Exista ingeri? Daca da, cum deosebim experientele angelice reale de cele false?

Social Media

inger25O fetita privea peste umarul ei stang si purta o conversatie aparent de una singura:

– Cu cine vorbesti, draga mea? o intreba mama ei.
– Cu ingerul meu, raspunse fetita.

Mama fetitei a povestit apoi: „Este foarte ciudat ca familia noastra nu este religioasa si niciodata nu am discutat despre ingeri cu ea. Din cate stiu eu, nu a avut de unde auzi informatii religioase.”

Copiii sunt mult mai receptivi in a auzi si a vedea ingerii lor, spre deosebire de adulti. Si de ce se intampla asa? Primul motiv ar fi acela ca un copil nu-si pune intrebarea daca ingerii si mesajele lor constituie sau nu o realitate. Ei se bucura de aceasta experienta, fara sa se indoiasca de realitatea ei. Poate ca de aceea un studiu al Dr. William MacDonald de la Universitatea de stat din Ohio afirma ca, la varsta copilariei, au loc cele mai veritabile experiente psihice, si nu pe parcursul celorlalte categorii de varsta.

Noi, adultii, ne punem mereu intrebari: daca este vorba de inchipuirea noastra sau de a o prezenta angelica? Daca am putea fi asemenea copiilor, atunci ne-am inlatura indoielile pentru o vreme si ne-am putea bucura de experiente profunde cu Dumnezeu si cu fiintele Sale angelice.

Partea stanga, matura, a creierului nostru ne cere mereu dovezi. Si probabil ca experientele dureroase, pe care le-am avut de-a lungul timpului, ne-au facut sa ne purtam asa, sa ne pierdem increderea. Vrem garantii ca vietile noastre ar putea sa fie mai bune, inainte de a face ceva efectiv in acest sens.

Din fericire, exista anumite caracteristici care ne ajuta sa distingem adevaratele experiente angelice de inchipuirea noastra. ingerii ne apar prin semne divine: ii putem vedea, auzi sau simti. Cu totii primim mesaje de la ingeri intr-un fel sau altul. Trebuie doar sa fim receptivi si sa ne descoperim propriile extrasensibilitati si cai prin care putem comunica cu acestia.

Calea prin care majoritatea oamenilor receptioneaza mesaje de la ingeri este printr-un sentiment sau un gand. Atunci cand nu sunteti siguri ca acestea provin cu adevarat de la ingeri, verificati urmatoarele aspecte:

O prezenta angelica va face sa:
– Simtiti caldura in suflet, asemenea unei imbratisari placute.
– Aveti un sentiment de siguranta, chiar daca mesajul va avertizeaza in legatura cu un posibil pericol.
– Simtiti mirosul unei flori placute sau parfumul unei persoane dragi.
– Lasa o urma usoara pe canapea sau pat, ca si cum cineva ar fi stat langa voi.
– Determina schimbari de temperatura sau presiune in preajma voastra.
– Simtiti ca cineva va atinge usor inima, parul sau umerii.
– Aveti o stare de somnolenta sau din contra, deveniti foarte activi.
– Simtiti o convingere interioara cum ca ceea ce se intampla este real.
– Traiti certitudinea ca trebuie sa faceti o anumita schimbare in viata voastra.
– Traiti senzatia ca langa voi ar sta o persoana foarte apropiata, ca atunci cand simtim prezenta cuiva drag decedat.
– Totul pare natural, ca si cum experienta s-ar desfasura foarte firesc.

O falsa experienta angelica ne face:
– Sa ne simtim agitati si nelinistiti.
– Sa ne fie frica sau chiar sa intram in panica.
– Nu are niciun miros cu care poate fi asociata, sau poate chiar aparea un miros mai neplacut.
– Sa simtim ca cineva ne ia din energie (in aceasta situatie chemati-l in ajutor imediat pe Arhanghelul Mihail, pentru a va curata de energiile negative).
– Sa ne simtim de parca am fi singuri pe pamant.
– Sa ne apara gandul ca acea experienta nu ar fi reala.
– Sa ne simtim cuprinsi de o stare de disperare, care ne determina sa luam decizii gresite.
– Nu ne face sa ne simtim deloc in largul nostru.
– Nu simtim ca experienta s-ar fi produs in mod firesc.


Social Media

1 Comment

  1. Intotdeauna cand aveam o piatra pe suflet nu puteam sa o inlatur numai rugandu-ma din tot sufletul ca Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste acea situatie .Si de fiecare data Dumnezeu ma ajutat ,ma simteam impacata si zambeam chiar daca aveam ochii plini de lacrimi,simteam ca sunt fericita dupa ce ma rugam,camera era mai luminoasa si simteam ca cineva sau ceva e langa mine si imi da putere sa merg mai departe.Nimeni si nimic vreodata nu ma va face sa imi pierd credinta in Dumnezeu si in ingeri,doar ei au grija de fiecare dintre noi .Dumnezeu stiu de ce avem nevoie inainte sa ii cerem ,dar ca sa primim ce vrem trebuie sa indeplinim si noi unele conditii,normal.Doamne ajuta!:)

Leave a Reply