luni, septembrie 26, 2022
AcasăUncategorized2 ani de inchisoare si amenda drastica pentru o femeie care i-a...

2 ani de inchisoare si amenda drastica pentru o femeie care i-a salvat viata fiului sau, dandu-i ulei medicinal de canabis! Revoltator!

2 ani de inchisoare si amenda drastica pentru o femeie care i-a salvat viata fiului sau, dandu-i ulei medicinal de canabis! Revoltator!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

angela-brownAceasta este o poveste de anul trecut (2014), care va va ingrozi, pentru ca arata stadiul in care a ajuns societatea umana, in care justitia este oarba, si nu cum ar trebui sa fie, adica dreapta. O mama americanca se confrunta cu pericolul de a sta inchisoare doar pentru ca i-a oferit fiului sau ulei de canabis pentru tratamentul crizelor ingrozitoare ale fiului ei.

Dupa ce fiul ei, Trey, a fost lovit in cap cu o minge de baseball la varsta de 12 ani, acesta a suferit leziuni cerebrale traumatice care ii provoaca tremor muscular, dureri de cap severe si convulsii.

„Am ales sa-l tratez cu ulei de canabis medicinal, care i-a salvat viata, dupa ce toti medicii nu au reusit”, explica Angela Brown. Si femeia a incercat inainte de asta toate optiunile conventionale (18 la numar), nici unul dintre ele nedand vreun rezultat.

Fiul ei, Trey, se destainuie: „Inainte plangeam in fiecare zi inainte de a merge la culcare. Si durerea era intensa. Simteam cum creierul urma sa-mi explodeze”. El i-a spus de multe ori mamei sale ca nu mai vrea sa mai traiasca. In cele din urma, un medic a sfatuit-o pe mama sa caute ulei de canabis medicinal. Si, spre uimirea ei, Trey s-a facut bine. Spasmul muscular s-a oprit, la fel si durerea.

Performanta lui Trey la scoala a inceput sa creasca foarte mult, ca urmare a tratamentului, iar profesorii lui au fost curiosi sa afle motivele imbunatatirii starii de sanatate. Au aflat despre tratamentele de ulei de canabis, si atunci Angela Brown a fost reclamata autoritatilor. Si asta pentu ca in statul in care locuieste, folosirea canabisului medicinal este inca ilegala.

„Am incalcat legea, dar am facut-o pentru a-mi salva fiul. Noi suntem oameni muncitori, care am vrut doar sa salvam viata fiului nostru, care era un iad inainte”, a declarat femeia. Aceasta a fost ulterior arestata si acuzata de punerea in pericol a vietii copilului. Apoi, Angela se afla in proces si risca sa stea doi ani de inchisoare si sa primeasca o amenda de 6.000 de dolari.

Oamenii se imbolnavesc pe capete folosind substante legale, cum ar fi tutunul si alcoolul, dar atunci cand o mama foloseste uleiul dintr-o planta care creste in natura ca medicament, pentru a salva viata fiului ei, ea este arestata. Care e dreptatea aici? Unde e justitia? Nu-i asa ca-i strigator la cer?

P.S. Se pare ca presiunea opiniei publice a avut efect si ca femeia a scapat pana la urma de toate aceste acuzatii aberante.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments

  1. cu noile*reglementari din sanatate propuse de actualul ministru a sanatatii * de a vacina obligatoriu copii aceste cazuri vor apare si in romania . DOMNULE MINISTRU A SANATATII DIN ROMANIA INTERESUL CONCERNELOR FARMACEUTICE ESTE EVIDENT DAR PRINCIPALUL DUMNEAVOASRA ROL ESTE SA-I IMPIEDICATI SA-SI FACA DE CAP CU VIATA SI SANATATEA ROMANILOR , NU SA-I INCURAJATI SA-SI VINDA CHIMICALELE SI SA FACA EXPERINTE PE COPII ROMANILOR , POATE NU SINTETI ROMAN , POATE A-TI LUAT SPAGA SI UITATI CA SINTETI TOTUSI ROMAN .