Home DivinatieAstrologie Jupiter in zodii

Jupiter in zodii

by admin
97 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

jup-in-zodiiBerbec: Aspectul indica ambitie si vointa iesite din comun, autoritate, bunavointa, spirit justitiar. Nativul este un inovator sau descoperitor in domenii noi, este generos, onest, are aptitudini de lider; este prea optimist, cheltuitor, ar trebui sa fie mai atent cu finantele si energia. Fire independenta, impulsiva, elan debordant, maturizare timpurie, excelent in cunoasterea caracterelor umane. Da o fire mandra, energica, ambitioasa, mereu atenta pentru a afla noi metode ce pot fi folositoare pentru dezvoltarea umanitatii. Nativul este adevaratul pionier, nici prea conservator, nici prea impulsiv, cu o fire chibzuita, simpatica, cinstita, vrednica de incredere si cu inclinatie religioasa. Poate avea aptitudini pentru literatura sau justitie. Este atras de activitati in aer liber si beneficiaza de popularitate in mediul social. Daca Jupiter este prost aspectat nativul va fi nechibzuit, va avea tendinte spre impulsivitate, nerabdare si furie.

Taur: Aspectul indica afectivitate puternica, casatorie fericita, avantaje de pe urma partenerului, posesivitate, indulgenta cu sine. Spirit contemplativ; persoana iubeste mancarea si bautura, tendinta spre ingrasare, are spirit justitiar, consecventa si rigiditate in parerile proprii. Posibila bogatie, popularitate artistica; obtine usor credite. In aspecte bune da o fire simpatica, afectuoasa, amabila. Persoana poate acumula avere si este inclinata spre acte filantropice. Caminul si familia sunt cele mai importante lucruri pentru ea. Jupiter rau aspectat in Taur indica cheltuieli, extravagante, orgoliu. Nativul va fi lacom si va avea de suferit din aceasta cauza, suportand bolile specifice aspectelor din tema sa. Va avea adesea necazuri financiare.

Gemeni: Aspectul indica oscilatie, lipsa de perseverenta, mental alert. Nativul este versat, vorbaret, are tendinte spre superficialitate, este inventiv, dar inclinat spre abstract si estetic, poseda talent literar; posibile studii in strainatate si succese in jurnalistica. Da un talent literar de prima clasa, iar daca beneficiaza de o educatie buna poate ajunge un mare scriitor. Nativul este atras de inventii, de stiintele exacte si de ocultism. Va face calatorii folositoare si placute, este foarte cinstit si vrednic de incredere. Daca Jupiter este prost aspectat nativul este supus marilor pierderi si primejdiilor in calatorii, din care va scapa ca prin minune. Va avea necazuri cu religia, cu fratii, surorile si alte rude.

Rac: Aspectul indica emotivitate, ambitie, o fire sociabila. Cel in cauza este protector, patriot, generos, loial familiei, obtine castiguri fara efort, isi schimba usor parerile. lmaginatie exprimata prin mijloace artistice, muzica, poezie, arta. Succes la finalul vietii; mostenire de familie, bogatie. Influenta lui Jupiter se va face simtita abia dupa mijlocul vietii, in special daca este plasat in casa IV, sau in Rac. Bine aspectat da o fire linistita, amabila, o imaginatie bogata in proiecte care nu se vor infaptui niciodata in practica. Nativul este puternic atras de ocultism si misticism. Va avea succes financiar daca isi va plasa banii in terenuri, imobile si alte valori stabile. Va primi mult ajutor de la rude si poate chiar le va mosteni. Nativul va fi un gurmand si daca nu va sti sa fie cumpatat va avea mari probleme cu sanatatea in special cu aparatul digestiv. Jupiter rau aspectat indica lacomie si duce la boli, chiar tumori periculoase.

Leu: Aspectul indica ambitie, inteligenta, intelepciune, bunatate, idealuri inalte, destin fericit, capacitate de a se realiza in orice domeniu, atractie pentru putere, pentru parada, dar si pentru stiinta si filozofie. Nativul iubeste speculatia si jocurile, este popular, creator, dramatic, plin de vitalitate si energie, ii place prestigiul. Posibila aventura sentimentala in strainatate; loialitate si cinste; talent pentru educatie si invatamant. Da o fire deschisa, unind bunavointa si curajul, taria cu loialitatea, vointa cu mila, indurarea cu dreptatea. Persoana este loiala si virtuoasa. Este posesoarea unei vitalitati deosebite si a unei constitutii fizice puternice. O asemenea persoana aspira la functii inalte, de mare responsabilitate si este mereu capabila sa dea randament maxim, este marinimoasa, foarte inteligenta, atrasa de religie. Jupiter prost aspectat in Leu indica cruzime, fire patimasa, atrasa de placeri si excese. Poate avea pierderi prin plasamente proaste, speculatii si jocuri de noroc.

Fecioara: Aspectul indica o fire blajina, sireata, flecara, beneficiind de situatii norocoase, dar care nu dureaza prea mult, un spirit muncitor si independent, moral, analitic, care nu ar trebui sa-si inabuse sentimentele. Persoana este foarte scrupuloasa, practica si materialista, are inclinatie spre medicina. Da o fire prudenta, practica, stiind sa deosebeasca aparenta de realitate. Persoana care va avea acesta pozitie va putea deveni bun detectiv sau judecator. Ea va avea colaboratori si subalterni constiinciosi. Pozitia este o indicatie privind afirmarea in domeniul medicinei. Jupiter rau aspectat il face pe nativ cinic, ipocrit, neincrezator si din aceasta cauza va avea mult de pierdut.

