duminică, septembrie 25, 2022

Marte in case

Marte in case

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

marte73Casa I: Cand este bine aspectat are cea mai buna influenta asupra organismului, mai ales daca ocupa un semn de Foc (Berbec sau Sagetator), ori daca se afla in semnul sau de exaltare – Capriconul. Uneori cand un semn slab, cum este Racul, este la Ascendent si cand celelalte planete sunt foarte afectate, Marte in Ascendent poate infiltra in corp o energie suficienta pentru a depasi perioadele critice ale copilariei. Aceasta pozitie da energie, ambitie, hotarare, calitati folositoare in realizarea succesului in viata. Indica o persoana practica si intreprinzatoare, care va face totul pentru a reusi in viata.

Aspectul indica energie, combativitate, curaj moral si fizic, impulsivitate, dinamism, multa initiativa, fire repezita, iute; ambitie, lipsa de tact. Persoana are abilitate administrativa, predipozitie pentru contrazicere si cearta, instinct de dominare puternic dezvoltat. Cand Marte este afectat in casa I, el da aceeasi forta si face persoana neglijenta fata de lucrurile care pot afecta sanatatea. Persoana este expusa la boli inflamatorii, accidente, pierderi de sange si raniri mai mult sau mai putin grave, accidente provenind de la foc (arsuri, opareli) dupa natura planetei care o afecteaza.

Aspect rau cu Soarele indica friguri si inflamatii; aspect rau cu Marte expune nativul la fracturi si accidente pe drum, sau legate de fier; cu Uranus si Saturn indica raniri sau cazaturi; cu Venus indica boli cauzate de excese patimase.

Casa II: Cand este bine aspectat indica o fire liberala, generoasa in materie de bani. Este semnul unei imbogatiri rapide, a unui succes financiar in domeniul industrial. Pozitia indica si un castig financiar prin mostenire si casatorie. Desi averea va fi obtinuta repede, persoana nu va strange bani pentru ca este foarte generoasa. Ii va placea confortul si distractia. Aspectul indica mari castiguri financiare, dar care sunt risipite foarte usor, atractie pentru avere si posesiune, nativul avand idei multe, care se inlantuie in cascada. Este foarte abil, dar extrem de cheltuitor. Tendinta de a cheltui banii barbatilor si de a profita de acestia.

Cand Marte este afectat in II, indica succes financiar, dar persoana isi va pierde banii deoarece este extravaganta, risipitoare si poate ajunge sa dea faliment. Va pierde si va recastiga bunastarea de cateva ori, dar nu se va descuraja niciodata. Persoanei ii va fi greu sa invete sa fie prudenta, chibzuita si sa renunte la extravagantele financiare.

Casa III: Bine aspectat da un spirit fin, stralucitor, cu multa initiativa si indemanare constructiva, cu o replica rapida. Aspectul indica o mare energie mentala, impulsivitate, initiativa, spirit critic ce iubeste contradictiile si disputele, incapacitate de controlare a reactiilor. Cel in cauza va avea certuri cu rudele, cu prietenii, va incerca mereu sa se impuna in fata celorlalti, fiind lipsit de rabdare. Va trai mereu din lovituri si din contralovituri. Are un mental dinamic, este rapid in reactii, repezit, ilogic uneori; interesat in educatie si literatura; pripit, nervos, hipersensibil.

Daca Marte este afectat in III, vor fi accidente in calatoriile scurte, iar persoana va avea o fire certareata, suparacioasa, ceea ce-i va aduce necazuri cu fratii, surorile si vecinii. Va fi dura cu toata lumea, inspirand teama si fiind evitata de toti.

Casa IV: Aspectul indica certuri cu parintii, dificultati in viata familiala, in special spre sfarsitul vielii. Posibila parasire a locului de nastere sau a familiei sale, nativul avand un caracter despotic, manifestat asupra familiei. Doreste independenta, ii place sa acumuleze, este dinamic, combativ, activ, putand pierde averea. Pericol de accident cu foc. Bine aspectat da un organism viguros, care se va mentine pana la varste inaintate. Functiile digestive vor fi foarte bune. Persoana va fi artagoasa si va incerca sa-si stranga bani pentru a-si asigura batranetea si „zilele negre”. Poate primi o mostenire de la rude.

Este o pozitie foarte buna daca Marte este in Berbec, sau Capricorn. Daca Marte este in Rac, sau Pesti si suparat de un careu sau o opozitie, indica tulburari digestive, iar o viata desfranata va distruge sanatatea si vitalitatea nativului. Exista pericol de accident, prin foc la domiciliu, sau boli inflamatorii si friguri. Persoanele care il au pe Marte in IV vor trebui sa paraseasca locul unde s-au nascut cat se poate de repede deoarece vibratia respectiva le este potrivnica.

Casa V: Aspectul indica un spirit intreprinzator, pasiune si impulsivitate in dragoste, atractie pentru sexul opus, pentru speculatii, jocuri, sporturi. Persoana poate avea o viata de familie dezorganizata, orientandu-se spre placeri. Este indulgenta cu sine insasi, capabila de a presta o munca de conducere, iubeste jocurile de noroc, speculatiile; poate avea dificultati cu copiii, care vor fi turbulenti, razvratiti si greu de crescut.

Bine aspectat da o fire patimasa, infocata, demonstrativa. Poate avea atractie spre sport, spre miscare, ajungand o persoana puternica, admiratie de sexul opus. Poate fi un excelent instructor, sau profesor, reusind mai bine in postura de sef decat ca subaltern. Marte prost aspectat in V face ca nativul sa fie nestatornic in sentimente, repezindu-se la o noua iubire inainte de a termina cu prima. Daca se lasa prada exceselor, vitalitatea sa va fi diminuata si isi va distruge sanatatea. In nativitatea unei femei aceasta pozitie da nasteri dificile. In tema unui copil este pericol de moarte prematura. Persoanele care il au pe Marte in aceasta casa sunt predispuse laj ocuri de noroc, sau speculatii riscante.

Casa VI: Aspectul indica o predispozilie pentru febra, inflamatii dar si tarie in infruntarea bolii; taieturi, muscaturi, accidente minore; a se evita suprasolicitarea puterilor. Nativul este metodic, muncitor, cerand foarte mult de la colaboratori; beneficiaza de o situatie materiala care creste constant. Este atras de medicina si in special de chirurgie, unde poate fi un talent. De asemenea, poate fi supus unor operatii chirurgicale.

Bine aspectat denota o fire muncitoare, vioaie, energica, dar care va obtine maximum de succes in pozitii de subaltern. Va avea o vitalitate buna si se va reface usor dupa boala, sau efort. Marte afectat in VI indica necazuri si certuri cu salariatii sau cu patronul, pericol de a fi furat sau inselat de acestia. Predispune la friguri, impuscaturi sau accidente de munca.

Casa VII: Aspectul indica impetuozitate in dragoste, inflacarare la prima vedere, posibila casatorie timpurie, partenerul poate avea tendine dominatoare si o pasiune arzatoare; in general, exista dificultati, neintelegeri in casatorie datorate orgoliului si mandriei nativului putandu-se ajunge la divort. Cel in cauza este combativ, intreprinzatoi entuziast in relatiile cu ceilalli, are tendinta de a fi gelos, posesiv, putand sa-si piarda partenerul, chiar sa ramana vaduv. In aspect bun da un tovara de viata capabil, atent si grijuliu, preocupat de bunastarea familiei.

Persoana are o personalitate puternica, dar stie sa conduca un colectiv cu eficienta si cu bunavointa. Marte in VII indica o casatorie timpurie. Marte rau aspectat in VII indica pentru sotul care se manifesta mai autoritar; certaret, posibilitatea unei morti subite sau a unui accident, daca pe varful casei VII se afla unul din semnele de Apa. Nativul va fi inclinat spre bautura si risipa. Daca Marte este prost aspectat in Scorpion, persoana va avea afectiuni ale rectului si ale organelor genitale.

Casa VIII: indica posibilitate de accident, eventual moarte violenta, mostenire cu ghinion, pericol de afectiune mentala (Semn de Aer), moarte prin inec (Semn de Apa), sau violenta (Semn de Foc) si Semn de Pamant, este mai putin periculos. Persoana are un puternic impuls sexual. Bine aspectat indica foloase materiale prin casatorie sa mostenire si succes in afaceri, sau in procese. Marte rau aspectat in VIII indica risipirea averii de catre partenerul de viata. Trebuie evitate asocierile, procesele caci nativul va pierde chiar daca va avea dreptate. Posibil risc de moarte prin accident.

Casa IX: Aspectul indica scepticism in materie de religie, tendinta de a-si impune ideile proprii, mental alert, pasiune pentru calatorii, nelipsite de pericole, spirit intreprinzator, activ, capacitate de a depasi orice obstacole. Bine aspectat da vederi largi, progresiste, preocupare pentru ridicarea sociala si spirituala a omenirii. Persoana care are aceasta configuratie, in tema sa natala iubeste pribegia si poate obtine foloase din calatoriile in alte tari. Are un spirit clar, patrunzator, ager, o modalitate agreabila de a-si expune vederile, ceea ce ii da talent de misionar. Daca Marte este rau aspectat nativul va fi bigot, fanatic si exaltat. Va fi expus pericolelor in calatorii si cel mai bine ar fi sa nu paraseasca locul natal.

Casa X: Aspectul indica un spirit ambitios, dominator, partea pasionala dominand intelectul si sentimentele dominand ratiunea. Predispozitie pentru calomnie, scandal, discreditare. Fire violenta, voluntara. Individul este atras de riscuri si aventura, nu accepta subordonarea, poate ajunge sa posede putere si faima. Excesiv de ambitios, autoritar, curajos; poate avea necazuri cu un parinte. Bine aspectat indica succes in viata deoarece nativul va avea o fire ambitioasa, entuziasta si o energie inepuizabila. Va fi un bun conducator si va avea abilitate de executie. Va obtine rezultate maxime in profesii martiene: chirurgie, mecanica, ete. Cand Marte este afectat da aceeasi energie si ambitie ca si in aspecte bune, dar nativul nu va sti sa judece corect si datorita incapatanarii de a depasi limitele isi va atrage multi dusmani. Va avea multe necazuri pana ce va invata sa se stapaneasca si sa tina cont de interesele celorlalti, sa-si tempereze egoismul si sa renunte la manifestarile critice. Predispozitie spre accidente si pierderea reputatiei.

Casa XI: Aspectul indica tendinta de a-si tiraniza prietenii, provocatoare de necazuri; certuri cu parintii si copiii, comportament impulsiv, agresiv; o minte ordonata, atractie pentru organizalii si asociatii, multe contacte sociale. Indica lideri in cercuri sociale, sunt entuziasti si mereu in goana dupa placeri, avand multi prieteni, recrutati printre sportivi sau printre cei cu profesii energice si dinamice. Da energie si inflacarare, perseverenta in urmarirea scopurilor. Daca Marte este afectat aceste persoane vor fi certarete, nepopulare si predispuse la a-si face singure necazuri prin dorinta patimasa de a-si realiza ambitiile.

Casa XII: Aspectul indica naivitate, credulitate, probleme cu justitia, tulburari oculare, dusmani periculosi, nativul fiind predispus la pierderea reputatiei, lipsindu-i energia si avand nevoie de multa odihna. Este lipsit de sinceritate si simte o animozitate fata de toata lumea, putand intra in incurcaturi care il pot duce la inchisoare, azil, spital de boli nervoase. Poate avea mari pierderi financiare, un sfarsit de viata trist; posibila moarte violenta. Cand este in aspect bun ii aduce nativului folosul, tuturor lucrurilor aratate de aceasta casa – spitale, inchisori, institutii de’ binefacere.

Cu Marte mahnit, nativul va fi supus supararilor, grijilor si schimbarilor in tot timpul vietii. S-ar putea sa-si atraga dusmania celor din jur, sa fie intemnitat sau inchis intr-o casa de alienati. Cand Racul sau Pestii se afla pe varful casei a XII-a, vitalitatea va fi amenintata. In ambele cazuri, Marte mahnit in XII face din nativ un declasat, daca nu apar alte configuratii pozitive.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments