Iezuitii conduc cu adevarat lumea?

Social Media

iezuiti1Cred ca ati auzit pana in prezent o multime de informatii despre conspiratiile si secretele pe care le ascund o multime de societati secrete ca Bilderberg, Illuminati, CFR, Comitetul celor 300 etc. Se considera ca ele ar conducea lumea, prin intermediul deciziilor care se iau la nivel politic. Toate aceste informatii sunt binecunoscute publicului larg, mai ales in ultimii ani, datorita raspandirii Internetului.

E interesant faptul ca, in toate dezvaluirile privind aceste societati secrete se pune accentul pe faptul ca ele ar reprezenta elita evreiasca, care ar dori astfel sa acapereze intreaga lume. Dar ce se intampla daca lumea ar fi, de fapt, condusa din umbra de catolici, prin intermediul societatii iezuite? Acest lucru este sustinut de catre un scriitor de probleme religioase contemporane, pe nume Eric Jon Phelps, in cartea sa „Asasinii Vaticanului”. Cartea se remarca prin folosirea de documente istorice autentice, care ar confirma cele afirmate mai sus. In exclusivitate si in premiera in limba romana, va prezentam o compilatie dintr-un interviu incendiar cu Eric Phelps, din care veti afla dezvaluiri cutremuratoare.

Cine sunt iezuitii?

A nu se uita ca, potrivit istoriei oficiale, Ordinul iezuitilor (ca si alte ordine, ca cel franciscan) este un ordin din cadrul Bisericii Catolice. El a fost infiintat in anul 1534 de celebru teologi Ignatiu de Loyola. Pe langa cele trei voturi (promisiuni) calugaresti obisnuite (ascultare, castitate, saracie), iezuitii au introdus un al patrulea vot, anume cel de ascultare neconditionata fata de papa. In 1632, la Paris au infiintat societatea secreta Aa, cu scopul de a pregati tinerii misionari. Ordinul a fost desfiintat in anul 1773, de catre papa Clement al XIV-lea, bula care s-a aplicat in majoritatea tarilor europene, cu exceptia Rusiei si Prusiei, tari care i-a protejat pe iezuiti.

Iezuitii detin controlul lumii din 1540?

iezuiti2Inainte de a incepe, sa spunem cateva cuvinte despre aceasta carte. Ea acopera toate aspectele controlului global al iezuitilor asupra lumii, incepand din anul 1540. Autorul leaga fiecare conflict major si fiecare asasinat politic de Ordinul Iezuitilor. Ca si alte grupuri, evreii n-ar fi fost altcva decat niste pioni nevinovati in agenda iezuita. Totodata, Superiorul-general al iezuitilor (asa-numitul „Papa negru”, „negru” semnificand activitatile malefice, ascunse) da ordine actualului papa. De altfel, ordinul iezuitilor isi are sediul tot in Roma, in apropierea Vaticanului.

Sa incepem acum interviul, cel care va prezinta dezvaluirile cutremuratoare de care vorbeam la inceput.

Iezuitii se inchina lui Lucifer

1) Reporter: Unde apare Satan in tot acest tablou si care este scopul iezuitilor, asa-zisa Societate a lui Iisus?

Phelps: Iezuitii superiori (de la conducerea societatii) sunt vrajitori. Ei sunt luciferici, adica ei il venereaza pe ceea ce ei numesc Lucifer. Ei nu cred in Satan, ci cred in Lucifer. Conform lui Alberto Rivera, cel care a facut parte in anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuitilor, el a fost invitat la o „ceremonie neagra” in Spania, organizata de iezuiti, in care participantii purtau pelerine negre si se inchinau lui Lucifer.

2) Reporter: Care e procesul de alegere a unui Iezuit General?

Phelps: Iezuitii superiori il aleg, si, odata ales, e pe viata, doar daca nu devine „eretic” intre timp.

Juramantul iezuitilor e foarte asemanator cu Protocolul Inteleptilor Sionului

3) Reporter: Ce reprezinta „iezuitii superiori”?

Phelps: Ei sunt cei „marturisiti”, adica depun juramantul iezuitilor, care este „profesiunea lor de credinta”.

4) Reporter: Ceea ce m-a intrigat in legatura cu acest juramant e asemanarea sa cu „Protocoalele Inteleptilor Sionului”.

Phelps: In mod evident, Ordinul iezuitilor e cel care a scris Protocoalele. Alberto Rivera care a fost un iezuit, a afirmat ca evreii si Papa au scris impreuna Protocoalele. Dar eu cred ca doar iezuitii au facut-o, pentru ca doar ei erau singurii capabili sa faca asta. Pentruca ei se afla in spatele guvernelor, si chiar si in spatele cluburilor sportive profesioniste. De exemplu, patronul lui Pittsburgh Steelers (club celebru de baseball american) este iezuit. La fel si patronul clubului Detroit Lions. L-au folosit si pe Walt Disney (patronul parcurilor de distractie Disneyland), si asta pentru ca vor sa distreze lumea, sa-i „imbete” pe oameni cu placere. Sa nu se uite ca unul din punctele importante din Protocoale este acesta: crearea de distractii pentru omenire. In timp ce lumea va fi ocupata cu distractiile, ei isi pot cladi in liniste tirania.

Las Vegas-ul e controlat de Mafia, sub obladuirea Bisericii Catolice

5) Reporter: Care este rolul Las Vegas-ului in tot acest mecanism? (Las Vegas-ul este celebrul oras american, patria jocurilor de noroc, unde se spala anual zeci de miliarde de dolari)

Phelps: Las Vegas-ul, in cea mai mare parte a sa, este controlat de Mafie. Dar toate marile familii mafiote sunt romano-catolice, si toate sunt subordonate Papei sau Cardinalului de New York. De exemplu, Frank Costello, membru marcant al mafiei americane, a fost prieten foarte apropiat cu mogolul hollywoodian, Joe Kennedy, membru al Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt frati cu marile familii mafiote, Gambino, Lucchese, Columbo. Si ei controleaza Hollywood-ul, si nu evreii. Evreii nu sunt decat oamenii de fatada, caci in spatele lor se afla Mafia si cardinalul de New-York.

Iezuitul General, dictatorul absolut

6) Reporter: Spuneti-mi tot ce stiti despre Iezuitul General.

Phelps: Iezuitul General este dictatorul absolut, complet si total al Ordinului. Atunci cand el vorbeste, provincialii il asculta. Provincialii sunt subordonatii sai, in prezent avand un numar de 83. In prezent, Ordinul iezuitilor acopera 83 de regiuni ale lumii. Fiecare regiune este condusa de un provincial. De exemplu, in SUA sunt 10 provinciali, in America Centrala, 1 provincial, in Irlanda tot 1 provincial. E un sistem centralizat de administrare, specific Bisericii Romano-Catolice, unde toate provinciile sunt subordonate unui singur „monarh”.

Iezuitul General are toata puterea asupra Ordinului. Atunci cand se decide, inceperea unui razboi sau a unui revolte, Iezuitul General aduna toate informatiile de la provincialul regiunii respective, cum e mai bine sa se realizeze acest lucru. Iezuitul General conduce lumea prin intermediul provincialilor. Si provincialii, la randul lor, ii conduc pe „iezuitii de rand”, acestia din urma neavand nicio idee despre ceea ce se intampla la nivelul de sus al ordinului. Este exact ca si francmasoneria; fracmasonii obisnuiti, ca si iezuitii de rand, cred ca ceea ce fac organizatiile lor este un lucru bun.

„Contele de Monte Cristo”, o alegorie a Iezuitului General care se razbuna

Contele de Monte Cristo = Inchizitor General
Contele de Monte Cristo = Inchizitor General

Dupa cum se stie, Alexandru Dumas a scris celebra sa carte „Contele de Monte Cristo”. Contele reprezinta, de fapt, Iezuitul General. „Monte” inseamna „munte”, iar „Cristo” inseamna „Hristos”, deci „Contele Muntelui lui Hristos”. Alexandre Dumas a vorbit despre razbunarea Iezuitului General, atunci cand iezuitii au fost suprimati (1773) si expediati pe o insula aflata la vest de Portugalia. Atunci cand iezuitii si-au recastigat puterea (in 1814), ei i-au pedepsit pe toti monarhii Europei care i-a suprimat, dandu-i jos de pe tronuri. Iar Alexandre Dumas, care a luptat alaturi de fortele ialiene patriotice in 1848, pentru a elibera Roma de puterea Papei, a scris multe carti, iar intr-una din ele, „Contele de Monte Cristo”, el ii da in vileag pe iezuiti. Asa ca, atunci cand veti citi „Contele de Monte Cristo”, aduceti-va aminte ca totul e doar o satira care personifica Ordinul Iezuitilor ce isi recastiga puterea in Franta. Contele de Monte Cristo nu poate fi batut; si acesta e Ordinul Iezuitilor. Dar contele, in roman, nu obtine ceea ce isi dorea cel maimult, ultima sa dorinta, iubirea unei femei. El isi recastiga puterea politica, isi recastiga tot ce-a pierdut, dar nu poate avea dragostea unei femei. Si acesta e Ordinul Iezuitilor. Ei nu au parte de femei, n-au parte de dragostea vreunei femei. Pentru ca ei sunt celibatari; a avea o femeie, inseamna a fi devotat sotiei si familiei, iar ei trebuie sa fie devotati doar Iezuitului General. De aceea, ei nu se vor casatori niciodata, acaeasta fiind cheia succesului lor.

Scopul suprem al iezuitilor: conducerea lumii si reconstruirea templului lui Solomon

7) Reporter: Care este scopul suprem al iezuitilor?

Phelps: Scopul lor final este acela de a conduce lumea, cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon reconstruit din Ierusalim.

8 ) Reporter: De ce este atat de important reconstruirea templului lui Solomon?

Phelps: Pentru ca iezuitii intotdeauna au vrut asta. Atunci cand Ignatius Loyola a creat Ordinul, unul din primele lucruri pe care el le-a facut a fost acela de a se duce la Ierusalim si de a stabili cartierul general al iezuitilor acolo. S-a dus acolo, a incercat, dar a dat gres, asa ca s-a intors si si-a continuat studiile. Poate ca ar fi bine sa discutam putin despre Ignatiu de Loyola.

Fondatorul iezuitilor, un fost soldat spaniol

Ignatiu de Loyola
Ignatiu de Loyola

Ignatiu de Loyola a fost un soldat spaniol care s-a ranit la picior in timpul unei batalii ce a avut loc intre Franta si Spania. La asediul orasului fortificat Pamplona, Ignatius este grav ranit de un obuz, scos din lupta si nevoit sa se retraga in orasul sau natal, Loyola, pentru a-si reface fortele. In incercarea de a putea merge normal, el si-a construit un fel de dispozitiv care sa-l ataseze piciorului sau. A suferit dureri cumplite, nereusind insa sa-si poata folosi din nou piciorul. Acest lucru al neputintei, combinat cu faptul ca astfel, nu mai putea avea parte de compania femeilor, l-a dus intr-o stare de depresie. Astfel, el incepu sa aiba viziuni despre sfinti, scriind si exercitii spirituale. Acestea vor constitui „antrenamentul de baza” pentru iezuiti. Unul din exercitii este urmatorul: daca subordonatului cuiva ii este spus: „negrul este alb si albul este negru”, atunci asa va fi. Interesant ca acest exercitiu apare si in filmul „JFK” (1991), atunci cand Kevin Costner le spune oamenilor sai: „Hei, ganditi ca CIA. Negrul este alb si albul este negru”. Acest lucru tradeaza ca productia filmului a fost mana iezuitilor.

Din 1540, iezuitii vor sa constituie o guvernare mondiala pentru Papa

Loyola avea o vointa de fier. El avea in minte ca Papalitatea sa-si recastige puterea pierduta odata cu Reforma. Asa ca s-a dus la Papa, a cazut la picoarele sale, iar Papa Pius al III-lea a dat o bula prin care s-a creat Ordinul Iezuitilor. Acum avea protectia papala. Dar Ignatiu de Loyola este un soldat, asa ca va pune la punct o legiune de soldati ca sa reconstruiasca ceea ce Roma a pierdut, si pentru a construi o guvernare mondiala pentru Papa. Si acest lucru a inceput din 1540. Si de atunci, a inceput o istorie plina de varsari de sange. Si razboiae dupa razboaie, toate sunt atribuite Ordinului Iezuit. Nobili catolici, foarte bogati, si-au donat castelele si banii Ordinului Iezuit. Mult mai tarziu, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iezuitii au furat tot aurul evreilor.

Iezuitul General controleaza toate marile servicii secrete ale lumii

Intr-o carte scrisa de Edmond Paris, „Vaticanul impotriva Europei”, acest autor afirma ca ultimii 30 de razboaie din lume sunt atribuiti iezuitilor, ca de exemplu razboiul din Serbia. Dar Edmond Paris nu intelege un singur lucru: faptul ca Iezuitul General controleaza toata comunitatea internationala a serviciilor secrete: CIA, FBI, fostul KGB, Mossad, SIS. El controleaza absolut totul.

Biserica Catolica a luptat impotriva libertatii de constiinta, prin Conciliul de la Trent

9) Reporter: Sa ne intoarcem la inceputuri. Ce a fost Conciliul de la Trent?

Phelps: Conciliul de la Trent a fost raspunsul Romei la reforma protestanta. Sa nu uitati ca reforma protestanta ne-a adus libertatea politica de care avem parte azi. Suveranitatea nationala n-ar fi existat fara Reforma. Drepturile individuale n-ar fi existat fara Reforma. Reforma a venit cu doctrina mantuirii prin propria credinta, nefiind nevoie de preot pentru a ajunge in Rai. Reforma spunea ca tot ce avem nevoie este doar mantuirea in Hristos. Astfel, Vaticanul era deposedat de puterea sa spirituala. Preotii nu mai erau doriti, oamenii putand sa aiba parte de cuvantul lui Dumnezeu direct din Biblie. Drept consecinta, natiuni ca Olanda, Anglia sau Germania au inceput sa se desparta de puterea Papei. Sfantul Imperiu Romano-German se despartea, iar Carol al V-lea, imparatul acestui imperiu se calugari.

Roma se vazu atunci in pericol, pentru ca se pierdea putere si bani. Natiunile nu-si mai plateau „cota lui Petru” pentru trezoreria Vaticanului. Si Papa era foarte suparat, caci el sustinea ca detine doua puteri: puterea temporala si cea spirituala. Odata cu pierderea puterii spirituale, o pierdea si pe cea temporala. Cu alte cuvinte, Papa nu mai putea sa conduca prin intermediul regelui din tara respectiva, caci regele nu-i mai recunostea autoritatea. Asa s-a intamplat de exemplu cu regele Henric al VIII-lea al Angliei, care nu a mai recunoscut autoritatea Papei asupra bisericilor din Anglia, ce au fost trecute sub autoritatea Bisericii Anglicane.

Si astfel, avu loc Conciliul de la Trent (1545-1563), desfasurat in 25 de sesiuni. In toate aceste sesiuni, au fost condamnate toate tezele Reformei. Oricine crede ca mantuirea sa poate avea loc in afara Bisericii Catolice are parte de anatema. Oricine crede ca Papa nu este vicarul lui Hristos, va avea parte de aceeasi anatema.

Cea mai importanta sesiune a fost cea de a 4-a, in care iezuitii condamnau libertatea cuvantului, libertatea presei si libertatea constiintei. Asa ca, niciun om nu-si putea alege religia, nu-si putea publica ceea ce simte, nu putea avea libertatea constiintei.

Iezuitii au vrut razboiul din Vietnam, pentru a „curata” acest stat de budisti

10) Reporter: Ati afirmat ca asasinarea presedintelui John Kennedy a fost ordonata de Iezuitul General, executata de Papa Paul al VI-lea si dusa la indeplinire de „papa american”, cardinalul Joseph Spellman. Vreti sa va justificati aceasta afirmatie?

Phelps: Desigur. In primul rand, presedintele Kennedy a fost asasinat pentru ca dorea sa puna capat razboiului din Vietnam si vroia sa puna capat si dominatiei CIA. De aici apar alte doua intrebari: Dorea Roma razboiul din Vietnam? Si, controla Roma CIA-ul? Raspunsul e afirmativ la ambele intrebari.

Stim foarte bine ca razboiul din Vietnam a mai fost denumit „razboiul lui Spelly”, adica „razboiul cardinalului Spellman”. Cardinalul a facut vizite pe frontul de razboi de mai multe ori, numindu-i pe soldatii americani „soldatii lui Hristos”. Omul care se afla la comanda fortelor americane era un romano-catolic, membru al CFR, generalul William Westmoreland. Acest general era agentul cardinalului si care avea grija ca razboiul din Vietnam sa fie purtat in mod corespunzator.

Si de ce dorea cardinalul Spellman razboiul din Vietnam? Pentru ca asta era dorinta Iezuitului General. Si de ce dorea Iezuitul General razboiul din Vietnam? Pentru ca poporul Vietnamului, budistii, nu puteau fi convertiti la catolicism. Ei nu aveau nevoie de Roma. Exista o prezenta iezuita de cateva secole in Vietnam, asa ca s-a hotarat ca budistii din Vietnam sa fie exterminati. Apoi, „curatire” urma sa se intample si in statele vecine Vietnamului, in Cambodgia (cu ajutorul lui Pol Pot), Thailanda si in Laos. Aceasta „curatire” a budistilor trebuia sa desavarseasca ceea ce a facut liderul chinez comunist, Mao Zedong, in tara sa, China. Dar Mao Zedong a fost controlat de iezuiti, asa ca…era nevoie de razboiul din Vietnam.

Vaticanul controleaza si traficul de droguri…

O alta motivatie a razboiului din Vietnam era traficul de droguri, de care era beneficiara Roma. Vaticanul controleaza tot traficul international de droguri: heroina, opium, cocaina. Columbia (tara nr.1 din lume, producatoare de droguri) are un concordat cu Papa. Un concordat semnifica un tratat cu Papa. Asemenea concordate au avut loc intre Papa si Hitler, Mussolini, Franco (3 mari dictatori ai lumii). De ce avea nevoie Roma de un concordat cu Columbia, decat pentru a controla traficul de droguri? Desigur, ca nu cardinalii sau Papa se ocupa direct de traficul de droguri, acest lucru fiind realizat prin intermediul familiilor mafiote, aflate sub controlul Iezuitului General. De fapt, Iezuitul General se ocupa de traficul de droguri inca de acum cateva secole, fiind implicat in traficul de opium din China.

In concluzie, razboiul din Vietnam trebuia sa consolideze si mai bine uriasul trafic de droguri dintre Vietnam (tara producatoare de droguri) si SUA. Iar cei care se ocupau de traficul de droguri din SUA, CIA si mafia americana, aflati sub obladuirea Iezuitului General, trebuiau sa-l asasineze pe Kennedy.

Vaticanul si iezuitii au fondat CIA

Interesant faptul e ca CIA, agentia centrala americana, a fost creata de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele sau fiind preot dominican, Vincent Donovan. Asadar, CIA a fost fondata sub obladuirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodata, iezuitii sunt cei care au adus in randurile CIA o multime de soldati nazisti, pe care iezuitii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei in Europa. Astfel ca CIA de azi este o arma, o arma de spionaj folosita de Vatican.

Iezuitii, cauza pentru bombele de la Hiroshima si Nagasaki

12) Reporter: In 1639, iezuitii au fost alungati din Europa. Se pare ca n-au uitat acest lucru.

Phelps: Iezuitii niciodata nu uita. Aceste cuvinte ii apartin chiar presedintelui american Abraham Lincoln. Asa ca, razbunarea pentru Japonia s-a ivit odata cu cel de-al doilea razboi mondial. E oare o coincidenta ca avioanele care au bombardat atunci Japonia erau produse de companii ca Lockheed, Boeing, McDonald-Douglas sau Grumman, toate detinute de proprietari iezuiti?

E posibil ca in alte articole, sa va prezentam alte materiale explozive despre Ordinul Iezuitilor si puterea lor.


Social Media

86 Comments

 1. nu cred ca este o abordare tendentioasa ci mai degraba un semnal de alarma la adresa crestinilor curati cei care il venereaza pe Cristos,eu am citit cateva carti scrise de Phelps si nu numai despre aceste organizatii secrete oculte care conduc din umbra si concluzia:cred ca intr-adevar numai o minte diabolica ar putea creea asa ceva deci clar aceste organizatii servesc lui Lucifer,ar trebui in urmatoarele materiale sa vb si despre organizatia secreta Bildelberg cei care au organizat indepartarea si asasinarea sotilor Ceausescu,pt ca Romanii sa stie cu cn au de-a face….multumesc anticipat.iar pt d-ra balan eu cred ca ar trebui sa se informeze inainte de a face comentarii gratuite sau poate ca a comentat la ordinul cuiva???????????????????

 2. Acum ma intreb si eu…cine a lansat ideea ca iezuitii ar fi capul rautatilor pe lumea asta…nu cumva francmasonii?/?! SAU este invers? Adica iezuitii despre francmasoni spun ca ei ar fi cei rai?? SAU sunt prieteni? SAU se urasc? SAU sunt unii si aceiasi?….nu parca nu ar fi! dar s-ar putea uni nu? Si ar impartii lumea intre ei. Cine poate sa raspunda la aceste intrebari? Cred ca cineva este in spatele atator razboaie si rau pe lumea asta si mai cred ca acest cineva vrea puterea suprema in aceasta lume si se foloseste de toate bisericile nu numai de ce catolica, si nu numai de biserica, dar cine? Stim ca exista dar nu ii stie nimeni, sunt printre noi, dar nu ii putem recunoaste.Atata timp cat nu avem raspuns la aceste intrebari, nu facem decat sa bajbaim de la o informatie la alta. Sper totusi ca totul se va termina cu bine! Speranta moare ultima. Va doresc numai bine

 3. E complicatat treaba…ar trebui sa citesti mult si poate tot nu ai afla adevarul despre iezuiti,masonerie…
  Eu zic ca sunt unul si acelasi lucru ( inca nu stiu daca se trag din evrei, maltezi, iezuiti) dar au la baza planului lor diabolic protocoalele inteleptilor sionului( e scris negru pe alb, frumos tot ce se intampla in prezent desi e scris in 1897 http://www.scribd.com/doc/2573970/Protocoalele-Inteleptilor-Sionului )
  Poti sa incerci o viata intreaga sa te impotrivesti lor dar nu castigi ceva decat ca ai o viata pierduta….tot ce poti sa faci e sa incerci sa nu muncesti pentru ei, adica prin multinationale, vase de croaziera….saau.. mai e o posibilitate, aceea de a te alatura lor
  Totusi cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa iti traiesti viata ca nu ai cu cine sa lupti impotriva lor atat timp cat pe majoritatea oamenilor ii intereseaza ce masina si-a mai luat nush care fotbalist sau ce face bahmuteanca acasa…
  Asta este…un numar infirm de oameni reusesc sa conduca prostimea…..e meritul lor

 4. Ai dreptate Razvane, ne ramane doar sa ne traim viata! Am citit din protocoale si am vazut ca scrie ca masonii vor sa desfiinteze toate religiile … nu cred ca e nevoie pentru ca, mai ales prin religii sunt manipulati oamenii!! Ei sunt mult mai inteligenti decat atat. Fiti atenti sa nu fie si protocoalele scrise acolo facute sa manipuleze. Mai ales ca la inceput scrie ca citirea protocoalelor trebuie facuta temeinic si de cel putin 3 ori!!!
  ANYBODY WHO GIVES YOU A BELIEF SYSTEM IS YOUR ENEMY !!! OSHO

 5. Catolicii?!……am prieteni, neamuri catolice :(…..illuminatii nu catolicii!!!
  Nu stiu ce sa mai cred…..uneori Noua ordine mondiala suna plauzibila dar e rau sau nu?!?! O_o
  Acum inteleg de ce calugarii Tibetani se izolesc in munti. 🙁 As dori un sfat daca se poate!!:( Multumesc!

 6. Cine sunt iezuitii ? Cine sunt masonii ?
  Luati-le pe rand:
  IEZUITII apar in anul 1540
  MASONERIA apare in anul 1717

  De regula primul aparut il infiinteza pe cel de-al doilea si nu invers. Este bine de stiut asta !

  Pentru mai multe detalii, cu acceptul moderatorilor, va recomand blogul meu in care am incercat sa adun acest tip de informatii tocmai ca lumea sa inteleaga ca masoneria este creata de Vatican cu ajutorul spionajului iezuit in Anglia anului 1717.
  http://ordinulnegru.blogspot.com/

  De ce in Anglia anilor 1717 ?
  Am incercat sa fac subiectul mai clar, acolo pe blog. Trimit la blog deoarece subiectul este vast si nu poate fi explicat in cateva cuvinte. Nicidecum pentru publicitate.
  Cateva indicii:
  Act of Settlement si George I of Great Britain (1714-1727)
  George I a jucat un rol important in distrugerea „actului” care proteja Anglia de spionii Romei papale (iezuitii) si in aparitia masoneriei (1717) ca fiind „organizatie protestanta”. In realitate, masoneria a fost si este creatia Vaticanului. Bulele de „afurisire” date de papalitate fata de masonerie sunt de ochii lumii pentru a crea impresia ca intre cele doua ar fi un conflict real. Ganditi-va putin !

 7. Este adevarat lumea este condusa din unbra tot ce se intanpla este bine planificat si calculat se urmareste distrugerea religilor si manipularea oamenilor .Biserica catolica ascunde multe adevaruri si acum nu inteleg cum a aprobat eczistenta extraterestrilor si ia numit frati nostri .O forta malefica conduce lumea si care distruge credinta oamenilor sa nu uitam nici biserica nu este straina de aceste lucruri .

 8. „…. din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă şi înveseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi. (Matei 5:10-12)”

 9. Daca Protocoalele inteleptior Sionului au fost plasmuite de Ohrana tzarista, spre a motiva pogromurile impotriva evreilor, fantasmagoriile despre iezuiti care „controleaza serviciile secrete” intrec orice imaginatie. O gandire elementara, la nivelul simtului comun,la nivelul lui Forrest Gump demonteaza basmele paranaoide din acest articol. KGB si CIA, Mossad si Abu Nidal probabil, toti intr-o fraternitate halucinanta sub obladuirea unor iezuiti. Cine sunt pana la urma baietii buni din poveste. Zelea si nicadorii? Fundamentalistii islamici? Securistii nationalisti ai lui Ceasca? Spitalul 9, sanatoriul Sapoca, sectia „inchisi” de la orice clinica de psihiatrie poate sa-si aduca contributia directa la astfel de basme. Iar daca intr-adevar avem de a face cu bolnavi, bunul Dumnezeu va lua in considerare deplina lor iresponsabilitate. Daca nu, ar trebui sa se gandeasca daca „tabara” aleasa este cea buna. Urmeaza in mod cert vesnicia, cu scrasnetul dintilor, chiar daca autorii nu cred asta…AMDG!

 10. Singurul bun este Dumnezeu care nu este om asa ca nu poate fi rau ca omul pentru ca nare invidie pentru nimeni nare ura nare nevoie de nimeni in timp ce totii avem nevoie de el ne iubeste ne vrea binele raii sant aceia care ne indeparteaza de aceste valori morale cei calici invidiosi care refuza ordinul lui Dumnezeu adevarat isi pun alte ordini si ne mint ca este ordinul sfant

 11. intradevar iezuitii au infiintat secta Illuminati in 1776, prin iezuitul adam weishaupt, ca paravan pentru activitatile lor,si multe alte societati. iezuitii controleaza aproape toate socitatile secrete ca francmasoneria,illuminati,skull%bones, grupul bilderberg,CFR, comisia mafiei(sau Cupola) etc. interesant faptul ca fondatorul iezuitilor, loyola, facea parte din secta ”Los Alumbrados”(the iluminated ones, sau illuminati) aceasta secta isi avea originea in gnosticism, iar acesta la randul lui in vechiul babilon. acestia sunt acei oameni care conduc lumea inca din antichitate, societati secrete care s-au aflat in umbra si care si-au schimbat doar denumirea, dar ei sunt aceiasi inca din antichitate. Cineva de aici ii apara pe catolici. intradevar catolici simpli, sunt inocenti saracii, dar cei de la conducere nu. dc credeti ca simbolurile masonice se afla in vatican si bisericile catolice. deoarece aceste simboluri nu sunt inventate de masoni, ele sunt simboluri vechi din antichitate. catolicismul nu este decat vechea religie a babilonului, doar denumirea si zeii difera,atat.

  inca ceva,aceste societati secrete se afla si in islam,deoarece islamul este o religie creiata tot de EI(in special de papalitate) iar el, islamul, va avea un rol important in impunerea NWO. nu degeaba papalitatea reprezinta prima fiara a apocalipsei

 12. Draga Laurentiu,
  Poate ca educatia ta de adventist de ziua a saptea te face sa afirmi de catolicism ca este religia veche a babilonului. Nu voi intra in polemica cu tine, caci forumul nu este loc de dezbatere teologica si, mai mult decat atat, dupa cum vezi ai majoritatea conspirationista de partea ta. Nu uita de calea cea ingusta ce duce la mantuire si de drumul larg pe care hulitorii catolicismului de varii denominatii si-au ales-o. O seama de catolici isi pastreaza calea, alaturi de Ignatiu de Loyola, Francisc Xaveriu, Aloisiu de Gonzaga…E perioada sarbatorii Craciunului. Examineaza-ti constiinta in strafundul ei. Faci bine hulind papailitatea? Cele bune si sarbatori binecuvantate! Ad Majorem Dei Gloriam.

 13. Anton Aloisiu vrei sa-ti aducem aminte de TOATE ORORILE CATOLICISMULUI FACUT DE TOTI PAPII REPTILIENI CARE AU ASCUNS ADANC IN VATICAN TOATA CUNOSTIINTA EZOTERICA A ATLANTILOR, TU CHIAR CREZI CA VATICANUL CARE ESTE PROPRIETARUL BANCII FEDERAL RESERVE, DORESTE ALATURI DE CLUBUL DE LA ROMA SA AIBA GRIJA DE VOI?????????
  II DORESTE SA MURITI CAT MAI REPEDE SA POATA DOMINA LUMEA

 14. Anton Aloisiu faci confuzie domne, eu m-am nascut ortodox, momentan nu mai imi plac religiile, am inceput sa-mi dau seama cum sta treaba cu ele, si oricat ai incerca sa aperi catolicismul nu o sa-ti iasa, nu poti nega simbolurile oculte de pe biserici sau cele pe care le face papa. dc papa(omul diavolului) tine in mana o cruce cu Iisus pe ea? iti zic eu ca sa-l batjocoreasca. nu trebuie sa fii protestant sa-ti dai seama ca iezuitii conduc lumea, nu trebuie sa fii protestant sa-ti dai seama ca Vaticanul= curva babilonului. ce s-a facut in numele catolicismului dea lungul secolelor? dc pentru catolicii de rand trinitatea este Dumnezeu Tatal Fiul si SF Duh, iar pentru iniatiai si aici ii includ pe iezuiti, papa etc, este Dumnezeu Tatal, Iisus si Fecioara Maria??? trinitatea Nimrod, Tamuz si Ishtar iti zice ceva? Isis Horus si Seth iti zice ceva? dc catolicismul este plin de de acele simboluri oculte care isi au originea in Babilon? dc nepoate? Dc Alberto Rivera a fost otravit in 1997 cand a scris o carte in care demasca iezuitii si biserica catolica? aaa, dc?

 15. Draga Laurentiu,
  Este „adevarul” tau. „Marea minciuna” in care traiesc a adus martiri ai credintei, episcopii catolici ucisi de bolsevici la Sighet, Traian Frentiu, Ioan Suciu, Anton Durcovici etc. A-ti da viata pentru credinta nu e lucru de nimic. Iar daca gresesc, o sa-mi dau seama dupa ce voi pleca din lumea aceasta…unde sunt sigur ca Dreptul Judecator nu va judeca stramb precum judecatorii acestei lumi. Din pacate voi adventistii de ziua saptea urati prea mult. Dumnezeu e iubire si nu ura. Ad Majorem Dei Gloriam. Cele bune, Anton Aloisiu.

 16. Draga Dragos,
  Polemica privind reptilienii imi scapa. Esti pe un teritoriu strain mie, care frizeaza din nefericire boala psihica. NU CRED in reptilieni si alte nazbatii schizoide, cu parare de rau. Nu lua drept bune toate cele ce se scriu pe net. Nu toti sunt integrii psihic. Ai grija de tine. Cele bune, AMDG! Anton Aloisiu.

 17. imi permit o mica replica la comentariul lui Dragos care spunea asa „(…)TU CHIAR CREZI CA VATICANUL CARE ESTE PROPRIETARUL BANCII FEDERAL RESERVE, DORESTE ALATURI DE CLUBUL DE LA ROMA SA AIBA GRIJA DE VOI?????????
  II DORESTE SA MURITI CAT MAI REPEDE SA POATA DOMINA LUMEA”

  Poi ma Dragos. Daca moare toata lumea atunci pe care lume o mai domina?
  iarta-ma dar esti absurd cand vii cu astfel de afirmatii catastrofale si tu si oricine mai vine si spune ca aia de la vatican sau masoneria, iluminatii vor ca voi sa muriti
  nici naiba nu va vrea morti..de ce ar dori astia? ce folos are un om mort, v-ati intrebat vreodata?!
  daca baga e-uri in voi e ca sa va imbolnaviti, sa le cumparati medicamentele, nu ca sa muriti (din cate stiu eu e-urile nu te omoara pe moment ce o duci o viata intreaga dar bolnav), daca va dezinformeaza o fac pentru a nu evolua..pentru ca informatia inseamna putere…prin cunoastere evoluezi din toate punctele de vedere (material, spiritual…)

  si daca te vroiau mort aruncau cu o bomba biologica la care aveau doar ei antidotul si muream toti astia „pe care vor sa ne omoare”,fara sa distruga resurse materiale, constructii etc..
  dar tu Dragos nu stii ca fiinta umana e cea mai buna resursa de exploatare de pe planeta pe care numai tembeli sa fie ar vrea sa o omoare.

 18. Anton Aloisiu, sa sti ca nu sunt un nebun, persoanele care au channeling-ul deschis ii pot vedea, daca va scapa treaba cu annunaki, voi deranja putin putin pe niste sceptici si iti voi explica pe scurt cum sta treaba.
  Acum 500000 de ani, pe terra a sosit niste nave extraterestre, la bordul lor se afla o rasa, rasa reptiliana, ei se numesc conforma tablitelor summeriene AN.UNNA.KI o rasa superioara, comandantii flotei stelare erau Enki(un reptilian rau) si Enili(un reptilian bun).
  In vedele indiene sunt cunsocuti ca rasa NAGA, cei care vin din stele, serpii zburatori din navele lor.
  La greci sunt cunoscuti ca HIMERELE, niste fiinte reptiliene mai complexe
  Pe scurt descendentii lor sunt familiile regale din europa cu cele 13 linii de sange, ei nu sunt oameni, domnii de pe site-ul almeea trebuie mai mult ca sigur sa cunoasca asta, deoarece dansii cunosc ce inseamna deschiderea celui de-al 3 lea ochi, cu care poti vedea multe lucruri.
  In biblie ei sunt cunoscuti din CARTEA LUI ENOH, in timpul patriarhilor Iared si Enoh „fiii lui dumnezeu vazand ca ficele pamantenilor sunt frumoase, si-au ales din ele sotii”
  Asta pe scurt, o informatie buna pt tine, pt ca religia a fost pusa clar tot de aceste fiinte cu chip de OM, pt a manipula oamenii si a-i prosti, iti recomand cartea „SECRETUL SUPREM” scrisa de David Icke contin in cele 500 de pagini care le au ambele volume o groaza de dovezi care nu pot fi negate de nimeni, dupa ce o citesti toata, vorbim despre fiecare capitol al ei, iar un capitol mi se pare interesant si anume „CUCERITI DE CRUCE”
  Numai bine!

 19. domnule Anton Aloisiu, v-am mai spus, nu sunt adeventist, ce nu intelegeti? m-am nascut crestin ortodox, momentan nu sunt un om religios ci unul credincios(este o mare diferenta). vad ca nu ati vrut sa-mi raspundeti la unele intrebari puse de mine mai sus. nici nu ma mira, nu aveti argumente cu care sa ma contraziceti, deoarece tot ce am spus eu este adevarul. eu nu m-am luat de catolicii de rand,care trebuie sa recunosc ca sunt cu adevarat credinciosi, ci m-am luat de conducere. doar un om neinformat si orb poate spune ca papalitatea reprezinta un lucru bun pentru oameni. v-am mai zis, nu puteti nega toate crimele facute de papalitate, nu puteti nega simbolurile oculte din catolicism, sau cele de pe bisericile catolice. si aici ma refer la piramida cu ochi, hexagrama care nu reprezinta steaua lui david cum ati fost mintiti. dc in bisericile voastre Isus apare in centrul hexagramei? iti zic eu, deoarece acea imagine a lu Isus, nu il reprezinta pe el ci pe Saturn(sper ca nu e nevoie sa iti explic cine este saturn), dc papa tine in mana o cruce cu Isus mort pe ea? deoarece il batjocoreste. dc pe scaunul papal se afla crucea cu capul in jos(simbol satanist). biserica catolica spune ca ea reprezinta crucea lui Petru(pe dracu). sa mai avem inceredere in biserica catolica? dupa toate crimele pe care le-a facut secole la rand?
  Spuneati de Lopyola ca ar fi fost un sfant. dc asta? doar pentru ca a fost declarat de papa? Loyola a fost fondatorul ”Societatii lui Isus”(mai degraba societatea diavolului) sau Ordinului Iezuitilor, cel mai puternic si crud ordin din lume.

  am o intrebare ce, parere aveti de tot ce zicea Alberto Rivera? si dc a fost el otravit pentru tot ce a zis impotriva iezuitilor si bisericii catolice?

  PS:daca nu aveti de gand sa veniti cu contra argumente la tot ce am spus mai sus,va rog sa nu va mai obositi cu comentarii de genu ” voi adeventistii”, deoarece o sa-mi dau seama de capacitatea si pregatirea dumneavoastra.

  PS2: va mai zic inca odata, nu sunt adeventist, m-am nascut crestin ORTODOX si nu sunt religios practicant ca dumneavoastra. Sper sa nu mai fiu nevoit sa va explic treaba asta.

 20. Domnule Laurentiu,
  Din nefericire m-am ratacit pe acest forum unde ideile si ura demonica abunda. Singurul argument real in sprijinul Ordinului este sangele martirilor varsat de catre pagani. Intre pagani ii includ desigur pe paganii secolului XX, comunistii, care au exterminat preotimea catolica a Romaniei. Nu este locul sa fac trimiteri la lucruri evidente, orice om cu un minim de cultura poate afla despre martiriul Bisericii Romane Unite cu Roma si despre cel al Bisericii Romano Catolice, cu episcopi de talia lui Marton Aron sau Mindszenti. A polemiza pe fantasmagorii pseudo-stiintifice sau „ezoterice” este peste puterea mea, nu explorez abisul ocultismului satanei , ceea ce ii sfatuiesc pe toti cititorii. cele bune domnule Laurentiu, rugandu-va sa mai lasati chemarea ‘dracului’ asa cum il citati uneori in discursul Dv. Ad Majorem Dei Gloriam! Un An Nou binecuvantat, fara ura si tulburare.

 21. Domnule Laurentiu,
  Singurul argument real ce il pot aduce in sprijinul Ordinului si catolicismului este reprezentat de sangele martirilor varsat de pagani, inclusiv de paganii moderni ai secolului XX, comunistii. Amintesc aici preotii ucisi de republicanii spanioli in razboiul civil din 1936, preotii si episcopii Bisericii Romane Unite cu Roma martirizati, episcopii ce s-au opus sistemului in Est, Marton Aron sau cardinalul Mindszenti. Sa nu uitam ca si BOR de unde va revendicatti originea a dat un preot al rezistentei, pe parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, atat de diferit de inaltul cler ce a fost 50 de ani ‘sub vremi” sau mai bine spus ‘sub securitate”. Orice om de buna credinta si cultura poate afla despre acestea, forumul nefiind locul exhibarii cunostintelor. In ceea ce priveste partea ‘ezoterica’ pozitia mea de crestin catolic practicant ma impiedica sa explorez asemenea universuri demonice. Totusi, imi permit sa afirm ca unele eluxcubratii vehiculate pe aici tin mai degraba de domeniul psihiatriei si nu a demonismului. Imi declin si in acest sens orice competenta. Va doresc un An Nou binecuvantat, cu pace de la Domnul, lipsit de tulburare. Ad Majorem Dei Gloriam!

 22. Domnule Admin
  Imi pare rau ca imi stergeti orice comentariu in favoarea Ordinului si a Bisericii Catolice. Nimic nou, noi catolicii am fost obisnuiti cu asemenea din vremea paganismului comunist. va doresc un An Nou binecuvantat! AMDG.
  PS am scris 3 comentarii decente de raspuns domnului laurentiu. Pumnul in gura e obicei vechi in Romania.

 23. Pentru toti forumistii un An Nou binecuvantat.
  Mi s-au cerut argumente pro Ordin sau pro-catolicism. Nazuind ca Domnul Admin nu o sa stearga aceasta postare, invit tot crestinul de buna vointa sa exploreze istoria si martiriul Bisericii Romane Unite cu Roma. Singurul argument de netagaduit este martiriul preotilor si episcopilor in fata paganilor comunisti. Sa nu uitam si martiriul preotilor spanioli ucisi de republicanii bolsevici, in Est pe episcopul Marton Aron si cardinalul Mindszenti ce s-au opus bolsevismului rusesc adus cu tancurile T34.
  Amintesc si un preot al BOR pe parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa atat de diferit de inaltii ierarhi ce au fost „sub vremuri” sau mai bine zis „sub securitate”.
  Nu indreznesc sa abordez o polemica privind lumea ezoterica, universul acesta demonic nefiind recomandat nimanui, asa cum explicit Biblia postuleaza in ceea ce priveste vrajitoria.
  Cele bune, sper sa ne mai intalnim. Ad Majorem Dei Gloriam.

 24. domnule Anton Aloisiu, stati linistit nu este nicio conspiratie, daca sunt mesaje lungi va trebui sa asteptati sa treaca de protectia anti spam. daca e sa fi fost cenzurate mesajele, doresc ca adminul sa le arate, desi nu cred, nu se face asa pe site. un an nou fericit domnule Anton Aloisiu si sa nu credeti ca am ceva cu catolicii de rand, ci cu biserica . o zi buna

 25. domnule Anton Aloisiu, stati linistiti acei preoti au fost ucisi tot la ordinul bisericii catolice. totusi eu v-am pus niste intrebari la care nu mi-ati raspuns. cititi bine ultimile 2 mesaje si incercati sa ma lamuriti si pe mine de toate simbolurile acelea oculte din biserica catolica, dar cel mai bine citi-le cu atentie si incercati sa ma lamuriti

 26. Unchiule Laurentiu,
  „trinitatea este Dumnezeu Tatal Fiul si SF Duh, iar pentru iniatiai si aici ii includ pe iezuiti, papa etc, este Dumnezeu Tatal, Iisus si Fecioara Maria??? trinitatea Nimrod, Tamuz si Ishtar iti zice ceva? Isis Horus si Seth iti zice ceva? dc catolicismul este plin de de acele simboluri oculte care isi au originea in Babilon? dc nepoate?”, cu respect as dori trimiterea exacta din site-ul oficialal Vaticanului privind o astfel de trinitate. Pana nu am link-ul necesar, catolic, nu ma pronunt asupra celor spuse de tine. Iar despre surse necatolice, „dupa ureche” sau de „pe net”, aiurea , nu vreau sa polemizez. Ad Majorem Gloriam Dei 🙂

 27. Domnule Laurentiu,
  In continuare. Sa nu fiu blocat de „filtrul de spam”. Ce este demonic in steaua lui David? Ori poporul evreu este demonist? Atentie la interpretari nefericite, ce au aprins ura antisemitismului cu Holocaustul subsecvent. Iar despre trinitatea presupusa, rog linkul Vaticanului. AMDG! 🙂

 28. Domnule Laurentiu,
  Din nefericire toate filmuletele au un singur autor n0b0dy508. Ce autoritate reprezinta acest individ? Asa pot fabula si eu cu privire la semnificatia oculta a calusarilor ori la ramificatiile sataniste ale operei lui Constantin Brancusi. Sunt filme de youtube dragute, iar teoria conspiratiei e un izvor nesecat de science fiction. Oare ce mai face Cigarette Smoking Man CSM din Dosarele X? Mie imi plac mai mult filmele despre Area 51, UFO, Rosswell etc. AMDG :)!

 29. domnule Anton Aloisiu imi pare rau ca nu am reusit sa va conving sa va arat adevarata fata a catolicismului. nu contest credinta voastra in Dumnezeu ci religia care este crestina la exterior dar pagana in interior. acele filmulete ar fi trebuit sa va lamureasca putin cum sta treaba, dar dumneavoastra nu vreti sa acceptati, refuzati adevarul. crestinismul de azi(catolicismul,protestantismul,ortodoxismul etc) nu mai are deloc nicio legatura cu primii crestini din primele secole. nu mai zic de biserica catolica care e manjita de sangele a milioane de oameni dar dumneavoastra negati asta. spuneati de acel n0b0dy508,ca autoritate prezinta el :)))) nimeni nu stie cine este,dar acele filmulete au fost de mai multe ori pe youtube si tot de atatea ori erau sterse, nu cred ca mai este mult timp pana or sa fie si astea. multi oameni care au vorbit impotriva bisericii catolice au sfarsit morti.

 30. si domnule Anton Aloisiu daca v-ati fi pus mintea la treaba si ati fi analizat bine, acel om nu a facut documentarul de capul lui, ci cu exemple din biblie. negati una din cele 10 porunci in care va spune sa nu va faceti chip cioplit? icoanele,statuile(voi catolicii aveti multe statui) sunt idoli, iar inchinarea la ei se numeste idolatrie.

 31. D-le Anton Aloisiu,va recomand sa studiati „Enciclopedia Catolica”,sper ca in aceasta lucrare sa aveti incredere[este tiparita de si cu aprobarea Vaticanului].
  Acolo vi se spune fara ocolisuri si inflorituri sau mai bine zis vi se explica semnificatia tuturor „marilor sarbatori crestine” care ,o sa descoperiti,ca de fapt chiar nu au nimic „crestinesc” ci sunt doar adaptari la vechile obiceiuri „pagane”.
  Concluziile la veti trage d-voastra.
  Cu respect,Shalom!

 32. Sfantul parinte Ioan Paul al II-le si-a cerut iertare pentru toate pacatele bisericii catolice din trecut la 12 marie 2000, vezi si link-ul:
  http://www.catholiclinks.org/sacramentoperdonaskforgivines031200.htm
  Nu as putea eu fi deasupra lui Papa „cel bun” negand crimele unor membrii ai bisericii, asa ca nu imi atribuiti o politica de negare. Comunistii si-au cerut oare iertare pantru atrocitatile lor? AMDG 🙂

 33. Domnule Shalom.
  Adaptarea si ajustarea datei unor sarbatori a fost facuta de biserica tocmai pentru a inlatura din constiinta colectiva unele obiceiuri barbare, cum ar fi spre pilda saturnaliile din perioada Craciunului, unde paganii practicau orgii in masa. Nu este nimic nou, iar aceasta nu altereaza esenta sarbatorii. Oricum, sarbatoarea de temelie crestina a fost Invierea Domnului. Cele bune, AMDG! si…Shabbat Shalom.

 34. hahaaa si-a cerut iertare? si? ar trebui sa uitam ce a facut biserica catolica pana acum?

  si dc a fost sfant? dar papa ioan paul 1 ce a mai fost daca ala a fost sfant?

  poate nu stii dar papa controleaza aproape toate societatile secrete, ca masonerie, illuminati, cavaleri de malta.

  SI AM O INTREBARE: CE PARERE AI DE CE ZICEA ALBERTO RIVERA DESPRE IEZUITI SI BISERICA CATOLICA? SI NU INCERCA INGORI INTREBAREA ASTA

 35. Anton Aloisiu, cat a durat papalitatea si cum se comporta fata de comunisti, de ce credeti domnule in acel domnezeu reptilian pe nume Yahwe care zice in cartea numerii asa: „toti copii evreilor sunt ai mei, iar pe primul mi-l oferi indoreauna mie”
  Vreti sa va zic ce facea acest Yahwe, care pe langa faptul ca era cel mai manios dumnezeu.
  Dumnezeu este o energie care se afla in noi, atlantul zamolxe, este cel care afirma ca noi suntem proprii nostri zei.
  Hermes Trismegistul spunea asa: „oamenii sunt zei muritori, iar zeii sunt oameni nemuritori, fericit este acela care prinde sensul caci el detine cheia catre toate”
  Ce s-a mai zguduit vaticanul in 2003 dupa cea mai mare descoperire a tuturor timpurilr si anume cea din bucegi. Intredevar domnule isus sau jeshua a existat era reincarnarea lui thoth atlantul, reincarnare concept care a fost sters de catre cei care „va iubesc” atat de mult, acum o fac in altfel nu mai ucid, acum au inventat altceva, vazand cei de la vatican ca oamenii unii dintre ei nu vor mai accepta religia, l-au ales pe darwin cu tampenia lui numita „evolutionism” in realitate nici el nu credea in asta, spune: „daca un animal este destul de inteligent, sa faca ceva, cea ce am scris nu va avea nicio valoare” pai normal ca nu, odata ce este o tampenie, apoi sa nu mai vorbim ca biserica odata ce a vazut ca oamenilor le place sa studieze, a pus un alt punct de control, FIZICA, fizica care a ajuns in momentul in care nu mai poate raspunde la nimic, asa a devenit FIZICA CUANTICA, prin care se amesteca informatii ezoterice si spirituale cu matematica si alte tampenii si rezulta numai greseli si concepte fara nicio logica macar mentala.

  Am sa va pun o intrebare REORICA: DE CE EVANGHELIA DUPA PETRU NU ESTE CANONIZATA????????? HAI SA VA DAU TOT EU RASPUNSUL, VATICANUL SE CONSIDERA SCAUNUL APOSTOLULUI PETRU, DAR EVANGHELIA DUPA PETRU NU ESTE CANONIZATA PT CA PETRU SPUNE CLAR CA ISUS ESTE FIU DE OM SI PRIN ASTA CADE TOT CONTROLUL VATICANULUI.
  APOI 325. REPTILIANUL CONSTANTIN CEL MARE A DECIS IN ACEL CONCILIU DE LA NICEEA, AS DE-A LIBER RELIGIEI, FORTAND CU ARMELE PE CALUGARI SA DECLARE CA ISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU, APOI REPTILIENI VAZAND CA LE-A SCAPAT CEVA SI TOT PLANUL LOR SE DUCEA DE RAPA, AU DECIS SA MAI FACA UN CONCILIU LA EFES IN CARE S-A DECLARE MARIA CA FIIND FECIOARA SI ISUS NU ARE PACATUL STRAMOSESC IN EL, DAR DACA O PERSOANA MERGE MAI INAINTE SI IL DUCE MINTEA PUTIN AR PUNE O INTREBARE: BUN MARIA LA NASCUT PUR PE ISUS… DAR MAMA MARIEI A FOST TOT FECIOARA???????????? OOPS AM PUS O INTREBARE DELICATA, LA CARE NICIUN PREOT VA ZICE CA NU STIE SI DACA AR ZICE CA MAMA MARIEI AR FI FOST TOT FECIOARA MERGEM SI MAI INAINTE SI INTREBAM: MAMA MAMEI MARIEI A FOST TOT FECIOARA SI LA O ASTFEL DE INTREBARE PREOTUL FIE SE VA ENERVA SI-TI VA DA UNA FIE VA ZICE NU STIU, EU CRED CA PRIMA VARIANTA.
  APOI MERGAND MAI DEPARTE: CLANUL ARTISCRAT ROMAN: CLANU PISO FORMAT DIN ISTORICII PLINIU CEL TANAR SI JOSEFUS AMBII REPTILIENI: AU DECLARAT NEGRU PE ALB CA EI AU MODIFICAT NOUL TESTAMENT DANDU-L PROSTIMII SA CREADA IN EL SI PLINIU CEL TANAR SCRIA ASA: „IN CE AM SCRIS NOI SI VA FI CITIT DE CINEVA CARE NU VA CUNOASTE SIMBOLURILE, VA CADEA INTR-O MARE PACALEALA, CREZAND IN CEVA SCRIS DE NOI” EXACT ASTA SI CU DVS. DOMNULE, DUMNEZEU SI MATRICEA NU TREBUIE SA CREDETI IN EL DE FRICA, PT CA TOTI CRESTINII CRED IN EL DE FRICA, DAR DE CE????????? DE FRICA IADULUI, ASTA ESTE SCHEMA TERORII CARE MULTI NU O ANALIZEAZA, PT CA TREBUIE SA FI NEBUN SA NU DAI CREZARE LA ASACEVA, PT CA SE AJUNGE LA CEVA GROAZNIC PRECUM IAD SI RAI, NU MAI ZIC CE ZICEA UN TAMPIT DE PREOT MARE PREOT CATOLIC DESPRE MOARTE UNUI COPIL LA NASTERE…
  DOMNULE DUMNEZEU ALA PUTERNIC, ESTE IN TOATE FIINTELE DIN UNIVERS, EXTRATERESTRI ETC, PRIN NOI SE MANIFESTA, PRIN OAMENI BUNI, RAI, REPTILIENI, EXTRATERESTRII ETC.
  DUMNEZEU NU ARE NEVOIE SA CREZI IN EL, SA TE DUCI LA BISERICA SAU SA RESPECTI ZIUA A 7A, SAU SA RESPECTI SARBATORILE, PT CA EL ESTE IN TINE, ACEI DUMNEZEI CARE ZIC ASTA, SUNT DEFAPT O „GASCA” DE ZEI REPTILIENI, PROVENITI DIN CONSTELATIA DRACO, O RASA DE REPTILE BIPEDE FOARTE INTELIGENTE, MULT MAI INTELIGENTE CA NOI, IAR REGII SI REGINELE DIN EUROPA NU SUNT OAMENI CI REPTILIENI… DVS. NU O SA MA CREDETI… DAR DACA GASITI PE NET IA UITATI-VA DE CE A FOST OARE OMORATA PRINTESA DIANA DE WALES IN 31 AUGUST 1997?????????? PT CA EA A VORBIT PRIETENEI EI ASTA: „STI TU… EI NU SUNT UMANI…”

 36. De acord cu d-voastra d-le Aloisiu,nasterea Lui Iisus este cel mai important eveniment in lumea crestina,dar ce legatura are acest eveniment cu sarbatoare Craciunului care se sarbatorea cu mult inaintea evenimentului amintit si care are o semnificatie legata de practici ale vechilor religii?Si imi puteti spune cu certitudine care este data nasterii Domnului Iisus?
  Puteti spune de ce bisericile crestine sunt pline de idoli ciopliti,icoane,moaste etc. cand Dumnezeu a interzis clar acest lucru?
  Stiti de ce TOATE altarele bisericilor crestine sunt orientate spre EST cand „inchinaciunea sau ruga cu fata la rasarit” nu sunt pe placul Lui Dumnezeu?
  Toate acestea fiind reale,atunci carui Dumnezeu va inchinati?Celui din VT,razbunator si sangeros,sau celui din NT,bun bland si iertator?
  Cu precizarea ca eu nu vreau sa impietez credinta cuiva ci doar caut raspunsuri la niste intrebari,
  Cu respect,Shalom!

 37. Sfantul parinte Ioan Paul II este mult hulit de o seama de victime a actiunii sale de demolare a comunismului din est. Demonizat chiar de o parte din cei care au pierdut controlul aparent al imperiului raului de la rasarit. Alaturi de Ronald Reagan si Mihail Gorbaciov va ramane si unul dintre oamenii politici care au schimbat fundamental mersul societatii din secolul XX. Cu papa Ioan Paul I, teoriile conspirationiste abunda. Oare de ce nu mi-ati raspuns cu privire la comunistii ce trebuiau sa-si ceara iertare? AMDG! 🙂

 38. Daca pui la temelia credintei scrierile lui Alberto Rivera, nu cred ca mai pot spune mare lucru. Biografia acestui individ este obscura, fiind definit ca un „conman”, escroc pe limba noastra iar alegatiile sale cu privire la biserica sunt de domeniul absurdului. Sa nu uitam cazierul acestuia. Dar suntem intr-o lume libera, satana are controlul si oricine poate scrie ce vrea. Cele bune si AMDG! 🙂

 39. o mica corectie Dragos…fizica cea care studiaza si fenomenele oculte, spiritualitatea, ezoteria se numeste metafizica. Fizica cuantica e cu totul altceva dar nu are importanta.
  Uite cum sta treaba: poate ca ai dreptate sau poate ca nu si de asta iti vei da seama cand vei muri, defapt ne vom da seama toti pentru ca moartea e cel mai mare adevar de care nu scapi.
  Sa zicem ca ai dreptate si daca stau putin si ma gandesc si mie mi se pare biblia cam deplasata din anumite puncte de vedere dar nu poti sa contesti ca nu ar avea si o graunta de adevar, ca nu ar contine in ea ceea ce ai nevoie pentru a evolua spiritual. Ca oamenii cred in Dumnezeu de frica si merg la biserica pentru a nu ajunge in iad e una, tu poti sa fii in schimb altcumva.
  Si o intrebare: Cand citesti ceva cum iti dai seama daca e adevarat sau aberatie?
  Stii unde e toata problema cand vine vorba de credinta? totul se invarte in jurul unei institutii, toti bagam vina pe biserica(recunosc ca si eu am facut de multe ori acelasi lucru dar mi-am dat seama ca e cea mai mare tampenie), dam vina pe popi, pe religie dar nu ne uitam la noi. Desi stim „unii” ca suntem pacatosi, stim ce ar trebui sa facem, stim care e calea cea buna sa zic asa dar nu facem nimic in acest scop..noi ne gasim sa criticam biserica, biblia, sa spunem ca iisus nu a fost ce se pretinde ca ar fi de parca asta ar fi important.
  Pentru mine prea putina importanta are daca iisus a fost fiu de om sau a cazut din cer, pentru ca nu asta ma mantuie pe mine.
  Prea putin conteaza in ce directie ma inchin, ca in biserica sunt icoane, sau ca niste popi au omorat in vechime…vor da ei socoteala in fata lui Dumnezeu, iar oamenii de azi nu ii poti condamna si baga in aceeasi oala cu cei de acum 100 de ani. Lumea evolueaza. Ce a fost a fost. Conteaza ce facem ACUMA pentru noi si sufletul nostru. Conteaza sa ne dorim sa fim mai buni, conteaza sa ne iubim unii pe altii indiferent de natie, culoare sau apartenenta politica, religioasa, conteaza sa il ajuti pe cel de langa tine dar cum lucrurile bune sunt greu de facut, ne e mai usor sa criticam pe altii si sa spunem ca asta nu e buna, ca ala asa a fost…
  Singurul lucru la care iti ajuta ca stii de intentiile biserici, de manipularea care are loc in cadrul ei e acela ca poti sa te feresti de a fi manipulat in vreun fel sau altul.

 40. domnule Anton Aloisiu comunismul tot creatia vaticanului este,deoarece vaticanul este cel mai bogat si puternic stat,de acolo se trag sforile. crimele comunistilor impotriva catolicilor nu absolva crimele bisericii catolice. sa va zic ceva, pe papa nu il intereseaza de voi, papa vrea doar putere.

  iar despre Alberto Rivera ma asteptam sa spuneti asa de el. toti catolicii zic ca rivera era un excroc,atat de excroc incat a fost otravit dupa ce a scos cartea ”Cronicile Biserici Catolice”

  iar daca va uitati in Apocalipsa lui Ioan, biserica catolica este chiar prima fiara descrisa de Ioan,practic indeplineste toate punctele de acolo

  uitati va las aici un filmulet sa vedeti

  http://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=EBYHPVVMGL0

 41. Draga Shalom,
  Nu am tacut, ci doar postarile imi sunt decalate in timp. Cred ca o disputa teologica nu isi are locul aici pe forum, mai ales cu disfunctiile si limitarea mesajului postat. Sunt convins ca Dumnezeu este Acelasi in VT si NT. Acelasi Tata, acelasi Adonai, Hashem, IHVH prea sfanta tetragrama, Elohim si Tata al tuturora, creator al cerului si pamantului. Fabulatiile care il despart in cele doua testamenete sunt opara demoniacilor moderni. Iar despre problematica ce o deschizi, cu respect, nu cred ca este locul. Cele bune si Shalom! AMDG! 🙂

 42. discutia vostra duce spre neant
  aia nu sunt catoloci adevarati care se inchina la papa.
  nu vad ce rost are sa tot aruncati in papa si sa condamnati crimele facute de inchizitie…vedeti-va de drumul vostru, rugati-va, iubiti, iertati si Dumnezeu vă va iubi pe voi…ce e atat de complicat?

