Noi dezvaluiri despre 2012, anul schimbarilor dramatice

Social Media

2012“Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decit cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit in urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dand o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.

Bazandu-se pe o combinatie intre divinatii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, inca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va incepe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat ca, la data solstitiului de iarna, in 21 decembrie 2012, soarele se va afla in aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua Calea Lactee, divizind-o in doua emisfere), calendarul Maya terminandu-se la aceasta data.

Chiar daca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. inainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine sa le cunoastem.

Nu va fi sfarsitul lumii

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi. Cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelatia”. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum “Sfarsitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comporta ca un imens circuit electric. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda. Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. (Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam…)

Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, momentul in care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci daca 24 de ore ale zilei reprezinta acum 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin “Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfideaza orice putere de imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc in curand.
Extras din revista “Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din Iunie 2002: “Analizand datele culese de doi sateliti: Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

Schimbare radicala de clima

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima. Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta.

Verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Incepand cu 2012, procesul de racire globala va cuprinde Pamantul, iar la mijlocul secolului 21, intreaga planeta va fi cuprinsa de temperaturi scazute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scaderi a temperaturii este micsorarea fluxului de radiatii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
“Am fost martorii unei asemenea raciri in Europa, America de Nord si Groenlanda in 1645-1705, cu canale inghetate in Olanda, si oameni care si-au abandonat casele din cauza ghetarilor. Aceasta este ceea ce ne asteapta in cateva decenii”, afirma specialistul.

Analize ale fluctuatiilor radiatiilor solare care influenteaza climatul pe Terra arata ca planeta se afla acum la varful procesului de incalzire globala. Acum, odata cu scaderea radiatiei solare, temperaturile globale vor scadea si ele, crede Absudamatov. “In secolul 20, activitatea solara putea fi caracterizata de o crestere generala a cantitatii de energie radiata, de aici incalzirea globala. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. incalziri globale, ca si raciri globale, au mai avut loc”. Potrivit lui Absudamatov, racirea va incepe in 2012 -2013. Pana in anul 2035, nivelul radiatiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai tarziu se asteapta o racire accentuata a climei.

Ce mai spun Mayasii despre 2012:

– vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi;
– vom depasi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu;
– dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a;
– planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers;
– ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
– Atmosfera lui Marte creste rapid;
– Luna isi “fabrica” atmosfera proprie compusa din compusi ai sodiului;
– Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista;
– Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa;
– Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si satelitul sau Io. De asemenea campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori;
– Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.


Social Media

168 Comments

 1. Tampenii. Nu trebuie sa aveti imaginatia mea . S-a spus,si s-a scris,ca a fost intrecut un „potop” . Acesta se poate
  intampla . Pamantul are o viteza de rotaie in jurul axei sale ,intre 29 si 34 de km./s. Viteza de rotatie in jurul
  Soarelui este de cca.85000.-86000.de km./h .Sistemul nostru solar se deplaseaza in spatiu cu 115000 de km./h.
  In momentul – 0 – s-au in acel moment in care campul magnetic se inverseaza , va existya un moment de ipondera-
  bilitate . Oceanul va putea sa mature uscatul cum va vrea el. Schimbarea campului magnetic va produce foarte
  multe victime , atat in radul oamenilor cat si al animalelor. Pe unii ii dor capul numai ca se inoreaza . O selectie
  naturala la scara planetara va fi . Unora le v-a fi frica sinu vor acceota sa piarda ce au ” agonist” ,acestia daca
  vor ” avea” norcul sa acape vor ramane in forma spirituala pe care o cunoastem cu toti acum .O alta parte a
  omenirii care v-a scapa de toate ” necazurile” care se vor abate asupra noastra vor deveni ZEI .Istoria se repeta.
  Vor deveni nemuritori . Legendele Olipului se vor repeta . NOI , cred ca avem o obligatie sa ducem , si sa populam
  Universul.

 2. Bine….dar cu Elita Mondiala (Iluminati)ce se va intampla? Deoarece ei cunosc ” mecanismele cuantice’, ”secretul’ niversului, pastrate pana adineauri, numai pt. ei. Teoretic ei reprezinta raul relativ,deci ar trebui sa ramana in 3D sau sa dispara. Sau probabil sunt mult mai initiati decat noi (oamenii din societatea „matrice”) controlati de ei. Poate aceasta teorie e ‘canalizata de ei’ spre noi. Parca ceva nu se leaga……
  Sa nu uitam ca odata cu viitoarea Uniune Mondiala razboiul intre natii (de care se tem atat de mult oamenii) nu se mai justifica. Deci se ‘prepara’ alte temeri (2012), necesare generarii Fricii, care este atat de importanta pentru a conduce ”marea turma’. Acesta este doar un punct de vedere. Doresc sa fiu contrazis in mod inteligent.

 3. Eu cred in schimbari majore in viitorul apropiat.Am citit mult pe diferite surse si aceasta este concluzia mea.In general ce stie lumea se bazeaza pe fals si manipulare.Suntem sclavi moderni intr-o societate conceputa,organizata si condusa de „elite”de mii de ani.Pe acest Pamant alaturi de noi,convietuiesc si alti locuitori cu o origine diferita de-a noastra.E mentionat si in Biblie.Nu ne iubesc,nu ne respecta si ne-au exploatat crunt de cand au venit pe Pamant.De fapt au si implinit o profetie.Constiinta noastra se va ridica brusc si vom avea capacitatea de-ai identifica si demasca.Vremea lor e pe duca.Nu mai este mult insa nu vor ceda usor.Noi avem norocul ca suntem sub protectie divina si sunt entitati evoluate in univers care ne vor ajuta sa trecem prin aceste schimbari.Este absolut necesar sa ne deschidem interesul pentru evolutia noastra fizica de constiinta si spirituala.Vom trece in alta dimensiune de evolutie bazata pe iubire si compasiune.Tebuie sa intelegem ca suntem copii a lui DUMNEZEU,sa ne iubim,sa ne respectam si sa ne ajutam.Va indemn sa cititi cat mai mult sa va informati pentru ca va va fi de ajutor.Sa ne unim gandurile bune pentru folosul tuturor.Respectul reciproc este o dovada de progres.Sa ne tratam unii pe altii cu respect si iubire.Suntem una sau unul.Mult curaj si multa incredere intr-o lume noua si buna.Cu drag Mihai

 4. Nu ma judecati ( prea aspru ) dar ….. eu am o mica idee ( poate stupida poate nu nu stiu ;)) ) …. daca tot ceea ce traim e un Deja-Vu ? Daca acele prime civilizatii …. sunt defapt ultimele civilizatii ? NU stiu daca intelegeti ce vreau sa spun …… daca tot ce se intampla e un fel de ” cerc ” prin care trecem de sute si mii de ori ? Daca Pamantul s-a nascut , se va distruge si iar se va naste dinnou , si dinnou vor aparea primele civilizatii , etc ?! De ce nu se pot explica multe din inventiile facute de oamenii din primele civilizatii ? Cum au fost construite piramidele ? Inca nu s-a putut descoperi cum pe vremea aceea fara tehnologia din ziua de azi s-au putut construi asemenea ” monumente ” . Ipoteze sunt multe … uriasi , extraterestrii etc . I say bullshit ! Cred ca totul este creat pentru o anumita perioada , dupa care moare , si se recreaza …. La fel ca teoria Reincarnarii omului . Ok nu stiu daca ati inteles ceva dar in fine :))) Imi cer scuze in caz ca nu am exprimat cum trebuie ceea ce voiam sa spun …… Bye bye

 5. Subscriu parerii lui Mihai, asta e de fapt esenta a tot ceea ce trebuie sa facem, numai asa putem evolua. Exista printre noi nu numai spirite malefice care ne manipuleaza , ci si fiinte stelare care au acceptat incarnarea aici doar pentru a ajuta oamenii sa deschida ochiisi sa mearga mai departe.Totul insa depinde doar de alegerea fiecaruia. Sper sa ne vedem cat mai multi in urmatoarea dimensiune!

 6. te simti amuzant?….in primul rand..=)) Dumnezeu nu ar scrie vorbiti cu „tz”…si…prostia doare?????…:)))

  oamenii astia si-au exprimat parerea si opinia…daca nu esti in stare sa faci acelasi lucru nu mai vorbi
  revenind la subiect…multi prieteni si oameni cunoscuti au murit…imediat m-am gandit unde vor ajunge..in rai sau in iad…pt mine iadul nu exista…iadul este pamantul…iar cand Dumnezeu ti-a ales timpul cand sa mori pentru mine inseamna ca te-a salvat de iad…de ce crede-ti ca mor copii nevinovati…copii abia nascuti…asta este parerea mea…multumesc ca mi-ati citit parerea…

 7. cine nu are stiinta de istorie risca sa o repete
  cu siguranta undeva acolo sus exista o divinitate care ne controleaza iar noi suntem creatia ei
  speculatiile ca va veni o vreme cind totul se va sfarsi si va incepe o noua lume posibil mai buna au scopul de a destabiliza si ultima farama de credinta din inima omului.
  e adevarat ca fara a cunoaste raul nu cunoastem binele dar oare asta sa fie menirea noastra pe pamant?
  dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui problema e ca ne-am indepartat de el si asta ne va costa scump din pacate
  dar tot raul spre bine va disparea o civilizatie si va aparea alta asta e istoria reala apamantului
  totul depinde de noi
  multe salutari

 8. Pei daca zici ca totul depinde de noi antonescule, inseamna ca stii ca dumnezeu e in noi… si atunci nu ne putem indeparta de el, daca o ardem in primul rand cum spune mihai 😀 (trebuia sa scrii bolduit mahn 🙂
  Si inca ceva….. daca ti-ai pierdut rabdarea sau simti ca nu esti in stare sa faci fatza pasilor (care sunt mai grei sau mai usori in functie de deciziile pe care le-ai luat in viata), probabil ca e prematur pt tine sa te intrebi care este menirea „voastra” 🙂
  Maria……. sunt speechless… dumnezeu n-ar scrie cu tz, clar!:)))))) …. si copiii mici mor pt ca ii salveaza doamne doamne din iad (familia proabil) ;))) nu vreau sa-ti zdruncin copacelu’…. dar sa sti ca nu e rezistent din fire 😉
  Dani, foarte trist… si ca orice lucru trist lately, destul de probabil, dar asta nu tre’ sa te descurajeze, zic eu 🙂

  Peace everyone 🙂

 9. Eu nu inteleg de ce va contraziceti atat, oare chiar nu vedeti schimbarile? oare chiar nu vedeti ce haos s-a produs in lumea asta? totul, dar totul nu mai e cum a fost. macar simtiti emotiile atunci cand ganditi, ele va spun multe!
  Mihai, stii tu ceva si stii bine!

  PS: Un sfat, va rog sa ganditi numai pozitiv, lasati opusul sa se duca, facand asta…veti vedea altfel viata!

 10. Mda, am citi si eu acest forum si este foarte interesant dar stiti ce nu ma lamurit pe mine? chestia asta cu iubirea si compasiunea care a scriso cineva de pe aici,ce treaba au astea doua?fratilor credeti ca daca se va produce un fenomen pe scara globala cum zic ei si vor fi schimbari in adn-ul uman,credeti ca toti oameni vor supravetui acestor schimbari? nu probabil ca nu si atunci stai si te intrebi la ce tia folosit iubirea si compasiunea sa crezi ca vei putea trece cand tu nu ai trecut de acea evolutie??

 11. S-a vorbit mai devreme despre manipulare … foarte adevarat … lumea de azi e permanent manipulata de organizatii secrete sau nu, de persoane – sa le zicem „din spatele cortinei” – care ne „calauzeaza” existenta. o sursa f f folosita de ei e mass-media ….s-au format ierarhizari de manipulanti manipulati, nici nu stii ce sa mai crezi si in cine …. si asa devine extrem de greu sa te mentii distant si sa stii sa iti alegi informatia/sursa.

  Multi ma vor contrazice aici … un pilon important in manipularea populatiei este religia ori biserica – luati-o cum vreti. am studiat mult originile religiilor si evolutia lor si am concluzionat ca sunt doar basme capabile sa faca ordine sociala si supunerea celor din afara sistemului. Termenul de D-zeu e inspirat de la egipteni, asocierea lui fiind RA, care era considerat soarele….deci dc e cineva care ne „controleaza” existenta, at e simplu … energia soarelui si de la soare a pornit si formarea Terrei si a sistemului .Religiile actuale sunt plagiaturi dupa obiceiurile si scrierile egiptene … care existau cu mult mult inaintea religiilor de azi .
  Sincer m-au inluentat putin teoriile lui Epicurus, dar aveam si idei care desi coincideau cu ale lui, mi le-am format fara sursa … spiritul omului de a afla raspunsuri, de a cauta explicatii este fabulos !

  Despre perceperea timpului mi se pare f interesant …. ca pana la urma timpul, ca unitate de masura este o inventie umana – iluzie , iar in conditiile de schimbare de unde magnetice ar duce la interferente in perceptia umana …. asa cum dupa ce inveti sa citesti …. ajungi sa citesti repede printre randuri, in majoritatea cazurilor intuitiv … iar dc nu-ti coordonezi intuitia cu imaginea mesajului … pierzi intelesul textului – in cazul de fata nu intelegi de ce nu iti mai ajunge ziua sa iti faci treaba, desi acum o perioada parca iti era de ajuns …

  Si evolutia umana mi se pare destul de credibila … dupa cum se stie potential avem, dar folosim nu mai mult de un 8-10% din capacitatea cerebrala. In conditiile unor schimbari f rapide ….at cred ca vor fi multi incapabili de adaptare … asa cum sunt multi oameni, nu neaparat batrani, incapabili sa inteleaga cum functioneaza un pc …sa nu se inteleaga gresit, nu ma refer doar la schimbari tehnologice …

  o alta parere personala – ca sa inchei, ca am avut o zi grea si-s frant ….
  consider ca mayasii stiau de o asa zisa „comprimare” a timpului si de aia nu au mai continuat, pt ca dupa multitudinea evenimentelor din 2012 … masurile lor nu mai corelau variatiilor percepute de noi.
  Vb cineva mai devreme ca dc se schimba polii, intre ei se vor inversa marile, oceanele si nu stiu ce …. no way, dud’! poli se schimba datorita inversarii miscarii magmei terestre din jurul nucleului ….iar cursul magmei se poate inversa doar prin o serie de cutremure f puternice simultane ori a unui impact cu un meteorit de mari dimensiuni () sau aparitia unui camp magnetic extern Terrei, cum e apropierea unui colos asteroid aflat deja intr-o miscare proprie fata de axa lui.

  Cel mai bn e sa crezi in fortele proprii, sa inveti sa-ti controlezi simturile si sa-ti canalizezi energia – nu vorbesc despre yoga.lol.
  Ar fi bine ca dezvoltarea sa survina in caracterul uman, sa se puna accent pe valorile umane … nu prea mai sunt oameni cu demnitate, oameni cu simt civic, loiali si politicosi, sinceri si pragmatici. dc nu reapar aceste valori …. stralucit viitor nu prevad!

  Sper ca n-am sicanat pe nimeni … ne mai citim…

  Somn usor ! Voie buna

 12. bun am inteles ca se va trece intr-o noua dimensiune si vom trece, dar ma gandesc cn va trece….corpul spiritual cred eu.cel fizik e condamnat. dumnezeu sau creatorul cum vreti sa-l numiti ne vrea doar pt a dezvolta cunostiinte si a depasi cel de al 7 lea nivel.abia acum intra in joc adevarata fiinta cea spirituala. va multumesc

 13. ,,ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua”

  …, de cind ADN-ul are 2 spirale? :)) nimeni nu a incercat sa le numere, ESTE IMPOSIBIL!!! cind a scris 2 poate s-a referit la catenele ADN-ului care intimplaator sunt 2, ce coincidenta….
  Sa mori nu alta….

 14. Oameni buni…lumea in care traim s-a schimbat…asta e clar…desi nu am decat 19 ani…am citit si m-am informat…despre modul de viata al oamenilor de-a lungul anilor..sh..pot sa spun in gura mare…ias spune-o oricui: LUMEA A INnEBUNIT…ce vezi la tv toata ziua???!!!!crime, violuri, talharii, tot ce un om nu ar trebui sa faca…de fapt tot ce Dumnezeu nu ar vrea sa facem…am uitat de iubire de bunatate….sh Banii..ne-au inebunit pe toti… sh ink o parere: ne AUTODISTRUGEM…si va dau un singur exemplu: fabrici care polueaza atmosfera…schimbarile climattice sunt cele care ma ingrijoreaza cel mai mult…am fost sh eu mai mic..la 6-7 ani…si o iarna arata asa cum trebuie sa arate…cu troiene de zapada..sh sarbatori adevarate…insa acum nu mai e asa…la sf..lui octombrie sunt 30 grade Celsius…de Craciun-ploua..sh in februarie infloresc pomii…eu zic ca e destul de evident acest lucru…!!!! nu uitati k scopul pe acest Pamant nu este sa distrugeti tot pentru bani…Natura este unul dintre cel de pret dar de la Dumnezeu..iar noi ce facem??!!…il distrugem!!!! sh intradevar dc nu in 2012 aceste schimbari…vor fi la apogeu??…Uita-te la stirile de la ora 5..pe pro..sh vei vedea unde a ajuns rautatea omului…ne taiem padurile singuri…Sursa noastra de oxigen sh betonam tot..absolut TOT..TReZiTZi-va oameni buni!!!!…De AcoRd??…

 15. intr-adevar,iti dau dreptate,dani,ai foarte mare dreptate in ceea ce ai scris.banul ne distruge pe toti,nu degeaba se zice k e okiul dracului.pt bani si putina avere suntem capabili sa ne omoram familia.kiar dak ai 19 ani asta nu inseamna k nu poti gandi cum gandesti,sau kiar dak ai 19 ani nu inseamna ca nu poti vedea ce se intampla in jurul tau.imi plac dezbaterile de pe acest site.va salut.

 16. sal.Am si eu o teorie…
  Ma gandesc k poate toate ozn-urile kre tot apar pot fi oameni din viitor sau din alta dimensiune care au trecut prin ce vom trece noi si incearca sa ne avertizeze.Poate ca din cauza asta cei kre iau vazut si au spus k sunt diferiti de noi(fizic si intelectual) inseamna k au adn-ul diferit de al nostru ,.poate k sunt din alta dimensiune si incearca sa ia legatura cu noi, si-au construit nave(asa numitele ozn_uri rotunde)k sa ajunga in dimensiunea noastra si sa ne avertizeze cu privire la ce se va intampla in 2012.

 17. stiu ca lumea vorbeste multe,dar asta le intrece pe toate.sfarsitul lumii nimeni de pe aceasta planeta nu stie numai Dumnnezeu stie,sfarsitul lumii poate fi chiar si in clipa asta.au mai fost zvonuri ca in anul 2000 este sfarsitul lumii dar anii au trecut si o parte din populatie sa saturat de toate minciunile spuse.intradevar cand va fi sfarsitul lumii va fi dar nu pe 21 decembrie 2012.dar vom trai si vom vedea,atunci ne vom convinge singuri.

 18. Va INBRATISEZ si va IUBESC, mai mult decat ma IUBESC pe mine … EU SUNT DUMNEZEU SI VA IMBRATZISEZ … Cum sa distrug CREATZIA cea mai DRAGA ? CUM SA FIE IADUL PE PAMANT ?
  CARE IAD ? SENTIMENTELE MELE INCINSE DE LA CARE AI PLECAT ,PE DRMUL CATRE MINE (TINE)?
  NU NU NU…Eu am creat GLUMILE …DE CE CREZI K EXISTA CEVA CE NU POT sau POTZI FACE ?
  NU TZI-AS FI PUTUT LUA INAPOI VREODATA CEEA CE TZI-AM DAT CADOU …DAR TU TZI-AI LUAT CADOURILE PRIMITE DE MINE INAPOI…IAR EU TE-AM IERTAT VESNIC INAINTE SA DAU DRUMU EVOLUTZIEI MELE SPRE TINE si EVOLUTZIEI TALE SPRE MINE … PORUNCILE MELE STAPANESC TIMPUL si ADEVARUL iar dak nu CREZI… Am SATZI DEMONSTREZ. NICI O PEDEAPSA PE CARE TE-AM LASAT SO ALEGI PENTRU MINE NU-TI PUTEA FACE MAI MULT DECAT SA TE EVOLUEZE SPRE TINE… CAUTA-MA IN MINE … PROTEJATZI TOT IN JURUL VOSTRU SI IN INTERIORUL NOSTRU … DATZI DOVADA DE MINE IN VOI .., SI NU CUM-VA SAMI „RASTIGNITZI COPII” care rostesc ADEVARUL in NUMELE MEU pentru k i-am invatzat sa INTOARK SI CELALALT OBRAZ si
  L-AU INTORS …

 19. salut tuturor.acum statea la un curs la fac care este ffff boring.felul dezbaterilor este impresionant aici.desi presupun k aproape nimeni de aici nu este doctor in stiinte,parerile voastre ,m-au impresionat.in primul rand eu sunt credincios.in al doilea rand,parerea mea:STITI k NU SUNTEM SINGURI IN UNIVERS!EU CRED K TOATA CHESTIA ASTA LEGATA DE 2012 MI SE PARE UN PIC EXAGERATA.CHIAR ASTAZI CITEAM O TEORIE CONFORM CAREIA GRIPA PORCINA K SI SIDA SI ETC AU FOST FACUTE DE OM.PARTEA INTERRSANTA ESTE K NOI NE CAM apropiem de sfarsit in cea ce priveste resursele.petrolul se termina definitiv cam in 15 ani si ganditi va k tot ce inseamna hrana si transport este pe duca.se presupune k aceasta gripa ca si celelalte au avut un si au un singur scop:genocid.o buna parte a populatiei tr sa dispara pentru a se putea garanta supravietuirea speciei.daca si 2012 reprezinta niste dezastre ecologice de noi toti create?daca toate aceste teorii nu fac altceva decat sa ne faca sa nu vedem cine este de fapt vinovat pentru ce se intampla?cel mai mare dusman al pamantului dupa parerea mea este OMUL!noi toti prin cea ce facem?sper sa aiba o noima tot ce am scris.
  P.S:eu cred k este cineva acolo sus care va avea grija de noi toti,iar cea ce se intampla cu noi se numeste Progres.poate k asa tr sa se intample pentru k noi omenirea sa progresam.
  Va salut cu stime!si nu va mai certati.

  APR

 20. Vladut….e foarte vehiculata ideea ca resursele pamantului se termina dar nu e nici pe departe adevarat, pentru ca din cate se stie petrolul e o sursa regenerabila si oricum s-au descoperit zacaminte de petrol in Rusia despre care cercetatorii spun ca ar ajunge pentru urmatorii 30 de ani (asta doar in Rusia) si mai exista energia eoliana, energia solara, energia mareelor mai cunoscute spre care ar trebui sa ne indreptam atentia mai mult.Si daca tot progresam ar trebui cu timpul sa descoperim si alte surse de energie(cum sa captam energia de la alte surse) cum ar fi energia universului, energia din cristale (daca o sa citesti despre atlantizi o sa vezi ca toata energia lor era bazata pe cristale asta cel putin din cate am citit).
  In ceea ce priveste pamantul intotdeauna a fost in progres si intr-o continua schimbare. E mult prea absurd sa crezi ca universul se va termina fie in 2012, fie in 2036 sau orice alt an. Nu pot sa contest ca in 2012 s-ar intampla un eveniment major care sa schimbe fata pamantului asa cum o stim noi, dar asa ceva s-a mai intamplat dealungul timpului….ex:disparitia dinozaurilor,era glaciara,disparitia unor civilizatii numeroase etc.
  Si de ce ar trebui sa supravietuiasca specia asta? care e rolul? unde mai e evolutia daca tot vine vorba! ti se pare sau i se pare cuiva ca suntem atat de speciali ?!
  In Biblie ultima carte e numita „Cartea revelatiei” si nu sfarsitul lumii. In care e scris ca pe pamant, omenirea adica civilizatia nostra dupa Cristos, va trece printr-o periada de cumpana, o perioada de razboaie,foamete si tot ce mai scrie dupa care va fi din nou pace pe pamant asta daca ce e scris in Biblie e intradevar adevarat si nu a survenit o gramada de schimbari dealungul timpului. Tot in Biblie mai scrie ca in zilele din urma sa nu il cautam pe Dumnezeu prin Biserica pentru ca nu il vom gasi acolo. Daca tot se afirma la biserica, despre cipuri, sfarsitul lumii, ca ne apropiem etc… de ce nu spun preoti si acest pasaj de mai sus?
  Si legat de teoriile maiasilor….a vazut cineva scrisurile originare, sau desenele(sau sub ce forma au transmis informatia)? intrebare valabila si pentru Biblie sau cartile din care e compusa Biblia. De ce la Vatican sute de documente sunt tinute secret?Chiar nu trebuie sa stim adevarul decat ce vor ei sa stim?

  Parerea mea despre toata ideea cu 2012 e ca se doreste sa se creeze panica. Mor de curiozitate ce vor zice pe 22 decemrie 2012 cei care au sustinut si s-au batut cu pumnul in piept ca in 2012 ne prapadim. Vor zice ca au gresit data….un an in plus sau in minus…ca exista o toleranta de calcul
  Eu zic ca mai bine va traiti viata la maxim ca oricum morti veti fi destul timp si nu va faceti griji de sfarsit….e o experienta prin care fiecare trecem atunci cand murim si nu e capat de lume.

 21. In primul rand…bv escu!:))))
  D-zeu este in primul rand in noi insine, e ceva spiritual nu material.Oamenii, ca sa poata supravietui , aveau nevoie de o ordine sociala, legi nescrise, un conducator nevazut…nu-si puteau explica multe lucruri si atunci toate erau de la Dzeu.Ploaia, focul..acum mii si mii de ani in urma erau voia lui Dzeu.Intr adevar ceva s-ar putea intampla dar nu musai in 2012, pe 21 dec..lol..cata exactitate..:)))
  Si de ce e lumea asa de revoltata? De murit oricum o sa murm intr o zi..nu e mai bine sa nu ne gandim cand? Nu e mai bine sa ne vedem de lucrurile noastre, activitatile domestice decat sa cautam acul in carul cu fan? Si de o fi sa murim, lol, foarte bine!!! Ral trebuie taiat de la radacina:))).Abia astept 2012..nu in fiecare zi puteti vedea apocalipsa..lol:)))))))))))))))))
  Ei asta e defectul oamenilor..inca mai cred k tot ce zboara se mananca.Era o vorba batraneasca : ‘nu ceca aceste legi sa le dezlegi k esti nebun de le-ntelegi’.Asa k dragii mei, Nebunilor,va pup dulce.:)))))))))))))Suntem patetici si avem nevoie de un adevarat THE END:))))

 22. saluare tutror.razvan cea ce vreu eu sa spun este ca desi cum spui tu resursele sunt regenarabile cele ale petrolulluo se regenreaze in sute chiar mii de ani,spun specialistii.Rusia o avea petrolul dar sti si i treaba care este acum,ROBINETUL de gaze,dar sa ma i vb de petrol.eu cred k toata chestia asta este in mare parte adevarat,in cea ce priveste achimbarea climaterica de care vom avea parte,iar faptul k oameni vor murii e normal pentru k nu toata lumea va avea hrana adapost etc.sti k e o vorba:
  ‘cu toti suntem datori cu o moarte pe pamant’.referitor la documnetele de la vatican nimnei ceai k noi nu vom sti cu adevarat ce este acolo decat atunci cand va fi cazul.eu cred k sunt multe lucruri care ne guverneaza printre care Dumnezeu,puterea mintii,energiile care sunt in noi si printre noi precum,posibil si alte fenomene externe.totusi ayzisem intr-un timp k undeva in sudul globului se fac niste trensporturi masive ca si cum ceva mare s-ar construi acolo si ca aceasta criza economica precum si asa zisa gripa porcina ar avea rolul de a tria oamenii dar si a le capta atentia la altceva.esential e d.p.m.d.v faptul k eu cred k cineva acolo sus a avut si va avea grija de noi in permanenta.P.S astept cu nerebdare filmul 2012.va salut cu respect pe toti!

  &

 23. Cauta pe google: Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete – dezastre planetare
  cred ca la acest articol te referi (va aparea ideea si in filmul 2012)….sincer sa fiu nu dau mare crezare la astfel de articole (chiar crezi ca pe cineva nu il prinde sfarsitul ca se ascunde intr-o grota?)in Biblie scrie despre sfarsit ca va fi spiritual (adica si morti se vor trezi)….daca pur si simplu e un mason si acel politician si face parte acest articol alaturi de celelalte din marea tampirea a oamenilor si de mintire masiva…de ce l-as crede?!…daca ar fi adevarat nu s-ar teme ca maine il impusca cineva pentru ca a dezvalui un secret atat de important oare? Apropo, tu crezi ce scrie David Icke in cartile sale?daca le-ai citit, daca nu ti le recomand, ca sa-ti faci o idee (nu ii da crezare mare, citeste ce scrie si analizeaza).
  Uite: exista aceea lege a atractiei prin care daca te gandesti la ceva tot timpul, o sa ti se intample.Daca se incearca o imprimare a omeniri cu aceasta idee a sfarsitului in 2012 pentru a atrage sfarsitul?! Poate pur si simplu nu exista nici un sfarsit…decat in conceptia noastra….pe care noi il atragem.
  Iti mai recomand sa citesti de pe google primul articol pe care o sa-l gasesti dupa ce dai search la : windows of opportunity forum .. ca sa intelegi ceva, citeste de la cap la coada tot.
  Gripa porcina e ca si gripa aviara, sau botulismul…O MARE TAMPENIE.
  Criza economica nu triaza oameni…ii faci pe unii mai saraci si pe alti mai bogati.
  Boom-uri economice urmate de o criza economica s-au mai intamplat dealungul anilor si e un fenomen normal in economie. „Cineva” creeaza o bunastare(o perioada de crestere economica profunda), toti isi iau rate de la banca, fabricile achizitioneaza aparatura, in ideea ca au un loc de munca aparent stabil, ca afacerea le functioneaza, dupa care brusc totul cade ca si cum ai apasa pe un buton.Si uite asa creezi niste oameni sclavi, care sunt la mana sau piciorul bancilor. Probabil ca o sa creez controverse si vor zice unii ca nu sunt intreg la cap dar mi se pare un lucru pe cat se poate de ok. Daca nu esti capabil sa faci un lucru nu il fa. Oamenii intotdeauna au crezut ca daca vecinul si-a cumparat ultimul audi aparut trebuie sa aiba si el un audi la fel sau ceva si mai tare…pentru ca oamenii nu se stiu limita.Sunt milioane de oameni care nu au ce manca azi, nu se mai gandesc pe maine ce vor pune pe masa, pe cand noi, ne chinuim sa avem cati mai multi cai putere la masina, cat mai multe camere la vila de parca am dormi in 5 camere odata. Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!
  Bine zicea in in Moara cu noroc de Ion Slavici batranica despre avere : “Omul sa fie multumit cu saracia sa, caci daca e vorba, nu bogatia ci linistea colibei tale te face fericit”.
  Cred ca masoneria, iluminatii, iezuitii, reptilieni… joaca un rol important(as putea spune chiar ca se afla aici) pentru a ne invata, a ne indrepta spre adevaratele valori ale acestei lumii (iubirea aproapelui si nu a unor foi de hartie vopsite sau a unor obiecte fara importanta fara de care poti sa traiesti). Din pacate unii se incapataneaza si nu vor sa-si invete lectia.

