marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaMânia afecteaza ficatul; cai de vindecare a bolilor ficatului

Mânia afecteaza ficatul; cai de vindecare a bolilor ficatului

Mânia afecteaza ficatul; cai de vindecare a bolilor ficatului

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

mania7Mania este asociata la nivelul corpului fizic cu ficatul. Nu intamplator, majoritatea suferinzilor de hepatita, de ciroza sau de cancer la ficat sunt foarte suparaciosi. Principiul functioneaza si invers. Daca te superi foarte usor si intri intr-o stare de furie la cea mai mica provocare, aceasta stare constanta de manie iti afecteaza ficatul, blocand energiile la acest nivel.

Aminteste-ti de ultima data cand te-ai certat cu cineva – cu un membru de familie, cu un coleg de munca sau cu un strain. Indiferent de motivul supararii tale, probabil ca ti-ai pierdut pofta de mancare. Orice om a trait macar o data aceasta experienta. Atunci cand esti foarte suparat, mania iti stimuleaza celulele ficatului, facandu-le hiperactive. Din acest motiv, din ficat emana mai multa energie ca de obicei. Aceasta exercita o anumita presiune asupra stomacului, facandu-te sa iti pierzi pofta de mancare. Pierderea apetitului este doar unul din primele simptome ale stresului ficatului datorat maniei. Alte manifestari pot include indigestia, bolile obisnuite ale ficatului si cancerul.

Mania manifestata pe termen lung, cum ar fi ranchiuna sau furia excesiva, determina ficatul sa emita constant foarte multa energie. Daca tesuturile si organele din jur nu pot disipa acest exces de energie suficient de rapid, se va ajunge la un blocaj energetic la nivelul ficatului. In timp, acesta se va manifesta printr-o disfunctie la ficat, printr-o boala sau prin alte complicatii, cum ar fi cancerul.

Daca doresti sa te vindeci pe tine insuti sau sa vindeci alte persoane de manie, cea mai simpla solutie consta in eliminarea blocajului energetic din zona ficatului. In acest scop, poti aplica una din cele 4 tehnici:

1) Puterea Corpului. Aplica tehnica  ele vindecare numita O Mana Aproape, O Mana Departe. Mana mai apropiata este situata la 10-18 centimetri de ficat si arata catre acesta. Mana mai indepartata este situata la 40-50 de centimetri de corp si este asezata cu palma catre abdomenul inferior. Mana apropiata creeaza un camp de inalta densitate in regiunea ficatului, in timp ce mana indepartata creeaza un camp de densitate redusa in zona abdomenului inferior. In mod natural, energia va tinde sa curga dinspre campul cu densitate ridicata catre cel cu densitate redusa, respectiv dinspre ficat catre abdomenul inferior, disipand astfel blocajul de la nivelul ficatului.

2) Puterea Sufletului. „Saluta” sufletul ficatului tau si roaga-l sa se vindece singur: „Draga suflet, minte si corp al ficatului meu, te iubesc. Energia ta este blocata, dar tu ai puterea de a te vindeca singur. Te rog sa o faci. Iti multumesc. Draga suflet, minte si corp al ci [pronuntia chineza pentru numarul sapte] si draga suflet, minte si corp al geou [pronuntia chineza pentru numarul noua], va iubesc. Voi aveti puterea de a-mi vindeca mania. Va rog sa faceti acest lucru. Va multumesc”.

3) Puterea Sunetului. Repeta in mod continuu numele numarului sapte (se pronunta „ci”) si cel al numarului noua (se pronunta „geou”). Ci stimuleaza vibratia celulara la nivelul ficatului. Geou stimuleaza vibratia celulara la nivelul abdomenului inferior. Repeta cele doua sunete unul dupa altul, astfel: ci geou, ci geou, ci geou, ci geou. In acest fel, energia va avea tendinta sa se transfere dinspre ficat inspre regiunea abdomenului inferior. Repeta cele doua silabe cu voce tare sau in gand, cat mai rapid posibil. Din cand in cand, repeta: „Imi iubesc ficatul. Imi iubesc ficatul. Imi iubesc ficatul, imi iubesc ficatul”.

4) Puterea Mintii. Vizualizeaza un flux de lumina aurie care curge dinspre ficat catre abdomenul inferior. Aceasta lumina transfera incontinuu energia blocata la nivelul ficatului catre abdomenul inferior. Vizualizeaza-ti ficatul intr-o lumina verde stralucitoare, complet eliberat de obstructii. Potrivit teoriei celor Cinci Elemente din medicina traditionala chineza, verdele este culoarea asociata cu elementul Lemn si cu ficatul. Practica astfel timp de 3-5 minute o data, de mai multe ori pe zi. Mentine pozitia O Mana Aproape, O Mana Departe pe intreaga durata a exercitiului.

Aceste tehnici terapeutice extrem de puternice determina scurgerea energiei dinspre ficat catre abdomenul inferior. Daca vei practica mai mult, energia pe care o disipezi din zona ficatului va sfarsi prin a elimina complet blocajul de la nivelul acestuia. Continua sa practici aceasta tehnica terapeutica pana cand mania iti va disparea cu totul. Odata cu vindecarea, vei remarca si alte beneficii, cum ar fi o imbunatatire a starii tendoanelor si ochilor, faptul ca dispui de mai multa energie, de o digestie mai buna, de o stare mai deplina de fericire; te poti vindeca inclusiv de un eventual cancer. Gandeste-te ca poti sa iti vindeci mania si ficatul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments