Home Spiritualitate practicaCristaloterapie Incredibilele cristale lemuriene, un balsam vindecator pentru sufletele noastre! Daca le folosim, putem comunica cu ingerii!

Incredibilele cristale lemuriene, un balsam vindecator pentru sufletele noastre! Daca le folosim, putem comunica cu ingerii!

by admin
416 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cristale lemurieneUnii dintre noi poate ca au auzit despre cristalele de insamantare din Lemuria… dar ce sunt ele, de unde vin si ce proprietati poseda? In cercetarea mea, am gasit un site web care ofera o explicatie minunata de aceste cristale. Site-ul este Life’s Treasures Kuai, iar Mark Naea a fost amabil sa impartaseasca acest articol cu ​​noi.

Cristalele de insamantare din Lemuria:
* Contin si transmit mesaje de egalitate si de iubire neconditionata ale civilizatiilor antice avansate;
* Sunt legaturi energetice dintre Pamant si stele, precum si alte dimensiuni;
* Sunt excelente pentru balansarea si curatarea chakrelor;
* Sunt excelente pentru vise; va puteti duce la somn, purtand unul din ele.

Lemuria este numele unei civilizatii antice care se crede ca s-a scufundat sub Oceanul Pacific. Se crede ca vulcanii din Hawaii si alte insule polineziene reprezinta varfurile vechilor munti lemurieni. Constiinta lemuriana a fost mult mai centrata pe dimensiunile emotionale si spirituale decat pe lumea noastra actuala, bazata prea mult pe minte. Conexiunea mai profunda a lemurienilor cu inimile lor le-au permis acestora sa-si exprime dragostea neconditionata pentru divinitate. De asemenea, le-a permis sa mentina un sentiment profund de conexiune cu Creatorul, cu mediul lor si cu intreaga Creatie.

Cristalele din Lemuria au fost programate cu aceasta constiinta a dragostei si conexiunii, iar lucrul cu ele ofera un balsam vindecator pentru sufletele noastre. Aceste cristale frumoase provin din regiunea diamantina a Braziliei. Cristalele de insamantare din Lemuria difera in structura si au interioare neobisnuit de clare. Aceste cristale sunt codificate, programate cu vibratiile constiintei lemuriene. Cand se lucreaza cu ele, cristalele pot insufla o stare de constientizare pur emotionala si spirituala.

Aceste cristale provoca sentimente de iubire neconditionata si pot induce vindecare in corpul emotional. De asemenea, se poate simti o revenire a sufletului, un sentiment de senzualitate crescuta si o energie feminina, sporind abilitatile si capacitatea de telepatie. Cristalele lemuriene pot spori, totodata, starile de meditatii si munca de vindecare. Ele permit calatoria astrala, iar comunicarea cu ingerii este imbunatatita.

De asemenea, s-a mai remarcat ca aceste superbe cristale emana o energie Yin (energie feminina). Se pare ca lemurienii le foloseau pentru a permite o pentru o ascensiunea pana la nivelurile eterice ale corpului (cele 7 chakre). Totodata, lemurienilor le deschidea chakra inimii, permitand astfel exprimarea iubirii divine.

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

5 comments

El Condor 14 iunie 2014 - 6:45

Ai fost acolo, atunci, si ai vazut, sau toate acestea reprezinta rodul “imaginatiei” tale ?

Ana 14 iunie 2014 - 15:29

Lovendal a precizat site-ul, in plus si autorul , prin bunavointa si acordul caruia a preluat articolul.Numai putina engleza trebuie sa cunosti ca sa-ti dai seama ca totul a fost tradus,si nu e rodul “imaginatiei”Multumim Lovendal ca ne faci viata interesanta. .

maria 2 iulie 2014 - 15:08

buna ziua
cum as pute procura aceste cristale? multumesc

alex 29 septembrie 2015 - 14:05

am facut si eu meditatii cu cristale la un parapsiholog din galati si am atras diavoli!! a trebuit sa ma spovedesc ca sa scap de ei!! nu puneti botul la asa ceva!!

NITA PETRUTA ANCA 21 ianuarie 2016 - 12:52

STIU, SUNT DE MARI AJUTOARE ACESTE CRISTALE, FAC CRISTALOTERAPIE CU ELE SI DAU REZULTATE.

Leave a Comment