Home DivinatieAstrologie Lilith in case

Lilith in case

by admin
168 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

lilith3Casa 1: Indica o personalitate puternica, dar solitara. Nativul acorda prea multa importanta erotismului si priveste relaliile sociale judecandu-le prin aceasta prisma. Are in mod frecvent crize de constiinta generate de deceptii si neimpliniri sexuale. Poate avea unele perceptii subtile deosebit de puternice deoarece este extrem de senzitiv.

Casa a 2-a: Indica dificultati in obtinerea veniturilor. Persoana poate deveni victima unor inselaciuni, poate fi implicata in furturi si fraude. Va avea multe necazuri datorita banilor castigati prin metode incorecte. Poate obtine castiguri din activitati care au tangenta cu erotismul, persoana fiind foarte bine dotata la capitolul talente native.

Casa a 3-a: Indica pericole in excursii, calatorii scurte, necazuri in relatiile cu rudele. Persoana are tendinta de a privi sentimentele si erotismul intr-un mod estetic, teoretic si platonic. Gandeste prea mult, este demonstrativa si abuzeaza de declaratii de dragoste care nu au nicio acoperire.

Casa a 4-a: Indica tendinta de a fi autoritar si violent, sau de a suporta aceste manifestari in functie de semnele masculine sau feminine aflate in aceasta casa. Persoana are o viata erotica puternic marcata de educatia primita in familie. Daca modelul pe care l-a avut sub ochi in perioada adolescentei este unul incorect, persoana isi va distruge viata afectiva si se va degrada rapid.

Casa a 5-a: Indica gusturi neobisnuite in materie de dragoste. Persoana poate suferi de impotenta, frigiditate, sau disfunctionalitati sexuale. Nativul poate avea un instinct erotic excesiv; putand fi foarte egoist in relatia cu partenerul, neglijand dorintele celuilalt. Acest lucru duce in decursul timpului la numeroase probleme de sanatate si la neintelegeri in familie.

Casa a 6-a: Indica boli ale aparatului genital, sau de natura ciudata. Persoana poate suferi de unele disfunctionalitati genetice si va petrece mult timp prin spitale. Nativul va avea necazuri la locul de munca, certuri cu colegii. Isi poate schimba foarte des ocupatia sau locul de munca.

Casa a 7-a: Persoana se va simti atrasa de celibat in urma numeroaselor probleme sentimentale cauzate de o casatorie nefericita. Necazurile cauzate de partener vor fi multiple, incluzand chiar si probleme cu legea si justitia. Persoana are de invatat o lectie foarte dura in planul relatiilor sentimentale. Este posibil ca actualul partener de viata sa ii plateasca toate datoriile karmice, acumulate intr-o viata anterioara, cand persoana si-a batut joc de sentimentele celor care o iubeau.

Casa a 8-a: Aceasta pozitie a Lilith-ului este una dintre cele mai dificile. Nativul a acumulat in vietile anterioare o inalta cunoastere oculta, fapt ce i-a adus unele facilitati extrasenzoriale. EI a folosit aceste capacitati in mod egoist, incorect, manipulandu-i pe cei din jur cu o abilitate extrema. A folosit acest tip de manipulare si in relatiile sale erotice, victimele neavand practic nicio sansa in fata lui. In prezent va beneficia de aceleasi capacitati oculte si va fi tentat sa le foloseasca in acelasi mod. Trebuie sa foloseasca informatia spirituala pentru a da un sens pozitiv, constructiv, acestor forte, in caz contrar fiind predispus la accidente, boli cu manifestare brusca, pericol de moarte timpurie. Persoana va manifesta sexualitate excesiva si va avea tendinte sadice.

Casa a 9-a: In viata anterioara, persoana a comis greseli la nivel spiritual, intelegand gresit (estetic, teoretic, sau intelectual) aspectele erotice. In viata actuala, persoana va avea o conduita morala foarte liberala in relatiile erotice. Poate fi dominata de vise erotice si poate ajunge la obsesii si deviatii la acest capitol (voyeurism). Persoana isi poate ascunde aventurile erotice sub masca evolutiei spirituale (gen tantra yoga). Este predispusa la accidente in timpul calatoriilor lungi.

Casa a 10-a: Persoana va avea un caracter oscilant, o viata grea, cu oscilatii intre succese si caderi. Aceste elemente se datoreaza greselilor facute in vieiile anterioare cand persoana s-a folosit de erotism pentru a-si asigura ascensiunea sociala. In prezent va fi tentata sa faca unele compromisuri grave, dar nu va reusi sa-si pastreze rangul social la care viseaza. Va fi tentata sa se realizeze in profesie prin erotism.

Casa a 11-a: Persoana a gresit in vietile anterioare implicandu-se in relatii erotice incorecte, profitand de infidelitatea sotiei unui prieten. In prezent manifesta aceleasi tendinte, fiind foarte liberala in conceptiile sale erotice. Persoana are tendinte spre solitudine din dorinta de a-si pastra independenta si de a nu fi obligata sa-si asume responsabilitatea afectiva intr-¬o relatie de monogamie. Nu va avea niciodata prieteni adevarati.

Casa a 12-a: In vietile anterioare persoana a avut o conceptie gresita despre relatiile erotice. Ori s-a claustrat intr-o viata ascetica motivata de dorinta de a evolua spiritual (manastire), ori si-a satisfacut toate poftele sexuale fara a tine cont de morala. De obicei ambele variante de manifestare, exemplificate mai sus, au fost probate in aceeasi viata. Persoana are tendinta de a se izola, se simte frustata de o educatie rigida. Nu are curajul de a-si trai direct si deschis viata erotica si de cele mai multe ori ajunge la o viata erotica duplicitara, la o iubire ilegala, incercand sa iubeasca in secret. Persoana isi poate atrage dusmani cu puteri oculte, ajungand deseori la viciu si autodistrugere. Pozitia poate indica ispasirea pacatelor erotice din vietile anterioare printr-o boala cronica, de factura karmica.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Lilith in case | Almeea – Site de spiritualitate si paranormal 16 decembrie 2009 - 1:59

[…] excesiv; putand fi foarte egoist in relatia cu partenerul, neglijand dorintele celuilalt. … […] Uni Ego / Lilith in case | Almeea – Site de spiritualitate si […]

Leave a Comment