Incredibilele cristale lemuriene, un balsam vindecator pentru sufletele noastre! Daca le folosim, putem comunica cu ingerii!

Social Media

cristale lemurieneUnii dintre noi poate ca au auzit despre cristalele de insamantare din Lemuria… dar ce sunt ele, de unde vin si ce proprietati poseda? In cercetarea mea, am gasit un site web care ofera o explicatie minunata de aceste cristale. Site-ul este Life’s Treasures Kuai, iar Mark Naea a fost amabil sa impartaseasca acest articol cu ​​noi.

Cristalele de insamantare din Lemuria:
* Contin si transmit mesaje de egalitate si de iubire neconditionata ale civilizatiilor antice avansate;
* Sunt legaturi energetice dintre Pamant si stele, precum si alte dimensiuni;
* Sunt excelente pentru balansarea si curatarea chakrelor;
* Sunt excelente pentru vise; va puteti duce la somn, purtand unul din ele.

Lemuria este numele unei civilizatii antice care se crede ca s-a scufundat sub Oceanul Pacific. Se crede ca vulcanii din Hawaii si alte insule polineziene reprezinta varfurile vechilor munti lemurieni. Constiinta lemuriana a fost mult mai centrata pe dimensiunile emotionale si spirituale decat pe lumea noastra actuala, bazata prea mult pe minte. Conexiunea mai profunda a lemurienilor cu inimile lor le-au permis acestora sa-si exprime dragostea neconditionata pentru divinitate. De asemenea, le-a permis sa mentina un sentiment profund de conexiune cu Creatorul, cu mediul lor si cu intreaga Creatie.

Cristalele din Lemuria au fost programate cu aceasta constiinta a dragostei si conexiunii, iar lucrul cu ele ofera un balsam vindecator pentru sufletele noastre. Aceste cristale frumoase provin din regiunea diamantina a Braziliei. Cristalele de insamantare din Lemuria difera in structura si au interioare neobisnuit de clare. Aceste cristale sunt codificate, programate cu vibratiile constiintei lemuriene. Cand se lucreaza cu ele, cristalele pot insufla o stare de constientizare pur emotionala si spirituala.

Aceste cristale provoca sentimente de iubire neconditionata si pot induce vindecare in corpul emotional. De asemenea, se poate simti o revenire a sufletului, un sentiment de senzualitate crescuta si o energie feminina, sporind abilitatile si capacitatea de telepatie. Cristalele lemuriene pot spori, totodata, starile de meditatii si munca de vindecare. Ele permit calatoria astrala, iar comunicarea cu ingerii este imbunatatita.

De asemenea, s-a mai remarcat ca aceste superbe cristale emana o energie Yin (energie feminina). Se pare ca lemurienii le foloseau pentru a permite o pentru o ascensiunea pana la nivelurile eterice ale corpului (cele 7 chakre). Totodata, lemurienilor le deschidea chakra inimii, permitand astfel exprimarea iubirii divine.

 


Social Media

5 Comments

Leave a Reply