  Pentru Diana__sfintii, Dumnezeu, IIsus, biserica se afla in viata noastra datorita slabiciuni noastre ca si civilizatie. Mereu simtim ca trebuie sa ne rugam cuiva pentru a avea un lucru, pentru a ni se intampla ceva in viata.
  Si da..intradevar ca s-a incercat o indoctrinare puternica a oamenilor pentru a nu fi scapati de sub control. Cu toate acestea exista un lucru bun si la crestinatate dar fix pe acela, „mari credinciosi” nu il baga in seama. Promovarea iubiri aproapelui.Multi se numesc mari credinciosi dar daca nu faci parte din confesiunea lor esti inlaturat…Sunt de-a dreptul jenanti!!

 24. Geneza(Facerea)
  27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
  28. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”

  El exista in fiecare dintre noi,iar faptul ca fiecare „stapaneste” in felul sau ceea ce avem, este normal la libera apreciere a persoanei.Ca s`a ajuns la existenta atator lururi rele, este simplul fapt ca s`a uitat sa fim OAMENI.Dumnezeu nu ne`a creeat in a face rau ci pentru ca sa intelegem mai bine sa IUBIM.

  Apocalipsa
  Capitolul 21
  25. Şi porţile cetăţii nu se vor mai închide ziua, căci noaptea nu va mai fi acolo.
  26. Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
  27. Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului.
  Capitolul 22
  5. Şi noapte nu va mai fi; şi nu au trebuinţă de lumina lămpii sau de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu le va fi lor lumină şi vor împărăţi în vecii vecilor.

  Ce dovezi la ce va fi ne mai trebuie ? Si sunt doar cateva spicuiri,sigur o aprofundare mai amanuntita poate ca ne va ajuta macar acum(nu fiind ultimul moment)sa incercam sa fim ceea ce ar trebui sa fim cu adevarat si sa ne intoarcem la origini, la ceea ce Dumnezeu(sa`l numesc asa cu toate ca fiecare il poate numi cum ii place sau cum suna mai bine pentru el)a vrut cu adevarat sa fie omul caruia i`a dat viata printr`un simplu suflu(suflet) pe care intr`o clipire il poate lua din motive pe care e un pic inutil sa ne intrebam „de ce atunci” ,dar sigur o face pentru ca ne iubeste in momentul respectiv si are nevoie de noi,ACOLO.

  O zi plina de soare va doresc.

  PS:departe de mine a fi o fanatica in credinta,doar ca imi place sa citesc si mi`au venit in minte acele citate,doar citind pot intelege si ma pot face inteleasa.

 25. Toti cautam raspunsuri … si suntem asa de dependenti de ele in a ne identifica pe noi …
  Toate raspunsurile sunt in noi!
  Reformulati-va viata/realitatea … da-tii valori REALE, pt ca lumea asta materiala pt noi si raul nostru e creata!Cu valori reale in suflet putem sa intelegem lumea si tot ce exista aici!Intunecatii in interiorul lor sufera doar de la vibratiile intoxicante ale energiei negative…fi-ti plini de lumina si de dragoste pentru tot si armonia va v-a da realitate!
  Totul e frumos, conteaza doar lucul din care observi!
  IUBITI PLANETA!!!si tot c este pe EA!

 26. mai fratilor…..si Rebela,tu ce ai zis acolo…versetele din Biblie…ai zis doar ce ti-a convenit tie….acolo cu noaptea era vorba de cea ce v-a fi dak vei putea primii si tu viata vesnica……scrie clar in BIBLIE omaneni buni si ..daca ati citi-o si ati fost atenti se tot intampla tot mai clar ce e scris acolo…scrie ca”…V-A VENII CA UN HOT….SI NU V-A STII NIMENI ACEA ZI…….DECAT EU SI TATAL…”asa k…ce tot…s-au zis pana acum…1001 de variante cu sfarsitul lumii……la unele fraze chiar dau dreptate celui care a postat articolul asta…dar ma uit la comentariile voastre si……aduceti-va voi aminte de cate ori nu sa zis ca vine sf.lumii in anii precedenti….si?a venit?inca nu…..asa ca nimeni nu stie cand vine…te i-a pe neasteptate….ca un hot……LA REVEDERE SI TINETI MINTE SI ASTA E VALABIL DOAR PENTRU CEI CARE CRED IN DUMNEZEU…FARA AJUTORUL LUI….SUNTEM TOTI O APA SI UN PAMAN NICI MAKR UN DEGET NU AM PUTEA MISCA DACA NU S-AR UITA LA NOI……

 27. pai ba…nu va dati seama ca ,,schimbarile’ ‘ alea majore incep si au inceput de mult….mai sus se zice de incalzirea globala…pai si ce se intampla acum ce e … schimbarea polilor…toate alea …mai mult ca sigur se vor arta dar cand nu se prea stie…sau se stie dar doar in teorii…tot ce spun e sa avem mare grija ce facem cu timpul ramas…ca aceaasta ,,Apocalipsa” sigur se va arata si nu va bine deloc sau invers…Va fi ZZZZoooooper.

 28. chiestia e ca daca e cum se spune ca ADN-ul omenesc va avea dif. transformari si ca vor mai creste alti ochi sau ce zice mai sus….sa nu va imaginaati ca va fii frumos…ca o sa zburam(:P)NU!V fii ceva dar nu foarte frumos…io sper sa se intample cv ca asa cu e lumea acum nu se mai poate fratilor …sa se intample cv ca nu mai merge frate.IO vreau sa fie cv….ca cine stie ..poate avem cv norok.

 29. NASA a lansat o avertizare , cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara.
  Maya ramane o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
  O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX.
  Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile.
  Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.
  Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012 !
  Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.
  Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie.

 30. vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi;
  – vom depasi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu;
  – dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a;
  – planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers;
  – ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

  PAI: mayasii nu stiau ce e aia tehnologie,habar nu aveau ce reprezinta adn-ul sau cum arata ,habar nu aveau ce e aia dimensiunea a 3-a,a-4a,a-1200a etc,singurul lucru interesant facut de ei este calendarul care intradevar este foarte exact.Rolul calendarului era de a-i ajuta pe ei sa isi venereze cu foarte bine zeul.
  Aveti grija la unele informatii…nu toate sunt adevarate.Eu cred intradevar ca va fi schimbarea de poli si sper ca acest lucru ne va schimba si pe noi oamenii…totusi sa nu ne aruncam cu capul in zid si sa ramanem impartiali ,cum zicea Buddha : nu crede tot ce citesti pana nu te convingi singura ca asa este….PACE !

 31. Citesc, si imi vine sa si rad cum spera unii sa se schimbe asa …odata cu schimbarea polilor, sa devenim mai buni, mai spiritualzati numai pentru ca se vin unele schimbarii, mai citeam pe undeva ca unii si simt unele transformari majore,…asa fara nici un efort din partea lor, abracadabra! Mai cititi oameni buni vietile sfintilor, mai aflati cate ceva despre smerenie, si despre cat s-au luptat acei oameni cu viciile si patimile lor. Nu ne mantuim sufletele peste noapte, ci prin lunga stradanie si iubire fata de cei din jur, invatind sa iertam chiar si atunci cand suntem nedreptatiti. Sa nu uitam ca evreii condusi de Moise au trait 40 de ani desrt si nu au intrat in noua tara decat dupa ce au ramas numai cei tineri. Nu se schimba o generatie, un popor peste noapte, aceste transformari mult asteptate vor durea foarte tare. Cat despre ”sfarsitul lumii ” ,ce sa zic, mai bine am grija de ”sfarsitul” meu sa fie unul placut Lui Dumnezeu. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Va salut pe toti si va doresc numai bine!

 32. Cred ca si Dumnezeu se inchina de prostii de pe pamant…Nu pot sa cred ca t de „destepti” sunt unii cercetatorii…:)))) Bine bine… sunt cercetatorii…au o diploma…si acum trebuie sa ii si credem? Iisus este fiul lui Dumnezeu…si fiind Fiul Lui…nici macar el…ca Fiu nu stie cand va fi … cu toate ca le stie pe toate….si vin cercetatorii sa ne spuna ca … in 2012 … gata trecem in dimensiunea de idioti…(pt cei care se simt) acum ce vor sa spuna…ca sunt mai destepti decat Iisus… fiti seriosi…sfarsitul lumii este departe…si chiar daca ar fi aproape.. eu abia astept sa vina…

 33. MAI SINCER..nu stiu ce sa mai cred am citi ff mult despre aceasta „schimbare” am incercat sa inteleg cat de cat..se pare ca aceasta schimbare nu va avea doar lucruri rele infaptuite.ci si lucruri care dupa parere mea sunt foarte bune..sfatul si parerea mea:sa traimsi savedem ce o sa se intample..daca o sa se intample ..;)

 34. Un lucru este sigur! LUMEA va evolua.Poate nu asa cum ne-am dorii uni dar,sigur mergem inainte.Nu mai sariti in sus asa repede cind cineva isi da cu parerea maine s-ar putea sa fi de aceeasi parere.Am avut norocul sa asist la un seminar de psihologie si am ramas perplex de cite poate face omul doar cu mintea.Studiati,cititi si dupa aceea puteti avea o parere.
  RESPECT

 35. excelentele voastre, nu sunt sectant cu toate ca s asta se poatepost89,eu nu l percep pe dumnezeu ca pe unmosulet caren bate peumar cabd gresim ci cape creatorul universului,…..consider conform unor studii vechi,personale,ca vom relua dincolo de 21 decembrie 2012, un alt ciclu de viata ce ancheie 26000 de ani de evolutie ,,eu am carti de prestigiuan astrologie scrise de membrii ai academieifranceze,,nemuritorii frantei,, astfel spus stiamde mult despre acest ciclu cu durata amintita dar mai recent amaflat ca i voi fi contemporance a ce ma bucura ,raportand asta la ,universul cunoasterii mele….scuze excelentelor voastre pentru scriul difcil,,nu agramat,, datorat unei disfunctii neurologice an remisie lenta,……………. vom depasi 2012 lumea va ntra antr o schimbare neaparat dramatica,desigur ca nu vom astepta cuminti la o coada imensa pentru a trece antr o alta dimensiune,….se vor consuma din nou evenimente trecute, primitivismul,va renaste,civilizatia se va relua lent si cursiv vor fi dinnou descoperite legile ,fizicii,chimiei ale societatii, lent subimperiul aceluias timp universal,…..va fi dificil an primele faze ,dure ale involutiei cand ne vom confrunta ,an primele momente cu canibalismul pri lipsa hranei,apoi toate vor rula dupa un tipar de mult consumat,uzitat,…..eu am anteles acest lucru, ,,nu este o gluma, m am construit o capsula a timpului unde pentru o perioada de timp poate suficienta am depozitat artefacte fizice si biologice care sa confirme existenta si gandireamea an fata timpului viitoranaceiasi miscare continua….aceste capsule ale timpului exista,sunt deja doua,ce se prezinta mai solid anfata timpului viitor, am invitat dejapersonalitati diverse sa participe la acest proiect,dar am ramas si descumpanit ,entitatile caror m am adresat, sunt mult doritoarede ,,material,,…si nu spiritual,ma ignora, fiecare are ritmul sau ,an regresie desigur,ma multumesc cu micile mele creatii an aceasta lume mica totusi, le continuu,am grija de realizarea lor la parametrii tehnici de siguranta ,am o limita de 500 de ani ,,nu pot promite mai mult la scara posibilitatilor mele si tehnice,…..sper sa comunic lumii viitoare sitimpului viitorun modest fragment al civilizatiei viitoare caci restul vafi consumat feroce de marele cronos ce le va devora cu voluptate demonstrand rostul lumii si esentele sale,… multumesc excelentelor voastre, cu odragoste de unbuncrestin,sic volo nihil sinedeo….

 36. excelentele voastre ciclul cosmic de 26000 de ani este anscris an constiinta acestui univers vesnic si fara de moarte,….. fiecare zi este un dar de la dumnezeu,…cinstiti o si bucurativa de aceasta, prin fenomenul sacru de ,,rezonanta infinitezimala,, creatorul ne monitorizeaza tuturor viata,fiinte rationale sau nu plante obiecte ,sau forme ale existentei materiei,caci totul are viata,nimic nu este lipsit de viata si constiinta a valorii de la piatra amorfa sau nu,acolo se rotesc ,miliarde de entitati vii ,atomice sau moleculare dispozitive sacre aleexistentei divine ,ale bunului creator,unicul anfata noastra cafiind un suprem si vesnicconducator,…. molecule ale trupurilor noastre ,procesate de timp,vor intra ,vor succede an alte forme deviata,,,rezonanta infinitezimala,, fiind amintita antrunmaterial sacru expus de o cercetatoare astrolog american la origine antr o teza de doctorat an astrologie,….sic volo nihil sine deo……………

 37. Dacă vreţi să vă faceţi o idee despre Ceea Ce Suntem Noi, puteţi viziona nişte filme în care
  un adevărat Iluminat (nu unul din organizaţia ‘Iluminati’) încearcă să ne arate calea spre Noi Înşine.
  Accesaţi link-ul: http://wiltis.blogspot.com/2009/03/eckhart-tolle-omul-prezentului-23.html
  şi acolo veţi găsi mai multe link-uri spre filmele cu pricina.
  Măcar dacă vedeţi filmul postat acolo, şi tot vă puteţi face o idee.

  Cu bine dragilor!
  P.S.: Spre binele vostru, încercaţi să criticaţi mai puţin şi să vă analizaţi mai mult –
  dar nu în ideea de a vă critica, ci în aceea de a vă auto-cunoaşte. Şi nu mă refer la
  cunoaşterea a ceea ce vedeţi cu ochii, adică la fizicul vostru, ci la Profunzimea Fiinţei Voastre.
  Dacă vă veţi face un obicei din asta, s-ar putea să descoperiti Cine Sunteţi cu adevărat.
  Deabia atunci veţi începe să înţelegeţi ce urmează a se întâmpla în viitorul apropiat.

  Cât despre forumuri – în general…
  Dacă aveţi ceva constructiv de spus, spuneţi-o.
  De dărâmat poate oricine să dărâme, de construit, însă, e mai greu, nu-i aşa?

 38. Salut la toti..

  Nu prea stiu asea de multe despre..”SFARISTUL LUMII” din 2012..dar am citit doar asea ptr curiozitatea mea. Din cate am citit eu…sunt sanse de 70% sa fie adevarat..sunt f multi OAMENI „DESTEPTI” pot sa zic asa..care daca nu erau nu mai lucrau ptr asea ceva..si sunt f multe dovezi care ar trebui sa ne faca sa credem..mai ales mayasii aia..cu calendarul lor…VOI chiar nu vedeti..o zapada normala nu am mai vazut de prin .. 2002? 2003? in ziua de revelion ies in tricou la poarta..iar vara pur si simplu sunt oameni care mor din cauza calduri…la tv vedeti numai..accidente..crime..violuri..etc..pur si simplu lumea a luato razna…Eu unul cre ca va fi schimbarile acelea de clima f mari..cutremurele acele..etc..dar nu chiar cum ar fi in film..sau sa trecem dintr-o lume in alta..acum nu stiu ce sa zic…si cu schimbatul adn-ului..asta e cam putin aiurea..cum de stiau mayasii cu mii de ani in urma..ce e ala adn? dar si asta poate sa fie adv…se zice ca exista OZN-uri..si ca EXTRATERESTI sunt verzisori..si „deformati” poate ca iei sunt ce-i careu au trecut prin asta inaintea noastra .. si navele lor sunt un fel de masina timpului..poate ca au venit sa ne avertizeze ptr ceea ce „se va intampla”..30% ma face sa nu cred..pt k … daca erau atat de destepti..si chiar stiau ..cum de nu stiu rasspunsul la..cum sa-u facut PIRAMIDELE? cum de oamenii de acum 2000 3000 ani..si mai mult..au putut creea asea ceva? si totul manual.. nu stiu ce sa mai zic..americani astia pur si simplu nu conducea doar tara lor..ne conduc pe toti..tot pamantul..de asta sunt sigur..si sunt multe secrete de care noi nu stim..;) multe chesti care le stiu doar iei intre iei..cei de la „Masa mare”

  nu stiu daca am fost atat de corect..dar..Va multumesc !!

 39. Buna seara oameni buni!….Remus tocmai ai prilejul sa vezi ”o zapada normala”! Cat despre crime si violuri…ce sa spun…cu cat ne uitam mai in urma de-a lungul istoriei omenirii vom vedea si mai multe crime, executii, razboaie, molime,……ce-ai fi spus daca ai fi trait in Anglia in timpul ciumei? Sau in timpul Sfantului Stefan cel Mare care isi infigea dusmanii in teapa? despre violuri ce sa mai spun…bietele femei nu le facea nimeni dreptate. Chiar nu vedeti ca totusi omenirea a facut niste pasi? sau credeti ca inainte curgea lapte si miere? Acum sunt foarte mult mediatizate. Mai bine evitam sa ne uitam la unele stiri, nu suntem mai bine informati daca stim cum si-a omorat un nebun nevasta, de ex. Aceste stiri nu fac decat rau.
  numai bine va doresc.

 40. As vrea ca sa nu mai fiti asa naivi.Prima data ar trebui sa va documentati din toate partile posibile si veti vedea ca sfarsitul lumii este puternic argumentat o data la aproximativ 20 de ani,pentru ca omul nu are ceva mai interesant in imaginatie decat cum ca vine sfarsitul.Dar dupa cum va imaginati sfarsitul nu vine niciodata.Totul despre „2012”este o farsa ca si anul 2000 si altii,Este un bun subiect in massmedia pentru scoaterea profitului,poti sa faci si tu o medie intre subiecte (care este citit mai mult)?Va asigur cum vom trece de 2012 va fi un alt subiect cum ca un asteroid va lovii pamantul in anul 2020-2030,probabil va iesi si un nou film in 2020 cu profit record;).Si sincer chiar daca ar fi sa vina sfarsitul cred ca ar fi mai bine asa ca nu au mai ramas multe locuri pe acest pamant pe care noi Oamenii nu le-am distrus inca.
  Cu respect Matt

 41. Craciun fericit! … Bine v-am gasit. Mai copii, este bine sa te gandesti ca vei muri, „memento mori”,dar sa nu va temeti si sa nu va intristati, murim ca sa facem loc altora si apoi… nu credeti ca ar fi plictisitor sa traiesti aceeasi viata, in acelasi trup, chiar si o suta de ani? Este foarte trist ca ne despartim de cei care pleaca dintre noi, doare cumplit, dar, si asta face parte din „a trai”. Parerea mea este ca se lanseaza niste zvonuri de genul acesta (sfarsitul lumii) pentru a se semana frica intre oameni. Mii de ani religia a fost deturnata de la scobul ei benefic si folosita pentru a tine sub control omenirea. Este mai usor de manipulat o masa de oameni speriata de spectrul iadului sau a unui „sfarsit”. Noi de mici suntem invatati sa gandim intr-un anumit fel, am fost uniformizati… bagati in tipare. Deci un om dezinformat, speriat, cu personalitatea stirbita este mai usor de manipulat. Fiti mai incapatanati, ganditi tot ce cititi ,tot ce aflati treceti prin filtrul mintii, nu va mai lasati influentati de orice curent de informatie care va trece pe la urechi. Subconstientul fiecaruia dintre noi este o forta uriasa aveti mare grija ce lasati sa patrunda in adancul vostru caci se poate transforma in dusmanul vostru, si al celor din jur. Orice gand are o incarcatura energetica benefica sau rea. CUM CREDETI VOI CA ARATA GANDURILE NOASTRE REFERITOARE LA DEZASTRE SI LA SFARSTUL LUMII? Credeti ca aceste ganduri va aduce ceva bun voua sau celor dragi? poate exagerez … dar imaginati-va urmatorul scenariu:
  sa zicem ca aceasta informatie a patruns in subconstient. Intr-o buna zi vreti sa plecati in vacanta, alegeti o destinatie oarecare, si la drum.Si ajungeti chiar acolo unde urmeaza sa aiba loc un dezastru natural? de ce ? pentru ca o data subconstientul a primit aceasta informatie, si asa ati ales locul si momentul cand se intampla. Asa v-ati scris propriul destin. RUGACIUNEA, MADITATIA, GANDURILE SI FAPTELE BUNE, POSTUL, PARTICIPAREA LA SLUJBELE BISERICESTI ETC.nu Dumnezeu are nevoie de ele ci noi, pentru a ne curati acest subconstient in care am introdus toate mizeriile. Va doresc din tot sufletul numai bine, si vegheati, stati cu mintea treaza caci ea este paznicul sufletului.

  Razvan este o incantare sa vad ca cineva ma aproba si gandeste aproape la fel.
  Si tie numai bine

 42. am citit aproape toate comentariile … 90% numai prostii(nu vreau sa jignesc) … adevaru e ca nu avem nici o dovada concreta a ceea ce se intampla … doar ca oamenii evolueaza .. noi evoluam … si in legatura cu banii am vazut la cineva un coment cum sunt numai talharii crime violuri si toate pentru bani … pentru unii e obsesie pentru altii e nevoie pentru altii doar placere ,pe unii nu intereseaza alti se si spanzura din cauza asta … si asta e in secolu’ 21 … ai banu in mana faci pe oricine sa creada orice … se scuipa intre ei biserica si stiinta ..biserica”noi hranim pe cei saraci le dam haine etc ii indumam dar voi cu stiinta voastra nu ati facut nimic” .. nui adevarat cati oameni au murit crezand in ceva ce nici nu au vazut … cati nu au murit ca nu aveau voie sa creada in ceva …la fel si stiina a omorat si a salvat vieti … ceea ce ne depaseste e minciuna si prostia in ziua de astazi care se intensifica …

 43. Atacat de o fiinta demonica

  Ceva, ceva o sa se intample, dar nu prea stie nimeni ce anume. Cred ca alienii sunt de multa vreme pe Terra, poate chiar dinainte de aparitia/crearea fiintei umane, asa cum se prezinta ea astazi. As vrea sa ma ajutati, daca puteti, cu o informatie legata de rasele extraterestre. Un amic de-al meu mi-a povestit o chestie tare ciudata care a avut loc prin anul 2000, la scurt timp dupa ce se casatorise. Dormea in timpul zilei, dupa un drum lung cu masina. Era singur in apartament cand a fost atacat de o entitate suparata. Pur si simplu s-a trezit tintuit de peretele camerei si cand a deschis ochii, a realizat ca nu viseaza, ci ca totul se petrece aievea. Atacatorul arata ca un barbat robust, foarte musculos, cu bustul ceva mai lung decat picioarele. Pielea parca era lipita direct pe muschi, dar avea consistenta fizica. Madibula era foarte proeminenta in comparatie cu partea superioara a fetei, iar culoarea personajului varia intre negru – pe brate si rosu inchis spre umeri, gat si cap. Era inarmat cu un fel de sulita pe care i-a infipt-o in piept si a reusit sa inteleaga cu greu ce-i spunea: „Trebuie s-o lasi in pace, ca e de-a noastra si nu ai niciun drept. Taina casatoriei nu reprezinta nimic!”. Disperat, amicul meu si-a dat seama ca i-a sunat ceasul si ca demonul ii vorbea despre sotia lui. S-a rugat fierbinte sa-l salveze cineva si atunci s-a petrecut un alt fenomen extraordinar: peretii camerei au disparut dintr-o data, ca si cum ar fi trecut intr-o alta dimensiune si de undeva din spate a aparut o entitate luminoasa, un luptator calare pe un cal alb, pe care l-a asemanat cu Sf. Gheorghe. Salvatorul era inarmat cu o sulita si cu o sabie si l-a atacat pe demon. Acesta a scos si el de la spate un alt obiect de atac, ca un buzdugan. Nu stie cat a durat totul, dar la final, luptatorul de lumina a reusit sa-l goneasca pe celalalt,iar prietenul meu a simtit ca pica in gol. Deodata, peretii camerei au reaparut si el a picat cu fata in jos, pe pat.
  Intrebarea mea se adreseaza cunoscatorilor: ce specie alien ar putea fi „demonul” si ce treaba avea cu sotia prietenului meu?

 44. „nu poti rezolva o problema de la acelasi nivel cu gindul ce a creat-o”…similar, nu vei gasi raspuns la momentul 2012 de unde te afli ca intelegere a lumii…dar poti folosi ce ti se ofera: simturi, intuitie, intelepciune – personala sau antica.
  este inutil sa spunem ca multi dintre noi simtim ca ceva se intimpla, cu noi si lumea…
  la fel, e inutil sa nu intelegem ca nu va fi un rezultat la nelinistea asta globala…
  iar ca intelepciune antica – cel mai la indemina text e cartea crestinatatii…se gasesc acolo referiri despre „nimic nou sub soare” („Eclesiastul”), despre faptul ca, in jurul celei de-a doua veniri, corpurile celor ramasi vor fi „schimbate”, despre „pacea de o mie de ani”…faceti asemanarile si, chiar cu scepticism, tot veti intelege o logica de acolo…
  priviti din afara situatiile prin care trecem…ca spre o alta civilizatie despre care stiti ca e in pragul unei schimbari…vazind tabloul intreg, nu mai esti influentat de amanunte si conferi o logica detasata situatiei… poate 2012 nu e „sfirsitul lumii”, ci al timpului…”timpul nu e ceea ce pare a fi…viitorul exista simultan cu trecutul…el nu curge doar intr-o directie…” nu inseamna moarte, ci, poate, transformare…spre a depasi conditionarea timpului…poate o alta dimensiune (cu o „pace de o mie de ani”…) cam ceea ce se descrie in articol…in orice caz, din punctul nostru de vedere, tridimensionalitatea noastra va avea „probleme” si nici ele nefiresti…sau, poate, nu neaparat 2012 va fi data schimbarii…
  e doar un punct de vedere…studiat mult…

 45. Sfarsitu lumi e deja … cine mai citeste Sfanta Biblie va vedea acolo lucruri interesante eu zic sa mai treceti la biserica citit o rugaciune si mai inchinativa. Eu mias dori sa vina sfarsitu brusc scapam repede dar cea ce se intampla acuma pe glob si peste tot in tara este exact ce scrie la carte. Neam prostit avem alti Dumnezei ducem numele Domnului peste tot ne uram uni pe alti, ne ucidem mamele copii sau rudele ne tot intrebam de ce e cutremur de ce e foc de ce sunt inundati Era o vorba Dumnezeu nu bate des dar cand bate …. e rau. Asta e apocalipsa dar datorita faptului ca legile naturi au fost distruse si teste peste teste si atingeri de viteze in spatiu si pe pamant duce la o schimbare totala a planetei exemple sunt cu tona ….. sfarsitu lumi noi ni la-m creat .. am tot inventat inventat pana .. uite unde sa ajuns. Speci de animale au disparut, padurile si ele , inventia utilajelor a dus la multe pierderi … si familiare si de mediu . ganditiva un tata cu sotia si 2 copi traiesc din salaru la tata si apare utilaju si tatal este dat afara … ce se intampla dupa … e parasit si lasat singur …. el se apuca de rele da un cap fura omoara ………oricum as multe chesti la care nimeni nu sa gandit. Eu zik sa lasam mama natura si pe Dumnezeu sa aleaga ce e bine cu noi el e sus ne vede si … de asta sa saturat de noi … Iar ca sa inchei Tampitu cu Numele DUMNEZEU pot zice ca esti cel mai tampit om de pe pamant … aici vad ca se discuta lucruri serioase … iar celor ce va placut parerea mea ma gasiti pe : Ym Djsisu3000

 46. Dragii mei cititori,am visat nu demult,ca piata din orasul meu era pe un munte.Privind spre sud- vest,am vazut la o inaltime foarte mare fata de pamint,o cruce de lumina,orbitoare.Era superba.Stralucirea ei ,era asemeni unui Soare.Acea cruce s-a transformat intr-un om,care stralucea,lumina cerul.Nu am reusit sa-i vad fata,era orbitoare,dar in miini avea o sabie si un buzdugan.Nu cred ca as mai trai vreodata asemenea moment. Privind spre vest,dar la o inaltime mai mica, s-a deschis cerul,aparind o figura care imi parea cunoscuta,un amestec intre Brucan si Musolini’Era o imagine intunecata,care a inceput sa dispara treptat prin transformarea acelui chip intr-o plasa de navod,maro,pufoasa,care se intindea peste multimea de oameni din piata.Cind multimea inca nu era complet acoperita de acel asa zis navod,au inceput sa vina din cer,persoane cam de trei ori mai mari decit noi,oamenii.Acelea,nu erau nici femei nici babati,aveau un chip comun,iar imbracamintea lor,un material stralucitor.I-am intrebat cine sunt,iar ei au spus ca sunt Oamenii Luminii .M-am intors catre marea de oameni,care era cuprinsa de acel val inchis la culoare,vorbindu-le cu un glas ca de tunet.Le-am spus:au venit Oamenii Luminii sa salveze Pamintul la o zi mare.Piata era pregatita de sarbatoare.Ce semificatie sa fi avut piata,lumea invaluita de negreala aia,Oamenii luminii,dar Crucea imensa si Omul din imensitate? Sa ne mai gindim. Cu respect pentru cititor.

 47. Eu cred, sincer, ca apocalipsa suntem noi de fapt, pt. ca am ajuns sa „omoram” planeta. Radem toate padurile, „betonam totul”, poluam la scara imensa atmosfera si pot continua cu argumente de acest gen pana cand se rupe tastatura. Probabil ca asa a fost scris pt. ca nu avem cum sa oprim asta, totul depinde de cativa oameni (masoni) care conduc planeta, dar nu cu scopuri caritabile, ci pt. a o distruge si a se imbogati. Parerea mea in legatura cu ceea ce e scris pe forum despre sfarsitul lumii este adevarat, altceva, nu a-si avea ce sa cred pt. ca nu noi ne facem sfarsitul, este scris ca toti sa murim intr-un anumit fel. Probabil ca Dumnezeu asa a vrut sa fie.

  Sper ca nu am aberat 🙂 Daca am aberat cu ceva sau am gresit ceva anume, my bad. Pace !

 48. nu credeti toate tampeniile.credeti doar in DUMNEZEU el este singurul care stie ce va fii si cand va fii.Dumnezeu ne iubeste prea mult de asta sa fiti siguri.Asta este si ideea la toti tampitiii astia care vin cu fel si fel de idei si de descoperirii sa ne indeparteze de Dumnezeu.Iubitil pe Dumnezeu si atunci veti stii singuri adevarul .poop.georgiana.

 49. Dahh iubiti-l pe Dumnezeu …, adica iubiti-va pe voi insiva…, de ce…? Pentru ca voi sunteti Dumnezeu…, multi or sa imi sara in cap si or sa zica multe…, insa in esenta toti suntem Dumnezei pentru ca suntem facuti din Dumnezeu… Iar cu petrolul si resursele pe care le ofera Mama Pamant sa stiti ca nu stiu cum de ne mai suporta sau ne-a suportat atata in loc sa ne trimita tot felul de calamitati…, distrugem pamantul in mod constient… petrolul este sangele terrei iar padurile sunt plamanii pamantului pe care noi in mod abuziv le distrugem… asa ca dragii mei in 2012 nu cred ca v-a fii sfarsitul lumii cred doar ca vor avea loc mari schimbari : unii de vor ridica in dimensiunea a 5 a …, iar altii vor ramane in continuare aici pentru a-si putea invata lectiile din experientele traite aici… Cu multa dragoste si respect … va trimit numai ganduri calduroase si bune… Iubiti-va mult pentru ca ” DUMNEZEU ESTE IUBIRE !!!”

 50. Sunt ciudate dar si interesante totodata ,toate ideile si speculatiile facute vis-a-vis de sfarsitul omenirii… Insa credeti ca totul se va sfarsi asa deodata ? Ar fi prea simplu . Hai sa presupunem ca intr-adevar anul 2012 va aduce schimbari radicale . Ce se va intampla? Ne vom transforma toti peste noapte ? Dintr-odata ne vom iubi aproapele , vom fi interesati doar de partea spirituala ,necontand materialul ? Astea sunt absurditati !!! Pentru ca ceva sa se schimbe cu adevarat,ar trebui ca totul sa se „evapore” de pe fata pamantului, toate formele de viata. Altfel,s ar intampla exact ca intr un film ,de exemple cu albine sau furnici ucigase . Chiar daca sunt toate extirpate,in finalul filmului apare una,cee ce denota faptul ca n au disparut cu adevarat ci e vorba doar de o perioada de timp pana vor ataca din nou .. SPer ca intelegeti ceea ce vreau sa spun. Dar dupa cum bine este cunoscut ,raul a existat dintotdeauna,de la inceputuri… Doar ca Dumnezeu este mai puternic … Sfarsitul nu l stie nimeni decat El asa ca oricate speculatii am face si orice am scrie,In orice ne am transforma in 2012 (lol) totul e de sus …

 51. BUNA
  FIECARE DIN CEI CARE ATI SCRIS PE FORUM AVETI POATE DREPTATE

  1.DUMNEZEU EXISTA! POATE NU IN FORMA CARE O CREDEM CU PEDEAPSA VESNICA, CU RAIUL DE AUR ETC,DAR AM CONVINGEREA CA EXISTA
  IL SIMT
  2.TRANSFORMARILE VOR VENI ESTE INEVITABIL.LUMEA NU POATE RAMANE IN ACEEASI ^¨MEDIOCRITATE¨¨
  3.2012,TIMP 0 ,HABAR NU AM.TOT CE STIU E CA ACCELERAREA TIMPULUI O SIMT DOAR ATUNCI CAND FAC CEVA CU TOATA FIINTA MEA.DACA STAU CA PROSTU PARCA TRECE TRAS DE UN CAR CU BOI.APROPO;TIMPUL 0 O FI CA ATUNCI CAND ASTEPTI CEVA CU NERABDARE SI VEZI CA NU MAI VINE
  EXPRESII DE GENUL :OF NU MAI TRECE ODATA TIMPUL ASTA,IL CUNOSC IN SPECIAL CEI CARE AU FACUT ARMATA.SAU…CAND ATI FOST CAREVA FT APROAPE DE MOARTE NU ATI SIMTIT CA TIMPUL S-A OPRIT PENTRU VOI?CICA ATUNCI CAND ESTI APROAPE ITI VEZI TOATA VIATA INTR-O CLIPA.POATE CAND ESTI IN MOARTE CLINICA .EU UNUL STIU SIGUR :TIMPUL E RELATIV.

  DESPRE VISE CIUDATE ELE EXISTA DE CAND LUMEA
  POATE DATORITA LOR APAR POVESTILE NEMURITORE
  EU AM VISAT SI LUMINA SI INTUNERICUL SI EXTRATERESTRII SI TERESTRI
  ULTIMUL MEU VIS
  LUNA ERA TOATA ACOPERITA DE HOLOGRAMA EMBLEMEI PEPSI COLA
  HAI DEZLEGATORILOR DE VISE DESCIFRATI!

  NU STIU CE SA MAI SCRIU INTERESANTE TOATE PARERILE
  DEJA-VU,MATRIX ,NEMATRIX . E BINE CA REFLECTATI CA ALTFEL AM MURI DE BANAL

 52. Imi plac comentariile voastre. Ma bucur enorm sa vad ce evolutie in gindire aveti. IATA POPORUL CE V-A INVATA OMENIREA CE INSEAMNA DRAGOSTEA. Asa mi-a spus DUMNEZEU cind m-a intors din nou la viata paminteana. Cu adevarat vin vremuri grele dar depinde de noi sa le schimbam in bine. Respectul si DRAGOSTEA intre oameni v-a umple inima de bucurie DOMNULUI si v-a schimba dimensiunea timpului intr-o fericire continua pt. cei buni. IISUS e cu adevarat fiul CREATORULUI.Sa nu va lepadati de religia crestina. Va spune cineva ce s-a intors din fata lui DUMNEZEU ,si nu glumesc.

 53. Este normal ca planeta sa se regenereze. orice trup care contacteaza un virus, trebuie sa-l elimine, sau altfel virusul il va omori. Asadar, iata reactia planetei. Prea ne-am batut joc si am considerat ca totul ni se cuvine. Ne-am batut joc de propriul nostru creator.

 54. tot ce se scrie pe aceste siteuri poate fi o minciuna sau adevar.nu putem sti ce fac acesti oameni de stiinta sau prezicatori.religia si stiinta se bat in cap amandoua insa ajunge la acelasi rezultat.pentru mine pana in punctul 0 o mare parte din ce se spune va ramane un mit.vreau intai sa vad anumite probe solide cava fi ce se spune.poate nu va fi decat o mica schimbare ce va afecta foarte putin.cred ca ce e foarte adevarat e tinut secret.

 55. va salut cu mult respect pe toti,am citit cu tot interesul ideeile voastre,sunt foarte interesante,mi-a placut doamna s-au d-soara cu nume de floare,nu-mi amintesc acum numele.i-mi pare rau dar nu sunt documentata in acest domeniu,asa doar cate ceva ce am citit,dar f.putin.unicul meu gand este doar sa nu suferim,adica nu a-si putea vedea suferind persoanele dragi mie,daca este sa se intample ceva doresc sa se intample repede.
  nu stiu daca voi ganditi la fel,dar eu parca m-am saturat de cata rautate si cate lucruri rele se intampla in jurul nostru,iertati-ma ca spun si sa nu ma judecati,dar parca vreau sa se intample ceva sa ne aduca cu picioarele pe pamant,sa ne schimbam modul de a intelege ce este viata si cum trebuie traita.i-mi pare rau daca am suparat pe cineva,aveti grija de voi traiti-va viata cu modestie si cu multa dragoste pentru aproapele vostru,nu va ganditi la ce va vi,ci la ce este acum.ceauuu.

 56. Subscriu ce a spus Mihai mai sus doar iubirea si compasiunea ne v-a salva asa ne-a invatat Iisus Fiul lui Dumnezeu si doar prin iubire vom evolua.Iubirea atrage iertarea dupa sine si iertarea inseamna iubire doar asa vom supravietui , acele entitati malefice nu mai au sansa sa traiasca vesnic noi avem ca asa ni s-a promis si promisiunea va fi indeplinita pentru cei ce vor iubi cu adevarat asa cum ne-a invatat Iisus acum doua mii de ani ,credinta in El si invataturile Lui sunt si vor fi salvarea . De aceea se v-a intoarce cu slava si putere ca oamenii nu vor mai avea puterea sa lupte cu acele entitati si Iisus v-a veni la momentul oportun atunci cand se vor crede invingatori si ii va zdrobi cu adevarul , atunci toate minciunile actuale vor fi demontate si oamenii vor vedea adevarul gol golut .

 57. ceva se intampla nu e de contestat
  dar nu trebuie sa dramatizam pt k cineva e akolo susu si are grija de noi toti rai buni cum suntem
  calendare si nu stiu ce:poate ca da poate ca nu,poate doar un mijloc de a finanta niste „experimente” si teste k altii sa ne prostesca pe noi astia de rand dar stati linistiti ca si ei sunt la fel de prosti k noi doar k au putere
  eu citesc de pe net tot ce posibil depsre maya
  intradevar se termina calendarul atunci dar poate ca celcare l scria a murit
  avem noi de unde sa stim? nu
  in fine
  ramen de vazut
  hai o data 21 12 2012
  sa trecm peste si sa ne continuam vietile noastre asa cum sunt lasate de Dumnezeu
  o zi buna la toti andrei

 58. Se mai birfea si inainte ca in 2000 va fi sfirsitul lumii, ca pamintul va fi distrus si ca toti vor muri, uite ca totul a fost ok in 2000.Posibil vor fi careva schimbari in univers, dar posibil aceste schimbari noi nici nu le vom observa.Practic in toata ziua, pe undeva ploaia distruge case, orase sau acelasi lucru poate sa se intimple si din cauza furtunii si a focului, in toata ziua cineva are de suferit din cauza micilor schimbari ale naturi, dar asta nu inseamna ca aici e sfirsitul.Cineva are interes sa bage frica in oameni, cum au mai facut-o si altii cu gripa porceasca si cu alte boli inventate.Eu cred ca, totul va fi bine, trebuie sa credem in dumnezeu si puterea lui, doar el ne va pazi de tot raul si de toate primejdiile.

 59. E foarte interesant acest lucru si posibil e sa fie adevarat ca vad ca sa inceput de acuma unele lucruri spuse acolo.
  Ce pot sa mai adaug e ca perioada noastra (era) ea sosit vremea trebue sa dam acces altei lumi.
  Asa cu sa primit cu lumea dinozaurilor care na lasat loc lumii noastre. cam sa te uti lumea dinozaurilor tot 13000 ani sau 26000ani a existat pina ce nu au fost ghetarii ect…
  Asa ca pregatitiva!

 60. Mie mi-e cam frica ……dar in fne sper sa nu se intample cea ce spune …..Pai sa presupunem ca vine 2012 dar oameni nu mor ca vreau si eu sa am o familie dabea daca am 13 ani:D:D:D…Dar am inteles de la Maiasi ca vom fii mai destepti;) SPER CA IN ANUL 2013 SA FIU MAI DESTEPTA CA IMI TREBUIE CA SNT CAM :-O:-O {GLUMEAM}:)):)) LA revedere!!!

 61. Am citit toate comentariile de pe aceasta pagina si sincer nu inteleg rostul discutiiei voastre si nici motivul pentru care va contrazice-ti dandu-va fiecare cu parerea ce anume o sa se intample in anul 2012 . Nu inteleg de ce anume va ingrijorati atat cu privire la viitor , oricum nu puteti schimba nimic din planul pe care il are Dumnezeu cu privire la omenire…El care a creeat acest univers cred ca stie mai bine ce are de facut …Despre ziua aceea cand va veni sfarsitul lumii [ care apropo chiar o sa fie si nu , nu este o inventie ] nu stie nimeni …Nici macar Isus Hristos 😉 …Eu zic ca in loc sa va ingrijorati atat ce o sa se intample sa va ganditi mai bine la sufletul vostru daca este impacat cu Dumnezeu , asta conteaza cel mai mult , pentru ca daca va veni clipa cand o sa mori si nu l’ai cunoscut pe Dumnezeu ca Domn si Mantuitor al vietii tale iti vei petrece vesnicia in iad , in focul vesnic , unde va fi plansul si groaza . Ganditi’va bine ce vreti sa faceti cu viata voastra , Dumnezeu a oferit tot ce-a avut mai scump ca noi sa putem sa’l cunostem pe El si sa avem viata vesnica , l-a dat pe Fiul Sau , Isus Hristos ca jertfa pentru pacatele noastre ..In legatura cu sfarsitul lumii , da este adevarat , traim vremurile din urma si tot mai multe din semnele Bibliei se implinesc , asa ca intr’o buna zi , pe care nu o stie nimeni , [decat Dumnezeu ] Isus Hristos va aparea pe norii slavei ca sa judece vii si mortii 😉 Numele tuturor oamenilor care il cunosc pe Dumnezeu si care au o relatie persoana cu El este scris in Cartea Vietii , dar oricine nu va fi gasit in aceasta carte va fi aruncat in iazul de foc , adica iadul . Iadul si Raiul exista , Dumnezeu le-a creeat . Eu nu cred ca in 2012 o sa se intample ceva …au mai fost atatea date in care s’au facut speculatii cum ca o sa vina sfarsitul lumii sau o sa murim …In legutura cu extraterestrii , oameni buni va-ti uitat prea mult la desene . Suntem singurele creaturi din acest univers care avem ratiune , Dumnezeu ne-a creeat asa , El ne cunoaste cel mai bine , si la fel cunoaste si viitorul …Nu o sa se schimbe nimic in 2012 , nici adn-ul , nimic ..Dumnezeu are timpul Lui si daca El va ingadui ca sa se intample ceva da , daca nu , NU !! Doar pentru ca a spus nu stiu care cercetator ca in 2012 murim asta nu inseamna ca e si adevarat ..Pregatiti-va pentru ziua cand ve-ti sta inaintea lui Dumnezeu si ve-ti da socoteala pentru modul in care va-ti trait viata , incercand sa-L onorati , sau pur si simplu a-ti tratat cu indiferenta ceea ce a-ti auzit …Cei care nu cred acum si rad va fi vai si amar de ei in ziua vesniciei , acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor , nu va mai da-ti voi destepti ca stiti ce se va intampla , voi nu stiti nici macar ce se va intampla peste 10 minute dapai ce o sa fie in 2012 . Toate astea is povesti , inventate de unu ca si noi , si voi le credeti , eu zic sa va apucati de citit Biblia , sa-l cautati pe Dumnezeu , pentru ca sfarsitul este aproape si credeti-ma ve-ti regreta amarnic daca in ziua aceea Dumnezeu va spune ca nu va cunoaste ..Nu’i o gluma , va veti petrece vesnicia in IAD !!! Departe de Dumnezeu …

 62. Buna. Eu sunt de parere ca ne putem da seama cu usurinta ca se va petrece ceva cu lumea asta avand in vedere cate lucruri cu adevarat malefice se petrec in ultima vreme (schimbari climatice bruste, crime, violuri, rautate, si disperare dupa bani). Pana la urma toate astea trebuie sa se termine pentru ca nu se mai poate, sa traim intr-o lume nesigura, in care toti iti vor numai raul si nimeni nu mai e unit cu nimeni. Astept cu interes sa trecem in alta dimensiune, poate lucrurile vor fii mai bune acolo. Ne vedem pe acolo….Pupici