 43. Ca sa inchei intr-un ton vesel, referitor la implicarea Vaticanului in toate relele lumii, de la comunism la nazism, de la onanie la masonerie, va reamintesc anecdota cu badea Ion, care, dupa ce este stresat de nevasta-sa cu o intrebare repetitiva „Ioane, muls-ai vaca?”, intr-un tarziu ii raspunde, calm :”You’ve got an obsession, baby!” AMDG 🙂

 44. domnule Anton Aloisiu tot ce pot sa va spun este ca traiti intr-o mare ignoranta, manipulare. daca ati fi fost atent la Apocalipsa lui Ioan, desfranata babilonului sade pe 7 munti( dealuri,coline) singurul oras pe 7 dealuri este Roma, iar fiara de care vorbeste acolo se potriveste perfect cu papalitatea,dar bineinteles dumneavoastra sunteti catolic nu o sa acceptati adevarul,deoarece sunteti manipulati cu totii

 45. da Laurentiu…e implicat vaticanul pana la Dumnezeu si inapoi in toate relele lumii…si? ce vrei sa demonstrezi prin asta?
  esti tu in masura sa-i judeci oare?! stii tu planul Lui Dumnezeu? nu uita ca totul in lumea asta se intampla cu un anumit scop…iar creatorul ti-a dat intelepciune ca sa poti distinge binele de rau.
  vezi-ti de drumul tau spiritual…daca simti ca o anumita religie e falsa, conceptul e gresit, sau ca sunt sub acceptarile tale nu o urma…atata tot.

 46. si nu ti-o spune un fanatic religios(nu sunt nici catolic si nu apar vreo religie sau alta)…sunt ortodox si cred si eu cat pot si ce simte sufletul meu ca trebuie sa cred din tot crestinismul.
  ti-o spun pentru ca e deplorabil sa tot stai sa judeci tot ce iti iese in cale…judeca-te pe tine primul dar asa cu seriozitate si daca nu ai nici un defect pe care sa ti-l judece tie altii atunci sa arunci cu pietre dupa mine ca ti-am facut remarca.

 47. Dumnezeu sa te binecuvanteze Razvan si sa iti dea intotdeauna pacea si intelepciunea necesara. Fratia crestina trece peste diferente. Si cum zicea si Sf.Pavel:
  „Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte.Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul [primit]. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură.” AMDG frate!

 48. Ignatiu, in spaniola = Ignacio

  IGNACIO in gematria latina:

  1×9 + 2×7 + 3×50 + 4×1 + 5×3 + 6×9 + 7×60 = 666

  Aceeasi valoare au si: JUDAH, NERIO, …

  Apocalipsa 13:18 „Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase.”

  1 2 3 4 5 6 7 8 9
  A B C D E F G H I
  10/10 11/20 12/30 13/40 14/50 15/60 16/70 17/80 18/90
  J K L M N O P Q R
  19/100 20/200 21/300 22/400 23/500 24/600 25/700 26/800
  S T U V W X Y Z

  Iupiiieee… Matematica asta e ceva de „speriat”, avem inca un nume pe lista 🙂

 49. Copii nu va mai certati si incercati sa nu va mai dati cu parerea atunci cand nu sunteti siguri de anumite lucruri,din auzite sau ca asa am fost crescuti (ma refer la religia fiecaruia) sau ca am citit pe internet… astea nu sunt surse sigure,cautati daca intradevar vreti sa aflati adevarul in carti vechi care s-au scris in diferite perioade ale lumii (mai ales acelea de au fost scrise inainte de Iisus) si poate veti afla ceva acolo,un Dumnezeu cred ca exista dar mai cred ca el nu cere de la noi ceea ce biserica cere,biserica nu urmareste nimic altceva dacat puterea mondiala,Papa si cardinalii lui vor sa credem ca ei sunt inlocuitorii lui Dumnezeu aici pe pamant,daca veti studia cateva scrieri foarte vechi veti mai gasi astfel de povesti care se aseamana cu povestea crestinilor ( a noastra)nici o alta religie nu a facut mai mult rau omeniriii decat cea crestina,Crestinismul de azi este tocmai inversul invataturii lui Iisus…
  Raiul si iadul este aici pe pamant,inceputul si sfarsitul, Α & Ω,aici pe pamant ne platim pacatele…

 50. @freeman
  nu generaliza crestinismul.Fiecare pom se cunoaste dupa rodul lui,nu?Parca asa suna?Acum comparatia de baza sta in versetul urmator „Matei 7:16-18- Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din maracini?”.Ia dumitale versetul frumos si pe urma compara crestinismul pe care il infierezi dumitale cu atata foc.Iti garantez ca vei gasi pana la urma o religie care nu a „facut mai mult rau omeniriii „.Iti cer in schimb sa compari fiecare religie cu versetul de mai sus.

 51. @Disturbed
  @Anton Aloisiu
  @Anton Aloisiu
  @Laurentiu
  @Razvan
  @cms
  @shalom
  @ghizela
  @DRAGOS
  @YOUNISS
  @razvan slabu
  @ERETE LE
  @xandu
  @DORA
  @Miri
  @RONIN
  @vioreaua
  @Ion Alexandru
  @balan daniela
  Cautati pe google articolul lui Milton William [Bill] Cooper „MAJESTYTWELVE”.Acolo se stia cine sint faprasii inca din 1997.Amintesc de asemenea ca Bill Cooper a fost impuscat mortal de politia SUA.Parerea mea este ca se apropiase prea mult de „ei”.
  Admin,vad ca nu imi apare comentariul.Din ce cauza?

 52. @Laurentiu
  Domnule Laurentiu,
  Dumezeu a creat omul cu liber arbitru. Fiecare are dreptul sa aleaga calea. Chiar „diavolul Al Pacino” din „Avocatul diavolului” releva acest fapt :). Sa nu uitam ca scenariul filmului apartine unui iezuit. Asa ca…polemica privind catolicismul, primatul papal, binele sau raul facut de Ordin, nu prea isi mai are vreun rost. AMDG!

 53. @Laurentiu
  PS …nu imi sta in fire sa generalizez. Nu toti iezuitii sunt ingerasi, precum nu toti ateii sunt demoni. Este o chestiune mai mult de logica matematica. Fiecare dupa calea pe care a ales-o, dupa harul primit si dupa setea de cunoastere a lui Dumnezeu. Doar perseverenta in rau si refuzul harului, impietrirea in rele, este pacat impotriva Spiritului Sfant, care este de neiertat.AMDG!

 54. Din pacate,competivitatea este structura dupa care se ghideaza intreaga umanitate.Discutiile create de dumneavoastra,nu sunt nimic mai mult decat informatii acumulate in timp,stocate in creier si reeditate din punctul vostru de vedere.Realitatea este una singura:”cineva a inventat banii,prin care manipuleaza intreaga omenire”.De aici lucruriile devin simple,tot ceea ce vedem,este ceea ce vor cei ce ne conduc (sa vedem).Alcolul,drogurile,televizorul,parcurile de distractii,jocurile video….. si multe altele…. fac parte din distractiile omului cu care isi omoara timpul liber (in care ar putea sa se gandeasca la ceea ce este de fapt).Iar munca,completeaza scopul trairii.Aceasta structura piramidala lunga de un veac,cu tot felul de ideologii si simboluri bazate pe superstitii,secrete,si tot felul de cuvinte necunoscute de intreaga umanitate;trebuie sa sfarseasca!Putem schimba teoriile actuale,inlocuindule cu lucruri care servesc si ajuta la un trai mai bun pentru urmasii nostri.Trebuie doar sa intelegem cine suntem noi,sa credem in noi,fiindca doar noi intre noi ne putem ajuta!
  Cu respect,trimisul domnului ISUS

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Nurnberg-ul si povestea sa nestiuta ! | proscrit
 2. BAZA SECRETA A SPIONAJULUI | Oastea Anti-Sistem
 3. Iezuitii si controlul lumii | Viitorul României
 4. Iezuitii si Vaticanul | NewsInfo1000
 5. Iezuitii conduc cu adevarat lumea? |

Leave a Reply