Balanta: Aspectul indica atractie pentru justitie, politica, medicina, arta. Nativul beneficiaza de protectii si prietenii cu persoane influente, este o fire sociabila, armonioasa, placandu-i laudele excesive si companiile numeroase. Talente poetice si muzicale. Casatorie fericita, succes in viata publica, relatii sociale norocoase. In aspecte bune da o fire binevoitoare, amabila, constiincioasa, cu mare atractie spre ideile progresiste in special in sfera sociala si culturala. Pozitia indica reusita in societate si in viata politica. Daca Jupiter este rau aspectat, indulgenta sa ii va aduce nativului mari necazuri, scandal si pierderea prestigiului si a popularitatii.

Scorpion: Aspectul indica incredere in sine, atractie pentru mister, distractii si placeri, o fire autoritara, certareata, manipulandu-si anturajul prin diplomatie si abilitate in exprimare. Persoana are emotii si sentimente puternice, iubeste provocarea; uneori, se lasa dominata de un spirit de posesiune, de gelozie. Caracter puternic, inventiv, curajos, avand de obicei un destin deosebit, in bine sau in rau. Da o fire aprinsa, bataioasa, multa incredere in sine, entuziasm, inventivitate si curajul de a infrunta dificultatile fara sovaiala. Isi va asigura reusita in ocupatii practice. Pozitia genereaza o familie mare si mijloace de a se imbogati. Persoana este atrasa spre cercetari spirituale. Jupiter afectat in Scorpion arata desfrau sexual si gusturi pentru extravagante culinare, ceea ce poate duce la boli si necazuri financiare.

Sagetator: Aspectul indica un spirit sportiv, amator de vanatoare, de miscare fizica, longevitate, toleranta, fire miloasa si iertatoare; inclinatie spre religie, filozofie. Nativul iubeste animalele, crede in sansa, are abilitati literare, dar nu si spirit de initiativa. Daca este bine aspectat nativul va avea bogatie, succes, un spirit tolerant, cu respect pentru lege si religie. Este posibil sa dobandeasca functii inalte in biserica, administratia de stat sau in activitati comerciale si de binefacere. Jupiter rau aspectat il face pe nativ risipitor, atras de un lux extravagant. Este gata sa-si riste norocul in orice fel de joc, ceea ce duce la faliment si pierderea reputatiei. Persoana este inclinata spre religie sau va fi tributara dogmelor si sectelor.

Capricorn: Aspectul indica o fire serioasa, grava, despotica, careia ii place sa-i domine pe ceilalti. Nativul este indolent, lipsit de ambitie, incapabil de a reactiona; are simtul datoriei, desi este egoist. Poseda intuitie in politica, capacitate de premonitie. Da o fire ambitioasa, independenta, stapana pe sine si care doreste o pozitie de lider. Persoana are talentul de a comanda bine si intelept, este ingrijita, econoama si poate avea abilitati in domeniul mecanicii. Este vrednica de incredere, isi respecta angajamentele si beneficiaza de stima celorlalti. Trebuie sa incerce sa obtina o pozitie independenta in conducerea unei afaceri sau, daca nu, sa aiba o activitate de stat. Nativul este foarte discret fiind un excelent confident. Jupiter prost aspectat in Capricorn genereaza avaritie si nativul va ajunge sa fie dispretuit.

Varsator: Aspectul indica atractie pentru cercetarea stiintelor oculte, intuitie si o fire molateca, amatoare de lenevie. Persoana duce lipsa de curaj, este un dusman al efortului fizic, poate fi zgarcit. Este idealista, neconventionala, revolutionara, inclinata spre stiinta, cercetare si munca de laborator. Bine aspectat indica optimism, originalitate, spirit filozofic, atractie spre ocultism, misticism, literatura, muzica. Nativul este atras de apartenenta la un grup de prieteni. Poate ajunge lider intr-o organizatie secreta sau spirituala. Daca Jupiter este rau aspectat indica o fire nelinistita, nervoasa, excentrica, cu idei revolutionare, anarhiste si cu repulsie fata de o munca serioasa.

Pesti: Aspectul indica intuitie, imaginatie bogata, o fire caritabila, artistica, fricoasa, imprastiata, influentabila; posibilitatea unui sprijin din partea unor persoane influente. Indolenta, lipsa de energie, de ambitie. Este o pozitie care genereaza atractie pentru sfera religioasa, putand indica o profesie in aceasta directie sau in aparatul de ordine al justitiei. Da o fire miloasa, simpatica, primitoare, persoanei placandu-i sa-i ajute pe cei nevoiasi si aplecandu-se cu daruire asupra suferintelor trupului, sufletului si spiritului. Beneficiaza de o mare sensibilitate, mediumnitate si este supusa infiluentelor din lumea nevazuta. Are deseori preocupari spirituale sau religioase, mistice. Ii place muzica, arta, literatura, iar daca Jupiter este bine aspectat cu Venus persoana are abilitate executiva. Jupiter rau aspectat in Pesti indica o fire sovaielnica, apatica, fricoasa, care se complace in viciu si desfrau. Persoanele cu aceasta pozitie pot ajunge paraziti ai societatii.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment