Minune dumnezeiasca? Trei ingeri au salvat de la impuscare noua maici, ce trebuiau ucise de bolsevici

In Kuban, o regiune din Rusia, multi cunosc aceasta minune, deoarece multi au fost martorii ei, iar acesti martori au povestit-o rudelor si cunoscutilor lor.

Era anii ’20, dupa ce bolsevicii au ajuns la putere in Rusia. Noua maici au fost luate dintr-o manastire si duse in carute pentru a fi impuscate de catre bolsevici. Ele au fost asezate umar langa umar deasupra unei rape, asa incat dupa aceea sa nu mai fie ingropate, sa nu se munceasca in plus.

Bolsevicii s-au pregatit sa deschida focul, iar maicile au inceput sa cante cu glas tare un psalm. Si, iata, tocmai atunci s-a intamplat minunea. Pe neasteptate a inceput sa straluceasca o lumina orbitoare si au aparut trei ingeri. Doi ingeri au coborat si s-au asezat in stanga si in dreapta maicilor, iar al treilea inger a coborat si s-a asezat in fata bolsevicilor, care, deodata, au cazut cu totii la pamant si si-au pierdut cunostinta.

De la carute au venit in fuga soldatii-calareti si i-au vazut pe bolsevici care zaceau ca niste cadavre, pe maicile care cantau vii si nevatamate, si au pornit in sat „dupa ajutor”. „Ajutorul” buimacit si cu frica a inceput sa-i incarce in carute pe bolsevici.

Ulterior, toti bolsevicii din escorta au murit foarte repede, dar seful lor local, pana la moarte a zacut paralizat, un an intreg.

Be the first to comment

Leave a Reply