 63. Dragii mei, abia ce am dat si eu de acest forum banal, deoarece sunt sute de astfel de subiecte. Chiar credeti ca in 2012 pamantul v-a fi lovit de cine stie ce cometa care acum se indreapta spre noi incet dar care in 2012 accelereaza ca fratele meu cand ajunge la semafor ? wtf.. . Acum, sa fim seriosi, nu sunt o persoana religiosa, dar pana si in Biblie scrie ca data Apocalipsei o stie doar Dumnezeu, nici macar Fiul Domnului… Atunci de ce va incredeti in aceste barfe? Ati auzit de Masoni ? Nu incep, asa cum a spus o domnisoara mai sus, ca si adeptii lui Dan Bown, stati linistiti! Ei bine, barfele astea sunt rezultatul minciunilor lor. Daca Dumnezeu vrea sa ne distruga, sa ne trimita in IAD, unde stim cu totii de mici ca este un “ nenea rau, care ne baga intr-o oala plina cu ulei incins, si ca vom fierbe acolo pe veci, IN CHINURI NEDESCRISE” de ce ne-a creat, de ce spune ca suntem copii lui, de ce ne iubeste, De ce se autonumeste IUBIRE ??? Ce parinte si-ar supune copilul unor astfel de chinuri ? NICIUNUL !!!!!!!
  Si in 2000 era o eclipsa totala de soare, si trebuia si acum sa fie intuneric, si noi eram deja morti, pentru ca nu puteam supravietuii fara hrana si oxigenul dat de copaci si de spatiile verzi. Gripa aviara? A fost doar o manevra a celor mai puternici decat noi, sa distruga actualele ferme de gaini, pentru a putea fi cumparate, sau reconstruite de cei bogati.
  Ar trebuii sa va ingrijoreze problemele reale, gen.. micsorarea pensiilor, a salariilor, batranii care nu se pot descurca cu o amarata de pensie de 199 LEI, batrani care dupa ce banii de pensie se duc , cauta in gunoi o bucatica de paine, copii de rromi care nu au dreptul la scoala, fetele care sunt puse sa se prostitueze de catre parinti pentru ca nu au bani, pentru ca nu au libertate sau.. pentu ca nu au ceea ce ai tu O VIATA. Parintii mei se chinuie atat de mult, ca eu si fratele meu sa nu ducem lipsa de nimic, sa avem masina noastra, sa avem laptopu, telefonu, camera dorita… mancare buna.. Si ma doare ca … in loc sa ne preocupam de problemele reale, noi ne gandim la 2012. Sunt atatea lucruri pe care nu le observati pentru ca nu vreti. Altii mor, altii se duc la inchisoare far anici o vina, sunt oameni doborati de dureri de oase cauzate de vantul care intra in case pe sub usile subrede. Fara temei apar motive de ce nu e bine, de la guvernu unei tari, guvernul unei lumi ce nu-i pasa de mine sau de voi, recunosc…. nu mai sunt patriota de multi ani.
  Sistemul nu ne asigura ziua de maine, vrea sa ne sfasie in doua ca pe caini. In viata mea, doar dumnezeu face regia…. Viata merge inainte.. vreau sa ajung parinte, sa duc viata buna .
  Daca de e bine sau daca e rau, trebuie sa ramanem in piciare. Eu am decis sa plec singura, am lasat in spate tot ce aveam mai drag, si intr-un fel ma simt mai bine, am ales un drum bun. Viata are trepte, trebuie sa urcam pe ele , chiar daca tot pe ele ne mai lovim de belele. Merg pe drumu pe care l-am ales, sunt anii mei, e viata mea timpu care trece si vremea de cacat care tot vea sa ne incerce. Si hai SA NE VEDEM DE TREBURILE NOASTRE asa cum putem. Vrem perfectiune , dar perfect nu este cuvant romanesc.. Am intrat si in UE .. aveau nevoie de noi ca sa ne dea la…. M…. Scuzati vocabularul, dar ma enervez cand vad ca unu spune “ virginilor, futeti-va, imbatati-va, faceti sex, drogati.va .. ca in 2012 muriti. “ People, get a life.
  Frate, fiti optimisti, niciodata nu vom fi singuri. Luati o gura de aer, nu o sa fiti singuri cineva e mereu cu voi ! Toti o sa mergem intr-un loc, unde o sa ne gasim, sigur… Si eu si voi, avem acelas drum. Am umblat prin lume si am vazut un om care nu a mai plans de mult, si mi-a spus sa stau sa il ascult.. ca nimeni nu e singur pe pamant.. .Ingandurat si ingrijorat deloc… mi-a spus ca toti avem cate un scop, avem un loc in care mergem toti si inapoi sa ne intoarcem nu putem. Si cand mi-e greu, e cineva mereu cu mine, si niciodata nu am fost doar eu,.. Il am in mintea si sufletul meu..
  Asadar, inainte sa ma ganditi la 2012, ganditi-va ca… sunt lucruri mai importante decat zvonuri stupide. Acest post , este pentru cei ce au inteles ce am vrut sa spun. Iti multumesc daca ai stat sa-l citesti.
  Sa aveti o seara frumoasa dragii mei. Delia, 19 ani .

 64. Multi nu cred in ce citesc sau vor spune lasa nu se va intampla nik ..daca este asa si nu se intampla de ce atunci clima pe toata planeta pana si in romania o ea razna semnele au inceput dar nu vedeti voi priviti mai atent realitatea si o sa vedeti adevaru …………. Asa ca multa ubire si respect

 65. Inca ceva multi inteleg ca gata sfarsitu lumi se refera la distrugerea ei asa peste noapte gresit …
  exemple 1 vor fi schimbari mari pe planetya care va face sa dispara sa scada rapid un numar mare din populatia ei motivele multe spun doar cateva (1) schimbarea aduce foamete inundati miscari terestre cum japonia au murit mii de oameni si asa pe tot globu adunand morti veti vedea ca se refera in numar mare tradus sfarsitu lumi (2) razboaie pe langa catastrofe boli arme atomice deja se pregatesc rachete de raza lunga de care voi nu le stiti in curand o sa fie si ele folosite si asa mai mor inca cateva milioane asta inseamna sfarsit o sa fie o viatza grea pentru a explica ce inseamna sfarsit este mult de scris asa ca doar mici exemple … ma astept la comentarii dar cu respect si civilizate ..sa nu dati dovada ca santeti si voi schimbati afectati de aceasta schimbare … Iubiti k sa fiti iubiti .

 66. Intradevar, ai dreptate Tudor, sunt tot felul de semne, care ar da impresia sfarsitului, semne expuse si in Biblie, dar sa fim seriosi, aceste semne persista de sute de ani gen : Inchizitia, ” Vrajitoarele ” , Razboaiele, Crimele, Violurile, Cutremurrele.. CIUMA BUBONICA . Daca am zis ceva gresit, te rog, corecteaza-ma . Totusi, sfarsitul lumii a fost prezis si de Nostradamus, si de multi altii… adevarul este ca.. sfarsitul poate venii acum… in clipa urmatoare, maine, sau peste 1000 ani. Desigur, daca este sa ne luam dupa Martorii Lui Yehova, sfarsitul este acum, cand ” Satan Diavolul ” este dezlegat si eliberat pentru putin timp. ( Sa nu se inteleaga ca am ceva cu acei….. pseudo crestini. Imi sunt absolut… indiferenti). Dupa unele comentarii, am observat ca multi copii au scris aici, desigur, si eu sunt un copil, dar tind sa cred ca am ceva educatie si cultura in PLUS. Deci, dragi copii.. in loc sa va pierdeti timpul sa ii imbogatiti pe altii, umbland pe site-uri cu tema ” 2012 ” mai bine ati lua o carte-n mana, sau ati face ceva folositor, ca de porcarii, aveti timp toata viata. Luati mama si invatati, ca masturbatu, si statu toata ziua pe mess nu va ajuta cu nimic pentru ca, critica subiectiva nu va ajuta cu nimic. FARA SCOALA, MURITI DE FOAME. Si eu am urat anii de liceu, dar acum ma bucur ca am terminat 1 an de facultate.. si.. ma ma doare cand ma gandesc ca .. trebuia sa sune mama din Anglia acasa, ca sa merg la scoala.. asa ca…. !!!!!!!!!!!!!!!
  Razvan, ma bucur enorm de mult ca esti de acord cu mine.. eu credeam ca toata lumea o sa sara pe mine.. pentru ca am fost putin …” Deplasata ” si ” Infatuata „, Tudor, nu cred ca cineva iti va raspunde cu… injurii la comentarii.
  O noapte frumoasa.. Adica pentru voi.. eu nu am somn, ma gandesc ce sa mai fac pana in 2012. Ahaha… Bullshit. <––– SORRY:D. Peace and loveee:*

 67. DRAGA DELIA…TE INSELI……OMOARA TU…PREACURVESTE, FURA SI MAI STIU EU CE,,,CA DUMNEZEU TE IUBESTE…..ASTA CREZI TU……DA TE IUBESTE, DAR TRE SAI ARATZI CA SI TU IL IUBESTI….SUNTEM LASATI PE PAMANT EGALI….NE NASTEM TOTZI LA FEL…DESPUIATZI SI CU CREIERUL GOL….EL NEA LASAT SCRIS CE TRE SA FACEM CA SA AJUNGEM ACOLO LA EL….ACUM FIECARE ISI ALEGE DRUMUL DRAGA DELIA….CITESTE BIBLIA.

 68. …EUstiu ca, IISUS trebuia sa vie pina in anul (2mii )asa ca, e posibil ca in anul (2012 )sa ne trezim cu EL la usa …se tot spune ca, un meteorit vine spre noi…oare in acdel meteorit n-ar putea fi
  IISUS? CA AM INTELES CA SA MAI APROPIEAT UNUL CE-O FI FOST…o stea un …o cometa si oamenii de stiinta lau indepartat iau dat alta traictorie …sau e numai ceva fictiv?daca e asa, atunci se poate ca in anul 2012 sa coboare chiar IISUS caci se stie ca va venii sau scris in sfintele biblii de venirea LUI dar daca il tot impingem ,…nu stiu ce sa zic decit ca DUMNEZEU nu-i un mincinos
  a promis ca va venii si asta se va intimpla cit de curind…va fi…!asa ca,daca in anul 2012 va fi ceva, e posibil ca sa vie DUMNEZEU si-l vom vedea cu totii si inca ceva care tot EL A SPUS-O
  ca ii va aduce si pe cei care sunt la EL in sfintul CER …ce credeti de asta?cita bucurie ne va face ,
  DOMNUL DUMNEZEU noua oamenilor? ca,de altfel mai multi avem acolo decit aici pe pamint frati
  nostri si toate rudele noastre,care sunt plecate dintre noi sint sus la DOMNUL NOSTRU ,CEL CARE DA, FARA CA SA CEARA CEVA INAPOI ASA CA VA VENII SII VA ADUCE PE TOTI INAPOI ASA CUM A PROMIS ASTA SA STITI CA, ASA VA FI………………………………………………………..

 69. Pot intelege orice punct de vedere (chiar diferit de al meu )dar nu pot intelege greselile de prtografie . Daca nu puteti intelege „scrierea” ma intreb cum puteti intelege ce se intampla cu voi ? Incercati sa plecati dela ideea ca totul este energie ( pozitiva / negativa ) si vedeti unde ajungeti …si mai lucrati la ortografie …
  „Sfarsitul lumii” fericit !

 70. John, nu uita, Isus a zis : Din cuvintele tale te vei mantui
  Din cuvintele tale te vei osandi. …..doar tu esti raspunzator de tot ce gandesti , vorbesti , si faci ,nu eu?.
  Crezi ca noi venim pe pamant fara vre-un scop !, doar sa ne complacem aspectului biologic !, cred ca e ceva mai mult decat atat, atunci cand vom ajunge sa avem autocontrol asupra ,gandului, cuvantului, faptei , va incepe sa constietizam complexitatea noastra cat si a Universului. vom intelege rostul nostru pe pamant…..in rest iluzi mentale. Lumea se va schimba , depinde de fiecare ce doreste, lumea cu placerile ei biologice si materiale sau lumea a ceea ce suntem cu adevarat(spirit) . Nu judeca ,nu m-ai tranzmiti atunci iubire semenului tau, si toate se intorc la tine. Cu bine tuturora……

 71. :))))))))…

  Un citat celebru spunea ” Ne temem de batranete,desi nu suntem siguri ca o putem ajunge”.
  Idem si in momentul de fata.
  Eu zic sa va traiti viata actuala si sa nu traiti nici in trecut nici in viitor,caci nu se stie daca mai prindeti 2012:)))).
  Nu va ganditi la viitor pentru ca e o pierdere de timp.Ce va fi nu puteti schimba.

 72. Noi oamenii planetei Pamant santem responsabili pentru fiecare gand, vorba, fapta…Totul este inregistrat in Univers , nimic nu se sterge. Cata forta, cata putere sta in gandul nostru! Cata frumusete a fost creata, dar si cata uratenie a fost slobozita odata cu gandul nostru!……si toate au un sfarsit. Viata este Dumnezeu , sa o traim in evolutie spirituala a ceea ce suntem (spirit) nu in cea materiala care creaza suferinte….

 73. cine a citit cu adevarat biblia si ce spune aceasta cu adevarat despre apocalipsa stie ce va fi in mare parte in anul 2012. pentru ca noi acuma traim apocalipsa. tot ceea ce se intampla pe pamant este facut de Dumnezeu nu de astrologi sau de alti oameni de stiinta. ei nu fac nimic in favoarea noastra decat sa descopere si sa ne informeze pe noi. deci nu e deloc o prostie ceea ce se spune si bagati de seama.

 74. ..e adevarat..ce a fost inainte omul,si ce e acum..:-?adica amevoluat destul de mult..:-?adica na..acum cateva mii de ani,oamenii deabea au descoperit focul:-?iar..acuma..cate chestii s-au inventat..mai ales din secolul 20 incoace:)mna:-?
  nu prevad eu viitorul dar sigur se va afla o schimbare:-?fie a climei,fie a noastra,a planetei,ciine poate sti decat Dumnezeu:-?cam asta-i

 75. Așa se creaza manipularea. Se lanseaza un subiect, de catre o autoritate care nu poate fi contestata (verficata), iar marea masa muta se trezește,comentind . Apar tot soiul de idei, fara a avea alt suport decit simpla intuiție, nici macar susținuta cu argumente logice. De ce credeți ca dumnezeu a creat lumea , omul ca apoi sa o distruga? Credeți ca dumnezeu este un criminal? Iar daca veniți cu argumentul ca nu dumnezeu va distruge lumea ci bla bla bla, atunci induceți ideea ca dumnezeu nu poate apăra și conduce ceea ce a creat.

 76. eu am decat 14 ani j am trecut cred prin viatza mereu imi doresc sa mor in lumea aceasta nu este nimik drept colegii de la scoala mea sunt foarte rai..daca vad ce ce ei au rad de ceilalti :(..mai ales parinti mei sunt foarte rai cu mine :(((..mereu sa iau de mine.:(..nu inteleg de ce se comporta aja ku mine..maicamea a uitat de mine j akum mereu sufar j plang.:(((..nu inteleg de ce dumnezeu se uita aja la mine.:((..mereu imi doresc sa mor …jtiu k fac pakat dar ce sa fac..??.vreau j eu un sfat..:(((..va rog am nevoie de unu..sau d o parere..:((

 77. pentru fata trista de mai sus am cateva vorbe de spus
  Din ce spui tu problemele tale sunt legate de alti oameni adica suferi pentru ca altii sunt rai cu tine, insa vreau sa stii ca exista probleme mult mai mari decat acestea, cum ar fi cele de sanatate sau lipsa parintilor dar nu asta vreau sa-ti transmit tie acuma.
  Ideea e urmatoarea…spui ca mereu iti doresti sa mori ceea ce denota ca nu pretuiesti viata si ca nu te bucuri de ea. Cand vei reusi sa te bucuri de lucrurile marunte din viata ta, cand iti vei schimba aceasta stare de spirit si te vei iubi, atunci se vor schimba multe lucruri in viata ta.
  Si inca ceva…daca ceilalti se comporta urat nu inseamna ca Dumnezeu e de vina si ca nu te iubeste. Invata sa iubesti si pe cei care sunt rai cu tine, daruieste iubire si vei primi iubire iar modul de relationare cu ceilalti va fi unul diferit.

 78. In afara de Dumnezeu nu stie nimeni cum arata viitorul. Sa gandim pozitiv, sa dorim si sa facem BINE in jurul nostru, pe cat posibil, sa nu asteptam de la altii. Sa incepem fiecare, numai asa vom reusi sa mai salvam viitorul nostru si al generatiilor urmatoare. Binele se face mai greu,trebuie sa vrei cu adevarat, raul se face numaidecat, din cauza asta si innotam cu totii intr-o mare de rautate, care ne atinge intr-o oarecare masura, fie ca vrem, fie ca nu. Asta s-ar putea schimba daca am intelege sa fim mai buni, mai intelegatori, mai milosi si mai iubitori, pt ca IUBIREA este cea care muta muntii si pune in miscare toate energiile benefice din Univers. Din IUBIRE a creat Dumnezeu lumea si nu vrea raul ei. Sa meditam si sa facem BINE, oameni buni. Pace, Armonie si Lumina, va doresc tuturor, Ro.

 79. mii se par ,schimarii ciudate in ultimii ani…s tehnologie f ridicata in f scurta perioada…pai gandititva oamenii bunii…prin 2000 o aparut pentium 1 asa mai tin minte…s atc sa zis ca va fii sfarsitu dar a fost eroare,,,,d atc au trecut 12 anii….tehnologia a devenit ceva de speriat in f scurta vreme…dupa parerea mea cred ca se va petrece ceva…dar cred si in dumnezeu ca va fii bine:)…s incerc sa raman increzator desi in ziua d azii ii fff greu ….sa nu cedezii tentatiei…ce o fii o fii:)4

 80. Devii ceeia ce gindesti;deci ginditi cu inima ,cautati lumina si bucurati-va de viata asa cum este ea pentru fiecare din voi,experimentati tot ce tine de viata in zona noastra de univers ptr.ca nimeni nu traieste vesnic in existenta in care ne aflam. Va doresc la toti liniste sufleteasca si toate cele bune

 81. OAMENI!….TEORIA MEA E SIMPLA….TRADUSA DE ALTII OAMENI…
  DMNZ:din viziunea mea este decat un mare concept….este un mediu condus de alta natura de viata nexplicata care ne domina realitatea si capacitatea de a gandi si a ne dezvolta in asa zisa NATURA…..NOI SUNTEM energie…am fost si vom fi….suntem infintiti…suntem forma de viata inteligenta(inteligenta este modul de a simti,iubi si cum vreti sa ii spuneti in forma de energie pozitiva,numai pozitiva…).asa zisa schimbare care va veni este destul de reala si ar trebuii sa o acceptati… cei care au deja creierul spalat de alta natura de viata care ne domina si stiu in ce va urma sa evoluam ii sperie…ca acel moment defapt este sfarsitul lor….iar cei ce vor REUSI sa treaca in cea de a 5a dimensiune este de fapt evolutia umana…felul in care percepem..si vedem lucrurile acum nu va mai exista….e total diferit…procesul il simtim cu toti…si nu putem nega….stari….multi nu inteleg asta.se duc la doctor:))))) eu zic ca adevarata natura de viata e cea a iubiri,paci….asta ne va uni in urmatoarea realitate in care vom pasi….tot ce se intampla acum si ceea ce vedem este simplu fapt ca suntem mutilati de alta forma de viata….dar se va schimba curand…vom fi la acelasi nivel….in care vom fii cu adevarat liberii…..libertatea in realitatea asta nea fost creata prin manipulare…ei stiu secretul ….religia e decat spaima,frica…cea ce nu ajuta prea mult in a pasi in urmatoarea dimensiune….e partea negativa a transformari noastre….ceea de care nu aveam nevoie….poate nu sunt destul de inteles,sunt foarte obosit….dar sper ca va,va fi de ajutor in urmatorul timp ce va ajunge in gradul 0….adica sfarsitul lumiii care de fapt e sfarsitul timpului creat….sfarsitul lumii nu exista,nimic nu e sfarsit…poate recreeare…cel putin ma amuza faptul ca au reusit sa controleze si sa spele creierul a trei sferturi din terra….FITI PUTERNICI,NU FITI SPERIATI,NU VA LASATI MANIPULATI,ALEGETI SI FACETI DOAR CEEA CE SIMTITI,SECRETUL E IUBIREA….FII POZITIV…APP am vazut mai sus un comentariu ca ne AUTODISTRUGEM…prostii,au creat sistemul autodistrugerii….nu noi facem asta …ci EI.
  EI=nu suntem singuri in univers…nu am fost,nu vom fii….sper sa va puneti multe intrebari la care veti gasi si raspunsul…desi ma indoiesc….BRAINWASH….

 82. Totul este un + si un – in viata .
  Platim totul,echilibru este viata lunga.
  Cind faci o gresala recompenseazate fata de ceva,pentru a aduce echilibru pe teritoriu tau.
  Greutatile te invata sa apreciezi fericirea.
  Daca primesti ceva foarte valoros de undeva din neant !!!….fa ceva prin care anumite persoane sa te aprecize atit de mult incat sa-ti aduca numai energii pozitive (adica persoanele respective sa nu aibe puterea de a-ti multumi.)
  Valoare este exprimata prin multumirea altora!
  ASTFEL ESTI UN CASTIGATOR.

 83. Totul nu este intampator in lumea asta ,totul se regleaza in plus si minus.
  -fa bine si te vei simti fericit.
  -sacrificiul tau se va amplifica de 10 ori.
  -exemplu; nu poti avea copii,infiaza unul si vei ramane gravida .
  -ti se va da ceti doresti cu adevarat ,dar iubesteti copii la fel de mult.

 84. 1. –viata este ca o baterie fie si alcalina .
  2. –cum trece timpul energia din ea se pierde.
  3. –cu cat este folosita mai intens cu atit se termina mai repede.
  4. –daca mai faci pauza ea mai are timp sa se mai regenereze.
  5. –asa ca ca ,cu cat esti mai in varsta trebuie sa c-am stai sa nu mai consumi prea multa energie .
  6. –dar trebuie sa consumi continuu ca sa fii in forma
  7. –daca zambesti in fiecare zi traiesti mult
  8. –daca nu reusesti sa zimbesti ,bea 3 pahare de vin si fii fericit.
  9. Fa sacrificii sa fie altii fericiti pe seama ta si ti se va recompensa efortul.
  10. Cronovizorul ,un fenomen nde studiat,oameni ce sunt cronovizori.

 85. buna tuturor.nici nu stiu ce sa mai cred si nici ce sa mai zic.parerea mea e ca nu prea conteaza cand va fi sfarsitul lumii.oricum intr-o zi vom muri toti,sunt tineri si copii care mor in fiecare zi inchinuri groaznice si pun pariu ca nimeni nu sa gandit la sfarsitul lumii in sine…ci la cum va muri cand va fi sfarsitul lumii.tot ce va doriti e sa nu fiti voi aia si daca s-ar putea…sa nu patiti nimic niciodata.hai sa fim seriosi…asta e natura omului.cum pot unii sa creada in dumnezeu?si altii in extraterestri?daca eram toti dintr-un sange aveam aceleasi instincte toti.chiar credeti in adam si eva?adam era probabil un negru mare cu par blond si eva o asiatica cu parul jumatate roscat jumatate negru.nu am evoluat din 2 oameni asta e clar.cum va explicati atatea rase de oameni?om intreg la minte si cu ratiune isi da seama ca ceea ce ne inconjoara nu e de ajuns pentru a evolua asa cum am evoluat pana acum si nici pe viitor.eu nu cred in nimic va spun sincer.dar cred ca fiecare s-a nascut cu un scop poe acest pamant…sa ofere urmasi.dumnezeu a fost inventat pentru ca oamenii sa fie calmi si sa le frie frica de ceva.poti fi calm si sa iubesti daca asa vrei.nu trebuie sa ai un cult anume sau sa crezi in ceva.pamantul e un teren de joaca iar noi niste cobai.sfatul meu.traiti viata asa cum trebuie.nu munciti sa va faceti palate ci sa duceti un trai decent.si nu va abtineti de la lucruri pe care vi le doriti,nu are rost.nu stii cine conduce masina cand treci strada imediat dupa ce citesti acest text.ideea e…nu va mai stresati sa cautati raspunsuri pe care nu o sa le stiti niciodata.

 86. Salut, cine stie trecutul va sti si viitorul, ia incercati sa cititi toata biblia, sau macar apocalipsa sa vedeti ce scrie 🙂 , nu cred ca va fi cine stie ce mare lucru in anul 2012, 21 dec. intr-o zi oamenii de stiinta au sa faca ca oamenii sa se sinucida, crezand in inventiile lor 😐

 87. Ma bag si eu in ‘’ ciorba ‘’ . Spunem ca aceste site-uri sunt de ‘’socializare’’. Misto .
  Eu am avut de-a lungul timpului m-ai multe ” vise ‘’. Dina ceste ‘’ vise ‘’ parca am iesit , mai
  Primul meu vis , care nu as fi mai vrut sa se termine , l-am avut in noaptea de 23/24 iunie 1993 , in care vorbeam cu ” eul ” meu . Una dintre intrebari a fost de genul ” Unde este Dumnezeu ? In acel momen , in celalat colt al incaperii s-a auzit o voce . Acea voce era puternica , dar avea blandetea , acea bunatatea in care te linisteste, dar era insotita parca si de alte fapturi , eram speriat de acele fapturi dar bucuros, daca pot sa spun asa, de prezenta acelei voci . Mi-a spus sa nu-mi fie frica ,de acele ce o fi fost ele , ca „tu ai sufletul prea inalt pentru ele ” si au inceput sa dispara una cate una . L-am intrebat daca EL este Dumnezeu ? nu mi-a raspuns , dandu-mi senzatia ca nu intelege ce vreau sa spun ,prin Dumnezeu . L-am intrebat inca o- data . In acel moment numai eram in pat, ci undeva deasupra Oc. Indian . Vedeam de la inaltimea , la care eram, parte din nord-estul Africii , sud-estul Europei , vestul Pen. Arabiei . M-ia spus sa ma uit in sus, si imi arata cum se combina moleculele de gaze si cum se formeaza aerul pe care-l respiram .In tot acest timp imi apareau diverse citate din diferite carti , inclusiv din bibile . Mi-am indreptat privirea catre Ocean ,la fel vedeam cum moleculele se unesc si formeaza apa , apoi cand am privit spre uscat am vazut un copac urias , un baobab , scuze daca am gresit denumirea copacului , dar il vedeam in sectiune . Vedeam cum radacinile luau apa cu sarurile necesare , cum fotosinteza face hrana… Iar eram in pat . L-am intreba , ” Bine , pentru ce mi-ai aratat toate astea ? … Vine anul 2000 si murim cu totii .” mi-a raspuns scurt , „ASTA NU SE V-A INTAPLA ” . Iar numai eram in pat , si eram pe scarile de la intrarea mag. Cocor , unde o ” Mana ” m-a atins pe umarul stang . Din acel moment am inceput sa levitez . Tot in acele momente Mi-a spus sa nu ma-i dialogam prin viu grai ,”Cuvantul , vorba , este minciuna , gandul este adevarul pur „, ” Bine Tu poti sa-mi citesti gandurile dar eu nu .” ” Incearca „. ” Cum merg acum ? ” ” Daca vrei poti ” , si am inceput sa ma deplasez . Eram mirat ca treceam pe langa o multime de oameni si nici unu nu vede ca eu pluteam printre ei . Cum am depasit umbra blocului , din razele solare se desprindeau mici raze luminoase , care imi intrau in cap . Mia spus ca fiecare contine informatii ,dar sa nu caut sa le citesc pe toate de-o data , sa le citesc – descifrez- cand le v-a veni vremea. Am ajuns aproape de zona cu fantani , cand mi-a spus ” Ce te-am daruit Eu tie , daruieste si tu mai departe semenilor tai „. Dar in acelasi timp imi spunea cum sa deosebesc oameni . Cei care iubesc , nu cunosc ura … ” Dar eu injur , cati baieti nu am batut , m-am certat cu multi,beau ,fumez,imi plac femeile… ” Citestele gandurile si vei afla „. In fata mea venea un barbat , m-am apropiat de el si l-am atins cu palma pe umarul stang . Toate informatiile pe care le’am primit eu l-e avea si el. Am m-ai mers si pe o banca era o mamica care vroia sa-i de-a de mancare copilului . Un copil mai sclifosit . M-am uitat la ea si am auzit-o cand il injura pe copil ” Tus’ pastele mati , te manac de viu , daca nu manaci . Nu vream sa o „ating „si atunci m-a intrebat , ” De ce nu-i dai si ei ce te-am dat eu tie ?” ” Pai nu o auzi cum injura ? ” Atunci mi-au aparut mai multe imagini , mama mea cand ma ameninta cu nuiaua daca nu manac tot din farfurie . Atunci mi-am dat seama ca o facea din dragoste ,ca sa cresca mare si sanatos. Am atins-o . Atat ea cat si copilul au inceput sa leviteze . Eram imbracat in tinuta de casa , un sort si maieu . Asa cum eram am inceput sa zbor co o viteza incredibiba . Ma indreptam spre o stea . ” Opreste-ma , o sa ma omoare steua asta .” ” Esti facut din acelasi…material , dupa chipul si asemanarea mea… ” ceva de genul acesta , intr-o clipa am trecut prin stea … si am ajuns undeva in univers… ” Bine , ce fac eu aici si ce manac ? ” ” Tu nu vezi cata mancare este in jurul tau ? ” Atunci mi-au aparut m-ai multe imagini . Una imi spunea sa numai manac ” fructul dragostei ” aratandu-mi un ou si un spic de grau , o alta doi cosmonauti care nu mai mancasera carne de cand plecasera de pe pamant si cand au ajuns pe o planeta au fost intampinati de” civilizatia ” respectiva , care era formata din porci ,cu multe flori , iar cosmonauti nostri au prins un porc , l-au taiat si l-au mancat , o alta imagine imi infatisa ” menirea noastra ” de a duce peste tot viata prin OM . Omul este facut dupa chipul si asemanarea Domnului . Dar asa cum suntem azi nu putem . In tot acest timp intrau in mine mici luminite albastre . ” Este macare ” mi-a spus , si tot odata se derula o imagine dintr-o biserica in care popa da acele ” anafura ” s-au cum se mai numeste spunand ” mancati din trupul Domnului ” . Apoi m-am intreptat cu EL spre ceva … Era numai intuneric . ‘’ Ce facem ? Unde mergem ?’’ ‘’ Tu nu vrei sa vezi ? ‘’ ‘’ Ce sa vad ? ‘’ Imi arata o GAURA NEAGRA . Iadul , Infernul … A aparut o iconita in care scria ‘’ Totul se transforma nimic nu se pierde ‘’. O alta cu o masina de spalat in care ai bagat rufele murdare si le scoti curate .
  Inurmatoarea clipa eram iarasi in pat . ” Bine , bine , de ce imi arati toate astea daca vine anul 2000 si dam coltu cu totii ? ” Pe un ton mai ridicat mi-a spus , ” Te-am spus ca asa ce va nu se va intampla . Iata semnul si puterea mea .” Un fulger insotit de un bubuit puternic s-a auzit . Am sarit din pat . M-a trezit . Am inchis fereastra si …fuga repede in pat … doar, doar, voi continua visul .

  Dupa cativa ani am visat ca a venit moartea la mine . Era langa pat . M-a intrebat daca stiu cine este .I-am spus ca nu . ” Eu sunt moartea , scoalate si vino la mine . Nu era imbracata in haine negre . Nu avea coasa . Era o femeie frumoasa , foarte frumoasa . Mi-am zisa ca ma minte , sau ceva de genul asta , pentru ca intentia mea era sa ma ” dau ” la ea , sa fac dragoste . Ma simtit si cand am ajuns langa ea , numai era femeie , si numai avea corp ca al meu . Avea un corp mai frumos , dar de neinteles pentru mine . Era de culoarea , – ca o comparatie , asemanare ,a sticlei de apa Dorna – turcoaz , era ceva de nedescris . Cand am ajuns laga ea m-a luat de dupa umeri si mi-aspus , „Sa nu-ti m-ai fie frica de mine .” ” Vrei sa vazi cum esti mort ?” , si mi-a facut vant in pat . O groaza teribila am simtit , pana am atins cu capul perna . In acel moment trupul meu carnal a ramas in pat , din el m-am desprins . Am ajuns langa ” acea faptura ” , atunci am putut sa privesc si trupul din pat si trupul pe care-l aveam acum . Era la fel ca al ei – el ,ma simteam minunat . Ma uitam la trupul din pat , imi era lehamite de acel trup . Nu vroiam sa ma mai intorc in el . Ma simteam extraordinar in acel trup minunat . Atunci – moartea – acea faptura minunata ,m-a inpins cu putere si am cazut peste trupul din pat , spunandu-mi , ” Hai ,gata ca mai am ( avem ) treaba cu tine . M-am trezit . Eram ud din cap pana-n picioare . exact ca atunci cand arunca cineva o galeata cu apa pe tine .

  Dupa o alta perioada de timp , am avut un alt vis . Eram undeva in univers . Aveam acel corp descris mai inainte , acel corp de ‘’ turcoaz ‘’, acel corp extraordinar de frumos , care cu siguranta il aveti si voi , pentru simplu fapt ca sunteti copii LUI … si ” Vocea ” mi-a spus ” Rupe-ti un deget si arunca-l ” . ” Ma doare , cum sa fac asta ? ” Langa mine , s-au mai bine zis , cu mine erau multi , foarte multi oameni , mii ,milioane , multi … o tipa , pe care cred ca o cunosc , m-a indemnat si ea , ” Hai Stefan , rupel … L-am rupt si l-am aruncat . Atunci ” Vocea ‘ mi-a spus , ” De acum esti fauritor de lumi ” .

  Dupa acest vis , crezut ca am ‘’luoat-o razna ‘’ si m-am dus la un dr. psihiatru . M-am dus si la un preot . Doctorul mi-a spus ca nu am nimc si sa ma bucur de dragoste cereasca pe care am primit-o , si asa ca in vis , sa o inpart cu semenii mei . Preotul , mi-a inselat toate asteptarile ….

  Sunt forte multe momente atat din visuri , cat si cele care m-i s-au intamplat pe timpul zilei .
  Comentarii si…Dar vreau sa va considerati viitorii ZEI . Plecati cu , comentariile , interpretarile de la fatul ca sunteti ZEI .

 88. fiti si voi mai realisti mai oameni buni si rezolvativa problemele din prezent nu din viitor.rezolvati bolile si foametea de pe pamant lasati minciunile schizofreniile si alte tampenii cu vise ca am vazut un inger am ajuns in rai si bla bla bla.IAR TU STEFANE SPUNEMI SINCER DE UNDE AI DAT COPY SI APOI PASTE?=)) SAU DAMI SI MIE CARTEA

 89. Salutare tuturor, stau de 6 ore si ma uit la Zeitgeist(3 parti) si pe urma am intrat pe google si pe wikipedia sa ma documentez si cred ca daca nu facem ceva in curand ne vom autodistruge.Eu zic ca atata timp cat religi nu ne da nici o solutie la foamete si la ura pe care o avem in noi va trebui sa incercam pe calea stiintei.Cum spunea cineva mai sus, nu folosim mai mult de 8-10% din capacitatea cerebrala.Sa ne gandim daca am avea tot ce avem nevoie(hrana, apa, etc) fara sa depunem nici un efort oare in timpul in care ne folosim capul pentru a ne gandi cum sa facem bani, sa supravietuim, am putea ajunge sa ne macar 40-50% din capacitatea cerebrala?Oare cum ar fi atunci?Eu spun ca posibilitatile ar fi nelimitate si Universul care acum este o necunoscuta va deveni o banalitate si multe alte chestii precum minuni si piramide si tot ceea ce nu stim.Poate ca inca nu sunt prea bine documentat si nu am citit destul dar o voi face in continuare si voi reveni cu o parere.

  Love & Peace

 90. Draga Cris , ti-ai pus intrebarea si credeam ca ai gasit si raspunsul . Ai spus ,, trebuie sa facem ceva ca la rautatea pe care o avem n-e autodistrugem ,, . Pai daca numai cu particica asta de creeras – 8-10% ,falosit putem distruge omenirea… dar daca am avea cum zici tu 40-50 % …
  Ce se spune …” venim in pe lume , fara nimic , ne ducem fara sa luam nimic din lumea asta materiala … dar… luam acele ” lectiile invatate de-a lungul vietii ” si bune si rele . Un exemplu care m-ia fost dat . Ai un calu electric in mina , care are tensiune pe el . Daca pui mina numai pe faza nu patesti nimic , daca pui mina numai pe nul , la fel nu patesti nimic … Ca sa obtii un rezultat , sa ti-sa aprinda becul in casa ,trebuie sa le unesti , sa inchizi circuitul .

 91. DOAMNE AJUTA SA NU TRECEM DE NICI O DIMENSIUNE SI APP MIHAI ALA SAU CINE ESTI TU TE CREZI MAI PRESUS CA ALTII SA SPUI DESPRE IUBIRE SI RESPECT SI ETC???!! ASTA NU MAI EXISTA DE MULT OMULE,ESTE DOAR IN MINTEA TA!! SI APP TEAPA RATATILOR CA VATI UITAT LA COMENTU ASTA SA LUATI MUIE ,APP SUN TIGAN :X :))STIU CA NU SUPORTATI TIGANII DA CE SA FACI ASTA E EU AM INTRAT AICI SA IMI BAT PL DE NISTE PROSTI CARE ISI PIERD TIMPU CU UN SITE IDIOT SI NA ..MUIE !!! VA SALUT 🙂

 92. SINT DE ACORD CU UTILIZATORUL MIHAI
  CEVA SE PETRECE,NU STIU CUM SE SIMT UNII DAR EU SIMT CA TREBUIE SA IMI SCHIMB MODUL DE VIATA( CARE DE ALTFEL A FOST INTOTDEAUNA ECHILIBRAT),DE GINDIRE ,DE ACTIUNE,ALIMENTATIA….SI CULMEA MA SIMT MAI BINE CU ACESTE SCHIMBARI SI CU FAPTUL CA ACORD FFF INCREDERE FEELINGULUI PERSONAL,MA INCRED MAI MULT IN SIMTURILE MELE

 93. as fi vrut sa va scriu un adevar dar m am razgandit.
  e mai bine asa.
  maturizati omul din voi
  veti intreba ce este maturitatea:
  va voi raspunde
  .sau mai bine va veti raspunde voi
  -ati simtit fiorul iubirii?
  -ati crescut un copil cel putin 1 an de unul(una) singur?
  -ati tinut in brate un parinte cand acesta a trecut in lumea celor drepti?

  sa fiti ce vreti voi, caci e timpul vostru..sau voi sunteti ai timpului?..nu shtiu asta.

  dar nu uitati: sa nu incetati niciodata sa va bucurati cand mancati un mar.

  cu respect pentru mama Geea.

 94. subscriu lui Hades cu tot respectul dar din ce ai scris tu acol nu sunt de acord cu un singur lucru „sa fiti ce vreti voi” nui tot una sa fii cine esti cu adevarat sau sa fii cine pretinzi ca ai vrea sa fii sa nu ne ascundem dupa deget asa cu defecte sau fara nimeni nui perfect cat despre asa zisul sfarsit al lumii mai lasa-ma posibil sa fie posibil sa nu fie lacat mint astia lumea ca sa le distraga atentia la criza de bani ce a lovit desigur pe cei de sus ei simt cel mai rau criza cat despre 2012 eu zic ca toate astea sunt o mare mare mare PROSTIE :)))) cel putin eu unu nu cred in asa ceva PLUS ca dece ne-am teme de un lucru care stim ca se va intampla de murit toti o sa murim asta e cert unii mai devreme altii mai tarziu fiecare dupa cum ii e scris :)) pace voua fratilor eu imi traiesc viatza din plin pt cei care se tem ca vine sfarsitu distrativa si facetiva de cap cat mai puteti pt ca ”vine sfarsitu lumii” :)))

 95. NIMIC NU ESTE ADEVARAT,DOAR PROSTIE OMENEASCA. PREGATITI-VA PENTRU NOUA ORDINE MONDIALA. ULTIMILE STIRI DE LA RFID SI VERYCHIP SPUN CA NU VOR TRECE 20 DE ANI SI TOATA OMENIREA VA AVEA UN NOU SISTEM DE IDENTIFICARE. UNI ACCEPTA IMPLANTUL VERYCHIP ALTII NU, PENTRU EI EXISTA UN CARD CU CIP CARE CONTINE TOATE INFORMATIILE PERSONALE. ACEST CARD NU ARE BENEFICIILE IMPLNTULUI DEOARECE PERSOANELE RESPECTIVE NU VOR AVEA ACEES LA CALATORIILE IN AFARA TARII LOR. PROBLEMA ESTE CA INCET,INCET TOATE PERSOANELE VOR FI MANIPULATE,SI OBLIGATE SA ACCEPTE IMLANTUL , DEOARECE NU VOR AVEA DREPTURI EGALE CU CEI CARE AU IMPLANTUL.

  NIMIC DIN CE SE SPUNE DESPRE ANUL 2012 NU SE VA INTAMPLA,LA FEL SI CU ANUL 2000 SI CU ALTE ” PROFETII”. SFATUL MEU ESTE SA STUDIATI CARTEA APOCALIPSA SI SA COMPARATI CEEA CE CITITI CU CEEA SE INTAMPLA ASTAZI. VA INVIT SA STUDIATII SITE-UL RFID.COM,VERYCIP.COM,WANT TO KNOW.INFO, AVETI SI TRADUCEREA IN ROMANA PRIN GOOGLE .

  VOM TRAI SI VOM VEDEA CUM SE VA IMPLINI CARTEA APOCALIPSA, PROFETIA DESPRE SEMNUL FIAREI SE VA IMPLINI CURIND,CHIAR SUNT TARI SI OAMENI CARE SOLICITA IMPLANTUL,DAR LA TV NU SE SPUNE NIMIC.OAMENII APELEAZA IN ZILELE NOASTRE LA IMPLANTUL VERYCIP CARE SE SPUNE CA OFERA SIGURANTA SI CHIAR SPERANTA,DEOARECE AU MULTE BENEFICII FIIND MONITORIZATI,EI VAD PARTEA BUNA SI SUNT MULTUMITI, DAR TOTUL E O MINCIUNA.OAMENII VOR UITA CREATORUL LOR,VOR UITA CA TOT CE SPUNE BIBLIA SA IMPLINIT SI SE VA IMPLINI, SI VOR PIERDE SUFLETUL CU INCREDEREA INTR-UN CIP.

  EU STIU CA ACEL DUMNEZEU CARE A HRANIT POPORUL SAU IN PUSTIU SI A DESHIS MAREA, ESTE VIU SI ADEVARAT, SI ATUNCI CIND VA VI NEVOIE VA FACE MIRACOLE PENRU TOTI CEI CARE SE INCRED IN EL. ORICUM INTR-O ZI VOM MURI, DAR SA MORI CU INCREDERE INTR-UN CIP SAU IN DUMNEZEU TATAL NOSTRU? FOAMEA, PERSECUTII, PIERZI TOTUL, SUFERINTA MARE PT. CINE VA REFUZA IMPLANTUL, DAR VOR TRECE SI MORI CU DEMNITATE.

 96. Omul a fost inzestrat cu multe calitati si puteri, pe care le foloseste numai in scopuri materiale. V aintreb atuci cand cineva va spune ca va uraste cum reactionati?
  Eu mi-am cerut iertare de la persoana respectiva si cu lacrimi in ochi i-am spus ca imi pare rau ca nu pot fi asa cum ea isi doreste ( relatia fiind de subordonare – eu sef persoana cealalta subaltern ). Dupa ce am facut aceasta afirmatie m-am simtit libera, usoara, cu o dorinta de a munci numai pentru o bucata de paine si atat.
  Va impartasec din experienta mea ca toti cei ce cititi aceste randuri sa credeti.
  Iubirea aceste sentiment de o vibratie foarte inalta trebuie sa se extinda si asupra tuturor fiintelor vii. Ma refer acici inclusiv la virusuri. Unii ditre voi veti spune ca sunt agresive si aduc boli. Adevarat va spun ca daca ati reusi sa le intelegeti existenta si menire ele nu va vor face nici un rau. Aceasta este iubirea.
  Iubiti tot ce se cheama viata. Si astfel va veti face cel mai mare serviciu.
  Va iubeste si va respecta Conik

 97. Voi ati auzit de Domnul nostru Iisus Hristos?Doamne iarta-ne pe noi pacatosii.Tot ceea ce se v-a intampla este in apocalipsa.Vom trece prin ele si pamantul se va sfarsi.Fiecare om va muri si va ajunge la judecata si va fi judecat pentru modul in care el a trait pe acest pamant.

 98. Apreciez comentariul lui Nicol, de fapt sunt de acord cu mai multe, dar m-am oprit asupra celor comentate de Nicol, deoarece vad ca a ales lumina. Este foarte important pentru multi dintre noi sa facem acelasi lucru, sa alegem LUMINA. Liberul nostru arbitru ne da posibilitatea sa alegem. Alegeti lumina daca va -ti trezit macar acum, cand a mai ramas ffffff putin tinp pentru a o face. Ma bucur pentru tine Nicol.

 99. Foarte interesant, unii stiu sa vorbeasdca altii nu … depinde de om, dar sa stiti uitativa la comentariile din 2009 dp acest site .. uitativa un pic cat sa micsorat timpul ,.. trec anii ca, candva lunile , multe se schimba … automat si oameni se schimba , dar ce se scrie este adevarat? de unde stim noi ca nu sunt acei extraterestri despre care se vb … e drept si despre vaticani , dar asta cu ADN-UL …… le cam intrece :)) dar cum explicati aparitia ONZ despre care se vb putin dar multi le vad … oare sateletii din spatiu nu observa aceste obiecte zburatoare neidentificate???? sau sunt doar niste clone cu OZN trimise de americani … cum au facut si cu REIA 51 au ascuns tot cat au putut , oricum lumea este momentan condusa de masoni si alte fiinte dar sfatul meu este sa va incredeti in domnul caci el este creatorul si veghetorul nostru, preotii nu citesc tot din biblie doar ceea ce vor …. aveti grija in cine va incredeti …. sa lasam pe domnul sa ne pazeasca , nu uitati ce scrie in biblie omul este liber ceea ce face ca noi sa alegem unde vrem sa mergem rai/iad ,

 100. Totul este in echilibru, chiar si in momentele astea, in cazul in care nu stiati fiecare dintre noi avem spirite nemuritoare, aceastea realitate este creata special ca oameni sa se aproprie si sa caute ce au nevoie in ei, majoritatea sunt pierduti in logica si lumea materiale. Suntem toti frati si surori nimeni nu moare absolut nimeni pentru ca suntem nemuritori ca spirite, realitatea asta este o scoala si totul face parte din joc, nu va amintiti cine sunte-ti pentru ca nu ar mai fii fun daca ati stii ca sunte-ti nemuritori si realitatea asta este o scoala. Nu va speriati, nu judecati, totul e in noi, trebuie doar sa simtim. Nu mai judecati cu logica, cand ati suferit din dragoste unde ati simtit durerea?

  Sunte-m toti speciali si exista forte peste intelegerea noastra care administreaza si au grija de noi si de aceasta realitate. Frica este o lectie a acestei realitati, ca multe altele.
  Informatiile acestea sunt facute special sa declanseze anumite ganduri in mintea noastra, sa ne testeze, daca ne pasa etc. Fiecare dintre noi suntem monitorizati ca evolutie, asa ca ascultate. Tot ce gandesti sau exprimi se intoarce inportriva ta, daca generezi dragoste intorci dragoste etc. Totul este facut pentru evolutia noastra, absolut totul, in cazul in care nu dorim sa evoluam o sa repetam scoala pana cand o sa dorim sa trecem clasa.

  Nu incerca sa intelegi aceste cuvinte cu logica, incearca sa ma simti. Ignoranta este o lectie a acestei realitati. Pe 21 decembrie 2012 esti ziua in care aflii rezultatele evolutiei tale, daca avansezi sau ramai repetent, nu interpreta dramatic, inca ai timp sa treci, trebuie doar sa vrei si sa cauti in existenta ta intelegerea, iubestete si respectate pe tine insuti si gandestete ca la fiecare cuvant care il scotii pe gura poti sa generezi numai lucruri pozitive.

  Nu va faceti griji pentru iluminati, politica, bani totul este planuit pentru evolutia noastra si a pamantului. Terminati cu teama. Daca 7 miliade de oameni ar genera teama, nu ar mai exista nici un echilibru. Fii tu insuti, bucurate de natura de familie fa dragoste, zambeste, admira, lauda pe ceilalti de langa tine, da tot ce e mai bun din tine in fiecare moment, esti nelimitat in orice si nu ai nici un tipar, esti parte din creatie si dzeu e in tine si in tot ce te inconjoara. Iti dau putere sa treci peste tot ce te-a oprit pana acum sa fii tu.

  Daca imi studiezi gramatica o sa ramai repetent ca nu ai inteles ideea. :)) Daca cauti perfectiunea o sa o gasesti numai in tine.

  ym dzeeu
  Namaste

1 Trackback / Pingback

 1. 2012: Science or Superstition (2008) | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Reply