Fizica cuantica (partea 3)

Social Media
  •  
  •  
  •  

matrixOricum, sa ne intoarcem la descoperirea lui Einstein ca E=MC2……

“Stiinta fara religie este pacat, religia fara stiinta este oarba.” – Albert Einstein

Desi descoperirea marcanta istoric a lui Einstein era destul de uimitoare, nu a trecut mult pana cand o descoperire inca si mai uimitoare de atat s-a facut. Cand Einstein a descoperit prntru prima data acest adevar, el a ajuns la concluzia ca desi toate lucrurile erau formate ca rezultat a acestei energii, care la acea vreme erau interpretate ca unde sau frecvente vibratorii de energie, ca tot ce se intampla ca rezultat al lor, se intampla fara urma de interferenta sau participare din exterior. Cu alte cuvinte, el a tras concluzia ca evenimentele, conditiile si circumstantele care se produc in univers, se produc ca rezultat al unei forte nemodificabile si imutabile. El credea ca lucrurile “sunt pur si simplu asa cum sunt” si ca nimeni altcineva decat Dumnezeu, sau oricine/oricum am percepe a fi aceasta Forta, ar putea sa le schimbe.

Divergente de opinie au aparut odata cu continuare cercetarilor si studiilor stiintifice. O opinie diferita a fost a unui om numit Max Planck care credea ca desi descoperirea lui Einstein era “partial” corecta, mai erau inca lucruri nerelevate. Cata dreptate avea!

Inainte de descoperirile ce avea sa le faca Max Planck, se credea cu tarie, datorita descoperirilor lui Einstein, ca energia calatoreste sub forma de unde si astfel se formeaza realitatea perceputa a lumii stiintifice. Odata cu avansarea tehnologiei, mai multe echipamente au putut fi folosite de oamenii de stiinta, permitandu-le sa analizeze si sa experimenteze aceste unde mai indeaproape si astfel au descoperit ca aceasta energie, aceste particule sobatomice se comportau in functie de gandurile si credintele individuale ale cercetatorilor care faceau observatiile respective. Abea atunci s-a descoperit ca aceste particule/unde subatomice, energia care formeaza tot ce putem vedea si simti/experimenta, isi pot schimba literalmente forma in orice CREDEA cercetatorul respectiv ca sunt!!!

Pentru ca aceasta este ATAT de important, REPET…

Particulele subatomice care erau studiate de oamenii de stiinta raspundeau si aparteau fie ca unde (frecvente vibratorii) fie ca particule (obiecte solide) in functie de ce CREDEA ca sunt ele acel cercetator care le studia!!
Cu alte cuvinte, energia care era studiata lua imediat forma in functie de gandurile si convingerile cercetatorilor care o observau!!

Nu e de mirare ca Newton a ajuns la aceasta concluzie. Cu el era singurul care studia acestia tomi, iar credinta/convingerea sa la momentul respectiv era in aliniament cu faptul ca acei atomi erau solizi, ei APAREAU solizi pe baza “Convingerilor” lui referitor la asta. Cand Einstein, Planck si alti cativa cercetatori, avand opinii diferite, s-au intalnit ca sa traga o concluzie referitor la adevarul referitor la acesti atomi, ceva inca si mai uimitor s-a descoperit.

Daca un cercetator studia atomii cu asteptarea (gand increzator) de a vedea particule, acestia erau observati ca particule. Daca alt cercetator le studia cu asteptarea de a vedea unde atunci el observa unde. Daca cineva studia atomii cu asteptarea de a vedea intai unde si apoi particule sau invers, exact asta se intampla!! Concluzia atunci a fost ca aceasta energie, aceste particule subatomice se comporta si raspund in proportia exacta cu “gandurile” si “convingerile” pe care le are in momentul respectiv cercetatorul care le observa.

Aceasta descoperire a demonstrat mai tarziu cercetatorilor ca tot ce exista in lumea noastra, odata ce a existat ca o unda (spiritual) si a fost crezut de observatia si asteptarea individuala s-a transformat intr-o particula (forma fizica) doar pe baza aspectului pe care s-au gandit sau au crezut ca il are!!

Concluzia evidenta a cestei secvente de evenimente incredibile era ca gandurile TALE sunt de asemenea creatoare. Cu alte cuvinte, aceasta energie. Aceste particule subatomice sunt direct afectate si IAU FORMA in functie de gandurile si credintele persoanei pe care le gandeste. Descoperita in laboratoare, aceasta energie observata se comporta in proportie exacta cu modul in care este “crezut“ ca se va comporta si va lua forma fizica dupa “perceptia” ganditorului.
Inca va mai sta parul de pe spate sau gat ridicat??

Acum sa facem inca un pas mai departe, daca asta nu este destul de uimitor (si chiar straniu), ceva inca si mai uimitor a fost descoperit de catre Max Planck, care a fost numit de atunci Incurcatura Cuantica (Quantum Entanglement). Nu va ingrijorati, e mult mai simplu decat suna. Ce au descoperit oamenii de stiinta prin urmare este ca aceste particule subatomice de energie, cand sunt sparte in jumatate (saparate) intr-un laborator, au capacitatea sa comunice intre ele, iar aceasta comunicare este receptionat imediat de la una la alta, fara NICI O legatura cu spatiul si timpul asa cum le cunoastem noi, indiferent de cat de indepartate ar fi una de alta. Spre deosebire de vocile noastre, atunci cand comunicam, sunetele lor necesita timp sa traverseze spatiul inconjurator, aceastra comunicatie, (vobratia) a fost perceputa de una de la cealalta in precis acelasi moment indiferent de cat de indepartate sunt una de alta.
Cu alte cuvinte…

Aceasta comunicatie nu este supusa legilor timpului si spatiului!!!

Deci ce inseamna asta? Inseamna ca TOTUL in intreg cosmosul nu este altceva decat o imensa minge vibratorie de infinita energie interconectata, care are abilitatea de a comnulica in infinitate indiferent de spatiu si timp, si ca ceea ce aceasta energie se alatura sa formeze este bazat pe GANDUL individual!!!

Acum ca aveti o intelegere ceva mai profunda a Fizicii Cuantice, probabil ca va intrebati ce au de a face toate astea cu voi si ce puteti voi sa sperati sa obtineti de aici care sa va foloseasca pentru a experimenta Abundenta, Fericire si succes in propria voastra viata? Asa cum particulele subatomice iau orice forma la care se asteapta cercetatorul care le studiaza, evenimentele, conditiile si circumstantele care VA formeaza realitatea iau forma pe care o asteptati si credeti ca o vor lua!! Pentru a face lucrurile mai personale si a le aduce mai aproape de casa, asa cum a aratat Fizica Cuantica, GANDURILE si CONVINGERILE VOASTRE in legatura cu orice si fiecare eveniment, conditie sau circumstanta VA DETERMINA experienta de viata in lumea fizica.

Lasati-ma sa o spun altfel…Gandurile voastre, care sunt determinate de convingerile voastre, sunt transmise/difuzate in afara, in campul infinit de energie asemanator unei frecvente radio, transformate din unde (domeniu spiritual) in particule (materie) si se alatura cu energii aditionale care vibreaza la o frecventa armonica si se alatura pentru a forma ceea ce ajungi sa vezi ca experienta de viata in lumea fizica. Lumea TA fizica. Tu ai chiar literalmente abilitatea sa creezi si sa dai forma numeroaselor domenii din viata ta, pe baza aceea ce gandesti, crezi si simti!!

Astfel a fost conceputa lumea noastra sa opereze. Indiferent ce ceea ce ai putea crede in momentul de fata ca fiind adevarat, NU ESTI victima vreunui set capricios de circumstante. Esti chiar literalmente creatorul realitatii tale!! Esti artistul care picteaza tabloul. Esti producatorul si directorul filmului tau. Daca vrei sa schimb scena de pe panza nu trebuie decat sa folosesti o pensula diferita. Daca nu iti plac scenele care sunt jucate in filmul tau nu trebuie decat sa schimbi scenariul care este responsabil de crearea lor. Daca doresti sa schimbi evenimentele, conditiile si circumstantele din viata ta, nu trebuie decat sa schimbi gandurile, credintele/convingerile si emotiile care sunt raspunzatoare de aducerea lor si transformarea lor in realitatea ta.

