Metode superstitioase de a afla cu cine te casatoresti

Exista mai multe metode de a afla cand si cu cine te casatoresti. Se spune ca in Rusia fetele tinere, doritoare sa stie daca in anul respectiv se vor casatori, se aseaza in cerc si fiecare presara in fata ei cateva boabe de ovaz. Dupa aceea, una din ele, asezata in mijlocul cercului, si tinand in brate un cocos acoperit, se invarte de cateva ori cu ochii inchisi, apoi arunca pasarea, pe care a avut grija sa o tina nemancata. Cocosul va incepe sa ciuguleasca boabele; primele pe care le va inghiti indica faptul ca fata care le-a presarat se va marita prima; cu cat cocosul mananca mai  lacom, cu atat casatoria  se va face mai repede.

Daca e normal ca o fata tanara sa doreasca sa se marite, tot atat de normal este sa stie si cine ii va fi alesul. Pentru aceasta, la miezul noptii, ea se duce intr-o camera izolata, unde are doua oglinzi plasate paralel, una in fata celeilalte, si luminate de doua lumanari. Ea se aseaza si spune de trei ori urmatoarele cuvinte: „Cel care mi-e sortit de barbat, sa vina!” Dupa aceea, se uita in oglinda, in care se reflecta un lung sir de oglinzi. Trebuie sa priveasca intr-un punct indepartat si mai intunecat, unde se zice ca isi face aparitia alesul fetei. Fireste, cu cat punctul fixat este mai indepartat, cu atat e mai usor ca imaginatia, deja pregatita, sa creeze o iluzie placuta.

Persoana care vrea sa afle daca o fata se va marita repede face, din ramuri impletite, niste gratii in forma de punte, care este pusa sub perna fetei fara ca ea sa observe. A doua zi aceasta va fi intrebata daca a visat ceva si daca ea spune ca a visat ca trecea peste o punte impreuna cu un baiat, e semn ca se va marita in acel an.

Petit Alberf ne spune despre metodele de a afla cu cine te casatoresti. Trebuie pentru aceasta sa ai pulbere de margean si de magnet, pe care sa le dizolvi in sange de porumbel alb. Din pasta rezultata se face un bulgare pe care il invelesti intr-o bucata de matase albastra. Il agati la gat, iar sub perna pui o ramurica de mirt verde. Astfel, vei vedea in vis pe cel sortit sa-ti fie sot. Fetele sau vaduvele obtin acelasi rezultat legandu-si ciorapii cu o crenguta de plop si punandu-i la capatai. Inainte de a adormi, trebuie sa-si frece timplele cu un pic de sange de pupaza.

Se mai spune ca sotii care mananca si beau inainte de oficierea casatoriei vor avea copii muti.

5 Comments

  1. ce sa putea sa fac sa ma casatoresc cu barbatul iubit am fost un timp impreuna dar neam despartit motivul a fost el are fam eu aveam dar am renuntat la sot si am ramas cu copii stiu ca si el vrea sa fim impreuna dar ceva nu e bn va rog sa ma ajutati prin orice metoda sa fim impreuna multumesc

  2. @mirela
    Ai fost obligată să înveţi lecţia căsniciei. Bărbatul care te-a provocat să-ţi desfaci căsnicia nu se va întoarce niciodată la tine, în primul rând pentru că el agrea dependenţa ta faţă de soţ, astfel fiindu-i uşor să te manipuleze, simţindu-se liber, fără nici o responsabilitate faţă de tine. Acum că eşti liberă, fără nici o obligaţie matrimonială, el se sperie de puterea ce o concentrezi asupra lui. Pentru a ieşi din situaţia asta trebuie să uiţi de acest bărbat şi să te hotărăşti să ţii un post de 40 zile, chiar dacă în acea perioadă a anului nu este post (asta pentru a sugestiona şi forţa subconştientul tău), spunând înainte de culcare rugăciunea preferată şi fraza: ”Îmi găsesc bărbatul care îmi aduce în viaţa şi casa mea bunătate, dragoste, armonie şi stabilitate” (aceste cuvinte pot fi rostite şi în timpul zilei în câteva clipe de răgaz. Priveşte înainte, viaţa ta se schimbă în bine.

Leave a Reply