Home Spiritualitate practicaFitoterapie Iata reteta secreta a unei cafele care nu provoaca nervozitate si agitatie!

Iata reteta secreta a unei cafele care nu provoaca nervozitate si agitatie!

by admin
21 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cafea 11Credeti ca aceasta bautura miraculoasa, care este cafeaua, se prepara doar din boabele de cafea? In “Medicina secreta a nomazilor”, scriitorul Pierre Derlon ne da reteta veritabilei cafele a tiganilor.

Aceasta bautura nu provoaca nervozitate, ci dimpotriva. Este un excelent stimulent cardiac care activeaza digestia si aduce organismului elementele nutritive esentiale.

Sa precizam ca aceasta cafea originala este facuta din radacini de papadie care se recolteaza in iulie sau august. Iata cum trebuie sa tratati radacinile pentru a face o cafea reusita. Le spalati mai intai cu apa din abundenta, apoi le treceti prin ciur, pana cand se usuca, pentru ca sa dispara stralucirea si devin mate. Apoi, le puneti in cuptor pentru ca sa se intareasca si sa se innegreasca. Cand s-au lemn si apoi le rasniti.

Pierre Derlon a primit aceasta reteta a Mariei-de-Jeunesse de la fiica ei, Lina.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

mmm 2 august 2013 - 15:05

Da` dar asta nu este cafea!!!Asta este o infuzie/decoct de radacina uscata de papadie!!!!!!

vulcano 2 august 2013 - 17:31

Corect

beni 3 august 2013 - 18:06

e vorba despre cafeaua de cicoare , o chestie benefica pierduta cu ocazia ;occidentalizarii ‘

Leave a Comment