Ca rezumat foarte concis…Orice gandesti si crezi a fi adevarat, indiferent daca aceste credinte sunt bazate pe “adevaruri reale” sau “adevaruri percepute”, ele sunt cele care determina cum se va desfasura viata ta.
Fizica Cuantica ne spune ca actul de observare a unui obiect (evenimente, conditii si circumstante) este cel care determina obiectul sa fie acolo, iar consecinta se bazeaza doar pe modul in care noi il observam. Un obiect nu poate exista si nu exista independent de observatorul lui!

Daca credeti la un anumit nivel, constient sau subconstient, ca banii sunt dificil de obtinut, energia emisa si difuzata se va armoniza cu energia unei frecvente armonice, iar viata voastra va reflecta faptul ca banii sunt greu de obtinut.
In acelasi mod, daca voi credeti ca banii curg catre dumneavoastra fara nici un effort si mentineti credinta constienta si subconstienta in legatura cu aceasta, veti descoperi ca banii sunt usor de obtinut. Asa cum Fizica Cuantica ne-a demonstrat, VOI sunteti responsabili pentru INDIFERENT ce experimentati in vietile voastre. ESTE CHIAR atat de simplu!!

“Toata materia isi are originea si exista doar datorita unei forte… Trebuie sa presupunem ca in spatele acestei forte exista o Minte constienta si inteligenta. Aceasta Minte este matricea intregii materii.” – Max Planck

Ok, am acoperit un teren destul de vast si desi puteti fi ametiti dupa atatea informatii si emotiile va pot alerga nestavilit, eu va incurajez sa va faceti propria datorie de a incerca sa dovediti contrariul la ceea ce am discutat aici. Nu ma astept, ci vreau si sper ca voi sa nu credeti nici un lucru din ce am spus. As prefera mult mai mult ca voi sa descoperiti voi insiva prin propria voastra experienta si apoi sa puneti ce ati descoperit la lucru si sa incercarti sa va schimbati experientele de viata pe care le aveti in acest moment daca asa veti alege.

Pentru unii, aceasta intelegere a Fizicii Cuantice, combinata cu Principiile Spirituale de Viata, vor fi suficiente pentru a patrunde corelatia dintre ceea ce Fizica Cuantica a descoperit si ce au gandit cei mai mari si mai intelepti oameni de stiinta din istorie.

Acum, intelegand principiilor de baza ale Fizicii Cuantice si ale Mecanicii Cuantice, tot ce trebuie sa faceti pentru a le implementa in viata voatra este, in primul rand, sa va dezvoltati credinta ca este adevarat (si este) si, in al doilea rand, sa incepeti sa puneti la lucru cu “constiinciozitate” aceasta credinta, in viata voastra si va veti imputernici sa va schimbati acele evenimente, conditii si circumstante din viata voastra pe care le considerati in prezent neplacute.
Indiferent de cat de adanc ati cauta veti descoperi ca este 100% corect, 100% din timp FARA GRESEALA, si ca experientele voastre de viata se petrec ca rezultat a ceea ce ganditi si credeti la nivel constient sau subconstient.
Fizica Cuantica moderna explica in intregime, fara urma de indoiala ca gandurile vostre sunt acele lucruri care se grupeaza si prabusesc grupuri de energie, transformand acele ganduri dintr-o probabilitate in materie fizica intr-un anumit timp si spatiu si creind experienta voastra de viata.

Pentru cei care pot avea o baza religioasa de orice fel, veti descoperi, daca alegeti sa patrundeti mai adanc, ca ceea ce a fost descoperit de stiinta moderna de azi este exact ceea ce marii invatati spirituali ai lumii au impartasit si au incercat sa-i faca sa inteleaga pe urmasii lor de-a lungul a sute si sute de ani.

Concluziile care se trag in acest moment din studiul Fizicii Cuantice se aliniaza perfect invataturile TUTUROR religiilor mari ale lumii, intr-o forma sau alta.
“Cum gandesti, asa esti”
“Asa cum “crezi” asa vei primi”
“Credinta de azi este substanta lucrurilor “sperate” evidenta lucrurilor “nevazute” ”

“Stiinta nu poate rezolva misterul final al naturii. Si asta pentru ca, in analiza finala, noi insine suntem o parte din misterul pe care incercam sa-l elucidam.”– Max Planck

Lasă un comentariu