Haideti la o tabara de munte spirituala in Moeciu

Social Media

Daca va simtiti stresati si obositi va invitam sa veniti alaturi de noi in tabara de la Moeciu. Intr-o atmosfera calda si prieteneasca vom cunoaste oameni noi, vom face drumetii, vom practica gimnastica energetica chinezeasca Tai Chi.

Asezarea Moeciu este situata intre muntii Piatra Craiului si Bucegi si beneficiaza atat de un cadru natural mirific cat si de o incarcare energetica aparte.

Exercitiile de Tai Chi vor fi conduse de Adrian Sarbu, campion national la aceasta disciplina.

Vor fi organizate doua astfel de tabere, prima fiind in perioada 8-10 iulie, iar cea de-a doua in perioada 22-24 iulie 2011.

Costul participarii in cadrul unei tabere este de 380 lei, in care sunt incluse 5 sedinte de tai chi, un masaj de echilibrare energetica, drumetii si doua nopti de cazare cu mic dejun la pensiune, cu acces la bucatarie si la gratar, cafea, ceai, fructe in pauze. La cerere, restaurantul pensiunii va ofera meniu complet pentru 50-70  de lei/zi.

Pentru inscrieri si detalii  va rugam sa ne contactati la telefon 0785 725 362 sau la email prima.avera@yahoo.com. Rezervarea locului in camera se va face prin achitarea unui avans de 100 lei. Numarul locurilor fiind limitat, va rugam sa ne contactati din timp, mentionand perioada in care doriti sa participati.

Cateva cuvinte despre  Tai Chi

Prin practica consecventa a Tai Chi se pot obtine efecte de energizare a organismului si ameliorare in cazul urmatoarelor probleme de sanatate: astm, dureri de spate, artrita, osteoartrita, osteoporoza, reumatism, dureri articulare, dureri de cap, oboseala, epuizare cronica, stres, insomnie, astenie, nevralgii, gastrite, arsuri stomacale, indigestie, greata, dureri abdominale, gaze, afectiuni biliare, constipatie, diaree, refacerea tranzitului intestinal, reglarea si normalizarea tensiunii arteriale, probleme menstruale, sindrom premenstrual, probleme de prostata si potenta, imbunatatirea activitatiii sexuale, refacerea echilibrului psihic, dureri musculare, stimularea si echilibrarea sistemului nervos central si periferic, a aparatului locomotor in general, cresterea imunitatii, cresterea concentratiei de imuno-globuline, imbunatatitrea circulatiei sanguine, a sistemului cardio-vascular, a sistemului respirator, scaderea colesterolului, stimularea circulatiei limfatice, eliminarea stazelor sanguine, imbunatatirea proceselor endocrine si metabolice, autocontrol asupra starilor volitiv-emotionale, folosirea tuturor grupelor musculare, probleme de concentrare si atentie, cresterea rezistentei fizice si psihice la factori externi, regenerare rapida dupa afectiuni, cresterea vitalitatii, reglarea greutatii corporale, efecte curative in neurastenii, cardiopatii, hipertensiune, insuficienta cardiaca, refacere dupa hepatite, diabet, forme de TBC.

Prin exercitii de Tai Chi se obtine antrenarea simultana a mintii, corpului si psihicului, calmarea spiritului si mintii.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul http://haicunoiladrum.blogspot.com/


Social Media