luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCafeneaAcesti 4 oameni au murit, dar au revenit la viata... Ei ne...

Acesti 4 oameni au murit, dar au revenit la viata… Ei ne povestesc ce au vazut „dincolo”!

Acesti 4 oameni au murit, dar au revenit la viata… Ei ne povestesc ce au vazut „dincolo”!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

„Nimeni nu vrea sa moara. Chiar si persoanele care doresc sa mearga in paradis, nu vor sa moara pentru a ajunge acolo. Si totusi, moartea este destinatia pe care o impartasim cu totii. Nimeni nu a scapat-o vreodata. Si asa ar trebui sa fie, pentru ca moartea este foarte probabil cea mai buna inventie a vietii. Este agentul schimbarii vietii. Moartea alunga vechiul pentru a face loc noului“ (Steve Jobs).

Exista nenumarate inregistrari si cazuri cercetate care sugereaza posibilitatea existentei unei noi vieti dincolo de moarte. Deci, ce se intampla cand murim? Ei bine, atunci cand vom muri, corpul nostru fizic ramane aici, pe Pamant, in timp ce energia noastra vitala (prana-Shakti) este eliberata in Univers. Practic, desi incetam sa mai fim, constiinta noastra isi continua existenta.

Urmatoarele 4 persoane au experimentat moartea si viata dupa moarte. Ele au discutat acest lucru pe forum despre ceea ce au vazut, simtit si auzit cand s-au aflat la granita dintre viata si moarte.

1. „TheDeadManWalks” urma o sedinta de chimioterapie, la varsta de 15 ani, cand a fost afectat de sepsis. A inceput hemoragie de sange si a fost dus de urgenta la un spital, unde a parasit aceasta lume de mai multe ori. El explica experienta sa de viata dupa moarte ca atunci cand apesi butonul de alarma al unui ceas desteptator: „Deci, daca vrei sa stii cum e cand esti aproape de moarte, pot sa spun ca e ceva tentant. Este ca si cum apesi pe butonul ceasului desteptator ce suna alarma la ora 7 dimineata. Si poate ca apesi o data sau de doua ori, dar apoi iti amintesti ca ai treaba la scoala sau la servici si ca somnul mai poate astepta“.

2. „Schneidah7” a murit temporar intr-un accident de motocicleta. Dupa ce a lovit un stalp de lumina in timp ce mergea cu 80 km/h, el a trecut intr-o stare de intuneric. El spune ca s-a trezit pentru ca cineva a strigat la el: „Cand am deschis ochii, l-am vazut pe fratele meu ghemuit pe trotuar langa mine. Acest lucru a fost ciudat pentru ca fratele meu era mort de mai multi ani. N-am mai reusit sa spun nimic; doar priveam la el.

3. „7storiesup” avea nevoie de o interventie chirurgicala la ochi la varsta de 7 ani. Din cauza complicatiilor sale cu astmul, anestezia pentru operatie a facut ca inima lui sa se opreasca si a murit. Iata ce-si aminteste el ca a experimentat atunci: „Nu este o experienta magica… e exact ca si cum ai dormi, numai ca te mai trezesti. Totusi e trist, pentru ca nu e nimic… viata este zgomotoasa, interesanta, distractiva si plina de culoare; moartea nu este decat un nimic absolut“.

4. „minusthelela” nu a avut puls timp de zece minute si a murit de insuficienta cardiaca. „Camera s-a intunecat si un sentiment de pace m-a coplesit, ca si cum urma sa dorm. Nu am vazut nimic bun sau rau, doar goliciune“.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.