luni, octombrie 3, 2022
AcasăReligieMiracoleMiracolele incredibile ale stigmatelor: sangele invinge gravitatia!

Miracolele incredibile ale stigmatelor: sangele invinge gravitatia!

Miracolele incredibile ale stigmatelor: sangele invinge gravitatia!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

stigmata95Precum se stie, stigmatul este o urma sau un semn distinctiv care, potrivit traditiei catolice, a aparut, in mod supranatural, pe corpul unor sfinti aflati in stare de extaz, ca simbol si amintire a participarii sufletelor lor la adorarea lui Christos. In afara de „ranile lui Hristos”, persoana respectiva mai prezinta si alte caracteristici pe trup.

Exista cazuri in care stigmatele sunt luminescente, adica emit o radiatie luminoasa. Deoarece sunt considerate a fi fost produse de raze de lumina, am putea crede ca au pastrat o parte din aceasta energie luminoasa pe care o retransmit. Acest fenomen a fost atestat, de exemplu, la Giovanna Maria Bonomo2 (1670): raze de lumina ieseau uneori din rani.

Un alt miracol constatat: sangele stigmatic nu curge intotdeauna in sensul normal impus de gravitatie (adica in jos), ci uneori in sens invers. Duhovnicul Theresei Neumann, parintele Naber, a atras de cateva ori atentia asupra acestui lucru, in timp ce ea retraia in extaz momentul crucificarii: sangele care iesea din ranile de la picioare curgea de-a lungul degetelor, nu spre calcaie, cum ar fi fost normal, deoarece Therese era culcata. Prin urmare, sangele curgea spre varful degetelor, ca si cum ar fi stat in picioare, ridicata pe o cruce.

Trebuie sa mai semnalam si alt fenomen surprinzator: umflarea unei parti a corpului. De exemplu, umflarea limbii, urmata de umflarea buzelor (Marie-Julie Jahenny) sau umflarea ochilor (Marguerite Parigot). Mainile si picioarele se umfla si ele in mod excesiv (Germaine Thiercelin, stigmatizata din Pontoise, secolul al XVII-lea, Maria Magdalena din Pazzi, care era obligata sa se deplaseze in patru labe!) Umflarea membrelor, si chiar a intregului corp, este semnalata si in cazul misticului sufist Al-Allaj, care era vestit pentru capacitatea de a-si umfla corpul atat de mult, incat umplea in intregime marea sala din Basra. In general, elasticitatea corpului constituie unul dintre miracolele mistice cele mai surprinzatoare.

In cazul unor mistici, mainile si picioarele sunt atat de lipite, de contractate, incat nimeni nu reuseste sa le desparta. Iata ce citim in raportul medical al doctorului Dittmar despre stigmatizata din Moselle, Catherine F.: „Mainile sunt asezate in cruce, cu palmele puternic lipite una de alta. Talpile sunt solid sprijinite una de alta. Daca departam cu forta mainile sau picioarele, ele revin la pozitia initiala, fie imediat, fie dupa ce au stat scurt timp in noua pozitie, in stare cataleptica, impinse ca de un resort in prima pozitie descrisa.”

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments