luni, ianuarie 30, 2023
AcasăReligieMiracoleMiracolele incredibile infaptuite de Sf. Fecioara Maria: a topit fierul de la...

Miracolele incredibile infaptuite de Sf. Fecioara Maria: a topit fierul de la o inchisoare, pentru ca Sf. Apostol Matei sa fie eliberat!

Miracolele incredibile infaptuite de Sf. Fecioara Maria: a topit fierul de la o inchisoare, pentru ca Sf. Apostol Matei sa fie eliberat!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Fecioara MariaIata 2 povesti despre miracolele infaptuite de Sf. Fecioara Maria:

1) A topit fierul. Sf. Apostol Matei s-a dus in orasul Bounts, aproape de Glatya, pentru a predica Cuvantul lui Dumnezeu. Acolo, oamenii obisnuiau sa se roage la idoli. Dupa predica Sf. Apostol Matei, oamenii au inceput sa creada in Dumnezeu si au spart in bucati statuile cu idoli. Guvernatorul regiunii a devenit furios. Asa ca l-a arestat si l-a aruncat in inchisoare pe Apostol.

Fecioara Maria, care se afla in Ierusalim, a auzit despre necazurile lui. S-a dus la Sf. Apostol Matei, a stat in afara inchisorii, si s-a rugat Fiul Ei pentru a-l ajuta pe apostol. Drept consecinta, tot fierul din inchisoare s-a topit si a curs ca apa; asa s-a intamplat cu fiecare bucata de fier din oras. Prizonierii au iesit cu bucurie din inchisoare. Guvernatorul avea un fiu care era nebun, iar Fecioara l-a vindecat. Guvernatorul a rugat-o pe Fecioara, asa ca fierul a revenit la forma sa initiala. Prin urmare, ca urmare a acestor minuni, guvernatorul a distrus restul de idoli, iar toti locuitorii orasului au fost botezati de mainile Apostolului Matei. Guvernatorul a construit o biserica minunata, pe care a dedicat-o Fecioarei Maria.

2) Minunile de la biserica de la Itreeb. In timpul domniei lui Harun El-Rasheed, Egiptul era condus de un guvernator opresor, care a dat ordin ca toate bisericile sa fie demolate. Soldatii care indeplineau ordinul guvernatorului au ajuns la Itreeb. Acolo, exista o biserica care purta numele Fecioarei Maria, ce era plina de aur si obiecte de valoare.

Atunci cand comandantul a ajuns, preotul i-a dat acestuia icoana Fecioarei si i-a cerut acestuia sa-i acorde trei zile, in timpul in care el ar fi primit un ordin de la Khalif pentru a salva biserica in a fi demolata. Comandantul a ras si i-a spus preotului ca acest lucru era destul de imposibil, intrucat era nevoie de luni intregi pentru a ajunge la Bagdad, acolo unde se afla Khaliful. Din cauza insistentei preotului, comandantul si-a dat acordul. Preotul s-a angajat sa acopere cheltuielile trupelor comandantului.

Preotul a luat icoana Fecioarei si s-a rugat cu fervoare, cerandu-i ajutorul. In timp ce preotul se ruga, o lumina stralucitoare a aparut la locuinta Khalifului din Bagdad, si, drept urmare, Khaliful a ordonat un decret pentru a salva biserica din Itreeb pentru a fi demolata. Decretul fiind scris, a fost oferit unui porumbel calator pentru a zbura cu el pana in Egipt. Pasarea a ajuns la timp util la Itreeb si a aruncat decretul in fata comandantului. Acesta a ordonat ca biserica sa nu mai fie demolata.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.