la o experienta de suflet: workshop-ul de constelatii familiale “Radacini si aripi” sambata, 10 decembrie.

Adesea, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si de cele mai multe ori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi.

Metoda constelatiilor familiale ne imputerniceste sa iesim din povestile si perceptiile pe care le cream despre vietile noastre si sa avem acces la adevarul sufletului. Cu ajutorul fortei grupului, al limbajului sufletului, al campului energetic care se formeaza si al miscarilor interioare putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru si asupra sufletului familiei din care facem parte, intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca vindecarea provine dintr-un loc mai mare decat noi, la care putem avea acces neintrerupt. Astfel, putem avea acces la radacinile noastre si putem incepe sa simtim cum ne cresc aripile cu care sa exploram viata.

Fie ca este vorba despre probleme legate de relatia cu ceilalti sau cu tine insuti, de relatiile de cuplu, probleme organizationale, diferite teme care se repeta in viata noastra, afectiuni sau boli sau alte lucruri care ne framanta, aceste probleme sunt potentate de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care opresc raul iubirii din curgerea sa libera, de-a lungul generatiilor.

Iubirea care curge printr-un sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit. Insa cand are loc unul din evenimentele urmatoare (moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie)  de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza unei dureri prea mari sau a unei iubiri transformate in ura si resentimente. Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.

Cele mai multe din problemele noastre provin din implicarea noastra in treburile altora si in destinul altora. Cand privim la un sistem familial, putem vedea adesea oameni care sunt legati de destinul altor persoane din sistem, ale caror poveri le poarta prin viata, cu mare loialitate si dragoste, ca pe niste poveri personale.

Cu ajutorul constelatiilor familiale, atingem un loc profund al sufletului nostru, din care putem vedea ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand, devenim liberi. Prin munca de vindecare ancestrala care se intampla in constelatiile familiale, trecem dincolo de individualitate si intram intr-un proces vindecator care poate atinge multe generatii din trecut, prezent si viitor.

Va asteptam cu drag sa ne descoperim radacinile si sa ne crestem aripile !
Workshop-ul va fi sustinut de Mihaela Vasile, fondatoarea site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro. si manager al Damaideparte.ro.

Data: 10 decembrie
Program: 10-18
Locatia: Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 150 RON
Detalii si inscrieri: mihaela @aimee.ro; 0721465852

Cuvinte scrise din suflet de participanti la acest workshop:

Sunt recunoscatoare din adancul inimii pentru aceasta experienta ravasitoare si dureroasa pentru mine, in procesul ei, dar minunata prin efecte, presimt. Sunt inca bulversata de ce s-a intamplat acolo, la workshop. Desi cu ratiunea incerc stangaci sa gasesc explicatii, cu inima simt ca s-a intamplat ceva magic si eliberator. Este, cu credinta ca folosesc cuvintele potrivite, catharsisul de care aveam nevoie pentru a dezlega durerea din inima mea…povestea familiei mele. Drama de care eram atat de atasata si in spatele careia doar banuiam ca este posibil sa se ascunda o mare binecuvantare…un dar. Acum stiu. Multumesc, Mihaela, pentru blandetea si inteligenta intelegerii tale!” Miruna

“ Prin participarea la workshop-ul constelatii familiale am experimentat o mare usurare sufleteasca pentru poverile pe care le purtam de multi ani in sufletul meu. Mi-as fi dorit sa se fi rezolvat pe loc o multime de alte incurcaturi din viata mea mea personana si legate de viata profesionale, insa din pacate nu se poate pe loc. Ca in orice vindecare sete nevoie de timp si acum la aproximativ o luna de la participare simt ca in mine lucreaza si se construieste frumos pornind de la temelia ousa in acest workshop. Deja pot spune ca nu mai am atacurile de panica pe care le aveam noaptea si care ma secatuiau de energie. Le doresc tuturor celor care isi doresc sa faca ceva pentru binele vietii lor sa participe la acest workshop care este vindecare a ranilor din trecut si sursa viitorului bine al vietii lor.”Anina

“Iti multumesc pentru  contextul creat, in care am putut constientiza cat de aproape putem fi de oameni si cat de usor este sa te conectezi cu ei prin alte canale decat cele obisnuite. Revelatia mea este ca  traim intr-o lume in schimbare, la care ne vom adapta cu totii : si cei care creaza problemele, si cei care reactioneaza , si cei care sunt in cautare de solutii. Eu sunt recunoscatoare ca exist inca, dupa toate cele ce s-au petrecut in viata mea, si sunt convinsa ca , pana la urma toti ne vom indeplini misiunea.” Gabriela

“Am venit la acest curs din curiozitate si m-am simtit deosebit de bine, in prezenta voastra agreabila si binefacatoare.In timpul cursului m-am simtit un actor in toata puterea cuvantului. Am fost implicata in diverse povesti familiale, ca barbat, femeie, copil…Interesant  este ca eu  imi jucam rolul fara sa-l fi invatat inainte. Mi-am dat seama ca de fapt totul venea de nicaieri, ca rolul in care eram implicata nu il jucam, ci ceva din mine imi dicta ce am de facut. Grupul era energia cea mare care dirija mica mea energie.Fara sa fiu pregatita in prealabil  am trait  nepasare, iubire, ura,  indiferenta.Si simteam cu toata fiinta mea si cu toata intensitatea, starea personajului interpretat in acel moment. Plecind de la curs  am inteles ca odata cu rezolvarea problemelor celor implicati, au inceput sa se rezolve si problemele mele, caci, fara sa constientizez ma regaseam in multe dintre acele personaje jucate de mine sau colegii mei. Necazurile au inceput sa dispara,am inceput sa vad cauza lor si  am puterea de a o indeparta. Sunt alt om, m-am schimbat mult, si asta datorita voua.” Cornelia

“Prin intermediul acestui curs am fost constienta pentru prima data cum se simte in corp iubirea…. o senzatie de caldura atat de placuta. De atunci tot exersez,  prin intentie, sa simt din nou acea caldura, iubire si chiar s-o transmit catre cei din jur…si surprinzator, oamenii chiar reactioneaza altfel in jurul meu, mult mai primitori. “ Nadia

“Pentru mine, metoda constelatiilor familiale s-a dovedit a fi calea prin care am reusit sa-i inteleg mai bine pe cei din jur(familie,prieteni etc) si sa am mai multa compasiune pentru ei si pentru mine.E o metoda cu miez, puternica, prin care vezi chiar acolo, sub ochii tai, situatii din viata ta si probleme cu care te confrunti, asa incat poti deveni mai clar cu situatia prezenta si mai deschis si impacat cu viata ta.

Si, nu in ultimul rand, am (re)descoperit sentimentele de iubire profunda si de recunostinta fata de parintii mei.”Corina

Lasă un comentariu