De ce Dumnezeu „ne pedepseste”, dandu-ne boli sau necazuri? Dar, adevarul e total altul…

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cand avem vreun necaz sau vreo boala, unii dintre noi striga spre Ceruri sau isi pun intrebarea: „De ce imi face Dumnezeu mie una ca asta?” Dar cand veti invata ca asta e o forma de a fugi de responsabilitate? Dumnezeu nu ne face nimic. Dumnezeu nu hotaraste sa ne faca viata mizerabila. Dumnezeu are o energie la care ne putem conecta si, ca un parinte binevoitor, ne lasa sa hotaram ce vom fi.

Daca nu-i permitem sa intre in viata noastra, Dumnezeu ne lasa sa ne traim viata. Cati oameni stiu ca Dumnezeu poate schimba totul intr-o clipa? Cine este Dumnezeu? Este barbat? Este femeie? Cati dintre noi cred ca, atunci cand vom muri, ne vom duce la judecata?

Cati oameni inteleg ce inseamna sa stim ca aceasta nu este intr-adevar o realitate? Ca spiritul si corpul ocupa acelasi spatiu, dar adevarata fiinta nu este aici? Din punct de vedere intelectual, cati oameni stiu si inteleg profund ca toate lucrurile sunt alcatuite din atomi si din energie?

Intelegeti ce inseamna sa aveti parte de o vindecare instantanee de la Dumnezeu? Unii oameni nu pot accepta o vindecare instantanee, deoarece cred ca vindecarea ar trebui sa dureze o zi, o saptamana, o luna si ca vindecatorul trebuie sa respecte aceste intervale. Dar, adevarul este ca se vindeca instantaneu cei care inteleg ce inseamna sa te simti sanatos, cei care inteleg ce inseamna sa fii iubit de Dumnezeu si cei care inteleg ce inseamna sa fii demn de Dumnezeu. Daca persoana nu are aceste sentimente, ar trebui ca cineva sa i le insufle. Si numai atunci vindecarea chiar este posibila.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply