2 ani de inchisoare si amenda drastica pentru o femeie care i-a salvat viata fiului sau, dandu-i ulei medicinal de canabis! Revoltator!

Social Media

angela-brownAceasta este o poveste de anul trecut (2014), care va va ingrozi, pentru ca arata stadiul in care a ajuns societatea umana, in care justitia este oarba, si nu cum ar trebui sa fie, adica dreapta. O mama americanca se confrunta cu pericolul de a sta inchisoare doar pentru ca i-a oferit fiului sau ulei de canabis pentru tratamentul crizelor ingrozitoare ale fiului ei.

Dupa ce fiul ei, Trey, a fost lovit in cap cu o minge de baseball la varsta de 12 ani, acesta a suferit leziuni cerebrale traumatice care ii provoaca tremor muscular, dureri de cap severe si convulsii.

„Am ales sa-l tratez cu ulei de canabis medicinal, care i-a salvat viata, dupa ce toti medicii nu au reusit”, explica Angela Brown. Si femeia a incercat inainte de asta toate optiunile conventionale (18 la numar), nici unul dintre ele nedand vreun rezultat.

Fiul ei, Trey, se destainuie: „Inainte plangeam in fiecare zi inainte de a merge la culcare. Si durerea era intensa. Simteam cum creierul urma sa-mi explodeze”. El i-a spus de multe ori mamei sale ca nu mai vrea sa mai traiasca. In cele din urma, un medic a sfatuit-o pe mama sa caute ulei de canabis medicinal. Si, spre uimirea ei, Trey s-a facut bine. Spasmul muscular s-a oprit, la fel si durerea.

Performanta lui Trey la scoala a inceput sa creasca foarte mult, ca urmare a tratamentului, iar profesorii lui au fost curiosi sa afle motivele imbunatatirii starii de sanatate. Au aflat despre tratamentele de ulei de canabis, si atunci Angela Brown a fost reclamata autoritatilor. Si asta pentu ca in statul in care locuieste, folosirea canabisului medicinal este inca ilegala.

„Am incalcat legea, dar am facut-o pentru a-mi salva fiul. Noi suntem oameni muncitori, care am vrut doar sa salvam viata fiului nostru, care era un iad inainte”, a declarat femeia. Aceasta a fost ulterior arestata si acuzata de punerea in pericol a vietii copilului. Apoi, Angela se afla in proces si risca sa stea doi ani de inchisoare si sa primeasca o amenda de 6.000 de dolari.

Oamenii se imbolnavesc pe capete folosind substante legale, cum ar fi tutunul si alcoolul, dar atunci cand o mama foloseste uleiul dintr-o planta care creste in natura ca medicament, pentru a salva viata fiului ei, ea este arestata. Care e dreptatea aici? Unde e justitia? Nu-i asa ca-i strigator la cer?

P.S. Se pare ca presiunea opiniei publice a avut efect si ca femeia a scapat pana la urma de toate aceste acuzatii aberante.


Social Media

2 Comments

  1. cu noile*reglementari din sanatate propuse de actualul ministru a sanatatii * de a vacina obligatoriu copii aceste cazuri vor apare si in romania . DOMNULE MINISTRU A SANATATII DIN ROMANIA INTERESUL CONCERNELOR FARMACEUTICE ESTE EVIDENT DAR PRINCIPALUL DUMNEAVOASRA ROL ESTE SA-I IMPIEDICATI SA-SI FACA DE CAP CU VIATA SI SANATATEA ROMANILOR , NU SA-I INCURAJATI SA-SI VINDA CHIMICALELE SI SA FACA EXPERINTE PE COPII ROMANILOR , POATE NU SINTETI ROMAN , POATE A-TI LUAT SPAGA SI UITATI CA SINTETI TOTUSI ROMAN .

Leave a Reply