marți, decembrie 6, 2022
AcasăReligieMiracoleMinune dumnezeiasca? Trei ingeri au salvat de la impuscare noua maici, ce...

Minune dumnezeiasca? Trei ingeri au salvat de la impuscare noua maici, ce trebuiau ucise de bolsevici

Minune dumnezeiasca? Trei ingeri au salvat de la impuscare noua maici, ce trebuiau ucise de bolsevici

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In Kuban, o regiune din Rusia, multi cunosc aceasta minune, deoarece multi au fost martorii ei, iar acesti martori au povestit-o rudelor si cunoscutilor lor.

Era anii ’20, dupa ce bolsevicii au ajuns la putere in Rusia. Noua maici au fost luate dintr-o manastire si duse in carute pentru a fi impuscate de catre bolsevici. Ele au fost asezate umar langa umar deasupra unei rape, asa incat dupa aceea sa nu mai fie ingropate, sa nu se munceasca in plus.

Bolsevicii s-au pregatit sa deschida focul, iar maicile au inceput sa cante cu glas tare un psalm. Si, iata, tocmai atunci s-a intamplat minunea. Pe neasteptate a inceput sa straluceasca o lumina orbitoare si au aparut trei ingeri. Doi ingeri au coborat si s-au asezat in stanga si in dreapta maicilor, iar al treilea inger a coborat si s-a asezat in fata bolsevicilor, care, deodata, au cazut cu totii la pamant si si-au pierdut cunostinta.

De la carute au venit in fuga soldatii-calareti si i-au vazut pe bolsevici care zaceau ca niste cadavre, pe maicile care cantau vii si nevatamate, si au pornit in sat „dupa ajutor”. „Ajutorul” buimacit si cu frica a inceput sa-i incarce in carute pe bolsevici.

Ulterior, toti bolsevicii din escorta au murit foarte repede, dar seful lor local, pana la moarte a zacut paralizat, un an intreg.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.